Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Forgete @ 2011 11 30, 16:07)

LILLHOLMEN turiu. man absoliuciai tinka. nieko labai blogo pasakyti negaliu. Tos trys kojukes atrodo, kad nelabai stabilios, bet kazkaip nei suaugusiems, nei vaikams jis nevirsta, tai sakyciau, kad visai neblogas. As dar pirkau kitus daiktus is sios serijos, tai patenkinta. Kaina labai gera, o vaizdas visai ne prastas.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 30, 14:13)
LILLHOLMEN turiu. man absoliuciai tinka. nieko labai blogo pasakyti negaliu. Tos trys kojukes atrodo, kad nelabai stabilios, bet kazkaip nei suaugusiems, nei vaikams jis nevirsta, tai sakyciau, kad visai neblogas.  As dar pirkau kitus daiktus is sios serijos, tai patenkinta. Kaina labai gera, o vaizdas visai ne prastas.

Aciu! o dar klausimas, ar pacio sepecio dydis normalus, nes nesimato kas ten ikista. Zinot kartais istrauki sepeti, tai toks maziukas buna atrodo nieko su juo neisvalysi.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 11 30, 16:19)
Aciu! o dar klausimas, ar pacio sepecio dydis normalus, nes nesimato kas ten ikista. Zinot kartais istrauki sepeti, tai toks maziukas buna atrodo nieko su juo neisvalysi.

Na normalus toks g.gif as nuvalau, tai gal ir tau pavyks mirksiukas.gif biggrin.gif Tik jei parsisiuntinesi, tai iskart ir papildomus pasikeitimui paimk. Mano vaikas biesas ka dare, bet nulauze ta plastikine dali doh.gif (ko gero uzlauze kazkaip valydamas), tai paskui kol sulaukiau pakeitima kol atveze. O ir del higieninu sumetimu, juk visai smagu, karts nuo karto pasikeisti.
va toks ten isikisa. As turiu nauja pakeitimui, tai pabandysiu nufotografuoti su kazkuo kartu, kad galetum palyginti
http://www.ikea.com/...ducts/54564700/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 30 lapkričio 2011 - 14:32
QUOTE(Cobre @ 2011 11 30, 14:29)
Na normalus toks  g.gif  as nuvalau, tai gal ir tau pavyks  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Tik jei parsisiuntinesi, tai iskart ir papildomus pasikeitimui paimk. Mano vaikas biesas ka dare, bet nulause ta plastikine dali  doh.gif  (ko gero uzlause kazkaip valydamas), tai paskui kol sulaukiau pakeitima kol atveze. O ir del higieninu sumetimu, juk visai smagu, karts nuo karto pasikeisti.

ne nezinojau kad pakeitimu buna, ikejoj irgi yra?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 11 30, 16:31)
ne nezinojau kad pakeitimu buna, ikejoj irgi yra?

papildziau posta, paziurek mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu su vyru susede kartu planavom, gal ir iseis nusipirkti virtuve biggrin.gif
Del tu nuolaidu, tai ar zinot, ar i Ikea family gali uzskaityti tuos zlotus, kur gausi kitam pirkiniui uz isleistas lesas virtuvei g.gif
Siaip reiktu ziureti, kur akcijos ir tada iki kada galioja, buna aprasai. pvz. 100zlotu nuo kiekvieno 1000zl isleistu virtuvei galima bus isleisti iki vasario kazkurios dienos. Plius surasyta uz kokias prekes uzsiskaito tie nuolaidiniai pinigai.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 30, 14:31)
papildziau posta, paziurek  mirksiukas.gif

aaa, tikrai parasyta gi, bet prie tu Lossen neraso kad tinka. Na tai geria, jei galesi nufotkink, nes jau rimtai reikia doh.gif
Papildyta:
Cobre, o ka dar is tos serijos turi? Man dar reik siuksledezes ir popieriui laikiklio. Jei dar ka turi, tai irgi galetum i kadra pagriebt biggrin.gif
Atsakyti
Vyras uzdejo apsaugas, kad sunui butu saugus internetas..tai doh.gif fotki.com neatsidaro ir kruva nuotrauku nesimato, nes nu visur apsaugos itariama pronografija biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Gal kas turit is IKEA ziemine antklode? Labai laukiu ats, ar ji tikrai silta.dekui
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 11 30, 16:38)
aaa, tikrai parasyta gi, bet prie tu Lossen neraso kad tinka. Na tai geria, jei galesi nufotkink, nes jau rimtai reikia  doh.gif
Papildyta:
Cobre, o ka dar is tos serijos turi? Man dar reik siuksledezes ir popieriui laikiklio.  Jei dar ka turi, tai irgi galetum i kadra pagriebt biggrin.gif

nelabai supratau, kam netinka? Nes mano tiems griauciams sitas sepetys tinka mirksiukas.gif
turiu stikline ir muilo dozatoriu. ir dar muiline paprasta. viso keturis daikciukus.
veliau paziuresiu, gal turiu kitame kompe jau sukeltu nuotrauku g.gif
dar sitie man labai patinka vonios stalciuose. Patys stalciai pas mane mazi, bet suskirscius juos siomis dezutemis, tai i juos labai daug telpa.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 30 lapkričio 2011 - 14:56
Laba diena,
gal kas turit namie tokia kede? http://translate.goo...p...url&act=url
Ar patogi?
Labai mane jin vylioja...
Atsakyti
Laba diena, vel as pas jus pagalbos atejau prasyt smile.gif buvau radus ta teslos spaudimo prietaisa, na kur antgaliai keiciasi ir spaudi kaip nori. dabar nebezinau, kur as ji maciau ir kaip jis vadinas, kai su lenku klaba bedutes, tai ieskau ieskau nerandu, gal kas pagelbesit?
Atsakyti