Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(@viol@ @ 2012 02 10, 23:18)
O koks man kasyčių grožis, o tie rožiniai rūbeliai  wub.gif  Išpuoščiau kaip lėlytę, kad tik kas pasufleruotų 100% paslaptį, kaip tą mergytę sulipdyt  unsure.gif  Mažai vilties turiu, manau, jei vėl pastosiu, tai jau bus panašu į futbolo komandą renkamą.  doh.gif  Nėr tos taisyklės... nėr...  doh.gif  Viskas dievo valioj.  rolleyes.gif

tai vat kad tikrai taip drinks_cheers.gif
sako mum pasiteisino gaminom per O ir buvo berniukas arba gerokai pries ir mergyte, paskui pemasciau ar tik ne atsitiktinumas tai, jei jau taip butu tai visi turetu porytes arba skirtingus vaikucius bent po viena skirtinga paivairinimui, biggrin.gif bet taip nera ir to recepto nezinia kur ieskot ir kazin ar jis yra, va nebent laboratorijoj bet ir ten turbut ne viskas taip paprasta..
o man grazu abu ir mergytes ir berniukai, jei tureciau jau berniuka jauciu alpciau taip pat del mergytes, dziaugiuos savo pupa be galo kad ja turiu, mano drauge auga, o dabar tai labiau gal net tecio, myluoja buciuoja, ir jam viskas jo mergyte jo meile, vakare tik su juo uzmiega wub.gif tik zinau kad visi vyrai irgi to sunaus troksta, nori jis tas masinytes pirkt, nes mergaiciu reikalai lieka mergaiciu, reik ir teciui kompanijos smile.gif
bet kad va musu norai dar ne viskas unsure.gif
Atsakyti
Linkiu, kad visoms pasiteisintų vaikelio lyties laukimo lūkesčiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! Toki klausima jums turiu. Jei tikrai zinot ar prisimenat kiek dienu pries O ivyko tas lemtingasis LA po kurio pastojot, ar kuri nors susilauke mergaites L. aktui ivykus 2 d. pries O? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuqui @ 2012 02 15, 10:18)
Sveikos, merginos! Toki klausima jums turiu. Jei tikrai zinot ar prisimenat kiek dienu pries O ivyko tas lemtingasis LA po kurio pastojot, ar kuri nors susilauke mergaites L. aktui ivykus 2 d. pries O?  bigsmile.gif

kad sekti O naudoja OT ir bt matuoja, pakankmai tiksliai gali zinot ta O, o pats apvaisinimas aisku biski gali pasireguoliuoti ax.gif , o del pastojimo ir mergaites 2 dienos iki O aisku yra smile.gif, bandyt galima, bet tai nera 100 proc kad bus apie ka svajojat, mergaites ir per O sulaukiam mergaiciu ir kelios dienos iki O susilaukia berniuku, bet iki O aisku padidina manau tikimybe, bet kaip bus tai jau cia Dievo valioje, o meginti aisku galima, o gal pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 02 15, 10:25)
kad sekti O naudoja OT ir bt  matuoja, pakankmai tiksliai gali zinot ta O, o pats apvaisinimas aisku biski gali pasireguoliuoti  ax.gif , o del pastojimo ir mergaites 2 dienos iki O aisku yra  smile.gif, bandyt galima, bet tai nera 100 proc kad bus apie ka svajojat, mergaites ir per O sulaukiam mergaiciu ir kelios dienos iki O susilaukia berniuku, bet iki O aisku padidina manau tikimybe, bet kaip bus tai jau cia Dievo valioje, o meginti aisku galima, o gal pasiseks  mirksiukas.gif

As jau pastojau. Puikiai zinau kada ivyko ovuliacija, nes savo laimei labai gerai ja jauciu. Pastojau is pirmo karto. Bet mylejomes 2 d. pries ir 1 d. pries. Per pacia O. nesimylejom. Tai ir norejau paklausti ar yra cia mamyciu, kurios tikrai zino, kad mylejosi 2 d. pries ir susilauke mergaiciu. Siaip man tikrai nera labai svarbi ta lytis, nes vaikas pirmas, tai kad tiesiog esu laiminga, kad nestuke.gif Bet nemeluosiu, labiau pirmos noreciau mergaites, o paskui jau kad ir visi bernai gali buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuqui @ 2012 02 15, 10:39)
As jau pastojau. Puikiai zinau kada ivyko ovuliacija, nes savo laimei labai gerai ja jauciu. Pastojau is pirmo karto. Bet mylejomes 2 d. pries ir 1 d. pries. Per pacia O. nesimylejom. Tai ir norejau paklausti ar yra cia mamyciu, kurios tikrai zino, kad mylejosi 2 d. pries ir susilauke mergaiciu. Siaip man tikrai nera labai svarbi ta lytis, nes vaikas pirmas, tai kad tiesiog esu laiminga, kad  nestuke.gif Bet nemeluosiu, labiau pirmos noreciau mergaites, o paskui jau kad ir visi bernai gali buti smile.gif

aisku kad bus kurios susilaukusios mergaites 2 dienos iki O mirksiukas.gif , daugiausia berniuku susilaukia per O, bet kaip minejau nemazai ir isimciu yra, sekmes jums kad svajone issipildytu mirksiukas.gif , as va pirmo kazkaip labiau linkau link berniuko, nors kai pirmas ner labai svarbu, bet va paskui buc nesupykus jei butu buvus mergaite, bet yra kaip yra smile.gif , labai jau laukiu savo klecko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuqui @ 2012 02 15, 11:39)
As jau pastojau. Puikiai zinau kada ivyko ovuliacija, nes savo laimei labai gerai ja jauciu. Pastojau is pirmo karto. Bet mylejomes 2 d. pries ir 1 d. pries. Per pacia O. nesimylejom. Tai ir norejau paklausti ar yra cia mamyciu, kurios tikrai zino, kad mylejosi 2 d. pries ir susilauke mergaiciu. Siaip man tikrai nera labai svarbi ta lytis, nes vaikas pirmas, tai kad tiesiog esu laiminga, kad  nestuke.gif Bet nemeluosiu, labiau pirmos noreciau mergaites, o paskui jau kad ir visi bernai gali buti smile.gif

o as manau kiek dabar perskaiciau ir istyrinejau kad tos 2 dienos iki O duoda mazdaug lygius sansus 50/50 kazkaip nuojauta kuzda, bet zinau tiksliai viena mamyte kurios nd buvo 4 ir 2 dienos iki o ir dabar laukias sunelio, bet tai vel turi labai tiksliai zinot savo O o ji gal tik preliminariai zinojo, cia vat tikslumas yra labai manau svarbus. paskui pagal isanalizuotus pastojusiu grafikeliu va taip nustatyta;
1d iki o per o - 18 berniuku , 9 mergytes
2-3 d iki o - 3 berniukai, 9 mergytes
5 dienos iki o - sansai lygus vienodai buvo susilaukta mergyciu ir berniuku.
tai velgi galvoju, kaip cia paaiskint kaip ten jie pasiskirsto pries ta ovuliacija kiba kas antra diena bigsmile.gif viena diena panos kita bachurai jau ir taip keicias biggrin.gif
dar radus buvau toki grafikeli bet reik atsimint kur gal atseksiu ir imesiu kaip pagal ovuliacija ten dienom kam labiau palanku. bet irgi keicias kas kelios dienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 02 15, 14:37)
o as manau kiek dabar perskaiciau ir istyrinejau kad tos 2 dienos iki O duoda mazdaug lygius sansus 50/50 kazkaip nuojauta kuzda, bet zinau tiksliai viena mamyte kurios nd buvo 4 ir 2 dienos iki o ir dabar laukias sunelio, bet tai vel turi labai tiksliai zinot savo O o ji gal tik preliminariai zinojo, cia vat tikslumas yra labai manau svarbus. paskui pagal isanalizuotus pastojusiu grafikeliu va taip nustatyta;
1d iki o per o - 18 berniuku , 9 mergytes
2-3 d iki o - 3 berniukai, 9 mergytes
5 dienos iki o - sansai lygus vienodai buvo susilaukta mergyciu ir berniuku.
tai velgi galvoju, kaip cia paaiskint kaip ten jie pasiskirsto pries ta ovuliacija kiba kas antra diena  bigsmile.gif  viena diena panos kita bachurai jau ir taip keicias biggrin.gif
dar radus buvau toki grafikeli bet reik atsimint kur gal atseksiu ir imesiu kaip pagal ovuliacija ten dienom kam labiau palanku. bet irgi keicias kas kelios dienos  g.gif

Aciu, Elenna, uz statistika. Variantas 50/50 man tinka, tokiu atveju nors pasvajot galima blush2.gif As labai tiksliai mano O esu nustaciusi, tiesiog kiekviena menesi kazkur 12,13 ir 14 CD man skauda desini sona, o 15 CD (visada 15, dar ne karto to neatsitiko kokia kita CD) staigiai pradeda degti pilvo apacioje (tai trunka kazkur 2 min) ir is kart po to dingsta tas skausmas desiniajame sone, kuris tesesi 3 dienas pries tai. Kas menesi vyksta tas pats ir ta pacia diena. Ir kai bandem pirma karta pastoti, is kart ir uzkibo. Tai kad tikrai zinau, kad mylejomes 2 d. ir para pries O.
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 02 15, 11:54)
aisku kad bus kurios susilaukusios mergaites 2 dienos iki O  mirksiukas.gif , daugiausia berniuku susilaukia per O, bet kaip minejau nemazai ir isimciu yra, sekmes jums kad svajone issipildytu  mirksiukas.gif , as va pirmo kazkaip labiau linkau link berniuko, nors kai pirmas ner labai svarbu, bet va paskui buc nesupykus jei butu buvus mergaite, bet yra kaip yra  smile.gif , labai jau laukiu savo klecko  wub.gif

Isivaizduoju, kaip lauki wub.gif , tuo labiau, jei daugiau neplanuojat leliuku... As pries kelias dienas sandeliavau maziausius savo pipiriuko drabuzelius, vis atideliojau sita darba, kazkaip sirdi spaude... ir belankstydama galvojau, kad tik dar butu viena proga juos paciupinet wub.gif
Beje, primink savo paskutinius nd, niekaip neatgaminu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuqui @ 2012 02 15, 10:39)

sveikinu, as dariau OT ir kai jau rode II tai griebiau vyra uz ragu ir i lova, OT rodo II likus 36val. iki O, susilaukiau mergytes. priklauso ir nuo vyro turto, ir nuo lytiniu santykio daznumo, tipo jei reciau tai mergyte, jei daznai berniukas...
Atsakyti
QUOTE(baba1 @ 2012 02 15, 16:08)
sveikinu, as dariau OT ir kai jau rode II tai griebiau vyra uz ragu ir i lova, OT rodo II likus 36val. iki O, susilaukiau mergytes. priklauso ir nuo vyro turto, ir nuo lytiniu santykio daznumo, tipo jei reciau tai mergyte, jei daznai berniukas...

arteja ir musu "darbymecio" metas biggrin.gif siu metu liepos menesy ax.gif
sita ir as girdejau,kad reciau smileysex.gif mergytes gimsta..
tai jau tadu pas mane trecias tikrai bus MERGAITE bigsmile.gif wub.gif
viska sudesiu y kruva ir ziuresiu kas bus biggrin.gif aisku V mano planu nezino lotuliukas.gif blush2.gif ai jam ir nereikia zinot ax.gif
pagal kazkokia lentele suziurejau,kada mergytes mums pagal metus turetu gautis,pabandysiu nutaikyt pries O ir dar dasides retas smileysex.gif tai jau tikiuosi ir jauciu kad dievulis duos ta dovanele man su kasytem wub.gif

ai tiesa,sveikutes 4u.gif blush2.gif

sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gwidita: 15 vasario 2012 - 15:20
QUOTE(flecere @ 2012 02 15, 14:59)
Isivaizduoju, kaip lauki  wub.gif , tuo labiau, jei daugiau neplanuojat leliuku... As pries kelias dienas sandeliavau maziausius savo pipiriuko drabuzelius, vis atideliojau sita darba, kazkaip sirdi spaude... ir belankstydama galvojau, kad tik dar butu viena proga juos paciupinet  wub.gif
Beje, primink savo paskutinius nd, niekaip neatgaminu  blush2.gif

kai paklausei taip suspaude sirdele, kad jau tikrai paskutinis unsure.gif , dabar pradejau geriau jaustis tai ir tas nestumas visai malonu, nes du menesiai buvo katastrofa, labai pykino, praktiskai istisai, su wc draugavau ir tt, zodziu jau nieko nenorejau lotuliukas.gif , o dabar lyg kazkas pradeda krebzdentis tai tikrai vieni is maloniausiu dalyku wub.gif , o kai dar pagalvoji kad daugiau nebebus ir tai paskutini karta, tai kazkaip ir savotiskai veikia blush2.gif
su pirmai netaikem nieko, galejo but ir pries bet berniukai, o si kart naudojau laima nd iki O buvo tik viena diena, bet yra kam va terpe kisdavo koja ir va susilauke mergaiciu, o pas mane gal jau ten labai aktyvus Y, o gal ir tokia Dievo valia, kas ten zino, dar kartais pamastau, kad gal kazkas jei uzkimba su mergaitem kazkas buna negerai, nes esu turejus nesivystanciu g.gif , zodziu prisamprotauti visko galima, dabar dziaugiuosi kad tik butu sveikutis ir laimingas, smagu bus ir broliukams augti o ir as pati zinokit taip baisiai nebuvau uzsiciklinus, tai labai lengvai sutikau ta zinia, aisku pirma kai pasake, biski jauciau toki minimalu kodel neduoda kitos, bet greit praejo biggrin.gif
Atsakyti