Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Elenna @ 2012 02 09, 13:16)
neslepsiu tokia cia viesa jau paslaptis , kad norim to mazo broliuko  wub.gif  ir taip bijau kad gali tos svajones suduzt, nezinau ka tada daryciau, kazkiek nusivilciau, ir jauciu tuo echo net netikeciau kol nepagimdyciau  schmoll.gif  o paskui jau prasidetu kita istorija, nes kai pamatai savo angeliuka, mazuteli leliuka tikrai tampa nebesvarbu ten mergyte ar berniukas  wub.gif tik tas laukimas iki to jog atrodo nori kad butu taip ir tuo paskui taip itiki kad bijau net del saves  biggrin.gif
o mamos kurios lauketes ir turit berniukus, pasidalinkit savo potyriais, jei nesunku, kas jum istrigo kokie pozymiai gal buvo iskirtiniai ( forma pilvo ar plaukuotumas sako kitom ant koju su berniukais isnyksta vos ne) ar ka megot ypac? nes nupusiu dar ta menesi laukdama  lotuliukas.gif  doh.gif  biggrin.gif

Bus bernas biggrin.gif , pamatysi mirksiukas.gif
O del tu nestumu, tai man irgi abu visiskai skyresi, ir savijauta, ir maisto potraukiu, ir mano isvaizda, tik pilvas buvo vienodai aukstai kamuoliukas kaip ir pirmojo. Todel ir as itikejus buvau, kad bus mergyte blush2.gif ir savotiskas sokas buvo, kai pasake, kad berniukas blush2.gif , kokia pora dienu uztruko, kol pertvarkiau savo mintis, bet paskui supratau, kad taip reikejo ir su dziaugsmu laukiau savo zuikiuko, o dabar atsidziaugt juo negaliu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2012 02 09, 16:48)
Bus bernas  biggrin.gif , pamatysi  mirksiukas.gif
O del tu nestumu, tai man irgi abu visiskai skyresi, ir savijauta, ir maisto potraukiu, ir mano isvaizda, tik pilvas buvo vienodai aukstai kamuoliukas kaip ir pirmojo. Todel ir as itikejus buvau, kad bus mergyte  blush2.gif ir savotiskas sokas buvo, kai pasake, kad berniukas  blush2.gif , kokia pora dienu uztruko, kol pertvarkiau savo mintis, bet paskui supratau, kad taip reikejo ir su dziaugsmu laukiau savo zuikiuko, o dabar atsidziaugt juo negaliu  wub.gif  wub.gif

oj kad tavo zodziai Dievuliui i ausi wub.gif bet bandau save nuteikt kad gali but ir kitaip unsure.gif ir va apie jus pagalvoju kad vienos turit po 2 ar 3 berniukus, kitos po dvi dukrytes ir del to pasaulis nesugriuvo ir esat tiek pat laimingos kaip ir kitos turincios poreles, ir as busiu 4u.gif tik as save zinau kad vis pagalvosiu, jei nebus berniukas, kaip jo vistiek noresiu biggrin.gif bet jau tikrai nebandysim, uztek 2 kad ir kas bebus, as ir taip mastau gal nuvaryt privaciai bet net bijau kad nepasakytu kitaip nei man patiktu lotuliukas.gif nes pirma kart kai pasake jog mergyte kazkiek nuliudau, paskui antra berniukas ( net netikejau kad taip gali but ir paskui visaj priesingai netgi laukiau va sakys mergyte, o cia sako daug sansu berniukui, apsalau tuom kart, bet ir bijojau iki galo patiket kad itikesiu ir gal taip nebus, ir tas pirmas gal buvo teisus vis lindo mintys i galva) ir dabar vis netikiu, todel ir bijau unsure.gif o noret tai be krasto be galo noriu, bet ka jau cia musu tie norai wub.gif ne visad pildosi g.gif
o man tai sakau ir skirtumu ir panasumu randu, bet va pilvas gal kazkiek tikria skirias, pirma sbuvo mazas zemai, dabr va kai psakot kamuoliukas aukstai gan ax.gif aj jau mane nervas net ima frusty.gif frusty.gif
gal jus mane ir suprantat, kiti gal pasijuoktu ar liktu nesuprate koks gi skirtumas sakytu ko gi cia spirgi bus kaip bus,,nu bet lenda tos mintys vis ir negaliu nuo ju pabegt, tokia jau esu .... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 02 09, 16:47)
nu bet lenda tos mintys vis ir negaliu nuo ju pabegt, tokia jau esu .... unsure.gif

nuo tokio jūsų spirgėjimo gims neramus vaikelis, tad nustokit ir ramiai nešiokit, juk ką turit tą ir gimdysit, kas gims tą ir mylėsit 4u.gif
Atsakyti
Elena, kaip minejau irgi viska isgyvenau , po echo naktimis negaledavau ramiai miegoti, vaikutis taip pat spardesi verysad.gif Praejo laiko ir dabar abu miegam ramiai.
Jei gali tai tikrai nueik privaciai, nes labai suprantu tave. Nerandi ramybes, o tai negerai nei tau nei vaikuciui. Jei ir nepatiks atsakymas, bet zinosi tvirtai, turesi tam laiko, o gal viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Elena as ir manau, kad turesit suneli, nes sako vyriskus atributus lengviau pamato daktarai, ir manau tikrai antroji nesuklydo, bet del sventos ramybes as ir siulau, njueit i privacia echo ir suzinosit tada tikrai, 4u.gif
As ir eisiu uz kokio menesiuko, kad pamatytu tikrai, kas pilvelyje gyvena, nes jei zinociau, kad kasytes bus, tada ir kraiteli pirkciau su visokiais mergaitiskais papuosimais, man taip grazu wub.gif o jei bernaitis karalaitis, tada jau kaip ir pirkt nk nereikes, nes visko turiu nuo pirmo 4u.gif o siaip sakiau noriu pirkt vezimuka, kuris nebutu neutralus o noriu issiskiriancios spalvos vaikelio lyciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikcia @ 2012 02 09, 18:04)
Elena, kaip minejau irgi viska isgyvenau , po echo  naktimis negaledavau ramiai miegoti, vaikutis taip pat spardesi verysad.gif  Praejo laiko ir dabar abu miegam ramiai.
Jei gali tai tikrai nueik privaciai, nes labai suprantu tave.  Nerandi ramybes, o tai negerai nei tau nei vaikuciui. Jei ir nepatiks atsakymas, bet zinosi tvirtai, turesi tam laiko, o  gal viskas bus  thumbup.gif

galesim keistis jei pas mus mergyte bus 4u.gif lotuliukas.gif smagu pajuokaut, tikrai taip pasaulis sudetas turbut vieniem trys berniukai kitiem 3 mergytes 4u.gif
noriu i ta echo bet bijau zinok, tai dar ta menesi su zydra viltim noriu gyvent iki sekancio echo lotuliukas.gif o jau rimtai juk kas ten yra del to nepasikeis..
o kaip jus pagal ovuliacija trecia sunu pagavot, kiek dienu iki jos bandet? ir koks cikllo ilgis bei kelinta d mazdaug jusu ovuliacija ? as del saves cia mastineju ir taip ir taip galvoju jei mergyet ten gal per anksti buvo viskas arba O uzdelse.. nes n.d is 13 c.d. i 14 cd, o ir skausma sone jutau (14c.d)po koki puses paros po musu namu darbeliu manau tada o ir vyko,,,bet ir negali zinot( tai iseitu kad mum gavos 12-24 val iki o)gali but paskubeta galvoju g.gif nes is tikro ot nedariau tik pagal savio kelis ciklus stebejau..
Atsakyti
rutulyte Paskelbta Šiandien, 16:56

QUOTE(Elenna @ 2012 02 09, 16:47)
nu bet lenda tos mintys vis ir negaliu nuo ju pabegt, tokia jau esu ....

nuo tokio jūsų spirgėjimo gims neramus vaikelis, tad nustokit ir ramiai nešiokit, juk ką turit tą ir gimdysit, kas gims tą ir mylėsit

Zinoma mylesim, jau dabar mylim. wub.gif
Ir taip aisku buvo pries pastojima kad gali buti ir kitaip, bet kartais emocijos padaro savo. blush2.gif

Papildyta:
Mintis pie pasikeitima buvo ir man lotuliukas.gif juk gimdysim geguzes pradzioj lotuliukas.gif
Papildyta:
Nesikankink, paskubejai ar ne, pataikei ar ne biggrin.gif . As taip pat po echo sedavau ir galvodavau ka netaip padarem. Dabar jau nebesigilinu, viskas jau, tai ne teleloto kad po savaites bandykite darkarta lotuliukas.gif , niekas nesikeis. O kaip planuosit dar viena, tai gal mokslas bus pazenges.
Atsakyti
tai vat jau kas yra nepasikeis, todel kad ar dabar ar po menesio echo, tad dar luktelsiu menesiuka jau bus 30 sav tai bus jau tikrai kaip bus, nezinau nes man sirdy kuzda kazkas kad ten sese tupi ax.gif nors kita diena ziuriu i pilveli ir sakau nugi jau tikrai brolis biggrin.gif ir bijau to echo, galvoju galetu but kaip musu mamom buvo, nezinojo galvos neskaudejo biggrin.gif
Atsakyti
Nezinojom tada kad taviskis moka mergytes, o maniskis berniukus lipdyti lotuliukas.gif
Butu viskas aisku ir be echo. lotuliukas.gif
Tai nesuk ir tu galvos, kaip musu mamos, nes tuoj nestuke.gif praeis ir liksim nepasidziaugusios, svarbu tyrimai geri, echo irgi nieko blogo nesake. thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(tikcia @ 2012 02 09, 19:00)
Nezinojom tada kad taviskis moka mergytes, o maniskis berniukus lipdyti  lotuliukas.gif
Butu viskas aisku ir be echo. lotuliukas.gif
Tai nesuk ir tu galvos, kaip musu mamos, nes tuoj  nestuke.gif  praeis ir liksim nepasidziaugusios, svarbu tyrimai geri, echo irgi nieko blogo nesake. thumbup.gif .

nu taigis ir problemos but nerasta clap.gif tai vat reik dziaugtis pilveliu i tuo kas dabar ir cia thumbup.gif
Atsakyti
Ellena viskas bus gerai nestuke.gif wub.gif , lauksim tavo naujienu thumbup.gif

o man tai su vardais jau sunkoka, nes atrodo va treciam ir nerandu tinkamo vardo lotuliukas.gif , nu ner pasirinkimo, jau kai antram rinkom ir tai jau nelabai mums tiko, o dabar is vis lotuliukas.gif , cia bus sunkaiusias klausimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 02 10, 12:50)
Ellena viskas bus gerai  nestuke.gif  wub.gif , lauksim tavo naujienu  thumbup.gif

o man tai su vardais jau sunkoka, nes atrodo va treciam ir nerandu tinkamo vardo  lotuliukas.gif , nu ner pasirinkimo, jau kai antram rinkom ir tai jau nelabai mums tiko, o dabar is vis  lotuliukas.gif , cia bus sunkaiusias klausimas  smile.gif

as tai sakiau jei Dievulis duos suneli tai nekeisiu nuomones ir bus Jokūbas, na dar močiutė pasiule viena variantai tai net nustebau koki jaunatviska,kaip jai taip susvieste ir patiko galvoju biggrin.gif sako Armandas, grazus irgi mum prie pavardes tiktu, o jei mergyte greiciausiai Sofija, na dar Patricija nieko, bet sunkiau tarias toks ir mazybiniais kaip vadint ax.gif nes kai pirmos vardas toks ilgesnis tai kazkaip noris kad abu vardukai deretu ir tarpusavyje ir prie pavardes smile.gif bet jie berniukas tai Jokūbas, senai apie ji galvojau wub.gif na ir kas kad daug ju, bet man va mielas toks , nu patinka blush2.gif
Atsakyti