Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų policistozė

QUOTE(Fixa @ 2008 06 30, 13:13)
na va, mes jau grįžom. nusikalėm abu, Ignas mašinoj lūžo, tai smigusį parsinešiau - dabar miega biggrin.gif
nieko naujo nepasakė, viskas stabilu, taip kaip ir buvo. tyrimai geri. sekantis vizitas po 3 mėn.

thumbup.gif smagu girdeti gerus rezultatus thumbup.gif ir toliau taip thumbup.gif

QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 06 30, 20:51)

mums viskas voetoj, sakė cistos tikrai didelės, bet nieko daryti nereikia. po 3mėn vėl važiuot. o tada sakė jau turėtų būti aišku, jeigu didės - operuos (bet pat wub.gif  Puzinas pasakė kad geriau jau nereikia- labai sunkios operacijos tokiem kleckam)
o jeigu pradės trauktis- tad alengviau atsikvėpsim ir lauksim kol visai sunyks.
dabar nei ten nei ten. žodžiu dar reikia laukti. kartoti prieš vizitą kreatininą ir šlapimą.

ir jusu kokios geros zinios thumbup.gif tikekimes, ka dprades trauktis ir nereiks jokiu operaciju schmoll.gif nors maziukai visa tai daug geriau pernesa, bet be ju geriau thumbup.gif

kaip smagu jums, susitikot 4u.gif tai gal ir vel kita kart susitiksit? abi po 3 menesiu vaziuojat, smagu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,
nu kaip Jums Puzinas, fainas daktariukas?smile.gif
Fixa, tai jums pasiseke,kad negulde i ligonine, ir neguldys turbut, bet vis tiek,keista,kodel mus gulde, norejo pasiziureti,kaip dirba sveikas inkstas, o jums tik echoskopija dare ir viskas?sunyks maziui cistos,ir viskas bus gerai:)
Zmonyte, o kaip Tau Puzinas?nieko nesake, nuo ko maziui taip galejo but?nu tikekimes,kad ir jusu leliui sunyks toks cistos, ko jums ir linkiu.
kas siaip naujo pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 06 30, 21:51)
1. Ignas - jau kokios gražios akys bigsmile.gif  wub.gif  didelės, mėlynos, ir tokios geros wub.gif  nu toks fainulka - labai labai

2.reiškia tas sveikas inkstas su šlapimo pūsle gražiai dirba kartu

3. rugsėjo paskutinę savaitę

1. wub.gif balzamas mamos ausiai biggrin.gif ačiū 4u.gif

2. smagu thumbup.gif

3. o tai jau užsiregitravai? kuri ten diena bus? rugsėjo 29?

QUOTE(K06 @ 2008 07 01, 23:50)
1.nu kaip Jums Puzinas, fainas daktariukas?smile.gif

2. o jums tik echoskopija dare ir viskas?

3. kas siaip naujo pas jus?

1. aha, fainas toks. kaip ir Žmonytė sakė, ne su mama, o su vaiku kalba biggrin.gif

2. tik echoskopiją. pažiūrėjo, nieko nematavo ir užrašė tai, kas buvo praeitą kartą rašyta...

3. na ką, tik vakar grįžom iš ligoninės doh.gif pirmadienį vakare paguldė - laringitas doh.gif ir man toks vaizdas, kad virusą pasigavom Santariškėse... pirmą kartą kai buvom parsivežėm tridienę karštinę, o dabar laringitą unsure.gif

dar rado ūžesiukuas ir kažokius kitokius pakitimus. tikiuosi nieko rimto unsure.gif nuvažiuoji į ligoninę dėl vieno, prisikabina dėl kito doh.gif

Žmonyte, kaip Dominykas, neprikabino jokia bacila?
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 07 03, 14:41)
3. o tai jau užsiregitravai? kuri ten diena bus? rugsėjo 29?

3. na ką, tik vakar grįžom iš ligoninės doh.gif  pirmadienį vakare paguldė - laringitas doh.gif ir man toks vaizdas, kad virusą pasigavom Santariškėse... pirmą kartą kai buvom parsivežėm tridienę karštinę, o dabar laringitą unsure.gif

dar rado ūžesiukuas ir kažokius kitokius pakitimus. tikiuosi nieko rimto unsure.gif nuvažiuoji į ligoninę dėl vieno, prisikabina dėl kito doh.gif

Žmonyte, kaip Dominykas, neprikabino jokia bacila?

ne, aš čia planuoju. registruoja prieš mėnesį tik.

o siaube blink.gif mes tfū tfū nirko atrodo. viskas oky.
pravalas doh.gif ten man neptiko, vienas tas tėtukas kai kosėjo prie mūsų vaikų, bet ką padarysi vieša įstaiga.

siaubas. kaip Ignutis dabar?
mes išvažiavę, Vilniuje būsim gal savaitės pabaigoj.
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 07 06, 15:36)
siaubas. kaip Ignutis dabar?

gerai, tik sloga didelė doh.gif

o šiaip jau ropoja, vos spėju gaudyt doh.gif laidai labai domina - išjungė TV lotuliukas.gif
Atsakyti
labas FIXA, nu kaip vyrelis, istojo,kur norejo? as tai ka tik gavau ,meila', kad kviecia mane studijuoti,kur ir norejau, beliko apsispresti dabar:)
kaip mazius auga?
Atsakyti
QUOTE(K06 @ 2008 07 10, 13:49)
labas FIXA, nu kaip vyrelis, istojo,kur norejo? as tai ka tik gavau ,meila', kad kviecia mane studijuoti,kur ir norejau, beliko apsispresti dabar:)
kaip mazius auga?

sveikinam labai 4u.gif
kaip saunu tada. o del ko dar abejoji? i kita miesta reik, ar kad laiko gali pritrukti? blush2.gif

kaip laikotes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(K06 @ 2008 07 10, 14:49)
kaip mazius auga?

sveikinimai clap.gif

o MB dar nežino unsure.gif o pala,tu magistrą ar bakalaurą? g.gif

Ignas auga gerai thumbup.gif atsisėda pats, lovytėj atsistoja, laikomas už rankyčių žingsniuoja biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, as istojau i magistra:),pirmadieni teks vaziuoti iki vilniaus (300km), kad pristatyciau reikalingus dokumentus, bandysim studijuot rudeni:)
teks ir maziu kartu veztis i vilniu, nes nera kur palikti, o tetis dirbs Vilniuje:) pirmadieni:)
siandien buvom Palangoje, tai vel geras oras, silta,smagu.
ka jus veikiat su savo leliais?
Atsakyti
QUOTE(K06 @ 2008 07 11, 14:52)
sveikutes, as istojau i magistra:),

ka jus veikiat su savo leliais?

MB į bakalauro 3 kursą stoja, tai dar negavo jokių žinių... arba nepasitikrino pašto lotuliukas.gif

su Ignu einam į kiemą, bet per tokį karštį neįmanoma doh.gif vakar bevaikštinėdama pūsles ant padų blink.gif prisitryniau doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 07 16, 22:47)
4u.gif

kokia ramuma čia... biggrin.gif šiaip tikiuosi, kad tyla reiškia, kad viskas visoms yra gerai mirksiukas.gif

ką savaitagliui planuojat? aš važiuosiu į klasės susitikimą biggrin.gif mokausi įtraukti pilvą lotuliukas.gif
Atsakyti