o kaip tuos ovaliacinisu testus pasidaryt ?
QUOTE(inaa @ 2012 02 20, 17:05)
Taip, kad manau šita teorija labai rizikinga, ir didesnė tikimybė, kad berniukiškas spermiukas bus pirmesnis. O dar pažiūrėjus į mergaites, kurios kitoje temoje "Reikia broliukams sesučių" darė mergaites per O+12, visoms gimė berniukai. Man praeitą mėnesį neužkibo, šitą mėnesį darausi ovuliacinius testus, kad issiaiškinti tiksliai kada O, o kitą mėnesį vėl bandysiu 4 dienos iki O mergikę prigriebti. Sėkmės visoms bandančioms.
o jus tik dienom iki O pasitikesit ir, daugiau nieko nepridesit?

Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2012 02 20, 14:56)
as jau kartais apsiraminu taip ramu gera pagalvoju kad geguzi bus dar smagiau, bet ir vel timpt uz vadziu vel is pradziu ir vel kazkas kusina kirbina viduj nu kas ten kas ten 

Primink, kada echo nusimato?

QUOTE(kristynka* @ 2012 02 20, 17:35)
o kaip tuos ovaliacinisu testus pasidaryt ?
Ta prasme, kur ju gauti? Tai paieskok internete, gali visai nebrangiai nusipirkt

tai vat vistiek nera to 100 , bet suvedus daugiau palankiu faktoriu tikimybe manau isauga, tik va kaip jus sakot dar ir Dievulis matyt kaip galutiniam rezultate nusprendzia taip ir buna
o man echo bus kovo 7-10 d tame tarpe tikiuos jau nes ir anakart tikejaus kad paskirs bet va kova liepe pasirodyt, bet jauciu kad bus nes placenta tures ziuret, idomu kuri varianta patvirtins 1 ar 2
bet betkuri aisku mylesim
tik noriu pataliuku maciau ferreti akcija, nu man lb grazus rusvi su zydru akcentu
o kiti kreminiai tokie. tai gal kreminius reik imt tiktu ir tam ir tam ir mum prie kambario
atrodo zinociau konkreciai tai jau griebciau

ELLENA kur akcija

QUOTE(Elenna @ 2012 02 20, 18:14)
o zinojote kad mergaitei spalva tinkanti - melyna, berniukams - ruzava

QUOTE(kristynka* @ 2012 02 20, 19:36)
o zinojote kad mergaitei spalva tinkanti - melyna, berniukams - ruzava
cia pagal baznycia kalba. kristu ir marija

tas tai jo mano broliui ten ruzavos detales buvo pamenu 18 metu atgal

sniege pigu lt, ir graziu variantu tikrai yra

Mergaites, tai taip ir nesuprantu, jei nori pagauti berniuka tai reikia kuo dazniau atlikineti ND ar kuo reciau?
Ir beje tie ovuliacijos testai aiskiai parodo kada tau ovuliacija?

QUOTE(Elenna @ 2012 02 20, 19:06)
tas tai jo mano broliui ten ruzavos detales buvo pamenu 18 metu atgal
bet dabar jau taip uzciklinta kad va rozine tik mergytem na taip ir tinka, berniukui jau rozines kazkaip neuzdesi, bet zydra mergytem tai manau tinka, tik paskui ateja lankyt sakys jei kartais mergyte ir zydroj patalynej, kad va net patalyne zydra pirko o va mergyte
man arba rabbit premium arba pony premium lb tokios
paskui dar vaikutis lt irgi akcijos ir dar variantu daugiau 

as pavz bunu kad saviskiui nuperku raudonus batukus, nu man jai grazu ir jai ziurisi graziai, as nebijau, o beto ir vaikuciui patinka ryskiau.
tai va situacija buvo: nupirkau sunui kedukus raudonus, arteja ziema, aprengiu savo kinderi raudonais batais ir melynu kombinzonu (melyna kepure) vaikstom po parduotuves, batu zieminiu ieskome, o ma pardaveja istrauke ruzavus su gelytemis

pardaveja: o tai ko jus norite savo mergaitei, kitokiu nerasit

as: jai nematote cia mano berniukas

dar pardaveja pradejo traukti berniukiskus batukus, bet jai akis draskydama kisa tai aks man netinka tai aciu kad ir tinkamo ka turetu nepirkciau
Papildyta:
o kaip kokybe patalynes pigu lt ?
QUOTE(kristynka* @ 2012 02 20, 22:22)
as pavz bunu kad saviskiui nuperku raudonus batukus, nu man jai grazu ir jai ziurisi graziai, as nebijau, o beto ir vaikuciui patinka ryskiau.
tai va situacija buvo: nupirkau sunui kedukus raudonus, arteja ziema, aprengiu savo kinderi raudonais batais ir melynu kombinzonu (melyna kepure) vaikstom po parduotuves, batu zieminiu ieskome, o ma pardaveja istrauke ruzavus su gelytemis
sakau: man tokia spalva netinka..
dar pardaveja pradejo traukti berniukiskus batukus, bet jai akis draskydama kisa tai aks man netinka tai aciu kad ir tinkamo ka turetu nepirkciau
Papildyta:

Papildyta:
manau ferreti visur ferreti

tik as imsiu uzvalkaliukus baldakima ir apsaugeles. antklode ir pagalvyte pirksiu kitus, nes ne visom pasiteisino, nelabai patiko nors ziurint kokia partija buvo kitos ir jas giria, kitom visai nepatiko, o mane kaina atbaido visu daliu biski, jei visos dalys tai kai mazei ziurejau apie 450 lt buvo, tai manau kaldryte ir pagalvyte gali pagal save ir kokybiska ir pigiau rast, o vat uzvalkaliukai tai super medziagyte svelni miela prie kunelio, spalvos neblunka, man ir aplikacijos labai

o man atrodo kad tu spalvu skirstymas tik tam ir yra kad atskirtum ten berniukas ar ,mergyte nes pradzioj tie leliantai tokie vienodi, kad bobulkos pardej manoji kai gulejo zydram kombinezone , aj sako koks grazus berniukas

o cia mano 2 favoritai :

negaliu apsiprest kuris paveikslelis 1 ar 2 grazesnis

Papildyta:
QUOTE(Jacke28 @ 2012 02 20, 21:45)
Mergaites, tai taip ir nesuprantu, jei nori pagauti berniuka tai reikia kuo dazniau atlikineti ND ar kuo reciau?
Ir beje tie ovuliacijos testai aiskiai parodo kada tau ovuliacija?

nei per daug nei per mazai,

QUOTE(kristynka* @ 2012 02 20, 22:22)
taigi raudona ir yra vyriska spalva , ka ten ta pardaveja nusimano

QUOTE(Elenna @ 2012 02 21, 00:35)
1. manau ferreti visur ferreti
o cia mano 2 favoritai :
2. nei per daug nei per mazai,
seip kuo ilgesnis susilaikymas tai mergytes, o kuo daznesni reguliarus nd kas 2 ar 3 dienos tai berniukam palankiau 

o cia mano 2 favoritai :
2. nei per daug nei per mazai,

1. jei konkreciai berniokas, tai man antras

2. del nd daznumo, tai taip, teisingai, jei kas 2-3d., tai berniukam palanku, bet jei kasdien- mergaitem

QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 02 21, 01:56)
taigi raudona ir yra vyriska spalva , ka ten ta pardaveja nusimano
, va ruzava tai jau mergaitiska
2. del nd daznumo, tai taip, teisingai, jei kas 2-3d., tai berniukam palanku, bet jei kasdien- mergaitem

na tos 2 - 3 d as isivaizduoju kaip standarta kad visko pakankamai ir kokybisku spetu prisigamint,tiek x tiek y galimybe smazdaug lygios 50/50,bet istikro cia jau kaip ir skaitos dazni jei kas 2 d manau