Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Jentė @ 2012 03 15, 15:29)
Sveikos, mes jau po echo 4u.gif  Ir ka gi, pasirodo nesiojam sesyte pilvely wub.gif  Dvi daktares ziurejo ieskojo tos pimpes kuria atseit polei mate, ir abidvi parode pupele, kuri taip aiskiai matesi, kad tikrai damute pilve sedi thumbup.gif  tetukas musu laimingiausias tetis, sako as zinojau, kad mergyte drinks_cheers.gif

Nerealios naujienos clap.gif clap.gif clap.gif wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinu laaaabai laaaabai thumbup.gif
Is karto primink, ka darei su ND? lotuliukas.gif bigsmile.gif bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 03 15, 15:38)
Nerealios naujienos  clap.gif  clap.gif  clap.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Sveikinu laaaabai laaaabai  thumbup.gif
Is karto primink, ka darei su ND?  lotuliukas.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  blush2.gif

Dekuij, o daryt nieko nedare, gavosi, kaip gavosi, netycia, bet man daug fakrotiu atitiko kaip mergaitei, po susilaikymo, mazas spermos kiekis, mane meto spuogais. Ir pastot turejau pries o 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2012 03 15, 15:35)
Dievuliau kai smagu, kaip apsidziaugiau skaitydama tavo posta labai labai dziagiuosi uz tave  SVEIKINIMAI  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  kazkaip cia visom is musu sitoj temutej kosmosas pradzioj ane visom tas lytis makalavo ne taip kaip reik sake , gal ir man dar taip bus  thumbup.gif  thumbup.gif
nu super kaip fainai negaliu uz jus atsidziaugt  thumbup.gif
primink jei pameni kiek dienu iki O jum isejo sesyte tada ? mirksiukas.gif
tai va dar negaliu patiket kad taip parasei,  nu tikrai tie echo gal ir klysti ane, jei lb anksti pasako.

As jau nuteikiau save, kad bus sunus antras, bet va kazkur sirdutej giliai, kazkas man sake, kad ne ne sunus o dukriukas, nes sakau toj polei ta aparatura jau tokia sena, kokia 20m senumo biggrin.gif Ir ta gine, pati nlb suprato, ar ten pimpe, nes ir ta forma tokia keista buvo o ir lakste lelka nelabai davesi paziurima, bet uiz tat db tai iskart pamate, kad pupyte, sakau man lyg berniuka mate, sako daktare ieskom tada peliuko, atejo dar viena sako nerasit jokio peliuko jau cia, ilgom kojom damute, negalejau patiket ax.gif Ir dabar dar keistai jauciuosi, gyvenau jau tuo laukimu ir susitaikius buvau, kad sunus, o se, kad nori, ziuriu tikrai cia mums tie skanai sugrybauja. Nu bet butu bajeris jei gimtu mergyte su kiausiukais, nenustebciau is tikro biggrin.gif
Atsakyti
Eina sau Jente, kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif as kaip tokia slabaduse, tai skaitau ir toks dziaugsmingas grauduliukas uz tavo laime ima wub.gif wub.gif , pavydziu, bet tikrai tik labai baltai wub.gif wub.gif
Zinokit merginos viskas, nusprendziau galutinai- jei jau pavyks susiplanuot, tai leisiu daktarei lyti sakyt tik tuo atveju jei tikrai 100% garantuos uz savo zodzius rolleyes.gif , nes negalima gi sitaip zmoniu jausmu makaluot...
Elenut, nu tai lauksim dabar ir tavo siurprizo bigsmile.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif : Kazkaip manau, kad ir tau ten vejus mate ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ☼Granola☼: 15 kovo 2012 - 14:54
Jente ot blyn (nepyk uz ta issireiskima ), negaliu dar patiket, bet labai dziaugiuosi uz jus, sveikinimai roziniai, isivaziduoju dar sunku patiket, bet taikykis mergyt, kaip meila wub.gif , o jau manau tikrai jums 100 proc, nes ir nestumo galas viskas ten graziai turi matytis wub.gif
as tai del saves dar abejonese, nes ziuriu mergaitems keiciasi, bet kazkaip nuimu gaza bus kaip bus biggrin.gif o jus Jente sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

del manes, tai as laima naudojau, kokios 7 dienos buvo su ND, beveik visas dienas tik pradzioje mazesniais kiekiais laimas, dar viena diena vyras buvo ir po pirties, nd gavos 1 mazdaug diena gal biski maziau iki O, nes sekiaiu BT ir naudojau OT, o kas gavos matysim kai gims lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2012 03 15, 15:46)
Dekuij, o daryt nieko nedare, gavosi, kaip gavosi, netycia, bet man daug fakrotiu atitiko kaip mergaitei, po susilaikymo, mazas spermos kiekis, mane meto spuogais. Ir pastot turejau pries o 4u.gif
Papildyta:
As jau nuteikiau save, kad bus sunus antras, bet va kazkur sirdutej giliai, kazkas man sake, kad ne ne sunus o dukriukas, nes sakau toj polei ta aparatura jau tokia sena, kokia 20m senumo biggrin.gif  Ir ta gine, pati nlb suprato, ar ten pimpe, nes ir ta forma tokia keista buvo o ir lakste lelka nelabai davesi paziurima, bet uiz tat db tai iskart pamate, kad pupyte, sakau man lyg berniuka mate, sako daktare ieskom tada peliuko, atejo dar viena sako nerasit jokio peliuko jau cia, ilgom kojom damute, negalejau patiket ax.gif  Ir dabar dar keistai jauciuosi, gyvenau jau tuo laukimu ir susitaikius buvau, kad sunus, o se, kad nori, ziuriu tikrai cia mums tie skanai sugrybauja. Nu bet butu bajeris jei gimtu mergyte su kiausiukais, nenustebciau is tikro biggrin.gif

o kaip jum toks pozymis, kurios laukias ar pament kai lauketes del plaukuotumo
musu vaiku daktare sake ji tu 4 vaikus 2 dukras 2 sunus tai sake su berniukais jai vienas pozymis buvo kad ant koju nustojo lb plaukai augt,su mergytem taip pat augo kaip iki nestumo, o as maniau kaip tik turi padidet laukiantis berniuku tai nuejus i vonia vis ziuriu sakau nu aukit aukit ko neaugat norim brolio lotuliukas.gif , o pasirodo su bernais kaip tik daug kam apmazeja augimas ..man beveik ner..
kiti del slapimo spalvos spelioja, jei ryski berniukas jei sviesi mergyte o gal atvirksciai del sito nzn tiksliai, ryte reik stebet rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 15 kovo 2012 - 15:01
jente o kiek jums dabar sav ax.gif

elenna, o tu echo buvai pas ta pacia gyd, ar nea, gal kuri karta privaciai , parasyk, bandysim aiskintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 03 15, 15:58)
o kaip jum toks pozymis, kurios laukias ar pament kai lauketes del plaukuotumo
musu vaiku daktare sake ji tu 4 vaikus 2 dukras 2 sunus tai sake su berniukais jai vienas pozymis buvo kad ant koju nustojo lb plaukai augt,su mergytem taip pat augo kaip iki nestumo, o as maniau kaip tik turi padidet laukiantis berniuku tai nuejus i vonia vis ziuriu sakau nu aukit aukit ko neaugat norim brolio  lotuliukas.gif , o pasirodo su bernais kaip tik daug kam apmazeja augimas ..man beveik ner..
kiti del slapimo spalvos spelioja, jei ryski berniukas jei sviesi mergyte o gal atvirksciai del sito nzn tiksliai, ryte reik stebet  rolleyes.gif

Su pirmuoju neatsimenu, bet su antruoju tai tikrai plaukuotumas buvo sumazejes, tai todel ir galvojau, kad mergaite bus, nes taip pat buvau girdejus atvirkstini varianta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2012 03 15, 15:29)
Sveikos, mes jau po echo 4u.gif  Ir ka gi, pasirodo nesiojam sesyte pilvely wub.gif  Dvi daktares ziurejo ieskojo tos pimpes kuria atseit polei mate, ir abidvi parode pupele, kuri taip aiskiai matesi, kad tikrai damute pilve sedi thumbup.gif  tetukas musu laimingiausias tetis, sako as zinojau, kad mergyte drinks_cheers.gif

kaip smagu bigsmile.gif sveikinu 4u.gif
ir baltai,bet labai pavydziu blush2.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sniege ir jente kaip jum su plaukuotumu ant koju butent ar kas pakite, ar taip pat, ar padaugeja ar kaip tik sumazeja blush2.gif ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 03 15, 16:12)
kaip smagu bigsmile.gif sveikinu 4u.gif
ir baltai,bet labai pavydziu blush2.gif  wub.gif  bigsmile.gif

Kas naujo tavo fronte, kaip su nd reikalai? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ☼Granola☼: 15 kovo 2012 - 19:02
QUOTE(Jentė @ 2012 03 15, 14:29)

sveikinu 4u.gif clap.gif su flirt.gif
O del plaukuotumo, tai man su 2 berniukais kaip tik buvo padidejas, nors su siuo tai nepasakyciau kad butu padideja.
Atsakyti
vakar guledam lovoj sumasciau kita gan patikima planavimo buda, tos kur turi mergytes keisimes su tu vyrais kur gamina berniukus ir problema ispresta lotuliukas.gif lotuliukas.gif visi bus patenkinti, manau turetu gautis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 15 kovo 2012 - 22:33