Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(@viol@ @ 2012 02 19, 19:06)
drinks_cheers.gif Dėkui už kvietimą, ateisiu, bet dar vėliau, truputį noriu luktert su darbais, idėjų semiuosi visur, kaip tą paną sukrapštyt  4u.gif

Ateik, kai sugalvosi, lauksim 4u.gif
As pati dar irgi apie nd nei negalvoju, tik siaip info is naujo renkuosi, nes jau antru ratu ten planuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2012 02 19, 18:16)
Man irgi patiko geguze, visai noreciau dar karta ant geguzes uztaikyt  thumbup.gif
Nu gal ir nebloga ideja vyrais pasimainyt  g.gif   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nes maniskis man aiskina, kad jis tik berniukus moka daryt  biggrin.gif , o gal dar trecia karta pabandom su savais  bigsmile.gif , jei vel nieko nesigaus, tada ant ketvirtu tikrai mainysim  lotuliukas.gif
Man dabar atrodo, kad berniukus tai labai lengva pasigaut  biggrin.gif , o jum turbut atvirksciai  biggrin.gif . Logiskiausia man yra teorija apie laika iki O ir moters terpes pH  ax.gif , ir dar turbut svarbu tie teigiami ir neigiami jonai, nes sakoma, kad moters kiausinelis vienu metu turi viena kruvi ir pritraukia tik teigiamus spermiukus, kita karta priesingai. Tik kaip viska issiaiskint, susekt ir sujungt laiku ir vietoje  doh.gif  doh.gif
O as likima uz usu zadu pabandyt patampyt kita vasara  blush2.gif

ta vat vat, o mum priesingai, tos kurios mergytes turi, atrodo ,kaip ta broli sukonstruot, na i domu idomu ir neaisku iki galo man su tuo laiku ir teorija ovuliacijos, nes musu nd buvo arba per ja arba 12-nu daugiausiai 24 val iki jos..
o jus ziurejot ten grafika kokiu procentu-skaiciumi gimsta berniukai ir mergaites atgal kur meciau grafikiukus, tai ten taip isiena aplink O mergytem kaip ir palanku g.gif va jusu temutej MALUMA mergyte ir sugavo 1 d iki O bet su laimu kaip supratau terpe rugstino.
o kaip jus manot, kaip labiau tiketina ar vis del to berniukam ant O? kaip jus savuosius pagavot jei pamenant kokiu metu iki O ar po jos? patarkit norinciom berniuku, jei lengva, tada kaip lengva g.gif ax.gif mes jum apie mergytes tada patarimu pririnksim blush2.gif 4u.gif

nu va cia man patiko tas tyrimas pagl LH, BT, ir CM
http://www.in-gender.../o12_study.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 19 vasario 2012 - 19:38
Mano pirmasis tai perpacia O gamintas, o antrasis pagal mano skaiciavimus dvi dienos iki O, ir terpe rugstinau, ale turbut per mazai biggrin.gif . Bet su antruoju priespaskutiniai nd buvo po keliu dienu susilaikymo (kas palanku berniukam) ir buvo laaaabai jau daug tu vyrisku gerybiu prisigamine blush2.gif , o mergaitem palanku mazas spermos kiekis. Tai jei uzkibo po tu nd, tai iseitu net 3 D iki O, nebent O viena diena pasiartino, nes paskutiniai nd buvo kai OT buvo ryskus g.gif . Beje, pirmasis taip pat pagautas po keliu dienu susilaikymo.
Arciau O berniukam palankiau uzkibt, nes terpe sarmeja, o Y patinka sarmine terpe, tik po O praejus 12 val pH krenta zemyn, tada ir palanku mergyte, bet kaip pagaut ta O minuciu tikslumu ir dar atskaiciuot 12 val doh.gif Musu temoj merginuke,s bande teorija O+12, visos turi berniukus smile.gif . Zodziu, teorijos daug, bet su praktika sunku biggrin.gif . O dar ir priestaravimu toje teorijoje yra, pvz. kad ir del maisto-in-gender raso, norint mergaites, reikia atsisakyt kavos, o vienam LT psl radau, kad norint mergaites, reikia gert kava, tai zinok dabar doh.gif , nes as kava tai laaabai megstu, nezinia dabar, ar jos atsisakyt reikes, ar kaip tik megautis.

Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2012 02 19, 20:48)
Mano pirmasis tai perpacia O gamintas, o antrasis pagal mano skaiciavimus dvi dienos iki O, ir terpe rugstinau, ale turbut per mazai  biggrin.gif . Bet su antruoju priespaskutiniai nd buvo po keliu dienu susilaikymo (kas palanku berniukam) ir buvo laaaabai jau daug tu vyrisku gerybiu prisigamine  blush2.gif , o mergaitem palanku mazas spermos kiekis. Tai jei uzkibo po tu nd, tai iseitu net 3 D iki O, nebent O viena diena pasiartino, nes paskutiniai nd buvo kai OT buvo ryskus  g.gif . Beje, pirmasis taip pat pagautas po keliu dienu susilaikymo.
  Arciau O berniukam palankiau uzkibt, nes terpe sarmeja, o Y patinka sarmine terpe, tik po O praejus 12 val pH krenta zemyn, tada ir palanku mergyte, bet kaip pagaut ta O minuciu tikslumu ir dar atskaiciuot 12 val  doh.gif Musu temoj merginuke,s bande teorija O+12, visos turi berniukus  smile.gif . Zodziu, teorijos daug, bet su praktika sunku  biggrin.gif . O dar ir priestaravimu toje teorijoje yra, pvz. kad ir del maisto-in-gender raso, norint mergaites, reikia atsisakyt kavos, o vienam LT psl radau, kad norint mergaites, reikia gert kava, tai zinok dabar  doh.gif , nes as kava tai laaabai megstu, nezinia dabar, ar jos atsisakyt reikes, ar kaip tik megautis.

tai vat pagal jusu temutes mamukus tada reik berniukus gamint o+12 bigsmile.gif arba gal ne vieni nd buta , ar kazkurie kantrenis stipresni va ima ir islaukia savo momento g.gif nezinau nezinau jau kaip cia kas, ar kas antra diena gal kimba pasiskirsto ten jie bigsmile.gif viena x kita jau y bigsmile.gif lotuliukas.gif o sniege va kaip supratau irgi 1 d iki O jei lyg sake berniukui daugiau sansu duoda.
del spermos kiekio tai gali but tiesa, va mes saugodamiesi mergyte pagavom, netyciuke, tai reiskias tikrai gal kelios X-iukės tik nubego ir va turim pupyte.o kiek skaitau kad planuoti labiau berniukai buna.
del kavos arba energetinio tai sako berniukam jos reik kad dar labiau y pagreitina ar kazka ten padaro, nu bet esme kad norint sunelio kava, kiek teko kur skaityt. ir vyrui jos duot. o jei vyras megsta tada ir jei norit mergytes neduot kavos jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 02 19, 20:13)
o jei vyras megsta tada ir jei norit mergytes neduot kavos jam  smile.gif

as negeriu kavos (nors reikia) bet galiu negert... o vyras del kavos pamises, tai jai mergytes norim kiek pries tos kavos jau negerti. kelis menesius? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyrui tai tikrai sako kavos reikia gert, kad berniukas butu, bet kaip paciai, tai jau susibalamutinau doh.gif biggrin.gif , nors prisiminiau, kad koki menesi laiko pries gaminant antraji buvau kavos atsisakius ( atseit kava trukdo pastojimui) , tai vadinasi, reikes dabar jau gert ta kava lotuliukas.gif , jei logiskai mastant, tai kava rugstina organizma, o rugstele patinka mergaitem ax.gif .
Atsakyti
tai kaip cia dabar su ta kava g.gif
jai mes norim MERGYTES blush2.gif tai kava vyrui gerti ar ne ? biggrin.gif
Papildyta:
stai ka aptikau internete g.gif

* Norintiems susilaukti sūnaus reikėtų valgyti sūrų ir aštrų maistą. Geriausiai tinka įvairi mėsa ir dešra, o moterims – dar ir visi maisto piramidę sudarantys produktai, pavyzdžiui, duona, kumpis, sūris. Taip pat ant jūsų stalo dažnai turėtų būti ryžių košės ir konservuotų maisto produktų. Rekomenduojama gerti daug kavos, arbatos ir sulčių, tačiau mažiau valgyti pupelių, žaliųjų salotų, riešutų ir šokolado, o pieno produktų, krabų ir krevečių geriau visai atsisakyti.

* Svajojantys apie mergaitę turėtų dažniau smaguriauti saldumynais ir užsigerti kava ar arbata. Mėsą reikėtų pakeisti žuvimi. Be to, daugiau valgyti kruopų košių, daržovių (išskyrus pomidorus), vaisių, (išskyrus bananus, abrikosus, slyvas ir apelsinus). Venkite druskos, margarino, sūrio, kukurūzų, o konservų, medaus produktų, krevečių ir gazuotų gėrimų visai atsisakykite.

is kito puslapio g.gif
Jei norite susilaukti mergytės:

Gėrimai: kava, arbata, kakava, mineralinis vanduo, praturtintas kalciu (negazuotas!)
Mėsa: būtina riboti suvartojamą jos kiekį.
Žuvis: tinka visų rūšių žuvys, taip pat šviežios bei šaldytos.
Duona: Tinka visokia, išskyrus tą, kuri su saulėgrąžomis.
Privalomi maisto produktai: kiaušiniai ir pienas.
Daržovės: baklažanas, morkos, burokėliai, šparaginės pupelės, agurkai, žalieji žirneliai, svogūnai, riboti bulvių vartojimą.
Vaisiai: visi, išskyrus slyvas, abrikosus, trešnes, bananus ir serbentus.

Jei norite susilaukti berniuko:

Gėrimai: arbata, mineralizuotas sodos vanduo, nealkoholinis alus.
Mėsa: visos dešrų rūšys.
Duonos gaminiai: sausainiai,
Daržovės: bulvės, baltosios pupelės.
Vaisiai: slyvos (išskyrus geltonąsias), datulės.
Būtų puiku, jei ribotumėte suvartojamą kakavos bei pieno kiekį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 19 vasario 2012 - 22:40
QUOTE(flecere @ 2012 02 19, 22:54)
Vyrui tai tikrai sako kavos reikia gert, kad berniukas butu, bet kaip paciai, tai jau susibalamutinau  doh.gif  biggrin.gif , nors prisiminiau, kad koki menesi laiko pries gaminant antraji buvau kavos atsisakius ( atseit kava trukdo pastojimui) , tai vadinasi, reikes dabar jau gert ta kava  lotuliukas.gif , jei logiskai mastant, tai kava rugstina organizma, o rugstele patinka mergaitem  ax.gif .

nesuprasi, nes as ir tap masciau kad rugstina, bet jei rugstina tai pagal dietas tas vyrui irgi nereiktu duot jei nori berniuko, nes rugstina krauja o ne sarmina tai reiskias turetu maziau y pasigamint, tai cia nezinia is kurio galo ziuret g.gif
Atsakyti
Sveikos,

as irgi noreciau mergaites. Maciau knygynuose tokia knyga "Kaip pasirinkti kudikio lyti". Ten aprasomas vienas metodas. Tai ruosiuosi ja nusipirkti, perskaityti ir vadovautis planuojant. Gal kas jau skaite ir vadovavosi ja? Idomu, jei pasidalintu mintimis ar patirtimi. Kazi, ar tas budas rezultatyvus.
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 02 20, 00:09)
nesuprasi, nes as ir tap masciau kad rugstina, bet jei rugstina tai pagal dietas tas vyrui irgi nereiktu duot jei nori berniuko, nes rugstina krauja o ne sarmina tai reiskias turetu maziau y pasigamint, tai cia nezinia is kurio galo ziuret  g.gif

Tai va, suprask kaip nori doh.gif
Kadangi as planuojant antraji leliu negeriau kavos ( vyras irgi ne), tai as gal dabar pagersiu biggrin.gif
QUOTE(Nerami @ 2012 02 20, 00:43)
Sveikos,
as irgi noreciau mergaites. Maciau knygynuose tokia knyga "Kaip pasirinkti kudikio lyti". Ten aprasomas vienas metodas. Tai ruosiuosi ja nusipirkti, perskaityti ir vadovautis planuojant. Gal kas jau skaite ir vadovavosi ja? Idomu, jei pasidalintu mintimis ar patirtimi. Kazi, ar tas budas rezultatyvus.

O brangi ta knyga? blush2.gif
Gal neskubek pirkt blush2.gif , pirma nuejus pasivartyk, kas ten per medziaga sukrauta paziuresi, paskui pasiskaitinesi internete, nes ko tik cia nera, informacijos is tikruju pilna, tik beda ta, kad praktikoj ne viskas suveikia smile.gif . Jei skaitai angliskai, pirma pasiskaitinek cia mirksiukas.gif , labai viskas smulkiai surasyta, kazin ar kokioj knygos dar gali but daugiau info blush2.gif
Atsakyti
as jau kartais apsiraminu taip ramu gera pagalvoju kad geguzi bus dar smagiau, bet ir vel timpt uz vadziu vel is pradziu ir vel kazkas kusina kirbina viduj nu kas ten kas ten blush2.gif ir save nervinu galvoju kodel neisejo va butent ant pacios O tada gal but jau tikrai garantuotai, o dabar tas laikas kad 21 d. nd buvo nakti 02 val o 22 diena 15 val skausmas sone, tai galvoju iki O like galejo but 12 val, ir vat tik ant tiek prasilenkta doh.gif nu negalejom atrodo 22 diena tuos nd padaryt butu kaip tik ant O buve doh.gif doh.gif buciau anksciau cia jus suradus tai buciau jau zinojus kas kaip o dabar nedazinota iki galo,,,buciau cikla su LH pasekus, terpe pasarminus, vyra tik tam tikrom dienom dasileidus biggrin.gif kiek but sansai paauge,,,bet va matyt viskas vyksta ne pagal musu bet pagal toki plana koks turi but bigsmile.gif matyt yra tas likimas nulemtas ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Nerami, aš nusipirkau šitą knygą. Perskaičiau per vieną dieną. Čia tas pats Shetlo metodas, kad mergaites reikia iki O likus 3 dienom daryti, berniukus per ovuliacija. Bet man ta knyga patiko, jos autorius atliko mokslinius tyrimus ir paskaičius ją, tikiu, kad šita teorija yra veiksminga. Tik jos veiksmingumas yra 75-80 procentu. O šitoje knygoje parašyta, kad po ovuliacijos viski tikimybė, kad gims berniukas. Aš dabar planuoju mergaitę, tai nei už ką nesinaudočiau O+12 teorija. Jau ovuliacija įvykusi ir kiaušinėlis laukia spermatozoido. Aš sutinku, kad terpė rūgštesnė, bet tai nereiškia, kad į tą terpę patekę vyriški spermatozoidai visi numiršta. Jiems pasiekti kiaušinėlį reikia tik apie 1,5 val. Taip, kad manau šita teorija labai rizikinga, ir didesnė tikimybė, kad berniukiškas spermiukas bus pirmesnis. O dar pažiūrėjus į mergaites, kurios kitoje temoje "Reikia broliukams sesučių" darė mergaites per O+12, visoms gimė berniukai. Man praeitą mėnesį neužkibo, šitą mėnesį darausi ovuliacinius testus, kad issiaiškinti tiksliai kada O, o kitą mėnesį vėl bandysiu 4 dienos iki O mergikę prigriebti. Sėkmės visoms bandančioms.
Atsakyti