Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Elenna @ 2012 02 10, 13:57)
as tai sakiau jei Dievulis duos suneli tai nekeisiu nuomones ir bus Jokūbas, na dar močiutė pasiule viena variantai tai net nustebau koki jaunatviska,kaip jai taip susvieste ir patiko galvoju  biggrin.gif  sako Armandas, grazus irgi mum prie pavardes tiktu, o jei mergyte greiciausiai Sofija, na dar Patricija nieko, bet sunkiau tarias toks ir mazybiniais kaip vadint  ax.gif  nes kai pirmos vardas toks ilgesnis tai kazkaip noris kad abu vardukai deretu ir tarpusavyje ir prie pavardes  smile.gif bet jie berniukas tai Jokūbas, senai apie ji galvojau  wub.gif na ir kas kad daug ju, bet man va mielas toks , nu patinka  blush2.gif

As ir Jokubas duosiu savo antrajam jei berniukas drinks_cheers.gif thumbup.gif Sis vardas man atejo ir jau niekaip neiseina is galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2012 02 10, 14:09)
As ir Jokubas duosiu savo antrajam jei berniukas drinks_cheers.gif  thumbup.gif Sis vardas man atejo ir jau niekaip neiseina is galvos biggrin.gif

pas visas bus jokubai biggrin.gif , pas mane ir tas vardukas sarase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 02 10, 15:20)
pas visas bus jokubai  biggrin.gif , pas mane ir tas vardukas sarase  biggrin.gif

as ir noriu Jokūbo labai, o kas bus jei sakys kad Sofija lotuliukas.gif nezinau kaip reiks susitaikyt jauciu kelias dienas soke pabuciau, ir nuliusciau kad ne taip kaip norejau, aj geriau dabar negalvoju, laukiu menesi ir melynai svojoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 02 10, 14:47)
as ir noriu Jokūbo labai, o kas bus jei sakys kad Sofija  lotuliukas.gif  nezinau kaip reiks susitaikyt jauciu kelias dienas soke pabuciau, ir nuliusciau kad ne taip kaip norejau, aj geriau dabar negalvoju, laukiu menesi ir melynai svojoju  biggrin.gif

jei rimtai as taip negaleciau lotuliukas.gif , tavo dideli sansai ir va nuvarytum isitikintum ir jau tikrai melsvai galvotum be jokiu klaustuku biggrin.gif , bet is kitos puses ugdai savo valia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 02 10, 15:58)
jei rimtai as taip negaleciau  lotuliukas.gif , tavo dideli sansai ir va nuvarytum isitikintum ir jau tikrai melsvai galvotum be jokiu klaustuku  biggrin.gif , bet is kitos puses ugdai savo valia  lotuliukas.gif

kaip tik ne, baile esu, blush2.gif kad bijau isgirst ne tai ka noriu, nes tas pirmas kartas 15-16 sav gan ir itikinmai sake, paskui jau net netikejau o sako berniukas, ir dabar kaip durna bijau kad vel nepasikeistu arba iki gimdymo sakysiu nesakykit lotuliukas.gif aisku nuvaryciau privaciai ir but ramu, arba ne lotuliukas.gif sako kas nezirikuoja negeria sampano, bet ir rizikuot bijau, nors zinau kad jau kas yra tikrai i kita nepavirs, aj galvoju jei menesis praeis tai jau dar geriau matys ir tada bus aisku.
o kiek dienu panos jum berniukai iki o ar per o uzkibo? nes galvoju kad butent per O jiem tik palanku, ar gali but ir diena ir dvi pries ja berniukas, kitom gi buna g.gif nezinia cia g.gif nes galvoju jei tik per o berniukai tai ju butu mazuma nes pataikyt butent ant jos sunku, tai mergyciu zymiai daugiau turetu but pagal tas teorijas kad ir ilgiau istvermingesnes isgyvena ir pries ir po jom palanku o va benriukai tik per O..
ir keinta c.d. jusu o? nes manoji galvoj uar gali but 13-14 c.d. (28-29ciklas) pagal gleives ir skausma soen tik orientuotasi, bet nestebeta bt ir ot nedaryti..
kita kart galvoju kad nieko cia jau neprimastysi o kam tai atitinka gal ir tik sutapimas g.gif nes ziurejau ten kur mergytes mamos planuoja temute planuok neplanaves vistiek po lygiai laukias tiek berniuku tiek mergyciu wub.gif
visko prisimastau is neturejimo ka veikt, sakau jei neduos man Dievulis sunelio patirt augint, reiskias buvau negera, nenusipelniau kad ir prasiau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 10 vasario 2012 - 15:16
oi ellena ellena lotuliukas.gif , ka mums daryt kur po trecia ar kitos ryztasi net ketvirtam biggrin.gif , tai kuo mus baudzia , aisku as juokauju mergyt, aisku jau nepasikeis, bet va kasdien mastai mastai, o taip ramiai gyventum vistiek anksciau ar veliau tiesa islys is maiso biggrin.gif , nesiparink jau ar per O ar pries O, Paziurejus bt grafikeliu mergaites ir per o ir berniuku ir mergaiciu susilaukia, taip kad, vienos taisykles nera smile.gif , kazkada bandziau palygint, ka jau dave ta jau dave , duos tau berniuka zinok tikiu, tik maziau galvok biggrin.gif , bus jokubis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 02 10, 16:25)
oi ellena ellena  lotuliukas.gif , ka mums daryt kur po trecia ar kitos ryztasi net ketvirtam  biggrin.gif , tai kuo mus baudzia , aisku as juokauju mergyt, aisku jau nepasikeis, bet va kasdien mastai mastai, o taip ramiai gyventum vistiek anksciau ar veliau tiesa islys is maiso  biggrin.gif , nesiparink jau ar per O  ar pries O, Paziurejus bt grafikeliu mergaites ir per o ir berniuku ir mergaiciu susilaukia, taip kad, vienos taisykles nera  smile.gif , kazkada bandziau palygint, ka jau dave ta jau dave , duos tau berniuka zinok tikiu, tik maziau galvok  biggrin.gif , bus jokubis  biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
jei ne tai cray.gif cray.gif cray.gif
man tie berniukai tokie grazus, maximoj uzvakar ziuriu vezimely vezas zydra kepuryte toks mielas negaliu rolleyes.gif biggrin.gif ir as noriu.
tai jum gerai, kad ryzotes, o mum zinau ir dvieju bus gana, nors man irgi dideles seimo taip grazu, bet ner kur padet paskui bus tu 2.gif 2.gif arba jei nama turetume kitas reikalas, su butu sunkiau biski..
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 02 10, 15:36)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
jei ne tai  cray.gif  cray.gif  cray.gif
man tie berniukai tokie grazus, maximoj uzvakar ziuriu vezimely vezas zydra kepuryte toks mielas negaliu  rolleyes.gif  biggrin.gif ir as noriu.
tai jum gerai, kad ryzotes, o  mum zinau ir dvieju bus gana, nors man irgi dideles seimo taip grazu, bet ner kur padet paskui bus tu  2.gif  2.gif  arba jei nama turetume kitas reikalas, su butu sunkiau biski..

sunku del trecio ryztis , bet jei ka manau ryztumeisi biggrin.gif , mes ir bute gyvenam, nu daug jau ir man trys, bet ziuriu kazkaip daugeja kas laukiasi trecio, vien forume paziurejus ax.gif , o del to kad lydaisi naturalu, juk nori, va as paziuriu kokios grazios mergaites sijonelei , banciukai, suknytes wub.gif , seip porytes tikrai grazu, ziurinejau fotosesijas, bet va kazkur maciau mama su trim sunum, tai ir idomiai ir graziai, savotiskai berniukai panasus bet kazkuo ir skiriasi wub.gif, zodziu grazus tie vaikiukai wub.gif
Atsakyti
Elena suprantu tavo nors,tik as atvirksciai labai mergytes norejau,ir is vis man mergytes kazkas nerealaus.Pirmos jau laukiau dukros,gime sunus,kada per skena pasake kad berniukas ta minute nusivyliau,bet po to greit susitaikiau,labai laukiau,mylejau ir myliu be proto,bet antros jau verkiant reikejo paneles,tik del jos ir ryzausi antram nestumui,del savo svajones,nes antras bernas man butu jau labai labai nekas,Kartais pagalvodavau jai butu ir antras berniukas kaip as susitaikyciau? ar taip pat myleciau? Zinoma viskas butu ok,bet vis tos svajones.Per antra skena ejau drebancia sirdim,ir kada atidziai paziurejus gydytoja pasake kad greiciausiai dukra maniau kad is laimes numirsiu,buvo neapsakomai gera,stebuklas,ir visi kiti skenai ta tik patvirtino.Turiu ja,savo svajone ir esu be proto laiminga.Ir tu turesi sunu elena,labai tau to linkiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2012 02 10, 18:04)
Elena suprantu tavo nors,tik as atvirksciai labai mergytes norejau,ir is vis man mergytes kazkas nerealaus.Pirmos jau laukiau dukros,gime sunus,kada per skena pasake kad berniukas ta minute nusivyliau,bet po to greit susitaikiau,labai laukiau,mylejau ir myliu be proto,bet antros jau verkiant reikejo paneles,tik del jos ir ryzausi antram nestumui,del savo svajones,nes antras bernas man butu jau labai labai nekas,Kartais pagalvodavau jai butu ir antras berniukas kaip as susitaikyciau? ar taip pat myleciau? Zinoma viskas butu ok,bet vis tos svajones.Per antra skena ejau drebancia sirdim,ir kada atidziai paziurejus gydytoja pasake kad greiciausiai dukra maniau kad is laimes numirsiu,buvo neapsakomai gera,stebuklas,ir visi kiti skenai ta tik patvirtino.Turiu ja,savo svajone ir esu be proto laiminga.Ir tu turesi sunu elena,labai tau to linkiu. 4u.gif

wub.gif kaip graziai parasyta, aciu jum visom palaikanciom, man tai isties suteikia vilties wub.gif wub.gif
smagu kad ir koks tas vaikelis tai vistiek musu kleckai, bet va kaip sakot svajone kai isipildo nera smagiau atrodo gyvenimas nusvinta kitom spalvom, o dar tokia svajone, cia ne masina ar nama nusipirkt, uzdirbama tai, o vat vaikeli turet tai svajone ir dar jei poryte tai isvis man atrodo taip nuostabu, kad net per daug nuostabu wub.gif
man ir taip smagu pasidziaugt su kitom kuriom pavyksta suplanuot ar tiesiog Dievulis atsiuncia tai ko troksta, baltai pavydziu ir kartu dziaugiuos ir jum visom linkiu sulaukt jei ne dabar tai vistiek kazkada tos svojones, 4u.gif o jei mum ir ne sykart bet vistiek gal vistiek pajusiu ir as ka reiskia pagimdyt ir augint suneli wub.gif bet del trecio kazkaip abejoju nebent gerokai veliau uz koki 5-7 metu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 10 vasario 2012 - 18:37
QUOTE(Elenna @ 2012 02 10, 16:36)
man tie berniukai tokie grazus, maximoj uzvakar ziuriu vezimely vezas zydra kepuryte toks mielas negaliu  rolleyes.gif  biggrin.gif ir as noriu.
tai jum gerai, kad ryzotes, o  mum zinau ir dvieju bus gana, nors man irgi dideles seimo taip grazu, bet ner kur padet paskui bus tu  2.gif  2.gif  arba jei nama turetume kitas reikalas, su butu sunkiau biski..

Man ir berniukai grazus wub.gif As visada apie berniuka svajodavau, ir kai drauge dukra pasigimde, as didziavausi, kad sunu turiu, nes ji labai sunaus norejo biggrin.gif O karta pajuryje seima grazia maciau, 2 berniukai, o mama be proto grazi,vaikai ir superiniai, taip slapcia pagalvojau, kokie jie laimingi. 2 ar 3 vienos lyties vaikai yra gerai, reikia dekoti Dievui, kad is vis ju duoda, ne ka mazesnis dziaugsmas.Noret yra sveika, kazkada juoksimes is savo tokiu noru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 02 10, 17:36)

O koks man kasyčių grožis, o tie rožiniai rūbeliai wub.gif Išpuoščiau kaip lėlytę, kad tik kas pasufleruotų 100% paslaptį, kaip tą mergytę sulipdyt unsure.gif Mažai vilties turiu, manau, jei vėl pastosiu, tai jau bus panašu į futbolo komandą renkamą. doh.gif Nėr tos taisyklės... nėr... doh.gif Viskas dievo valioj. rolleyes.gif
Atsakyti