QUOTE(skirmute @ 2008 01 01, 18:07)
man kitu svoriai nerupi,as rupinuosi tik savo svoriu. Geras,ane?
iskart nusiunte i Santariskes atlikti gliukozes toleravimo testo.
Todel nemanau,kad nusipelniau moralo
nes toje privacioje klinikoje dirba per. centro skyriaus vedeja,tai,sakiau,pasitarsiu su savo gydytoja,kaip man toliau elgtis.
Turiu dar istirti leliuko sirdi. Tai va,siam kartui tiek.
Jei nenusibodau,parasykit man dar:) T
iesa,ar,merginos,jusu visai seimai nerekomendavo issitirti pas genetikos del policistozes?
iskart nusiunte i Santariskes atlikti gliukozes toleravimo testo.
Todel nemanau,kad nusipelniau moralo
nes toje privacioje klinikoje dirba per. centro skyriaus vedeja,tai,sakiau,pasitarsiu su savo gydytoja,kaip man toliau elgtis.
Turiu dar istirti leliuko sirdi. Tai va,siam kartui tiek.
Jei nenusibodau,parasykit man dar:) T
iesa,ar,merginos,jusu visai seimai nerekomendavo issitirti pas genetikos del policistozes?
čia juodas toks jumoras medikų. aš irgi esu susidūrusi, žinok ir privačiuose net... apie valstybines net nešneku ten

del lyties, aš niekada pati neklausiau... mano vyras pasistengė už mane

tai va, kur ji dirba, o aš bandžiau išsiaiškinti ir kažkaip nepavyko

man vizitas sausio 1o - tai jei ta pati prietranka man bandys ten kažką pasakoti - liepsiu kviest vedėją ir viskas

Viskas bus gerai Tavo leliukui -

Mes genetikos centre tyrėmės dėl 2 -iejų nesivystančių nėštumų. darė kariotipo tyrimą.. nieko nerado - tiksliau sakė kad mūsų DNR grandinės labai gražios ir jokių anomalijų nematė. Tad dėl jokių ligų net įtarti negalėjom ir nepergyvenom.
o inkstų ligomis, ps mus giminėje niekas nėra sirgęs - visi širdininkai tik

genetikė sakė, kad įvyko tiesiog atsitiktinumas - vienas iš 30 000 tūkst. naujagimių gimsta su ša nepaaiškinama liga.
kaip mane nervina ir užknisa tas faktas, kad tai kas neatsitinka niekam - visada atsitinka man

ir visuose srityse taip