Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų policistozė

QUOTE(Fixa @ 2008 03 28, 17:06)
o tai buvo daug nukritęs, po ligoninės? rolleyes.gif

gimem - 3710.
ligoninej nukrito iki 3360
jau santariskese pradejom priaugineti svory.
siandien vel pasisversim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 03 28, 18:28)
gimem - 3710.
jau santariskese pradejom priaugineti svory.
siandien vel pasisversim  biggrin.gif

jau beveik visas vyras wub.gif
bet man vaikiukai kaip greit auga.
as i savo kai ziuriu, atrodo, kad ka tik leliukas buvo, o dabar koki istysusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 03 28, 19:28)
gimem - 3710.

o prie tavo parašo parašyta, kad gimė 4710 g.gif tai dėl to ir klausiau...

tai šauniai priauginėjat svorį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 03 28, 19:21)
o prie tavo parašo parašyta, kad gimė 4710 g.gif  tai dėl to ir klausiau...

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ir pas Puzina ir pas Griciu visa Gegužė net užimta verysad.gif
Gricius atostogose nuo bal. vidurio men.

sakė pas kazkokia bobike gali registruoti, nes mum reikia bal pab.-geg.pradzioj..
tai sake tik kita sav, nes talonu nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 03 31, 11:06)
ir pas Puzina ir pas Griciu visa Gegužė net užimta  verysad.gif
Gricius atostogose nuo bal. vidurio men.

tai vat dėl to ir reikia daug anksčiau bandyti skambinti unsure.gif

aš pati labai nustebau, kad skambindama vasario mėnseį (lyg g.gif ), tik balandžio 10 vietą gavau doh.gif

tai kada eisit? ar dar neisregistravot?

ir kodėl būtent tokiu laiku reikia eiti?
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 03 31, 19:10)
ir kodėl būtent tokiu laiku reikia eiti?

dar ne - kita saav nes dar talonu kada man reikia pas ta kita.
todel kad reikia kai maziui bus 2 menesiai.

mano daktare(na vaiko) siandien sake pakalbes del musu ten thumbup.gif gal įkiš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 03 31, 19:35)
dar ne - kita saav nes dar talonu kada man reikia pas ta kita.
todel kad reikia kai maziui bus 2 menesiai.

mano daktare(na vaiko) siandien sake pakalbes del musu ten thumbup.gif  gal įkiš  blush2.gif

kiek suprantu kitu atvejai biskuti kitokie ten einanciu. tai laikysim kumstukus thumbup.gif , kad jum pirmenybe suteiktu. nors jei gerai prisimenu, minejot, kad tie daktarai geri labai trumpai dirba. niu tikrai nesamone, klientu daug, ka kitiems daryti, kai taip butinai reikia g.gif
Atsakyti
Sveikos mamikes:)
nu kaip gyvenat, kaip maziai jusu? turbut visi sveiki, dziaugates pavasariu, kad naujienu nera.
Fixa, kaip tavo Ignas? tiesa, koks maziaus hemoglobinas? ar neturit mazakraujystes kartais? maziuku hemoglobino norma maziausiai 120 turi buti, nes nuo gimimo niekada neuzlipam iki 120 (buna 112-116-118, ir tai pagerus gelezies preparatus), nefrologe sake, kad del vieno inksto gali buti mazakraujyste ta, taip ir ,,draugaujam" su gelezim:) idomu,kaip jums?ir kaip sekasi tavo magistro darbas?
Zmonyte, kaip tavo lelius gyvena? jau paauges turbut mazius? tuoj pas nefrologe keliausit...idomu,ka pasakys jums.
Mes gyvenam gerai, mano bachuriukui jau 1,6 m. kasdien einam i lauka, tai isitaisem sloga baisia, o dar skiepas laukia (1,6 m.) tai reikia pasveikti kuo greiciau.
rasykit, netingekit.
Atsakyti
kažkaip laiko nėra...
kiek paaugom mano paraše parašyta... blush2.gif 1,340kg per mėnesy blush2.gif ir plius 5cm thumbup.gif

hemoglobinas mažio 144. geresnis nei mano kada nors thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(K06 @ 2008 04 02, 23:19)

Fixa, kaip tavo Ignas? tiesa, koks maziaus hemoglobinas? ar neturit mazakraujystes kartais? maziuku hemoglobino norma maziausiai 120 turi buti, nes nuo gimimo niekada neuzlipam iki 120 (buna 112-116-118, ir tai pagerus gelezies preparatus), nefrologe sake, kad del vieno inksto gali buti mazakraujyste ta, taip ir ,,draugaujam" su gelezim:) idomu,kaip jums?ir kaip sekasi tavo magistro darbas?

k, hui)-;mm()k()lkjj(kūii ( čia Ignas su jumis sveikinosi lotuliukas.gif )

o hemoglobino aš ir nežinau schmoll.gif mums jo netyrė g.gif arba tyrė, bet aš nežinau... čia kraują ima? g.gif

šiaip auga gerai, jau kalba kažkokia atsiranda, lyg skiemenis girdžiu (arba noriu girdėti biggrin.gif ), labai aktyvus, vienas būt nenori...

pakeitėm vežimą į mažesnį ir 3 kartus lengvesnį, tai dažniau į kiemą išeinam, susitinkam su kitom supermamom thumbup.gif

pirmadienį eisim daryti techninės apžiūros, žiūrėsim kaip viskas bus ir jau po poros savaičių reikės pradėt primaitinimą doh.gif vaje, čia tai man mistika....

o magistro darbas? aš jam visiškai ūpo neturiu schmoll.gif reikia po mėnesio jau galutinį variantą pristatyt, o aš dar nė puslapio neparašius. tiesiog negaliu prisiversti, o ir laiko nėra, nes dieną Ignas nemiega, o naktį laiko gaila blush2.gif

manau, kad darbo rašymą nukelsiu kitiems metams. blush2.gif žinau, kad geriua būtų dabar atsiskaityt ir viskas, nu bet neturiu noro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 04 03, 15:13)
pakeitėm vežimą į mažesnį ir 3 kartus lengvesnį, tai dažniau į kiemą išeinam, susitinkam su kitom supermamom thumbup.gif

koky bigsmile.gif
nes aš savišky vos patempiu doh.gif o pirkom tai lengvą tipo doh.gif

hemoglobinas prie bendro kraujo tyrimo mirksiukas.gif poliklinikoj juk turejo daryt, paklausk kiek buvo.

na gefilus negavau, tipo is gamintojo negauna, tai pirkau Linex kapsuliu, ir nezinau kaip duozuot? g.gif
raso po 1 kapsule?
as puse jauciu taisysiu... nes visa labai daug man atrodo unsure.gif
Atsakyti