Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(.sniege. @ 2012 03 12, 19:00)
sveikutes visos, sugriztu ir as, pas mus vel nezinomybe, dabar jau lyg mergaite , bet as patiket negaliu nors tai butu didelis siurprizas ir dziaugsmas, aisku pirma kad viskas butu gerai, o paskui tik lytis
neatejau parasyt nes ir strioko apturejom isskyros rausvos kazkokios vienu metu buvo, tai labai issigandau, lekem i ligonine, aciu Dievui viskas tvarkoje, bet aisku baimiu ivare, tai kazkaip ir ta lytis pasidare nesvarbi kad tik lelytei butu viskas gerai  unsure.gif , bet jau biski apsiraminau tai ir jums pranesu, dar kovo gale einu echo i poliklinika, jei patvirtintu tada patikesiu, nors genetike ziurejo ir ale lytis mate ir sako mergaite , nu idomu idomu, bet dabar geriau ramiai palauksiu, nes tas pirmas pasakymas kad berniukas inese sumaisteis man  g.gif

idomu kaip Elena ir Bordo, Elena lyg jaur turejo eit echo  g.gif

planiukems sekmes  4u.gif
Papildyta:
Graniola o tu rink medziagyte ir tikrai bandykit trecia karta, kaip sakoma, trecias kartas nemeluoja  smile.gif

Sveikinimai, augit sveikuciai wub.gif Smagu labai, is tikro ta echo sako geriau nepasikliaut, nes daznai ji paveda. Svarbiausia sveikas lelius smile.gif
Atsakyti
Elenna laukiam laukiam kada eisi velai vakare jei ka brukstel bent i az, bet manau pareisi issisiepus ir as tau nuojauta turiu biggrin.gif

o del tu echoskopu, tai jo kol negime negali zinot, nors va su abiem pirmais nesuklydo, o dabar jei butu is kart sake gal buc tikejus, o dabar vien del to kad jau keiciasi inesa abejone, nors ta pati genetike ziurejo o ji viena is geresniu ir beveik neklysta, pirma kart kai sake dar lyties nemate, pagal zymenis, bet jei gali kartais pavesti prie mazesniu savaiciu ,tai sake greiciausiai berniukas, bet sako buna kad suklystu nu ale is 10 klystu 2 kartus, o siuo ateveju tikra mergaite matau smile.gif , bet seip lauksim ir matysim, kadangi jau buvau berniukui nusiteikus tai kazkaip ramiai darbar, nors va tie mergaiciu rubeliai tikrai traukia, bet bus kaip bus, svarbu laimingas vaikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 03 13, 15:21)
sako buna kad suklystu nu ale is 10 klystu 2 kartus, o siuo ateveju tikra mergaite matau  smile.gif , bet seip lauksim ir matysim, kadangi jau buvau berniukui nusiteikus tai kazkaip ramiai darbar, nors va tie mergaiciu rubeliai tikrai traukia, bet bus kaip bus, svarbu laimingas vaikas  wub.gif

tokie zodziai mazai abejoniu kelia wub.gif wub.gif wub.gif Nepamirsk pasigirt mergyciu temoj mirksiukas.gif wub.gif

Elenna, ir as laaaabai lauksiu is taves ziniu blush2.gif blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Inaa, aš turiu pas save kompiutery dokumentą susikūrus, į kur kopijuoju įdomią informaciją perskaitytą iš įvairių šaltinių. taigi mano įdėa ištrauka, man atrodo, yra iš in-gender puslapio.Ten daugiausia informacijos apie lyties planavimą. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnaja: 13 kovo 2012 - 20:17
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 03 13, 17:21)
tokie zodziai mazai abejoniu kelia  wub.gif  wub.gif  wub.gif Nepamirsk pasigirt mergyciu temoj  mirksiukas.gif  wub.gif

Elenna, ir as laaaabai lauksiu is taves ziniu  blush2.gif  blush2.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Ir aš labai laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Dar ir šitoje temukeje uzklausiu, gal kas zino kur pirkti ph juosteliu. Aš šiandien nusipirkau
Ph testa iš parduotuves kur akvariumais prekiauja. Su juo reikia vandens ph matuoti. Tai maniau,
Kad ir šlapimo ph pamatuosiu. Bet nieko nesigavo. Pinigai kaip į balą. Ten reikia į vandenį išpilti
Reagento ir vanduo nusidazo tam tikra spalva ir pagal prideta spalvų palete issiaiskini, koks ph.
Tik slapimas taip ir liko geltonas. Taip kad vėl ieškau ph juosteliu. Nes ruošiausi ši savaitgalį
Užsiimti mergaites gamyba. Jei kas žinote, kur jų gauti parašykite. Ačiū iš anksto.
Atsakyti
Pazystama sendien pasigimde mergyte, kai pranese vos nenukritau, puse nestumo jai daktarai tvirtino berniukas ir bus nemazas, o gime nemaza mergyte, tai va,l niekuo negalima pasitiket smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2012 03 13, 23:02)
Pazystama sendien pasigimde mergyte, kai pranese vos nenukritau, puse nestumo jai daktarai tvirtino berniukas ir bus nemazas, o gime nemaza mergyte, tai va,l niekuo negalima pasitiket smile.gif))

Man buvo panašiai su pirmu, likus savaitei iki gimdymo sužinojom, kad berniukas, nes iki tol mergaitę matė. Staigmenų būna.
Ir kaip rast būdą tą gamtą apgaut doh.gif aš mergaitės nesitikiu sukrapštyt, visa giminė vien berniukai, vyro brolio žmona lygiai prieš 3 savaites dvynukus berniukus pasigimdė. gamta daro savo, o kaip ją apgaut - nėra realios idėjos. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @viol@: 13 kovo 2012 - 21:07
Nenukabinkit nosytes, cia is auksciau jau ta lyti nusprendzia, o gal dar kaip sakoma reikia ir labai dideliop noro, juk mes patys savo mintim gyvenima statome mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2012 03 13, 23:14)
Nenukabinkit nosytes, cia is auksciau jau ta lyti nusprendzia, o gal dar kaip sakoma reikia ir labai dideliop noro, juk mes patys savo mintim gyvenima statome mirksiukas.gif

4u.gif
Na, kadangi labai labai noriu, tai trečias kartas nemeluos rolleyes.gif Tikiuosi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(@viol@ @ 2012 03 13, 22:19)
4u.gif
Na, kadangi labai labai noriu, tai trečias kartas nemeluos  rolleyes.gif  Tikiuosi... unsure.gif

linkiu visom kad pavyktu, sako su norais reik atsargiai nes jie tikrai isipildo, thumbup.gif tai linkiu visom svajoniu isipildymo, wub.gif o as noreciau kad sis antras butu ta svajone, nes zinau trecio kazkaip nekonstruosim, nors negali zinot aisku gal po keleriu metu kitaip viskas atrodys, o dabar beliks sulaukt ka sukonstarvom thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jentė @ 2012 03 13, 22:02)

nu tikrai galima isvirst is klumpiu, dar kad mergytes berniukais pavirsta tikeciau gal uzspaustas buvo, nu bet berniukus lb gerai sako mato, nors gal su virkstele sumaise g.gif ot ir tau
Atsakyti
Tai jau jo, jau as jai ir rubeliu nuo savo dickio pririnkus buvau, o se kad nori, mergaiciuke, tokia jau nemenka biggrin.gif
Kas liecia trecia mes ir neplanuosim, bet laiko dar yra, ir kaip sakoma pagranduka gal kazkada ir turesim, viskas nuo gyvenimo salygu priklauso ax.gif
Atsakyti