Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(kristynka* @ 2012 02 19, 22:08)
as negeriu kavos (nors reikia) bet galiu negert... o vyras del kavos pamises, tai jai mergytes norim kiek pries tos kavos jau negerti. kelis menesius? g.gif  lotuliukas.gif

Hm... gal ir yra tiesos, mano vyras visai kavos negeria va ir auginam dvi pupas g.gif reiks sakyt dabar tegu pratinas prie kavos jei sunaus nori lotuliukas.gif
Papildyta:
[QUOTE] Elenna man zydra patalyne wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita112: 21 vasario 2012 - 13:40
Ale sakoma, kad dazni nd (t.y. kasdien), mazina spermos kieky, o kuo jos maziau, tuo y maziau g.gif Na cia ir dar reikia ziuret, kaip kiti vaikai gavesi, ar po retu, ar po daznu nd, musu abu po keliu dienu susilaikymo, tai man belieka isbadyt daznus nd blush2.gif
Atsakyti
laba diena mergytes, biski isiterpsiu ax.gif
atleiskit, neskaiciau visu 26 psl ar kiek cia, todel jei pasikartosiu- nebarkit 4u.gif turbut zinot, kad ne tik ND svarbu - pries ar per O, bet ir moters vidine terpe. Sorry, jei jau apie tai diskutavot, o as cia vel antrinu... Tiesiog, gali buti kad net ir pasimylejusios diena ar per O, susilauksit mergytes, o ne sunaus nes moters vidine terpe labiau rugstinga, ir ismirsta vyriski spermiukai. Ir analogiskai, jei pasimyli 3 dienos iki O, laisvai gali gimti berniukas, jei pas moteri sharmine terpe, kurioje moteriski spermiukai zusta greiciau. Turiu ne viena toki atveji draugiu tarpe... Ar jus labiau rugstine ar sharmine galite pasichekinti su PH juostelemis, ikisusios i sysiuka ax.gif tik jas pirkti ne vaistinej, o med.technikos salonuose...
Juk ne veltui moterys laikosi sharmu ir rugsciu dietos ir net pries seksa pasarmina ar parugstina maksti, siekdamos tam tikros lyties..
sorry jei zinot ir as pasikartojau, nemetykit pomidorais pomidorai2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sniege, linkejimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@viol@ @ 2012 02 19, 18:57)
Ir aš trečią bandymą palieku kitai vasarai. O gal pasiseks...  ax.gif  Mano kraujas bus atsinaujunęs, reik stebėt kad  mano ovuliacija ir t.t...  Ketvirta kart  vyrą praspirsiu, na kiek galima vis jo viršus ir jo  lotuliukas.gif

Nepraspirk toli, paimsiu as nestuke.gif bernioko gamybai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 02 21, 14:19)
  beto taip ir kiek skaiciau raso. na yra kad isiskiria nuomone straipsniu bet reik skaityt ten kur biski normelesni o ne kur kas is tuscio i kiaura papilsto mitu visokiu  mirksiukas.gif taip paskui ir klaidina. buna tokiu raso tik bele kad raso kiek kartu skaiciau sumaisyta ne vienam straipsny kad su soda ir sarmine mergytem palanku o kad rugstine ir apsiplovimas rugstele berniukam  doh.gif , bet istikro tai viskas priesingai...tai vat reik atsirink ta tikraja info sumuot visu rezultatus patirtis det i viena kruva visus tinkamus faktorius ir tada laukt tiketis kad pavyko  thumbup.gif  4u.gif

Gerai pagalvojus, ne tik teorijoj, bet ir praktikoj tu priestaravimu pilna biggrin.gif Vieniem prie tokiu salygu gimsta vienas, kitiem prie tu paciu-visai kitas smile.gif Taip, kad nera tos vienos taisykles unsure.gif

Uogiene, diskutavom dabar apie ta moters pH, atrodo logiskiausia teorija butu, bet vat yra ir su 3.8 pH berniukus pasigavusiu, nors teoriskai ir 4.5 uztektu doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ☼Granola☼: 21 vasario 2012 - 14:31
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 02 21, 14:44)
Ale sakoma, kad dazni nd (t.y. kasdien), mazina spermos kieky, o kuo jos maziau, tuo y maziau  g.gif Na cia ir dar reikia ziuret, kaip kiti vaikai gavesi, ar po retu, ar po daznu nd, musu abu po keliu dienu susilaikymo, tai man belieka isbadyt daznus nd  blush2.gif

Jei is patirties tai taip sutapo, kad abi mergaites pas mus pagamintos po retu nd, mazdaug 1 menesi susilaikymas budavo. Tai iseina kad kuo dazniau tai gal berniukai kimba, o reciau mergaites g.gif
Papildyta:
o PH juosteles kiek kainuoja? Hm.... reiktu gal isigyti g.gif
Atsakyti
oj mamukai doh.gif man jau galva apsisuko nuo tu teoriju ir kai skaitau kad va vistiek ir su rugstine terpe berniukas ane? nu vat mergytes tai po susilaikymo jurgit gavos, va mano vyras kovos negeria tai ir bus mergytes lotuliukas.gif aj jau nebezinau, sako karstis auksta temp nuzudo vyriskuosiu y, o vat sniege kaip sake vyras po pirties buvo ir va vistiek brolis greiciausiai bus ir nieku atsilaike tie Y g.gif ech ka cia primastysi, galetu kas uzeit i musu temute ir duot koki 100 procentini buda bigsmile.gif
nes mane jau nervina, galvoju kodel taip va vieniem butent tas kitiem anas o ko nori niekaip g.gif blink.gif biggrin.gif nu man idomu ka patvirtins kova mum, nes musu nd savaite nieko, tada gryzau po atastogu 08 20d. (11c.d.)ryte saugojomes 21 d(12,5c.d) gilia nakty neisisaugojom lotuliukas.gif 22 d (13c.d.) 15 val itariama (sudejus visus pozymiu) tikrai kad buvo O biggrin.gif
merginos kuriai galiu i az atsiust savo pilva kuri laukes berniuku ar bus kazin panasumu g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 21 vasario 2012 - 15:29
QUOTE(jurgita112 @ 2012 02 21, 14:38)
Jei is patirties tai taip sutapo, kad abi mergaites pas mus pagamintos po retu nd, mazdaug 1 menesi susilaikymas budavo. Tai iseina kad kuo dazniau tai gal berniukai kimba, o reciau mergaites g.gif

paneigsiu teoriją, nes mūsų mergina po normalių (nei per dažnų, nei per retų) ND gimusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2012 02 21, 15:38)
Papildyta:
o PH juosteles kiek kainuoja? Hm.... reiktu gal isigyti g.gif

Pas mus mergaiciu gaminimo temoj, tai ir 4d. is eiles nd, ir 8 dienos is eiles nd turi mergaites blush2.gif , bet yra viena ( tik nepasirasius ten), kur 7 d. is pagret nd ir berniukas gavosi doh.gif tai blaiviu protu mastant -viskas yra sutapimai, atsitiktinumai, loterija ar kaip kitaip bepavadinsi biggrin.gif , nu bet vis tiek dar karta reikes bandyt lotuliukas.gif

Beje, biski ne i tema- pamirsau parasyt vakar, kad zadu atsinaujuint, tai gal nepazistat manes blush2.gif , nenoriu seno vardo minet, turiu nepageidaujamu gerbeju doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2012 02 21, 16:21)
g.gif  ech ka cia primastysi, galetu kas uzeit i musu temute ir duot koki 100 procentini buda  bigsmile.gif
nes mane jau nervina, galvoju kodel taip va vieniem butent tas kitiem anas o ko nori niekaip  g.gif  blink.gif  biggrin.gif

100% budas kol kas tik vienas unsure.gif -dirbtinis apvaisinimas su atrinktais emrionais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ☼Granola☼: 21 vasario 2012 - 15:29
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 02 21, 16:28)
Pas mus mergaiciu gaminimo temoj, tai ir 4d. is eiles nd, ir 8 dienos is eiles nd turi mergaites  blush2.gif , bet yra viena ( tik nepasirasius ten), kur 7 d. is pagret nd ir berniukas gavosi  doh.gif tai blaiviu protu mastant -viskas yra sutapimai, atsitiktinumai, loterija  ar kaip kitaip bepavadinsi  biggrin.gif , nu bet vis tiek dar karta reikes bandyt  lotuliukas.gif

Beje, biski ne i tema- pamirsau parasyt vakar, kad zadu atsinaujuint, tai gal nepazistat manes  blush2.gif , nenoriu seno vardo minet, turiu nepageidaujamu gerbeju  doh.gif  blush2.gif
Papildyta:

100% budas kol kas tik vienas  unsure.gif  -dirbtinis apvaisinimas su atrinktais emrionais...

aj tada tegul jau toks koks bus, koks ateis pats, negu dirbtinis biggrin.gif nes dabar jau viskas netikra, plaukai nagai veidai, (.)(.) ir dar ten visokie biggrin.gif tai bent vaikai tegul buna tikri drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rutulyte @ 2012 02 21, 16:22)
paneigsiu teoriją, nes mūsų mergina po normalių (nei per dažnų, nei per retų) ND gimusi  smile.gif

tai labai reti mergytes, normalus mergytes, dazni lieka berniukam bigsmile.gif
kaip ten sako jureiviam gryzusiem is juros po ilgo neturejimo smileysex.gif gimdavo dukros, o donzuanams nuo per daznu smileysex.gif - sunus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 21 vasario 2012 - 15:38
sniege ir pirti ir dazni nd, sako berniukams reik kas antra diena, o jei kelios dienos iseiles tada ale x padidina arba jau tada menesiams susilaikyt lotuliukas.gif ir rugstinau biggrin.gif , o laukiam berniuko, bet as tik pameginau, norejau paziuret ar grazios mums mergikes iseitu, nes berniukai tai vyke lotuliukas.gif , bet kad labai jau tik to norec nebuvo, pameginom kazkiek pazaist, gal ir butu idomu kita lytis, bet yra kaip yra, nes pvz vienodos lyties vaikiukams smagiau dviem, ar butu mergaites ar berniukai, nu trecia galejo duot paivairinimui, bet matomai viskas sutvarkyta is auksciau, musu seimai reik dar berniuko, nieks nezino gal svarbi misija jam numatyta lotuliukas.gif biggrin.gif

uogiene priimu linkejimus wub.gif ir tau siunciu dideli oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 02 21, 15:46)
sniege ir pirti ir dazni nd, sako berniukams reik kas antra diena, o jei kelios dienos iseiles tada ale x padidina arba jau tada menesiams susilaikyt  lotuliukas.gif  ir rugstinau  biggrin.gif , o laukiam berniuko, bet as tik pameginau,

Rimtai Sniege tu rugstinaisi? kazkaip neminejai arba nepamenu ax.gif gal pameni kiekius ir kada... rolleyes.gif
Atsakyti