Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

mano viena sesuo turi berniuka ir mergaite,berniukas jau 14m.uzsiima savais reikalais rolleyes.gif o mergaite 12m.visada paskui mama,kur ji benueitu ar nuvaziuotu ji visada kartu wub.gif nereikia net,kad ji girtusi kokia jos dukra gera ir t.t..visa mamos ir dukters artuma ir rysy pati pamatau wub.gif unsure.gif

kita sesuo turi du vaikinukus ir tercia mergaite wub.gif kai po gimdymo ja aplankem pasake"jei butu gimes vel bernas butumet galeje det kur norit!" doh.gif blink.gif nuleidom juokais,teisindami tuo,kad gal jajai pogimdymine depresija doh.gif blink.gif

va po tokiu fraziu,biskuty pati susimetau..eina sau o jei tikrai tas issvajotas,organizuotas ir t.t...vaikiukas vel berniukas,ir man pasisuktu protas tai suzinojus doh.gif blink.gif del to bijau doh.gif atrodo dabar,kad mylesiu tikrai ir ta ir ta,bet jeigu galvelei kas nors pasidarytu doh.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 02 24, 22:39)
thumbup.gif  thumbup.gif bus man kompanijos po metu  thumbup.gif
Nekreipk demesio kas ka sneka irnesakyk.gif , visiem geras nebusi, ir girtis tai pirma pradek savo vyrukais, kad nebutu tai moterai kada pradet girtis savo mergickom  mirksiukas.gif O tas klausimas, 'kas bus jeigu", tai uzmusa  doh.gif atrodo, kad pasaulis apsivesrs  doh.gif Pas tokius zmones issiauklejimo nulis  bash.gif

jo sitas tai uzknisa doh.gif
arba jei tik pasakai,kad turi 1 ar 2 berniukus tai jau BUTINAI db reikia mergaites doh.gif (nu arba atvirksciai,jei dvi margaites tai berniuko)
ka reiskia tas butinai?!cia nenueisi y maxe ir nenusipirksi doh.gif kad taip lengva butu tai ir butinai tai turetume doh.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 02 24, 23:39)
thumbup.gif  thumbup.gif bus man kompanijos po metu  thumbup.gif

Prie tos kompanijos ir aš 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2012 02 24, 23:44)
jo sitas tai uzknisa doh.gif
arba jei tik pasakai,kad turi 1 ar 2 berniukus tai jau BUTINAI db reikia mergaites doh.gif (nu arba atvirksciai,jei dvi margaites tai berniuko)
ka reiskia tas butinai?!cia nenueisi y maxe ir nenusipirksi doh.gif kad taip lengva butu tai ir butinai tai turetume doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 02 24, 22:44)
va po tokiu fraziu,biskuty pati susimetau..eina sau o jei tikrai tas issvajotas,organizuotas ir t.t...vaikiukas vel berniukas,ir man pasisuktu protas tai suzinojus doh.gif  blink.gif del to bijau doh.gif atrodo dabar,kad mylesiu tikrai ir ta ir ta,bet jeigu galvelei kas nors pasidarytu doh.gif  g.gif

Baik tu, niekas nepasidarytu tai galvelei mirksiukas.gif Kad sioki toki nusivylima jaustum is karto po suzinojimo, tai labai galimas dalykas, bet kai paiimi katik gimusi varliuka i glebi, tai jau jokio skitumo ten jis ar ji, svarbu jau yra wub.gif
O ta sesuo taip leptelejo vien del to, kad nebuvo tas trecias berniukas ir ji tik isivaizduoja, kad taip butu darius rolleyes.gif

Man paciai tai irgi smegenai sukasi paskutiniu metu doh.gif , vis sapnuoju, kad pagimdau mergaite, bet nematau is karto jos ir kaip paklaikus visu klausineju, ar tikrai mergaite lotuliukas.gif Reikia turbut biski man nuimt gazus tuose svajojimuose blush2.gif , nes laiko dar sociai ax.gif

QUOTE(@viol@ @ 2012 02 25, 00:00)
Prie tos kompanijos ir aš  4u.gif

thumbup.gif friends.gif , tik nepamirsk paskui atsikraustyt i mergaiciu planavimo tema mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai istrige mano mamos drauges zodziai, ji uzauginus irgi du sunus, tai sako man taip truksta dukters ir mano mamai guodes sako kokia tu laiminga kad turi tiek dukru..(( mano mama turi 4 mus : mane, dar dvi dukras-(mano seses) ir viena sunu-broli mano)).
gal ir tiesa del to artumo, paguodos supratimo dukros, bet nebutinai kaip taisykle, kartais sunus buna daug artimesni, o dukros saltos ir tolimos, negali zinot,, ir tikrai tas aplinkiniu poziuris nervina atrodo kad tai ka jie turi yra tik gerai ka kiti tai jau nekas, arba tie sustri kur porytes ax.gif bet kiekvienam savo vaikas yra pats paciausias wub.gif kaip man viena akusere ligoninej sake, jau dabar gyvenat ne del saves o del vaiku, sako seip vienos lyties vaikam zymiai smagiau augt, kad dvi mergytes ar du benriukai ju bendri interesai, tai nuteike negalvoti vien savanaudis kai, kad va norim butent berniuko. na kai turi du jau vienodus tikrai noris kito mamai ar teciui wub.gif nors ir save buna pagaunu galvojant jei jau ten brolis tikrai tai maziukei nebus taip smagu paaugus gal kaip butu su sese..
as dziaugiuos savo mazaja ir kad antra butu mergyte man liuks, bet labai del vyro noris, zinau kad jis nors ir neparodo bet labai to sunelio troksta viduj , tik kad cia kaip sakem ne maxima nepasiimsi is lentynos, (nors but gerai jei dar ant akcijos uztaikai biggrin.gif ) beto jei dabar brolis trecio zinau nesiryztume, o va jei sese, gal dar pagranduka irgi sukonstruotume ax.gif
P.S. berniuku tema nesuprantu tai numirus nejau jie tikrai taip lengvai gaunas g.gif ax.gif o mergytes klesti tai suprask kad sunku tas mergytes sugaut ir mum iseina kad labai jau pasiseke thumbup.gif lotuliukas.gif blush2.gif bigsmile.gif juokauju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 24 vasario 2012 - 23:34
QUOTE(Elenna @ 2012 02 25, 00:28)
gal ir tiesa del to artumo, paguodos supratimo dukros, bet nebutinai kaip taisykle, kartais sunus buna daug artimesni, o dukros saltos ir tolimos, negali zinot,, ir tikrai tas aplinkiniu poziuris nervina atrodo kad tai ka jie turi yra tik gerai ka kiti tai jau nekas, arba tie sustri kur porytes  ax.gif bet kiekvienam savo vaikas yra pats paciausias  wub.gif

Labai teisingas pastebejimas 4u.gif
Mano mamos drauge turi dukra vienturte, atrodo ir mamai, ir dukrai kas galetu but brangiau nei viena kitai, o nieko panasaus. Nuo paauglystes mama prarado kontrole dukrai, tiesiog valde ja ta merguzele, kele visokiausius reikalavimus, o ta mama ir vertesi per galva. Baigus mokslus, isleke i uzsieni, liko viena ta mama, buna sake, nei i skambucius neatsiliepia unsure.gif , o grizus i LT dar gyvent mama pamokina ir atgal islekia..
O kitas pavyzdys man yra mano uosve ir jos sunus- mano vyras . Na, tarp musu su ja nera labai silti santykiai, bet cia kita tema, o vat su vyru jie labai gerai sutaria, jis jai atstoja kelias dukras,rupinasi kuo tik reikia, pasikalba, nemanau, kad dukra galetu kitaip ar geriau pasirupint ja schmoll.gif . Zodziu, viska priklauso nuo zmogus, o ne nuo lyties wub.gif
Bet reikia man vis tiek tos mergaites lotuliukas.gif , pasaka be galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 02 25, 01:05)
Labai teisingas pastebejimas  4u.gif
Mano mamos drauge turi dukra vienturte, atrodo ir mamai, ir dukrai kas galetu but brangiau nei viena kitai, o nieko panasaus. Nuo paauglystes mama prarado kontrole dukrai, tiesiog valde ja ta merguzele, kele visokiausius reikalavimus, o ta mama ir vertesi per galva. Baigus mokslus, isleke i uzsieni, liko viena ta mama, buna sake, nei i skambucius neatsiliepia  unsure.gif , o grizus i LT dar gyvent mama pamokina ir atgal islekia..
O kitas pavyzdys man yra mano uosve ir jos sunus- mano vyras . Na, tarp musu su ja nera labai silti santykiai, bet cia kita tema, o vat su vyru jie labai gerai sutaria, jis jai atstoja kelias dukras,rupinasi kuo tik reikia, pasikalba, nemanau, kad dukra galetu kitaip ar geriau pasirupint ja  schmoll.gif . Zodziu, viska priklauso nuo zmogus, o ne nuo lyties  wub.gif
Bet reikia man vis tiek tos mergaites  lotuliukas.gif , pasaka be galo  biggrin.gif

Net nuraminai beveik Granola 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 02 25, 01:05)
Bet reikia man vis tiek tos mergaites  lotuliukas.gif , pasaka be galo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
labu dienu 4u.gif
man irgi reikia,noriu ir t.t...sakau,gali but negrazi,pikta ar dar kokia kitokia,bet svarbu mergaite doh.gif cia jau kaip liga doh.gif

mamukai ar cia,ar mergyciu temoje raset apie sp...mos kieky,jei jos mazai mergaite o jei daug berniukas g.gif ar atvirksciai g.gif neatsimenu g.gif
tai jei menesy ar daugiau "badas" manau, kad jos buna laaabai daug g.gif ar as klystu g.gif
ir jei tarkim nutrauktas lyt.aktas o tuo tarpu koks lasas vistiek yvarva blush2.gif biggrin.gif tai kas tada?mazas kiekis ir galimas berniukas ar mergaite?
nezinau ar supratot ko klausiu,ale,nu,bet gal blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasak mokslininku ant 1000 mergaiciu yra mazdaug 1050 berniuku. Tada pagal sia teorija XY spermatozoidu daugiau uz XX smile.gif Cia jau spermos turis nieko nereiskia, svarbu ne kiekybe o kokybe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 02 25, 11:56)
Pasak mokslininku ant 1000 mergaiciu yra mazdaug 1050 berniuku. Tada pagal sia teorija XY spermatozoidu daugiau uz XX  smile.gif  Cia jau spermos turis nieko nereiskia, svarbu ne kiekybe o kokybe  lotuliukas.gif

bet galetu tie mokslininkai pasakyt,kaip ta kokybe nustatyt,kad gamintu tik mergaites arba tik berniukus lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 02 25, 12:58)
bet galetu tie mokslininkai pasakyt,kaip ta kokybe nustatyt,kad gamintu tik mergaites arba tik berniukus lotuliukas.gif  doh.gif

Gal kazkada taip ir bus, bet jauciu mes nesulauksim tu laiku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2012 02 24, 22:03)
Viena syk kalbejau su tokia moteriska,ji senyvo amziaus,turi 3 sunus,ji man ir sako,zinai vaikeli kol jauna buvau nereikejo man dukros,nebenorejau sugrizti prie vaiku auginimo,o kaip pasenau supratau kad buvau suklydusi.Ta senole kalbejo visai rimtai, be jokiu sypsenu veide,ir  labai nuosirdziai ragino mane gimdyti ketvirta vaikuti(dukryte)Nu tikriausiai seni zmones zino ka sako, reikia ir man nesuklysti taip kaip ji suklydo kadaise g.gif

Siaip sutinku su tokiais pamastymais, nes dazniausiai anitos retai bendrauja su anukais, tik del to, kad sunaus seima retai atvaziuoja i svecius. O dukrele visada salia mamos bus ir savo vaikus labiau atiduoda priziureti savo tevams, nei vyro. Aisku, buna ir isimciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 02 25, 11:49)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
labu dienu 4u.gif
man irgi reikia,noriu ir t.t...sakau,gali but negrazi,pikta ar dar kokia kitokia,bet svarbu mergaite doh.gif cia jau kaip liga  doh.gif

mamukai ar cia,ar mergyciu temoje raset apie sp...mos kieky,jei jos mazai mergaite o jei daug berniukas g.gif ar atvirksciai  g.gif neatsimenu g.gif
tai jei menesy ar daugiau "badas" manau, kad jos buna laaabai daug g.gif ar as klystu g.gif
ir jei tarkim nutrauktas lyt.aktas o tuo tarpu koks lasas vistiek yvarva blush2.gif  biggrin.gif tai kas tada?mazas kiekis ir galimas berniukas ar mergaite?
nezinau ar supratot ko klausiu,ale,nu,bet gal blush2.gif  biggrin.gif

mazas kiekis sako palankiau mergytem, mes ale saugojomes beje nd buvo gan reti, pirma netyciuke gal ir yra kazkiek tame tiesos, o sako va planuoti daugiau berniukai gaunas g.gif
del nd tai skaiciau in gender norint mergytes reik bent 7 dienu susilaikymo taip rekomenduoja 4u.gif nes senesneje daugau buna x nei y ir x kazkaip ten vyrauja stipresni buna uzbrandinti bigsmile.gif , y tinka labiau dazni nd.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 25 vasario 2012 - 13:36