QUOTE(.sniege. @ 2012 02 10, 15:58)
jei rimtai as taip negaleciau

, tavo dideli sansai ir va nuvarytum isitikintum ir jau tikrai melsvai galvotum be jokiu klaustuku

, bet is kitos puses ugdai savo valia
kaip tik ne, baile esu,

kad bijau isgirst ne tai ka noriu, nes tas pirmas kartas 15-16 sav gan ir itikinmai sake, paskui jau net netikejau o sako berniukas, ir dabar kaip durna bijau kad vel nepasikeistu arba iki gimdymo sakysiu nesakykit

aisku nuvaryciau privaciai ir but ramu, arba ne

sako kas nezirikuoja negeria sampano, bet ir rizikuot bijau, nors zinau kad jau kas yra tikrai i kita nepavirs, aj galvoju jei menesis praeis tai jau dar geriau matys ir tada bus aisku.
o kiek dienu panos jum berniukai iki o ar per o uzkibo? nes galvoju kad butent per O jiem tik palanku, ar gali but ir diena ir dvi pries ja berniukas, kitom gi buna

nezinia cia

nes galvoju jei tik per o berniukai tai ju butu mazuma nes pataikyt butent ant jos sunku, tai mergyciu zymiai daugiau turetu but pagal tas teorijas kad ir ilgiau istvermingesnes isgyvena ir pries ir po jom palanku o va benriukai tik per O..
ir keinta c.d. jusu o? nes manoji galvoj uar gali but 13-14 c.d. (28-29ciklas) pagal gleives ir skausma soen tik orientuotasi, bet nestebeta bt ir ot nedaryti..
kita kart galvoju kad nieko cia jau neprimastysi o kam tai atitinka gal ir tik sutapimas

nes ziurejau ten kur mergytes mamos planuoja temute planuok neplanaves vistiek po lygiai laukias tiek berniuku tiek mergyciu

visko prisimastau is neturejimo ka veikt, sakau jei neduos man Dievulis sunelio patirt augint, reiskias buvau negera, nenusipelniau kad ir prasiau
Kaltink save, o ne saule, jeigu tavo sodas nezydi