QUOTE(Jentė @ 2012 02 17, 21:13)
Jo jau trecia tai planuosim, dabar zinau daug info ir bandysim gaudyt tas kasytes kazkada, kaip mano gine sako, mergytes juvelyriniai dirbiniai, prie ju ilgai dirbti

O kadangi mano vyras ne juvelyras tai ir gaunasi mums berniukai
O siaip jau kelinta nakti sapnuoju, kad gimsta man mergyte ir taip aiskiai matau ta pupele, nu ir susibalamutinu as, jau nebezinau kaip kalbet su pilvu, nei jis nei ji man dabar. Su pirmu pilvas didziulis buvo, dabar jau 23savaites o pilvo ner, kartais drauges klausia ar tu tikrai laukiesi, sakau nu jo, siaip mano mama kaip manesa lauke tai pilvo nebuvo ir tik ant galo islindo, nu sakau, gal ir kasytes pilvelyje auga

ech ta nezinia ir galvojimas

Vis dar viltis rusena kazkur kamputi kaip ir Elenai
o vat siandien visa diena paskyrem mazosios lovos paieskai, nes kad paskui nebutu streso atiduodant jos lova kitam. tai vargais negalais paskutinam taske radom ir net toki varainata kad idealiau nebuna hello kitty lova, nu tokia super , pati tokios noriu

reiks dar patalynes su kitty ir kokio akcento kambary, paskui jau du mazius komplektuosim, arba viskas roziniai balta ir dvi princeses arba puse per puse sese su broliu ir ferrari kokia statyt salia reiks

laukiu kada galesiu vaiku kambary ruost, nes dabar dar pakolkas kol augs busim susigrude vienam

nekas
Jente --- na gal tau ir bus kaip man

vat pirma kart sake mergyte, o antra jau berniukas

bet paskui dar sunkiau nes vel nieko nzn ir dvejoji, tai kantriai laukiu sekancio echo

dienas braukiu kalendoriuj
o vat kas ten pries tai klause, apie ta angliska teksta, kad va isvada tyrimo tokia, jog priestarauja taip paplitusiam shettels metodui. ir kad daugiausiai gimusiu berniuku vat pagal skaiciu yra butent 2-5 dienos iki ovuliacijos, paskui pagal statistika ten vel kad bet kada gali bet kas ateit, ir to tikslumo kaip jau suprantam 100 proc nera, nes jei taip butu visi ka panoretu ta ir turetu
paskui kitam tam lyties planavimo tinklapi, darytas tyrimas 33 moteros stebetos ju gleiviu pikas ir LH banga bei BT, paskui pagal tai isvesta kada buta ju Ovuliacija ir kada rasyta buvo ND. tai isvadoj kad daugiau berniuku pagauta 1 diena pries O, paskui 2-3 dienos pries O, o mergaiciukes ovuliacijos diena ir po jos. nu ten paziurekit grafike melynai berniukai, rozines mergyciu diagramos ir dienos pries O.
idomiai sakyciau taip visaj

nes visur kur nete ivedus tai 3-4 d iki O jau sansai mergytem ale isauga, o jau berniukam tik kuo arciau O. kazkaip vis pasvarstau jei taip butu tai pasaulis sugriutu

kazin kaip ten is tiesu, nes tikrai ne daug kam pasitvirtina, manau ner galu gale jokiu taisykliu. vat gal terpe ta rugstine sarmine suzaidzia daugiau. o del y x istirta kad y ir x vienoda gyvybingumo trukme, net ir del greitumo klausimu iskyla ar jau tie y tikrai greitesni uz x... nezinau turbut daugybe faktoriu tai lemia net ir menulis gal
na tai mamukai dalinames kam kaip isejo jusu pabiruciai, kiek dienu iki O? ar tai turi ar tikrai neturi jokios reiksmes idomu
laukiu daugiau nuomoniu rasau fiksuoju renku info ir darom isvadas
Kaltink save, o ne saule, jeigu tavo sodas nezydi