Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Lewisia @ 2012 02 26, 16:54)
Ir dar,.. kaip cia dabar iseina  g.gif Maluma vis sakydavo kad reikia mergaites pradeti is tolo,o ziuriu  pati pasigavo 1 diena pries O.Nugi tiesiog neitiketina blink.gif

Geriausiai O gaudyti su elektroniniu vaisingumo indikatoriumi blush2.gif , nes paprastu OT parodymus itakoja daug veiksniu, todel jie nera tikslus.
O Maluma is toli bande daaaug menesiu ir dar su rugstele, bet per tokius barjerus niekas neuzkibdavo, tai galiausiai pasikliove tik rugscia terpe ir pagavo kasytes thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes
Vis vaiduokliausiu sitose temose iki rugpjucio, iki tada jau planuoju patapt 2 in 1 ir savo inoriais vest is proto savo vyriskaja kompanija ( MB ir abu sunus)
Baimiu aibe, visgi mazeliui jau 10 bus tuomet o vyresnelis gal ir pana kokia i namus parves(15m) vyras tikiuos ne (neuzkalnu 40). bet kaip as visko bijau...drebanciom "kojom" irioglinau i vezimeliu tema ir ojeeezaaauuu kokie gi pasikeitimai per tiek laiko doh.gif ir siaip kazkaip..vis ima baime kad vel atgal..o jau paauginti juk ir etc. bet noras didesnis..taigi prie esmes, bandysiu gaudyt mergaite smile.gif nors dievazi ir berniukas bais pradziugintu. Taigi jei pagausim mergaite-norai visi issipilde, jei bernuzelis-valio-ir bent jau ieskojom kasyciu smile.gif

Perskaiciau berods viska, del visokiu kalendoriu tai isliksiu kritiska ir netikinti, man daug arciau dusios OV dienos sekimas, terpes rugstingumas ir pan :)tai stai seku save jau nuo gruodzio, tiesa sekt gaunasi sunkiai nes mano ciklas nepastovus, todel manau lieka laimas ir siek tiek sekmes..na sekme bet kokiu atveju nestumas

O zadejau neissiplest...
Atsakyti
QUOTE(juodaake25+ @ 2012 02 27, 00:00)

Baimiu aibe, visgi mazeliui jau 10 bus tuomet o vyresnelis gal ir pana kokia i namus parves(15m) vyras tikiuos ne (neuzkalnu 40). bet kaip as visko bijau...drebanciom "kojom" irioglinau i vezimeliu tema ir ojeeezaaauuu kokie gi pasikeitimai per tiek laiko doh.gif  ir siaip kazkaip..vis ima baime kad vel atgal..o jau paauginti juk ir etc. bet noras didesnis..taigi prie esmes, bandysiu gaudyt mergaite smile.gif nors dievazi ir berniukas bais pradziugintu. Taigi jei pagausim mergaite-norai visi issipilde, jei bernuzelis-valio-ir bent jau ieskojom kasyciu smile.gif

Manau bus jega (paaugliskai sakant biggrin.gif ) po tokios pertraukos augint leliu thumbup.gif Esat dar jauni teveliai, tai labai geras sprendimas atgaivint seimynini gyvenima maza lele wub.gif Tad visas baimes lauk ir drasiai pirmyn gaudyt kasyciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Geriausiai O gaudyti su elektroniniu vaisingumo indikatoriumi blush2.gif , nes paprastu OT parodymus itakoja daug veiksniu, todel jie nera tikslus.
O Maluma is toli bande daaaug menesiu ir dar su rugstele, bet per tokius barjerus niekas neuzkibdavo, tai galiausiai pasikliove tik rugscia terpe ir pagavo kasytes thumbup.gif wub.gif

Nu bet ji ir drasi thumbup.gif Idomu butu paskaityti smulkiau,kaip ji tai dare....(pasiieskosiu temose)O gal butu bandzius be rugsteles is toliau, gal butu irgi mergaite uzkibusi,mastau as g.gif
O pries kiek dienu elektroniniai indikatoriiai parodo O?
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 02 25, 18:23)
pagal mano skaiciavimus nuo pirmos mmm dienos jei ta 14diena vaisinga doh.gif tai jei ten mum kas ysautu netycia  pries vaisinga diena doh.gif tai berniukas garantuotas doh.gif  lotuliukas.gif

sakot g.gif nu kad taip butu, nes mum taip ir isisove biggrin.gif puse dienos iki tos vaisingiausios ir paskui diena po. pagal jus sansai berniukui mum nemzai ar ne g.gif ? nu reiks laukt ziuresim kaip cia is tikro bus blush2.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2012 02 27, 11:19)
Nu bet ji ir drasi thumbup.gif Idomu butu paskaityti smulkiau,kaip ji tai dare....(pasiieskosiu temose)O gal butu bandzius be rugsteles is toliau, gal butu irgi mergaite uzkibusi,mastau as g.gif
O pries kiek dienu elektroniniai indikatoriiai parodo O?

Rizika su tuo "is toli" , nes yra ir 4-5 d iki O berniukus pagavusiu g.gif
Del indikatoriaus, tai cia gal prilauso nuo aparato blush2.gif , sakoma apie 7 d. iki O parodo blush2.gif
Atsakyti
Vat vat, berniukai irgi buna is toli doh.gif ,mums taip nutiko su treciuoju.Mes tada aplamai neplanavome 3 vaikeliio,tiesiog galvojau kad O gerokai toli,ir sausa-tikrai nepastosiu,o cia op ir berniukas smile.gif Kiek dabar atseku sex ir buvo pries kokias 6 ar 5dienas.Nu jei nepavyko mums tada merguzele,tai tuomet galvoju kad O buvo ta men.pasistumejusi i prieki(sakykim tokia ir buvo klaida)
Atsakyti
Nu va, visai vilties nebėr...
O kaip su tuo tik prieš mm? Kaip ši teorija? Gal mano mama teisi? Sakė, kad mane taip sugavo. g.gif
Atsakyti
Sveikos
@viol@- pas mane visos beplanuojancios apsviestos visais mano perskaitytais metodais , taigi isvados: berniuka pasigavo drauge tikrai 3 dienos iki O.Daugiau nei 5 dienos iki O arba O buvo anksciau(nesidare testu) pagavo kasytes, tiesiai PO mmm trecioj dienoj pastojo net dvi, viena turi mergyte, pas kita dar slapukas, as tai bandysiu su laimu..buvo /nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
mano sūnui ir 13 dičkis smile.gif , bet jis be proto nori sesės ir į polikliniką lydėsiu ir vežimą į lauką išnešiu biggrin.gif ,
sužinojau kokį norą galvojo prie varpo kurį visi lietėm ekskursijoj, kur išpildo norus - kad sesę ar brolį turėtų verysad.gif , bet mūsų situacija sudėtinga dabar arba niekada, nes problemų su sveikata turiu.
Bet šiaip laiminga esu l.geras vaikas ir pasišnekam apie viską- nagus apžiūri ar gražiai padarė kai pareinu biggrin.gif , l. noriu mergytės, bet jei toks pat ir antras būtų gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2012 02 28, 16:49)
Sveikutės 4u.gif
mano sūnui ir 13 dičkis  smile.gif , bet jis be proto nori sesės ir į polikliniką lydėsiu ir vežimą į lauką išnešiu biggrin.gif ,
sužinojau kokį norą galvojo prie varpo kurį visi lietėm ekskursijoj, kur išpildo norus - kad sesę ar brolį turėtų  verysad.gif , bet mūsų situacija sudėtinga dabar arba niekada, nes problemų su sveikata turiu.
Bet šiaip laiminga esu l.geras vaikas ir pasišnekam apie viską- nagus apžiūri ar gražiai padarė kai pareinu biggrin.gif  , l. noriu mergytės, bet jei toks pat ir antras būtų gerai smile.gif

Tai ir startuokite kuo greiciau 4u.gif ir mums cia "virusiuka" uzneskite blush2.gif
Atsakyti
user posted image
va radau ta grafikiuka, kur kazkada akis man uz jo uzkliuvo, idomiai cia issidesto g.gif
Atsakyti