Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Man prie tos baltos lentyneles dera biggrin.gif delto atrodo mergaitiski labai.
Siiap nudazyta tokiu, ne ne plastmasiniu, bet storu lygiu dazu, balta tai tikrai taip labai jau vaikiskai atrodo, violetinis gal subtiliau g.gif nu palyginus pvz. su Aspelund, tai skirtumas didelis. Aspelundo matosi pats dazymas, ale provansas, o cia nu vos ne kaip laminuota balta danga
Atsakyti
I Ikea Musu namuose albumeli ikeliau dar nuotraukeliu... Siaip perziurejus albuma susidaro toks vaizdas, kad pas mane Ikejiniu daiktu daugiau nei pas kitas... Nemanau, kad taip yra is tikruju... Na gi mergaites parodykit savo grozius, o mes pasisemsim nauju ideju... wink.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galit man padet rasti siuos dalykelius lenkiskam psl.:
tarka:
user posted image
apsaugos:
user posted image

Ir dar labai reikia jusu nuomoniu. Gal gal turit namie, Hemnes serijos pilkai-rudos spalvos koki baldeli???? Nes kataloge jis atrodo pilkas, bet realiose nuotraukose, tai toks i ryzuma... Pas mane bus balti baldai ir noreciau pilku lentynu.... Bet nenoriu ryzu... Gal tuomet viska balta imt.
Bet i svetaine viska balta kazkaip nesiziures, o juodos nenoriu... doh.gif doh.gif doh.gif nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 11 17, 17:23)

apsaugos:
user posted image

http://www.ikea.com/...?query=80108935

Del baldeliu, jau Jums atrasiau i AZ. 4u.gif
Atsakyti
merginos - o kas gal turit BESTÅ .
idomu lentynos daugiau lengviems susidejimams ar ir sunkesnius uzkraut galima butu? g.gif

o kas del foto - as pradejau- tik va niekaip neuzabaigiu fotkint. o dar i kompa nusiurbt reik hihihi.gif ... nu bet sukelsiu ir savas - kiek turim 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Torseras mano namuose 4u.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2011 11 17, 16:41)
http://www.ikea.com/...?query=80108935

Del baldeliu, jau Jums atrasiau i AZ. 4u.gif

Aciu labai uz isamu atsakyma. Net nezinau del tos spalvos.... radau internete dar pora gyvu nuotrauku, bet vis ta spalva kitaip atrodo... Bet ji turi pilkumo????

Dar noriu paklausti apie si staliuka, kaip kokybe, koks vaizdas gyvai...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 11 16, 19:31)
I vaiku vonia galvoju. Viso labo chala ax.gif O jie neklibes ant sienos? Idomiai man jie taip kabinasi  g.gif

Nekliba, irgi vonioj turim.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 11 17, 18:52)
Aciu labai uz isamu atsakyma. Net nezinau del tos spalvos.... radau internete dar pora gyvu nuotrauku, bet vis ta spalva kitaip atrodo... Bet ji turi pilkumo????

Dar noriu paklausti apie si staliuka, kaip kokybe, koks vaizdas gyvai...
user posted image

Pilkumo siek tiek yra tose vietose kur yra medzio sakos ir t.t. bet bendra spalva tikrai yra i ryzuma... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 11 17, 17:55)
Torseras mano namuose  4u.gif

Labai dailiai atrodo. thumbup.gif O kurioj vietoj jo ijungimo knopkute? Ar pakanka sviesos pvz. knygai skaityti?
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2011 11 17, 21:19)
Labai dailiai atrodo. thumbup.gif  O kurioj vietoj jo ijungimo knopkute? Ar pakanka sviesos pvz. knygai skaityti?

Knopke ijungimo po gauptu. Zinokit mes ekonomine isisuke, bet sviesos tai labai pakanka. Pakanka skaityt sociai ir ne tik, visoj svetainej pakankamai sviesu. Todel dar i miegama tokia pacia uzsisakiau. 4u.gif cia iki 100w, tai jei isisukt 100vate, turbut nereiktu ir jokios papildomos lempos jungt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 17 lapkričio 2011 - 19:39
Uff, nebuvau dar šioje naujoje temoje, tai net atsigavau beskaitydama lotuliukas.gif

QUOTE(Alchemie @ 2011 11 15, 16:34)
Nu siemet mano kaledines dovanos seimai bus visos is Ikejos lotuliukas.gif nu tik sunui ieskau, kas dovanotu triusi su narveliu, bo jau baisiai nori, o Ikejoje gyvu triusiu ner biggrin.gif as tai noriu dovanu klozeto su bide, bet irgi Ikejoje ner doh.gif

O galima paprašyti paviešinti dovanų sarašiuką? Man šiais metais kažkokia mąstymo krizė atėjo, nu niekaip nesugalvoju, ką kam padovanoti Kalėdom, galvoju, kad iš IKEA būtų visai gerai prasisukti, bet kad fantazijos trūksta doh.gif ax.gif biggrin.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 11 15, 21:54)
Zodziu as jau is Jurgos uzsakymo neatsaukiau, bent jau telefonu labai maloniai bendrauja, prisisakiau visko (tame tarpe ir maisto), 6dieni turetu uzvesti, laukiu nesulaukiu  wub.gif

O ką iš maisto jamsit? Gal ir aš norėsiu sekančiam kartui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(meile_G @ 2011 11 16, 20:13)
Neturiu daug laiko prisesti prie SM, tai trumpai tik parasysiu, kad gavau islaukta BESTA ir esu labai patenkinta. Veliau issamiau parasysiu

Jeigu nesunku, įdėkit paskui kada nuotrauką, kaip atrodo gyvai. O patys modeliavote, ar jau siūlomą kombinaciją ėmėte?
Atsakyti