Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų policistozė

QUOTE(trys_spirgiukai @ 2008 03 17, 21:06)
kaip tavo maziukio reikaliukai?  4u.gif

režimo 0. kada nori tada miega, kada nori tada valgo doh.gif
nu reik kentėt wub.gif jis toks fainuolis wub.gif
labai man patinka kai užlūžęs prie papo šypsosi wub.gif

QUOTE(trys_spirgiukai @ 2008 03 18, 15:18)
tai jau laukiu kokiu 10-20 zmoniu..kaip jums? uztenka laiko pasiruosti?
ar vyksit pas giminaicius?

o jomajo blink.gif
pas msu atavažiuos mano vyro tėvai ir jo sesuo su vyru ir mažyliu.
bet su visom vaišėm atvažiuos lotuliukas.gif aš sakiau pica iškepsiu ir padarysiu įdarytų kiaušinių- nes MB mėgėjas rolleyes.gif
kaip tik švęsim mano zujkio gimimą, mano ir mano vyro gimtafienius thumbup.gif mūsų visų gimimo dienos kas 9 dienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 03 19, 13:05)
režimo 0. kada nori tada miega, kada nori tada valgo doh.gif
nu reik kentėt wub.gif  jis toks fainuolis wub.gif
labai  man patinka kai užlūžęs prie papo šypsosi wub.gif
o jomajo blink.gif
pas msu atavažiuos mano vyro tėvai ir jo sesuo su vyru ir mažyliu.
bet su visom vaišėm atvažiuos lotuliukas.gif  aš sakiau pica iškepsiu ir padarysiu įdarytų kiaušinių- nes MB mėgėjas rolleyes.gif
kaip tik švęsim mano zujkio gimimą, mano ir mano vyro gimtafienius thumbup.gif mūsų visų gimimo dienos kas 9 dienos thumbup.gif

o tai visas sventes i viena sudesit?

na, taip , maziukai man patinka. kai miega ir miegodami sypsos, atrodo nieko nera graziau. nors nesu vaiku myletoja ax.gif bet toks vaizdas netgi graudina, kaip grazu ax.gif
matyt jau antro noriu as ir taip blush2.gif

pas mus irgi pasidalinsim kas ka gamina, bet su tokiais susimetimai, tai patikekit doh.gif visi maisto prisiveza, kad mazai nebutu,o paskui lieka maziausiai savaitei dar doh.gif

o jus seimoj visi avinukai?“tik zuikis zuviukas gavosi? ar kaip? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trys_spirgiukai @ 2008 03 19, 14:36)
o tai visas sventes i viena sudesit?
o jus seimoj visi avinukai?“tik zuikis zuviukas gavosi? ar kaip?  ax.gif  4u.gif

aga - viska į vieną šymet, nes kitaip neišeina.
mes visi Žuviukai thumbup.gif wub.gif pas mus akvariumas - juokauja jau draugai lotuliukas.gif
vas. 28, kov. 08, kov. 17 biggrin.gif

a6 laukiu kada mažiulis pradės realia samoningai šypsotis blush2.gif

ryt darom tyrimus kraujo ir šlapimo. kas turi būti jeigu kažkas nelabai gerai, K06, tu gal žinai?
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 03 19, 18:35)
aga - viska į vieną šymet, nes kitaip neišeina.
mes visi Žuviukai thumbup.gif  wub.gif pas mus akvariumas - juokauja jau draugai lotuliukas.gif
vas. 28, kov. 08, kov. 17 biggrin.gif

a6 laukiu kada mažiulis pradės realia samoningai šypsotis blush2.gif

ryt darom tyrimus kraujo ir šlapimo. kas turi būti jeigu kažkas nelabai gerai, K06, tu gal žinai?

niu jau tikrai akvariumas ax.gif 4u.gif

dabar del tu tyrimu galvoju, matomai pas mus nieko negerai nebuvo, nes nepamenu. bet manau daktarai vistiek pasakys, kaip kas ir ka daryti. 4u.gif
nelabai padejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trys_spirgiukai: 19 kovo 2008 - 19:17
šviesių ir tyrų pavasario švenčių visoms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiepliuke @ 2008 03 20, 00:41)
šviesių ir tyrų pavasario švenčių visoms rolleyes.gif

aciu 4u.gif

ir as prisidedu 4u.gif

ramiu velyku ir daug kiausiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 03 19, 19:35)
1. a6 laukiu kada mažiulis pradės realia samoningai šypsotis blush2.gif

2. ryt darom tyrimus kraujo ir šlapimo. kas turi būti jeigu kažkas nelabai gerai, K06, tu gal žinai?

1. Ignas nusišypsojo dieną prieš MB gimtadienį, jam tada buvo mėnuo ir 3 dienos wub.gif paskui vis bandydavom pagaut šypseną, o dabar net gaudyt nereikia - nuolat išsišiepęs biggrin.gif

2. mums kai padarė šlapimo tyrimą, buvo padidėjęs kreatininas, bet sako, kad čia pirmas porą savaičių taip gali būti, nes dar organai turi susitvarkyt su savo funkcijom... paskui padarėm dar kartą tyrimą ir viskas buvo gerai thumbup.gif

to jums ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Visi tyrimai geri, šlapime kažkoks lyginamasis kažkas pakilęs g.gif bet sakė gali būti dėl to, kad katik pavalgė pienuko wub.gif

be to, speniukai paraudę, aš kažkaip dėęmesio nekreipdavau - o gydytoja sako g.gif kitą sav. skiepas mum - tai sakė būtinai vėl pažiūrės, ir man pačiai stebėti.
bet jie nebuvo paburkę kaip berniukam būna, o va daba bac paraudo- pac galiukas speniuko g.gif
Papildyta:
aj, dar parašė siuntimą pas nefrologą g.gif sakė reikia.
pas kažkokią daktarę- ir pavardę užrašė, ir prie mūsų su ja susiskambino, pasitarė kad reiktų apžiūrėt jai, tai sakė kada papulsiu- tada varyt, nes eilės kelis mėn į preky smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 03 19, 19:35)

labas, zmonyte,
na kaip, paeme krauja maziukui, rado venas?smile.gif
mums tai niekada nepataiko i rankas, as jau pati sakau,kad durtu i koja, kai ima krauja, ir visada pataiko. ,,atkaliau" sistema...ir taip vaikas jau bijo zmoniu su baltais chalatais, nueinam i vaistine ir ten bijo:) ilgai prisimena, o krauja is venos ima kas 3 menesius (nefrologe siuncia, seka kreatinina, urea, bendra baltyma kraujyje, o slapime svarbiausia,kad nebutu eritrocitu, leukocitu ir baltymo)
aukit aukit greiciau dideli:)
Atsakyti
beja, šiandien mažiukas basu juokėsi, taip miegodamas pusiau- bet kaip faina buvo žiūrėt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 03 20, 15:06)
aj, dar parašė siuntimą pas nefrologą

o čia poliklinikos daktarė siuntė? g.gif pas kokią nefrologę? į polikliniką ar Santariškes?

tai man dabar klausimas iškilo - kuo skiriasi nefrologas nuo urologo? žinau, kad nefrologas inkstų gydytojas, bet tai kodėl į Santariškes apžiūrai važiuojam pas urologus? g.gif

QUOTE(K06 @ 2008 03 20, 15:07)
na kaip, paeme krauja maziukui, rado venas?

Ignui tai keik mačiau, ėmė iš venos. matyt, rado rolleyes.gif o va, pas mane vos matosi doh.gif prieš gimdymą, kai reikėjo lašinti lašelinę, sesutė niekaip nesugebėjo pataikyt ir visas rankas subadė gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 03 20, 16:45)
o čia poliklinikos daktarė siuntė? g.gif  pas kokią nefrologę? į polikliniką ar Santariškes?

labas fixa,
mes buvom pirmiausiai pas nefrologe papuole Santariskese (pavardes nepamenu, bet labai faina), tai ji musu atveju sake toliau kreiptis pas urologus (jiems priklauso visa salinimo sistema), tai mes ir nuvaziavom pas Puzina. O jusu Ignui viskas gerai su kiausineliais, nusileide, vietoj?
Atsakyti