Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų policistozė

QUOTE(skirmute @ 2008 01 04, 10:36)
Laikysim,Fixa,kumscus uz tave ir Ignuti...Kad tik butu geros zinios is Santariskiu... O tu gimdei Antakalnyje? Pas kokia gydytoja?

ačiū mirksiukas.gif tik ne špygas laikykit, geriau kumščiai biggrin.gif

aš gimdžiau Antakalny, pas daktarą Daunoravičių thumbup.gif

QUOTE(skirmute @ 2008 01 04, 14:05)
Kiek kartu jau buvai ten? as kaip suprantu,tai musu padeties moterims dario cezarius ar nebutinai?

aš tai ten buvau gal 5 kartus - eidavau kas mėnesį, nuo tos dienos, kai tik pamatė inkstuką tokį sergantį...

aš visą laiką galvojau, kad gimdysiu pati, ir mane prižiūrėjęs daktaras (Šeškinės pol.), sakė, kad galėsiu gimdyt pati, bet kai 38 sav. atėjau pasirodyti daktarui, pas kurį gimdžiau, jis su daktare Lištvaniene nusprendė, kad geriau mane operuoti - taip siekė išvengti, kad natūralaus gimdymo metu nebūtų suspaustas inkstukas.
Atsakyti
QUOTE(skirmute @ 2008 01 04, 13:05)
Zinok,mums liepe lankytis toliau pas savo gydytoja ir tiek. O tau kada? Kiek kartu jau buvai ten? as kaip suprantu,tai musu padeties moterims dario cezarius ar nebutinai?

kaip tai..... jie turi jus prižiūrėti... o siuntimą ten gavai atsilankyti?
neįkertu aš jų sistemos....

buvau vieną vienintely kury aprašiau.
dabar bus sekantis - kitą ketvirtadieny. bus praėjęs mėnuo.
man, mano ginė paklausė koky gimdymą rekomendavo genetikai -
bet sakau apie tai kalbos nebuvo, ten prašė tik vaikelio jau skrodimo rezultatų...
tai net mano ginei akys padidėjo...
tuomet tarė - darysim cezary, bus taip vaikeliui geriau, kad nesuspausti inkstukų, ir tuo pačiu kitų organų.
cezaris jau 100% taip išeina.
Atsakyti
QUOTE(Žm0nytė @ 2008 01 04, 18:54)
ten prašė tik vaikelio jau skrodimo rezultatų...

ne, nu bet žmonės visai išprotėjo blink.gif doh.gif kultūros ir supratimo jokio... čia lauki brangiausio savo turto, o jie drebia tokias nesąmones doh.gif

viskas bus gerai, medicina toli pažengus, tai tokiems kalbėtojams špygą galėsi parodyt.

susiparinau unsure.gif
Atsakyti
Fixa, o vaikeliui vieno ar abieju inkstuku policistoze? Sorry, bet nelabai sekiau tema:(
Saunuoles mamytes, kad taip dalijates patirtimi! Kai mums reikejo, tai forume praktiskai nebuvo jokios info:(
Atsakyti
Sveikos,mamytes. Kai skaitau,ka Zmonytei pasake gydytojai,tai kailiukas siausiasi...Bet,kai prisimenu savo darba Greitojoj pagalboj(po vidurines mokyklos ten 4 metus dirbau sanitare),tai suprantu,kad tarp mediku ieskoti supratimo ir uzuojautos neverta...Pamenu,vaziavom su tokiu senu nukrosusiu gydytoju i iskvietima,kur moteriske skundesi dideliu spaudimu. Tas senis(tipo gydytojas) pamatavo spaudima,pradejo pildyti kortele,o kai ta ligone paklause,koks jos spaudimas,tai jis taip pradejo ant jos rekti...sakes...sako,kad tipo jei rupi suzinoti spaudima,varyk i poliklinika...Zodziu,pagalbos jokios nesuteike,o tik apreke moteri...Brrr...Dabartiniu mano protu,tikrai netyleciau,bet tada 18 metu nelabai supratau,kad ir as galiu pakovoti...Bet kai mano dukra pagulde i Santariskiu ligonine ir ten niekas ja nesirupino,tai mes pabegom is ligonines niekam nieko nesakiusios,paskui ir skunda parasiau. Tai man skambino ligonines direktoriaus pav.ir atsiprasinejo uz tos gydytojos elgesi. Ir prase,kad nerasyciau skundo i ministerija. aisku,neberasiau toliau skundu,bet galvoju,kad pacientai neturetu tyleti,o reiktu kazkaip pakovoti...
Papildyta:
Tiesa,kreipiuosi i Gusto mmyte. O jums kokia diagnoze?
Atsakyti
QUOTE(Gustomamyte @ 2008 01 05, 12:07)
Fixa, o vaikeliui vieno ar abieju inkstuku policistoze? Sorry, bet nelabai sekiau tema:(
Saunuoles mamytes, kad taip dalijates patirtimi! Kai mums reikejo, tai forume praktiskai nebuvo jokios info:(

Igno kairysis inkstukas policistinis, kitas - sveikas. Pirmadienį pagaliau važiuojam į Santariškes, turėtų apžiūrėti urologas ir padaryti echo. Aišku, tikiuosi tik gerų naujienų ax.gif

o kaip Jums sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 01 05, 15:06)
Igno kairysis inkstukas policistinis, kitas - sveikas. Pirmadienį pagaliau važiuojam į Santariškes, turėtų apžiūrėti urologas ir padaryti echo. Aišku, tikiuosi tik gerų naujienų ax.gif

o kaip Jums sekasi?

Pas koki gyd vaziuosit?
Atsakyti
QUOTE(Gustomamyte @ 2008 01 05, 16:41)
Pas koki gyd vaziuosit?

kiek žinau, mus apžiūrės gyd. V. Bilius rolleyes.gif
Atsakyti
nu va, jau mes iš Santariškių. taigi, situacija tokia, kad tas inkstukas nesusiformavęs, ir greičiausiai neveikia verysad.gif , bet daktaras nuramino (nors jis man pats tai nelabai patiko rolleyes.gif ), kad žmogui užtektų, jei tik ketvirtadalis inksto veiktų, o mes turim vieną visą sveiką inkstuką. dabar reikės po pusės metų pasirodyti ir tiek...

darė tik echo, urologas neapžiūrėjo, nes neturėjom siuntimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 01 07, 17:15)
nu va, jau mes iš Santariškių. taigi, situacija tokia, kad tas inkstukas nesusiformavęs, ir greičiausiai neveikia verysad.gif ,  bet daktaras nuramino (nors jis man pats tai nelabai patiko rolleyes.gif ), kad žmogui užtektų, jei tik ketvirtadalis inksto veiktų, o mes turim vieną visą sveiką inkstuką.  dabar reikės po pusės metų pasirodyti ir tiek...

O kaip nustate, kad jis neveikia?
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 01 07, 16:15)
nu va, jau mes iš Santariškių. taigi, situacija tokia, kad tas inkstukas nesusiformavęs, ir greičiausiai neveikia verysad.gif ,  bet daktaras nuramino (nors jis man pats tai nelabai patiko rolleyes.gif ), kad žmogui užtektų, jei tik ketvirtadalis inksto veiktų, o mes turim vieną visą sveiką inkstuką.  dabar reikės po pusės metų pasirodyti ir tiek...

labas.
o negalejo iskart pas urologa parasyti? nors, ar jis ka nors labiau paguodziancio pasakytu- neaisku....
realiai, kaip suprantu, tai viskas oky thumbup.gif , jeigu kitas inkstukas visiskai sveikas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustomamyte @ 2008 01 07, 19:57)
O kaip nustate, kad jis neveikia?

neįsivaizduoju- matyt, iš akies doh.gif nes kai paklausiau ar veikia, pasakė, kad greičiausiai ne doh.gif sakau, kad tas echoskopuotojas man nelabai patiko - nieko neaiškino, nes su kažkokia sesele lyg apie balių ar kokį pasisėdėjimą šnekėjo blink.gif doh.gif tada greit ir grubiai nuvalė želė ir viskas - net jokio išrašo nedavė schmoll.gif (bet viena gydytoja sakė nueis ir paims)

QUOTE(Žm0nytė @ 2008 01 07, 20:33)
o negalejo iskart pas urologa parasyti? nors, ar jis ka nors labiau paguodziancio pasakytu- neaisku....

atseit pas juos viskas labai pasikeitė ir dabar negalėjo apžiūrėt... tai prašysim pediatrės siuntimo, darysim šlapimo tyrimus ir lauksim kito vizito...
Atsakyti