Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

Labai butu paprasta, nuvaziavai i baldu parduotuve ir nusipirkai ruzava ar melyna senatves kresla. thumbup.gif
viskas prasideda 50/50, pastosi ar ne, mergaite ar berniukas, atnes vandens ar ne. biggrin.gif
Prizadekite martelem ir zentam testamenta, tai senatveje nespesit gerti vandens lotuliukas.gif
Yra visokiu atveju, kaip dukros isvaziuoja i uzsieni ir sunus priziuri tevus. kaip sunus buna meme ir marcios tvarka daro. verysad.gif Zinau seima kuri taip pat turi 3 sunus ir viskas ten thumbup.gif , marcios pas anyta daugiau lankosi negu pas savo mama, anukes (neturi nei vieno anuko smile.gif ) pirma pasipasakoja mociutei o paskui mamai.
Tai dziaukimes dabar kol dar esame nestuke.gif , paskui ka likimas duos, sveiki, mylimi ir nesukit galvos apie senatve smile.gif

Atsakyti
QUOTE(tikcia @ 2012 02 08, 18:57)
Labai butu paprasta, nuvaziavai i baldu parduotuve ir nusipirkai ruzava ar melyna senatves kresla. thumbup.gif
viskas prasideda 50/50, pastosi ar ne, mergaite ar berniukas, atnes vandens ar ne.  biggrin.gif
Prizadekite martelem ir zentam  testamenta, tai  senatveje  nespesit gerti vandens  lotuliukas.gif
Yra visokiu atveju, kaip dukros isvaziuoja i uzsieni ir sunus priziuri tevus. kaip sunus buna meme ir marcios tvarka daro.  verysad.gif Zinau seima kuri taip pat turi 3 sunus ir viskas ten thumbup.gif , marcios pas anyta daugiau lankosi negu pas savo mama, anukes (neturi nei vieno anuko smile.gif ) pirma pasipasakoja mociutei o paskui mamai.
Tai dziaukimes dabar kol dar esame nestuke.gif , paskui ka likimas duos, sveiki, mylimi  ir nesukit galvos apie senatve smile.gif

Teisingai parasyta, sutinku thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
man jau per velu bandyti lotuliukas.gif
http://followtheroad...-arba-berniuka/
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na nusikaliau siandien po miesta biski daviaus biggrin.gif visokiu reikalu reikaliuku, pas gine buvau, tai eiline apziura surase sumatavo ir liepa kovo 7 pasirodyt, i dektreta leis, apie echo nei zodzio tai pati neiskentus uzklausiau, blush2.gif ax.gif tai irgi sako dabar ne , kova bus, nes ir taip ju jau 4 buvo ax.gif na taip tikejaus, bet dar menesiuka iskesiu, pasvajosiu bent apie berniuka biggrin.gif o jau paskui kaip Dievulis duos wub.gif , nu gal duos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 08 vasario 2012 - 22:11
QUOTE(Elenna @ 2012 02 08, 23:10)
sveikos  4u.gif
na nusikaliau siandien po miesta biski daviaus  biggrin.gif  visokiu reikalu reikaliuku, pas gine buvau, tai eiline apziura surase sumatavo ir liepa kovo 7 pasirodyt, i dektreta leis, apie echo nei zodzio tai pati neiskentus uzklausiau,  blush2.gif  ax.gif  tai irgi sako dabar ne , kova bus, nes ir taip ju jau 4 buvo  ax.gif  na taip tikejaus, bet dar menesiuka iskesiu, pasvajosiu bent apie berniuka  biggrin.gif  o jau paskui kaip Dievulis duos  wub.gif ,  nu gal duos  4u.gif

Manau, kad duos mirksiukas.gif , kazkaip nesitiki, kad gydytoja nebudama tikra butu net 90% berniukui davusi ax.gif Laukiam echo toliau wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 02 08, 22:10)
sveikos  4u.gif
na nusikaliau siandien po miesta biski daviaus  biggrin.gif  visokiu reikalu reikaliuku, pas gine buvau, tai eiline apziura surase sumatavo ir liepa kovo 7 pasirodyt, i dektreta leis, apie echo nei zodzio tai pati neiskentus uzklausiau,  blush2.gif  ax.gif  tai irgi sako dabar ne , kova bus, nes ir taip ju jau 4 buvo  ax.gif  na taip tikejaus, bet dar menesiuka iskesiu, pasvajosiu bent apie berniuka  biggrin.gif  o jau paskui kaip Dievulis duos  wub.gif ,  nu gal duos  4u.gif

nu svarbu viskas gerai, gerai jauties ,o kad bus berniukas pamatysi mirksiukas.gif , o ir 30 sav gerai viskas matysis ir tikiuos pasirodys ka turi lotuliukas.gif , as ir kova eisiu pradzioje nes tas svarbusis echi 18-20 sav, bet jau vistiek jauciu kas bus tai nemanau kad kas pasikeis biggrin.gif
Atsakyti
neslepsiu tokia cia viesa jau paslaptis , kad norim to mazo broliuko wub.gif ir taip bijau kad gali tos svajones suduzt, nezinau ka tada daryciau, kazkiek nusivilciau, ir jauciu tuo echo net netikeciau kol nepagimdyciau schmoll.gif o paskui jau prasidetu kita istorija, nes kai pamatai savo angeliuka, mazuteli leliuka tikrai tampa nebesvarbu ten mergyte ar berniukas wub.gif tik tas laukimas iki to jog atrodo nori kad butu taip ir tuo paskui taip itiki kad bijau net del saves biggrin.gif
o mamos kurios lauketes ir turit berniukus, pasidalinkit savo potyriais, jei nesunku, kas jum istrigo kokie pozymiai gal buvo iskirtiniai ( forma pilvo ar plaukuotumas sako kitom ant koju su berniukais isnyksta vos ne) ar ka megot ypac? nes nupusiu dar ta menesi laukdama lotuliukas.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 02 09, 14:16)

o mamos kurios lauketes ir turit berniukus, pasidalinkit savo potyriais, jei nesunku, kas jum istrigo kokie pozymiai gal buvo iskirtiniai ( forma pilvo ar plaukuotumas sako kitom ant koju su berniukais isnyksta vos ne) ar ka megot ypac? nes nupusiu dar ta menesi laukdama  lotuliukas.gif  doh.gif  biggrin.gif

Na aš laukiuos berniuko,nors dabar kai dariaus echo 32 sav.tai slėpės kojytėm užsidengęs ir nesimatė,bet kai darė echo 20 sav.tai sakė,kad berniukas,tai kažkaip nemanau kad klydo smile.gif
Kažkokių ypatingų potyrių net nžn... g.gif Pykino bet ne iki vėmimo,koki pora mėnesių. Kai laukiaus pirmo sūnaus tai baisiau buvo,iki vėmimo,pavalgydavau ir į tualetą doh.gif Dar sako pagal tamsią juostą ant pilvo galima spėliot,bet aš net nžn g.gif Man dabar ta juosta ant pilvo yra ganėtinai ryškoka,bet draugė nesenai pagimdė mergaitę jai irgi ta juosta matės ganėtinai aiškiai,tai kažkaip nemanau,kad visalaik atitinka schmoll.gif Dar pagal pilvo aukštį sako galima pasakyt,bet man visi kas pilvą pamato sako-mergaitės laukies,atseit aukštai pilvas bigsmile.gif jei berniukas turėtų būt žemai. Dar kitas-kad jei laukias mergaitės tai ji iš mamos visą grožį atima,o jei berniukas tai atvirkščiai-nėščioji išgražėja smile.gif Na aš pati nžn kažkaip ypatingų pasikeitimų nematau,bet visi kas sutinka sako,kad labai išgražėjus esu,gal šiaip nori pasigerint nėštukei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bordo @ 2012 02 09, 14:06)
Na aš laukiuos berniuko,nors dabar kai dariaus echo 32 sav.tai slėpės kojytėm užsidengęs ir nesimatė,bet kai darė echo 20 sav.tai sakė,kad berniukas,tai kažkaip nemanau kad klydo smile.gif
Kažkokių ypatingų potyrių net nžn... g.gif  Pykino bet ne iki vėmimo,koki pora mėnesių. Kai laukiaus pirmo sūnaus tai baisiau buvo,iki vėmimo,pavalgydavau ir į tualetą doh.gif  Dar sako pagal tamsią juostą ant pilvo galima spėliot,bet aš net nžn g.gif  Man dabar ta juosta ant pilvo yra ganėtinai ryškoka,bet draugė nesenai pagimdė mergaitę jai irgi ta juosta matės ganėtinai aiškiai,tai kažkaip nemanau,kad visalaik atitinka schmoll.gif  Dar pagal pilvo aukštį sako galima pasakyt,bet man visi kas pilvą pamato sako-mergaitės laukies,atseit aukštai pilvas bigsmile.gif jei berniukas turėtų būt žemai. Dar kitas-kad jei laukias mergaitės tai ji iš mamos visą grožį atima,o jei berniukas tai atvirkščiai-nėščioji išgražėja smile.gif  Na aš pati nžn kažkaip ypatingų pasikeitimų nematau,bet visi kas sutinka sako,kad labai išgražėjus esu,gal šiaip nori pasigerint nėštukei wub.gif

matyt kiek nesciuju tiek skirtingu pozymiu, kitom ir buna visaj vienodai tiek su berniukais tiek su mergytem. o va del grozio tai man viena moterele priesingai isdeste, ale mamos su mergytem svyti, su berniukais prasciau rodos. man tas su pirma pasitvirtino, pati sau isgrazejau ir aplinkiniai gyre, ir seip plaukai nagai atsigave buvo, oda lygutele. o va su pilvo forma tai kaip tik tas standartas kad jei aukstai tai beniukas, zemai mergytem na tas daug kam atitinka, ir mano su pirma buvo labai net zemai. ir daug kam pastebjau jei tik zemyn nulinkes pasivires daug sansu mergtei, taip ir pasitvirtina, o va kieno akstyn stiebias po krutine toks daugeliui berniukai, sakau taip net daug draugiu atitiko, i domu kaip bus man, nes si kart ir aukstyn pakiles, nezemai taip g.gif
bet cia labai individuliai kiekvienai, cia nuo sudejimo nuo hormonu veiklos nuo daug ko priklauso ir ne visom uz tai turbut atitinka g.gif netb echo klysta tai cia turbut isvis, nu bet smagu palygint, as savo abiejus luginu tai man ir skirtumu ir panasumu yra ax.gif tai ir nezinau tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
su pirmu, tai labai daug priaugau svorio, pilvas zemai, negalejau ziureti i pieno produktus. Visi galvojo kad bus mergaite, echo nieko nemate. Nors kai buvo 8 sav as paskiau kad pas mane bus berniukas, vyras sake tik nepersigalvok biggrin.gif - gime berniukas. Su antru nuojautos neturejau, tiesiog norejome antro vaiko, nestumas buvo kitoks, svorio maziau, pilvas apvalesnis, ( tik vienas sutapimas kad labai daug pykino ir vemiau, ) mesos produktai visai netrauke. O pro vistos skyriu tai net neidavau, nes ar kepta ar zalia schmoll.gif. 20 sav dare echo , nieko nemate. Visi spejo kad berniukas, ir gime berniukas.
Su situo nestuke.gif , jau labai , labai norejome kasyciu, nestumas dar kitoks nepykino nei karto, pilvas dar apvalesnis (kaip kamuolys) aukstai, rugstys pradejo kilti, norisi pyragu, saldziu vaisiu, jauciuosiu energingesne nei su pirmais. sako kad esu isgrazejus. 17sav ir 3d. dare echo klinikose ir parode vaikinas savo turta blink.gif, nusiminiau, blush2.gif , Dabar dziaugiuosiu kad suzinojau taip anksti lyti, nes turiu laiko pertvarkyti savo galvele doh.gif . Buvau labai isitikinusi kad bus mergaite, kai dar tik itariau kad laukiuosiu radau gintarine mergaitiska apyranke, maciau pamesta galvos juostele su kaspineliu, dar po keliu dienu pamesta plastikini zieduka. Tada pasidariau testuka ir suzinojau kad laukiuosiu.
Taigi dabar laukiam savo pipiro wub.gif, ir jau pradejau pirkti viska melyna.
Atsakyti
Ellena isivaizduoju jau kaip prisisvajojai biggrin.gif , jauciu smugis jau butu, as gal tavo vietoje net privaciai nueiciau, o paskui tegu poliklinikoje pries gala padaro paziuret ar leliukas isistates smile.gif , nes tavo sansai dideli ko nori, o jei pries gala nu jei netycia, tai jauciu tikrai soka gautum smile.gif , cia kaip vienai buvo, sake viena lytis dare echo viska ir gime visai kita, tai net moteriske saukt pradejo kad vaikus gal sukeite lotuliukas.gif

tikcia o gal dar smile.gif , nu man pojuciai ir kitokie, jei ne ankstyvas tas echo jauciu ir taip galvociau, nes ir pykino ilgai ir stipriai ir saldumynai ir seip truputi kitaip g.gif , bet matomai gal nuo organizmo priklauso sunku ka pasakyti smile.gif
Atsakyti
Elenna, tikrai nueik privaciai arba 3 d pasidaryk, tada tikrai matys lyti ir leliuku pasidziaugsi Kaune Mazylio gimdymo namuos apie 170 lt kainuoja tas 3d su disku.

Gal tave kiek ir nuliudinsiu, taciau mano nestumai buvo visiskai skirtingi taciau gime abi dukros. Su pirmaja daug lekiau, laksciau energija per krastus liejosi, trauke vaisiai ypac mandarinai, pieniski produktai pilvas zemai, plaukai nustojo augti, nagai trupejo, atsirado demiu ant veido, gime mergaite, o vat su antra tai ir juosta ryski per pilva ejo, plaukuotumas padidejes, trauke mesa, agurkeliai, negalejau pakesti zuvies kvapo, pilvas aukstai pupsojo, energijos buvo minimumas, plaukai augo kaip auge, tiks susilpnejo, nagai buvo geliniai blush2.gif galvojau tikrai bus berniukas, bet kai buvau pas genetike anskti parode kad pas mane gyvena mergyte. Vyras siek tiek nusivyle, as sirdyje apsidziaugiau, galvojau bus seses, ir va gime mergaite. Trecia reik gamint sunu, ir as noriu ir vyras ir sese jau sako noriu brolio dar. ax.gif

P.s. ne vieno nestumo metu manes nepykino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita112: 09 vasario 2012 - 15:37