Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

[quote=Babetta,2011 11 16, 13:34]
turim- tik dar kol kas neprisitvirtinom doh.gif
atrodo taip quote]
g.gif bet jis turbut nera labai stabilus toks, jei tik pasikabina, ka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 16 lapkričio 2011 - 11:46
kuprinei ar dzemperiukui pasikabinti manau pakankamai stabilus . o ka jus planuojat kabint ant jo?
Atsakyti
QUOTE(chiaushkute @ 2011 11 16, 11:26)
Mes turim thumbup.gif
Liuks daiktas, labai daug visko telpa, net didziausi vaiko zaislai, negalim atsidziaugt, o istraukus stalciu naudojam kaip staliuka piesimui. Siaip tvirtas daiktas, jei reikia uzlipt ar atsisest, vaikas ir i pati stalciu buvo ilipes keleta kartu.
Rekomenduoju

Gal turit nuotrauka, kaip pas jus namie atrodo tie stalciai? Mastau, kad vieno tai neuzteks, dvieju turbut reik. Noreciau isvis palei visa siena sustatyt, ale kad jau brangokai gaunas smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas is Vilniaus zada artimiausiu metu uzsakineti is Ikejos? Gal priimtu mane i kompanija, pas mane uzsakymelis ~ 170 zl.
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2011 11 16, 14:59)
Mergaites, gal kas is Vilniaus zada artimiausiu metu uzsakineti is Ikejos? Gal priimtu mane i kompanija, pas mane uzsakymelis ~ 170 zl.

Jurgita si sestadieni vaziuoja, parasykit jai, 170 ner jau taip ir mazai 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš su klausimuku - gal kas turite LATT staliuką su kėdutėmis 4u.gif
Buvom išsirinkę SVALA komplektuką, kaip tyčia nėra staliuko, kurį Jurga galėtų savaitgalį parvešt, tai ir galvoju, kaip čia pasielgus, ar dar palaukt kol atsiras SVALA, ar kito pasieiškot smile.gif O tai dailininkė auga, tiesiog būtinas mums tas staliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 11 16, 17:05)
Jurgita si sestadieni vaziuoja, parasykit jai, 170 ner jau taip ir mazai  4u.gif

Ok, aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2011 11 16, 13:41)
Gal turit nuotrauka, kaip pas jus namie atrodo tie stalciai? Mastau, kad vieno tai neuzteks, dvieju turbut reik. Noreciau isvis palei visa siena sustatyt, ale kad jau brangokai gaunas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2011 11 16, 14:04)
kuprinei ar dzemperiukui pasikabinti manau pakankamai stabilus . o ka jus planuojat kabint ant jo?

I vaiku vonia galvoju. Viso labo chala ax.gif O jie neklibes ant sienos? Idomiai man jie taip kabinasi g.gif
O kaip man rasti Jurgita, kuri si sestadieni uzsakines?
Atsakyti
Visu pirma tai pagirsiu Olega, labai graziai bendrauja ir daug pigiau nei kiti atveza. Ir siaip, pagalvojus, kam uzsakineti is kitu, prasyti nuolaidu, kai cia ir taip pigiau iseina.
Pvz 700 zlotu pas kitus kainuotu 700 litu, o pas Olega 637 litai. Tai 60 lt yra skirtumas. O del uzsakymu ir bendravimo neturiu jokiu priekaistu.

Neturiu daug laiko prisesti prie SM, tai trumpai tik parasysiu, kad gavau islaukta BESTA ir esu labai patenkinta. Veliau issamiau parasysiu

QUOTE(nercepas @ 2011 11 16, 16:18)
Mergaitės, aš su klausimuku - gal kas turite LATT staliuką su kėdutėmis 4u.gif 

Kaip tik gavom ir LATT staliuka. Jetau koks lengvutis, paprastutis. Ta virsutine dalis tai nudazyta apie 3 mm fanera. Tikejausi, kad bus platmase. Bet po ta fanera yra lenteliu groteles, kad neiluztu uzlipes vaikas. O po kedutem tokiu lenteliu nera, irgi tik fanera, bet laiko, net ir mane. Medis visiskai grynas, pusinis, minkstutis, tai ibrezti galima ir su nagu, o koks padauzimas iskart matosi. Megstancioms dekupaza sitas staliukas turetu ypatingai gerai tam tikti. Taigi, jeigu vaikas iki 3 metu, tai staliukas pats tas, bet jei vyresnis, tai rinkciausi si ta rimtesnio ir tvirtesnio, grazesnio ir tausojamo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiaushkute @ 2011 11 16, 16:57)

liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 11 16, 17:05)
Jurgita si sestadieni vaziuoja, parasykit jai, 170 ner jau taip ir mazai  4u.gif

Uzsakiau pas Jurga, paziuresim kaip ji dirba, nes anksciau uzsakydavau pas Edvina. 4u.gif
Atsakyti