Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(dresin @ 2011 11 15, 14:31)
Kaip tik ilindau paklaust ar tie begiai tinka su BRIO? (ar galima prie ju prijungti brio begius?)

as jau rasiau kad tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 11 15, 11:42)
ei, ei, gal kuri esat papirkus si traukinuka?

ir as pagirsiu si ikejos produkta, tikrai superinis thumbup.gif
Atsakyti
Nu siemet mano kaledines dovanos seimai bus visos is Ikejos lotuliukas.gif nu tik sunui ieskau, kas dovanotu triusi su narveliu, bo jau baisiai nori, o Ikejoje gyvu triusiu ner biggrin.gif as tai noriu dovanu klozeto su bide, bet irgi Ikejoje ner doh.gif
Atsakyti
Merginos, aš žalia dar Ikejos apsipirkimuose, tad gal is patirties galit pasakyti, kiek man maždaug gautųsi galutinė kaina su atvežimu (vln) šios LENTYNOS? Tiesiog nežinau, kiek kainuoja atvežimas, ar jis pagal svorį skaičiuojamas.
Mačiau ją parduoda už 169 lt (padėvėtą), tai ir mąstau kaip labiau apsimokėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2011 11 15, 20:20)
Merginos, aš žalia dar Ikejos apsipirkimuose, tad gal is patirties galit pasakyti, kiek man maždaug gautųsi galutinė kaina su atvežimu (vln) šios LENTYNOS? Tiesiog nežinau, kiek kainuoja atvežimas, ar jis pagal svorį skaičiuojamas.
Mačiau ją parduoda už 169 lt (padėvėtą), tai ir mąstau kaip labiau apsimokėtų  ax.gif

Mes vietoj Jusu norimos nusipirkom 2 dvigubai mazesnes va tokias 4u.gif paskaiciavom, kad taip labiau apsimoka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 11 15, 20:47)
Mes vietoj Jusu norimos nusipirkom 2 dvigubai mazesnes va tokias  4u.gif  paskaiciavom, kad taip labiau apsimoka  thumbup.gif

Taip, paskaičiavus apsimoka tikrai smile.gif o kiek sumokėjot, pamenat?
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2011 11 15, 20:58)
Taip, paskaičiavus apsimoka tikrai smile.gif o kiek sumokėjot, pamenat?

Mes patys vaziavom, tai uz atvezima neteko moket mirksiukas.gif
Atsakyti
nu siaip 10 proc. nuo pirkinio sumos zlotais,nors tiesa dar nuo miesto priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 11 15, 21:31)
nu siaip 10 proc. nuo pirkinio sumos zlotais,nors tiesa dar nuo miesto priklauso 4u.gif

arba kiek litais, tiek zlotais, jei per Edviną, nebent tvarką pakeitė
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 11 15, 21:47)
arba kiek litais, tiek zlotais, jei per Edviną, nebent tvarką pakeitė

nu va buvo man tokia istorija, tikiuosi nesupyks Edvino komanda. Supildziau uzsakyma, gavosi virs 700zl, nusiunciau Ksystofui (is Edvino chebros), tas atraso kad zl=lt. Na pasiskaiciavau, kad jei susirasciau kas parveztu uz 10proc tai sutaupau apie 100Lt. Paskambinau Jurgai, ji sako - ok parvesiu uz10proc, tai as ta uzsakyma jai ir nusiunciau. Po to parasiau Ksystofui, kad atsaukiu uzsakyma, nes tokios salygos zl=lt manes netenkina. Tada Ksystofas atrase, jog jie taip pat gali parvezti 10proc salygomis doh.gif

Zodziu as jau is Jurgos uzsakymo neatsaukiau, bent jau telefonu labai maloniai bendrauja, prisisakiau visko (tame tarpe ir maisto), 6dieni turetu uzvesti, laukiu nesulaukiu wub.gif
Atsakyti
as tai vyro prasau, kad pirmadieni pasiimtu tecio diena, nes ba;ldu surinkti per sekmadieni nespesim doh.gif o taip norisi susikrauti bent dali deziu turinio
Atsakyti
Ačiū už atsakymus smile.gif Iš Vilniaus aš, tai jau pasiskaičiavau, kad man apsimoka tik 10proc pristatymo kaina, tai laukiu atsakymų iš vežėjų smile.gif
Atsakyti