Sveikos,
su pirmu, tai labai daug priaugau svorio, pilvas zemai, negalejau ziureti i pieno produktus. Visi galvojo kad bus mergaite, echo nieko nemate. Nors kai buvo 8 sav as paskiau kad pas mane bus berniukas, vyras sake tik nepersigalvok

- gime berniukas. Su antru nuojautos neturejau, tiesiog norejome antro vaiko, nestumas buvo kitoks, svorio maziau, pilvas apvalesnis, ( tik vienas sutapimas kad labai daug pykino ir vemiau, ) mesos produktai visai netrauke. O pro vistos skyriu tai net neidavau, nes ar kepta ar zalia

. 20 sav dare echo , nieko nemate. Visi spejo kad berniukas, ir gime berniukas.
Su situo

, jau labai , labai norejome kasyciu, nestumas dar kitoks nepykino nei karto, pilvas dar apvalesnis (kaip kamuolys) aukstai, rugstys pradejo kilti, norisi pyragu, saldziu vaisiu, jauciuosiu energingesne nei su pirmais. sako kad esu isgrazejus. 17sav ir 3d. dare echo klinikose ir parode vaikinas savo turta

, nusiminiau,

, Dabar dziaugiuosiu kad suzinojau taip anksti lyti, nes turiu laiko pertvarkyti savo galvele

. Buvau labai isitikinusi kad bus mergaite, kai dar tik itariau kad laukiuosiu radau gintarine mergaitiska apyranke, maciau pamesta galvos juostele su kaspineliu, dar po keliu dienu pamesta plastikini zieduka. Tada pasidariau testuka ir suzinojau kad laukiuosiu.
Taigi dabar laukiam savo pipiro

, ir jau pradejau pirkti viska melyna.