Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Jentė @ 2012 02 17, 21:13)

O siaip jau kelinta nakti sapnuoju, kad gimsta man mergyte ir taip aiskiai matau ta pupele, nu ir susibalamutinu as, jau nebezinau kaip kalbet su pilvu, nei jis nei ji man dabar. Su pirmu pilvas didziulis buvo, dabar jau 23savaites o pilvo ner, kartais drauges klausia ar tu tikrai laukiesi, sakau nu jo, siaip mano mama kaip manesa lauke tai pilvo nebuvo ir tik ant galo islindo, nu sakau, gal ir kasytes pilvelyje auga wub.gif  ech ta nezinia ir galvojimas g.gif  Vis dar viltis rusena kazkur kamputi kaip ir Elenai 4u.gif

Ir tegul rusena mirksiukas.gif , juk visko dar gali buti wub.gif

QUOTE(Cuqui @ 2012 02 17, 21:45)
Siaip jo, labai norisi mergaites. Bet as jau esu nescia, tai kad jau prisiplanavom smile.gif tik nezinia ka. 

Tai tuomet belieka palinket svajones issipildymo wub.gif 4u.gif

QUOTE(Jentė @ 2012 02 17, 21:53)
Ne mes si karta nieko neplanavom, gavosi netycia kaip sakoma 4u.gif  pagal mano paskaiciavimus viskas ivyko kelios dienos iki o, bet va daktare jau 2 kartus patvirtino, kad nestumas didesnis 2 savaitem, ir iseina, akd galejau pastot pries mmm, bet as galvoju, kadangi mano pirmasis ne mazas ir antrukas didelis bus smile.gif todel daktare ir mato daugiau 4u.gif

Mano antrasis irgi ne mazas gime ir visa nestuma didesnis buvo nei pagal nestumo laika, bet man gine is karto sake, kad leliukas bus ne is mazuju smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2012 02 17, 21:13)
Jo  jau trecia tai planuosim, dabar zinau daug info ir bandysim gaudyt tas kasytes kazkada, kaip mano gine sako, mergytes juvelyriniai dirbiniai, prie ju ilgai dirbti biggrin.gif  O kadangi mano vyras ne juvelyras tai ir gaunasi mums berniukai biggrin.gif
O siaip jau kelinta nakti sapnuoju, kad gimsta man mergyte ir taip aiskiai matau ta pupele, nu ir susibalamutinu as, jau nebezinau kaip kalbet su pilvu, nei jis nei ji man dabar. Su pirmu pilvas didziulis buvo, dabar jau 23savaites o pilvo ner, kartais drauges klausia ar tu tikrai laukiesi, sakau nu jo, siaip mano mama kaip manesa lauke tai pilvo nebuvo ir tik ant galo islindo, nu sakau, gal ir kasytes pilvelyje auga wub.gif  ech ta nezinia ir galvojimas g.gif  Vis dar viltis rusena kazkur kamputi kaip ir Elenai 4u.gif

o vat siandien visa diena paskyrem mazosios lovos paieskai, nes kad paskui nebutu streso atiduodant jos lova kitam. tai vargais negalais paskutinam taske radom ir net toki varainata kad idealiau nebuna hello kitty lova, nu tokia super , pati tokios noriu lotuliukas.gif reiks dar patalynes su kitty ir kokio akcento kambary, paskui jau du mazius komplektuosim, arba viskas roziniai balta ir dvi princeses arba puse per puse sese su broliu ir ferrari kokia statyt salia reiks biggrin.gif laukiu kada galesiu vaiku kambary ruost, nes dabar dar pakolkas kol augs busim susigrude vienam rolleyes.gif nekas doh.gif
Jente --- na gal tau ir bus kaip man mirksiukas.gif vat pirma kart sake mergyte, o antra jau berniukas biggrin.gif 4u.gif bet paskui dar sunkiau nes vel nieko nzn ir dvejoji, tai kantriai laukiu sekancio echo thumbup.gif dienas braukiu kalendoriuj biggrin.gif
o vat kas ten pries tai klause, apie ta angliska teksta, kad va isvada tyrimo tokia, jog priestarauja taip paplitusiam shettels metodui. ir kad daugiausiai gimusiu berniuku vat pagal skaiciu yra butent 2-5 dienos iki ovuliacijos, paskui pagal statistika ten vel kad bet kada gali bet kas ateit, ir to tikslumo kaip jau suprantam 100 proc nera, nes jei taip butu visi ka panoretu ta ir turetu ax.gif
paskui kitam tam lyties planavimo tinklapi, darytas tyrimas 33 moteros stebetos ju gleiviu pikas ir LH banga bei BT, paskui pagal tai isvesta kada buta ju Ovuliacija ir kada rasyta buvo ND. tai isvadoj kad daugiau berniuku pagauta 1 diena pries O, paskui 2-3 dienos pries O, o mergaiciukes ovuliacijos diena ir po jos. nu ten paziurekit grafike melynai berniukai, rozines mergyciu diagramos ir dienos pries O.
idomiai sakyciau taip visaj g.gif nes visur kur nete ivedus tai 3-4 d iki O jau sansai mergytem ale isauga, o jau berniukam tik kuo arciau O. kazkaip vis pasvarstau jei taip butu tai pasaulis sugriutu blink.gif kazin kaip ten is tiesu, nes tikrai ne daug kam pasitvirtina, manau ner galu gale jokiu taisykliu. vat gal terpe ta rugstine sarmine suzaidzia daugiau. o del y x istirta kad y ir x vienoda gyvybingumo trukme, net ir del greitumo klausimu iskyla ar jau tie y tikrai greitesni uz x... nezinau turbut daugybe faktoriu tai lemia net ir menulis gal g.gif
na tai mamukai dalinames kam kaip isejo jusu pabiruciai, kiek dienu iki O? ar tai turi ar tikrai neturi jokios reiksmes idomu g.gif
laukiu daugiau nuomoniu rasau fiksuoju renku info ir darom isvadas lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes ir planuojancios smile.gif

oi kaip Jus cia rimtai smile.gif as tai dar tik paslapcia pamastau, kad noreciau mergytes, nors mano pypliukas dar visai nedidukas smile.gif

kazi ar isejo kam susiplanuoti lyti kokios norejo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2012 02 18, 09:45)

kazi ar isejo kam susiplanuoti lyti kokios norejo?  g.gif

aha g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labai dziugu wub.gif kazi kaip tai pavyko, labai noreciau mergytes rolleyes.gif reiktu vyrui tik apie tai pasakyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu aisku nedabar, gal po kokiu keliu metu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2012 02 17, 18:33)
Tai kada planuojat ta broli?  bigsmile.gif Ziuriu tavo antroji kaip mano maziulis, net ta pati menesi gime  thumbup.gif Gal kominuojames  bigsmile.gif  bigsmile.gif - as pamokinsiu, kaip berkiuka pasigamint, o tu mane pamokinsi, kaip sese pasigaut  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dar tik galvojam apie trecia, vyras dar kazkiek pries, sako uzgarantuok man kad 100 proc bus berniukas tada ok lotuliukas.gif tai kadangi dar ne nescia tai pasidalink patirtim kaip ta berniuka gamint blush2.gif Man vyras juokauja, jei kas is draugu nori mergaites, tai vyras sako gausi manes prasyt as tik mergaites darau, esu geras juvelyras, tai va gal vyrais keistis lotuliukas.gif
Kiek skaitinejau man palankus metas berniuko gamybai yra siu metu ruduo ziema, tai gal tada pavyks vyra ikalbint doh.gif O kada tu planuoji? Smagu kad gime viena menesi leliukai musu, man labai geras metas buvo gimdyti geguzi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2012 02 19, 13:06)
Dar tik galvojam apie trecia, vyras dar kazkiek pries, sako uzgarantuok man kad 100 proc bus berniukas tada ok lotuliukas.gif tai kadangi dar ne nescia tai pasidalink patirtim kaip ta berniuka gamint blush2.gif Man vyras juokauja, jei kas is draugu nori mergaites, tai vyras sako gausi manes prasyt as tik mergaites darau, esu geras juvelyras, tai va gal vyrais keistis lotuliukas.gif

Įsiterpsiu. 4u.gif
Nagi, keičiamės vyrais, maniškiui bernai gaunasi. lotuliukas.gif
Kad kas garantiją duotų mergaitei (man jos tik ir trūksta iki pilnos laimės) tai nė minutei nevejočiau. Ale nėr tokio metodo, kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad tai dievulio valioj. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @viol@: 19 vasario 2012 - 11:48
mes jau pasidarem antra, tik dar labai mazi esam, tai neaisku kas ten gyvena smile.gif tikiuos, kad sesyte bus, bet MB giminej vyrai dominuoja, tai nenustebciau, kad ir dabar butu berniukas doh.gif biggrin.gif nors mano mamai bureja pernai metais isbure, kad siemet tures anukele, bet pastojimas iki nauju metu, na tikiuos, kad biski del pastojimo laiko suklydo ir bus mergyte pas mus bigsmile.gif nors dar 2 seses turiu, tai visko gali but, gal ne as ta laimingoji kur anuke padovanosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2012 02 19, 12:06)
Kiek skaitinejau man palankus metas berniuko gamybai yra siu metu ruduo ziema, tai gal tada pavyks vyra ikalbint doh.gif O kada tu planuoji? Smagu kad gime viena menesi leliukai musu, man labai geras metas buvo gimdyti geguzi thumbup.gif

Man irgi patiko geguze, visai noreciau dar karta ant geguzes uztaikyt thumbup.gif
Nu gal ir nebloga ideja vyrais pasimainyt g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nes maniskis man aiskina, kad jis tik berniukus moka daryt biggrin.gif , o gal dar trecia karta pabandom su savais bigsmile.gif , jei vel nieko nesigaus, tada ant ketvirtu tikrai mainysim lotuliukas.gif
Man dabar atrodo, kad berniukus tai labai lengva pasigaut biggrin.gif , o jum turbut atvirksciai biggrin.gif . Logiskiausia man yra teorija apie laika iki O ir moters terpes pH ax.gif , ir dar turbut svarbu tie teigiami ir neigiami jonai, nes sakoma, kad moters kiausinelis vienu metu turi viena kruvi ir pritraukia tik teigiamus spermiukus, kita karta priesingai. Tik kaip viska issiaiskint, susekt ir sujungt laiku ir vietoje doh.gif doh.gif
O as likima uz usu zadu pabandyt patampyt kita vasara blush2.gif
Atsakyti
Ir aš trečią bandymą palieku kitai vasarai. O gal pasiseks... ax.gif Mano kraujas bus atsinaujunęs, reik stebėt kad mano ovuliacija ir t.t... Ketvirta kart vyrą praspirsiu, na kiek galima vis jo viršus ir jo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@viol@ @ 2012 02 19, 18:57)
Ir aš trečią bandymą palieku kitai vasarai. O gal pasiseks...  ax.gif  Mano kraujas bus atsinaujunęs, reik stebėt kad  mano ovuliacija ir t.t...  Ketvirta kart  vyrą praspirsiu, na kiek galima vis jo viršus ir jo  lotuliukas.gif

Na va , ir radau kompanijone drinks_cheers.gif thumbup.gif , ateik i mergaiciu planavimo tema, kartu bus smagiau paplanuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2012 02 19, 20:04)
Na va , ir radau kompanijone  drinks_cheers.gif  thumbup.gif , ateik i mergaiciu planavimo tema, kartu bus smagiau paplanuot  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Dėkui už kvietimą, ateisiu, bet dar vėliau, truputį noriu luktert su darbais, idėjų semiuosi visur, kaip tą paną sukrapštyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @viol@: 19 vasario 2012 - 18:07