Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

Sveikos visos planuojancios ir jau nesiojancios savo kleckiukus 4u.gif Na mes dar echo taip ir nepadarem, kazkaip jau tas smalsumas isgaravo ir laukiam sveiko vaikelio, o lytis kokia Dievas dave, sapnuoju naktim tai berniuka tai mergaite, senakt sapnavau, kad gime mergyte, pries pora savaiciu sapnavau, kad berniukas ir sapnuose sakau kam man ta echo reikejo daryt jei ir taip zinau, kad berniukas smile.gif Tai va, jauciu ir nedarysim, visgi pirksiu neutralias spalvas ir nesuksiu galvos. Giliai pasamoneje norisi visdelto sunaus, o va trecias jei bus kada tada mergytes. Lieku prie nuomones, kad dviem vienos lyties vaikams yra smagiau augti, tai pirmenybe teikiu savo pirmagimiui.O jei Dievulis vis gi dave mergyte, tai musu tetukas bus laimingiausias tetis, nes tures savo mergyte drinks_cheers.gif
Gyvenu laukime laukiu vasaros ir mazo savo klecko kuris vis aktyviau mamyte pabaksnoja wub.gif
Atsakyti
Turiu prašyma Ugnajai, gal gali nuorodą įmesti, iš kokio ten angliško puslapiuko įdejai info apie dušus terpės rūgštinimui. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(inaa @ 2012 03 12, 12:07)
Turiu prašyma Ugnajai, gal gali nuorodą įmesti, iš kokio ten angliško puslapiuko įdejai info apie dušus terpės rūgštinimui. Ačiū

Musu temoj (t.y. kur planuojam mergytes), pirmam psl. yra visos nuorodos su visais patarimais mirksiukas.gif

Jente, geras sprendimas 4u.gif , juk bet kokiu atveju ir gimdysim, ir auginsim, ir begalo mylesim wub.gif wub.gif Tik nepamirsk pasigirt, kokio siurprizelio sulauksit wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ☼Granola☼: 12 kovo 2012 - 16:56
sveikutes visos, sugriztu ir as, pas mus vel nezinomybe, dabar jau lyg mergaite , bet as patiket negaliu nors tai butu didelis siurprizas ir dziaugsmas, aisku pirma kad viskas butu gerai, o paskui tik lytis
neatejau parasyt nes ir strioko apturejom isskyros rausvos kazkokios vienu metu buvo, tai labai issigandau, lekem i ligonine, aciu Dievui viskas tvarkoje, bet aisku baimiu ivare, tai kazkaip ir ta lytis pasidare nesvarbi kad tik lelytei butu viskas gerai unsure.gif , bet jau biski apsiraminau tai ir jums pranesu, dar kovo gale einu echo i poliklinika, jei patvirtintu tada patikesiu, nors genetike ziurejo ir ale lytis mate ir sako mergaite , nu idomu idomu, bet dabar geriau ramiai palauksiu, nes tas pirmas pasakymas kad berniukas inese sumaisteis man g.gif

idomu kaip Elena ir Bordo, Elena lyg jaur turejo eit echo g.gif

planiukems sekmes 4u.gif
Papildyta:
Graniola o tu rink medziagyte ir tikrai bandykit trecia karta, kaip sakoma, trecias kartas nemeluoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .sniege.: 12 kovo 2012 - 17:57
QUOTE(.sniege. @ 2012 03 12, 20:00)

idomu kaip Elena ir Bordo, Elena lyg jaur turejo eit echo  g.gif

Dziaugiuosi Sniege,kad viskas jums pasibaige gerai thumbup.gif Lengvo nesiojimo nestuke.gif O del lyties tai žinoma,kad geriau jau nebegalvoti,o tiesiog mylėti wub.gif
Aš jau dariaus savo paskutini eho 32 savaitę,ir deja mūsų varliukas slėpėsi suspaudęs kojytes rolleyes.gif Tai va,bet man per eho kai darė 20 savait.tai pasakė jau kaip ir užtikrintai kad bus berniukas smile.gif Tai kažkaip aš per daug jau vilčių ir nebeturiu smile.gif Rūbeliai irgi visi jau berniukiški supirkti smile.gif Kartais šmėkšteli tokia mintis ir man ir vyrui,o kas jei pagimdžius akušerė pasakys-mergaitė lotuliukas.gif Na o dabar tiesiog ramiai laukiu tos stebuklingos pasimatymo su mazuliuku dienos ir tiek wub.gif
Atsakyti
bordo tau jau nebedaug liko, lengvo ir daug geru emociju, o kas gims tuoir dziaugsities , tie leliukai tokie meiluciai wub.gif

kas del vienodos lyties, tai ir as pritariu, maniskiams biski virs 3 metu skirtumas, tai tikrai matosi kad jiems smagu, aisku ir pasipesa, bet vistiek masinos ir visokie kiti berniukiski reikalai idomus, tai matau kad jiems tikrai smagiau nei butu sesyte, aisku tas pats kas dvi mergaites augina, aisku teveliams norisi porytes ax.gif , bet ka Dievas duoda tuo ir dziaugemes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .sniege.: 12 kovo 2012 - 19:38
QUOTE(.sniege. @ 2012 03 12, 21:37)
bordo tau jau nebedaug liko, lengvo ir daug geru emociju, o kas gims tuoir dziaugsities , tie leliukai tokie meiluciai  wub.gif

bet ka Dievas duoda tuo ir dziaugemes  wub.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
.sniege. Paskelbta Šiandien, 18:00
  sveikutes visos, sugriztu ir as, pas mus vel nezinomybe, dabar jau lyg mergaite , bet as patiket negaliu nors tai butu didelis siurprizas ir dziaugsmas, aisku pirma kad viskas butu gerai, o paskui tik lytis
neatejau parasyt nes ir strioko apturejom isskyros rausvos kazkokios vienu metu buvo, tai labai issigandau, lekem i ligonine, aciu Dievui viskas tvarkoje, bet aisku baimiu ivare, tai kazkaip ir ta lytis pasidare nesvarbi kad tik lelytei butu viskas gerai  , bet jau biski apsiraminau tai ir jums pranesu, dar kovo gale einu echo i poliklinika, jei patvirtintu tada patikesiu, nors genetike ziurejo ir ale lytis mate ir sako mergaite , nu idomu idomu, bet dabar geriau ramiai palauksiu, nes tas pirmas pasakymas kad berniukas inese sumaisteis man 

Sekmes 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ugnaja @ 2012 03 09, 17:56)

Ir dar kas įdomu pasirodė : No matter what your plan.. 1/2 hour after BD you should insert follow up douche into your vj and don't let it out This isn't a douche- but rather a mix you insert to freeze the y sperm and to give the x sperm a better chance.  Then keep cheking every 1/2 hour up to 4 hours.
Tai dar ir kažkokį tamponą reik pasidaryt  blink.gif

Tai kaip suprantu,kad neisbegtu,bet idomu su kuom čia reikėtų užsikišti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 03 12, 19:00)

Sveikute, kokios naujienos bigsmile.gif wub.gif wub.gif As dabar kaip sena bobute pasakysiu biggrin.gif - o ka mes tau sakem thumbup.gif , taigi tada ryyyyskiai per anksti buvo lyti nuspet smile.gif , o dabar matai kaip viskas keiciasi wub.gif , labai smagu uz jusu seimyna wub.gif , ir man norisi tiket, kad trecias kartas nemeluos blush2.gif
Saugok savo pilvuka, daugiau ilsekis ir viskas bus gerai 4u.gif

Bordo, smagu tikrai dviem broliukam mirksiukas.gif , va mano du razbaininkai, vienas dar nei nevaiksto, o jau burzgina kartu su didziuoju broliu po masinele pasieme lotuliukas.gif
Pamatysi, kaip bus smagu trecia paplanuot bigsmile.gif mirksiukas.gif

Elena, auuu bigsmile.gif bigsmile.gif , skelbsim paieska biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 03 13, 01:54)

Bordo, smagu tikrai dviem broliukam  mirksiukas.gif , va mano du razbaininkai, vienas dar nei nevaiksto, o jau burzgina kartu su didziuoju broliu po masinele pasieme  lotuliukas.gif
Pamatysi, kaip bus smagu trecia paplanuot  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Aš tikiu kad smagu smile.gif mano vyresnysis iš kart sakė,kad noriu brolio,o ne sesės smile.gif Galvoju gal jis čia sau ir užsisakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 03 12, 19:00)
neatejau parasyt nes ir strioko apturejom isskyros rausvos kazkokios vienu metu buvo, tai labai issigandau, lekem i ligonine, aciu Dievui viskas tvarkoje, bet aisku baimiu ivare, tai kazkaip ir ta lytis pasidare nesvarbi kad tik lelytei butu viskas gerai  unsure.gif , bet jau biski apsiraminau tai ir jums pranesu, dar kovo gale einu echo i poliklinika, jei patvirtintu tada patikesiu, nors genetike ziurejo ir ale lytis mate ir sako mergaite , nu idomu idomu, bet dabar geriau ramiai palauksiu, nes tas pirmas pasakymas kad berniukas inese sumaisteis man  g.gif

idomu kaip Elena ir Bordo, Elena lyg jaur turejo eit echo  g.gif

planiukems sekmes  4u.gif
Papildyta:
Graniola o tu rink medziagyte ir tikrai bandykit trecia karta, kaip sakoma, trecias kartas nemeluoja  smile.gif

snieges buvau pasigedus, sakiau kad jum bus mergyte kazkaip jauciau 4u.gif wub.gif o ka ten labai anksti mate tai nemanau kad tikslu buvo , o dabar jei net genetike pasake taip ir bus to ir linkiu ir seip kas bebus liuks 4u.gif
man siandien i echo vakare gydytojo i savo budejima pasiskyre tai laukiam wub.gif 4u.gif
o kas nores suzinot kaip kas, man i AZ ar ok mirksiukas.gif atsakysiu smile.gif
Atsakyti