QUOTE(Elenna @ 2012 02 09, 13:16)
neslepsiu tokia cia viesa jau paslaptis , kad norim to mazo broliuko
ir taip bijau kad gali tos svajones suduzt, nezinau ka tada daryciau, kazkiek nusivilciau, ir jauciu tuo echo net netikeciau kol nepagimdyciau
o paskui jau prasidetu kita istorija, nes kai pamatai savo angeliuka, mazuteli leliuka tikrai tampa nebesvarbu ten mergyte ar berniukas
tik tas laukimas iki to jog atrodo nori kad butu taip ir tuo paskui taip itiki kad bijau net del saves
o mamos kurios lauketes ir turit berniukus, pasidalinkit savo potyriais, jei nesunku, kas jum istrigo kokie pozymiai gal buvo iskirtiniai ( forma pilvo ar plaukuotumas sako kitom ant koju su berniukais isnyksta vos ne) ar ka megot ypac? nes nupusiu dar ta menesi laukdama

o mamos kurios lauketes ir turit berniukus, pasidalinkit savo potyriais, jei nesunku, kas jum istrigo kokie pozymiai gal buvo iskirtiniai ( forma pilvo ar plaukuotumas sako kitom ant koju su berniukais isnyksta vos ne) ar ka megot ypac? nes nupusiu dar ta menesi laukdama

Bus bernas

O del tu nestumu, tai man irgi abu visiskai skyresi, ir savijauta, ir maisto potraukiu, ir mano isvaizda, tik pilvas buvo vienodai aukstai kamuoliukas kaip ir pirmojo. Todel ir as itikejus buvau, kad bus mergyte