Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų policistozė

QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 07 30, 16:18)
mes irgi turim tą kieto maisto maitintuvą, bandžiau su agurku - bet maniškis dar permažas - nesupranta kame reikalas biggrin.gif

agurkas Igno irgi nesužavėjo - per mažai sultingas biggrin.gif bet vat obuolys ar bananas... bigsmile.gif paskui visą praust tenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 07 29, 14:43)
Ignui vapsva į smakriuką įgėlė verysad.gif  piktos jos šiais metais.

o man bronchitas, geriu antibiotikus doh.gif  siaubas, kokia pasidariau slabakė, visos ligos kabinasi unsure.gif

šiandien vežam Igną kardiogramos daryt, tikiuosi viskas gerai bus unsure.gif

sveikatytes abiems 4u.gif
kaip tyrimai?

QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 07 29, 21:38)
beja, risiskaičiau visokių baisybių apie 6mėn skepą. kaip jūs vaikai jį pernešė, aš jau galvoju visai neb unsure.gif skiepyti - nu bet bliamba - nebežinau kas daryt unsure.gif

niu jau nuotraukytes bigsmile.gif thumbup.gif gerai jus augat thumbup.gif
del skiebu bent jau manajai, kiek skiepyta buvo, visus labai gerai pernese. ne karto nera blogai buve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trys_spirgiukai @ 2008 08 01, 14:48)
kaip tyrimai?

nu kažką rado unsure.gif siųs darytis širdies echo. kai gimusiam darė - viskas gerai buvo. tikiuosi nieko labai rimto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 08 01, 14:31)
nu kažką rado unsure.gif siųs darytis širdies echo. kai gimusiam darė - viskas gerai buvo. tikiuosi nieko labai rimto unsure.gif

4u.gif viskas bus gerai 4u.gif o kada siuncia? kada jau tiksliai viska zinosit, kad kuo greiciau ramu butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trys_spirgiukai @ 2008 08 02, 21:05)
o kada siuncia?

reikia apsilankyt pas pediatrę, bet ji dabar atostogauja, tai ji ir siųs... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 08 01, 15:31)

parašyk kai žinosi viska mirksiukas.gif
kada mum pas Puzina g.gif rugseji, ane g.gif tai jau menesio pabaigoj reik skambint registruots g.gif

kaip kitoms sekasi smile.gif niekas neberašo verysad.gif kaip leliukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 08 06, 10:07)

kada mum pas Puzina g.gif  rugseji, ane g.gif tai jau menesio pabaigoj reik skambint registruots g.gif

kaip kitoms sekasi smile.gif  niekas neberašo verysad.gif  kaip leliukai rolleyes.gif

aha, rugsėjį, kaip čia nepamiršt paskambint doh.gif primink man biggrin.gif o tai tiek visokių reikalų rugpjūčio pabaigoj (brolio vestuvės, mergvakaris, gimtadienis ir t.t.)

beje, Žmonyte, pas ką darei pilvuko fotosesiją ir ar labai brangiai? blush2.gif gimtadienio proga noriu pasidaryt visos šeimos fotosesiją ax.gif

gal rudeniop atsigaus mūsų temelė, kai bus blogi orai ir namie sėdės visi biggrin.gif
Atsakyti
parašysiu kai grįšiu - išvarom neužilg į pajuri ax.gif
Atsakyti
pas mane darbo kalnedoriui parašyta kad 18rgpjucio reikia registruotis pas Puzina sekanciam menesiui. biggrin.gif
Fixa, nepamirštam mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytes,
As irgi noreciau jums pasiguosti...gyvenu Svedijoj,23 savaite, padarius echo,gydytojas pastebejo,jog desinejame inkstuke yra cistu,taciau kairysis - idealus,tyrima pakartojom po 3 savaiciu - niekas nepasikeite,zodziu nei geriau nei blogiau...net keli gydytojai nuramino,sake matosi,jog liga neprogresuoja,kairysis inkstukas dirba puikiai,vaikutis auga graziai,kiti organai taip pat puikiai funkciuonuoja...Sake,tiesiog laukti vaikucio gimimo,o tada jau ji patikrins...Tai as ir nuirimau...Grizau atostogu i Lietuva,kadangi cia ketinu uztrukti,tai pagalvojau nueisiu pasitikrinti...Pasidomejau,issirinkau visu labiausiai giriama ginekologa...Iskart jam pasakiau apie problema su inkstuku...tai jis per kelias minutes ultragarsu pastebejo,jog cistu turi abu inkstukai ir net zarnynas Sake,butinai reikia atlikti tyrimus pas genetike,nes gali buti aibe visokiu apsigimimu Po to paklausiau,ar be to viskas gerai,tai atsake,:ai neklauskit ir su inkstukais turesit begale problemu..."Nuo sio apsilankymo negaliu liautis zliumbusi,labai pergyvenu del savo maziaus...Visokios ziaurios mintis galvon lenda,kai pasiskaitau aprasymus apie policistoze...:Mazdaug toks sakinys:"kudikiai gali gimti arba negyvi,arba mirsta per metus",tai taip sirdi perveria verysad.gif Mano nestumas buvo neplanuotas,tai pradzioj buvau juo nepatenkinta,tai kartais pamanau,jog tai yra man bausme uz tai,jog pradzioje leliaus nenorejau verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2008 08 12, 18:57)
Sveikos,mamytes,

console.gif
labukas 4u.gif

nelabai galiu ka patarti ar pasakyti, gal gerai, kad as nescia per mazai tokiu komentaru girdejusi ax.gif . bet va zmonyte nesenai pagimdzius, jei paskaitytum tema, pamatytum ka jai daktareliai lietuvos prisnekeje buvo ir kaip ji jautesi. o pagimdzius pasirodo viskas ne taip baisu, kaip daktarai nusake buvo mirksiukas.gif

turi kuo maziau dabar nerimauti, nes savo leliukui tik taip gali padeti. jis juk jaucia, kai tau negera ar neramu. tavo nerimas dabar niekuom negali padeti, tik pakenkti.
siulyciau bet kokiu atveju grizus namo dar karta apsilankyti pas daktarus, o gal net nusivest tenais lietuvos daktaru isvadas ir jiems pateik. tegul jie savo nuomone pasako. nes kad ir kokie lietuvoj geri daktarai butu, kartais nelabai taktiskai elgiasi verysad.gif arba nueik pas dar kita genekologa. niu manau, cia mamytes patyrusios, patars kuri. as lietuvoj ir nelabai susidurus ax.gif . kartais net dziaugiuosi, kad nespejau i klinikas nuvaziuoti pasitikrinti, nes jauciu ir buciau soka gavusi blush2.gif

linkiu dideles kantrybes tau belaukian leliuko, ir nenustok tiketi, kad viskas bus gerai, nes tik taip leliukui padesi sutvirteti ir pasveikti (juk tai padeda mirksiukas.gif ). laikykis 4u.gif
Atsakyti
Na,as perskaiciau ta temele,maciau,kad gydytoju prognozes toli grazu nepasitvirtino,bet visgi kirba tas kirminelis:"o gal man taip laimingai nepasibaigs"MB ne lietuvis,tai jis sako nera reikalo isvis beiti cia pas daktarus,tik pinigu isleidai ir stresa sau isivarei,tai,grisim uz poros savaiciu ir nueisim su musu gydytojo pateiktom isvadom pasikonsultuoti...Tikimes,kad viskas bus gerai unsure.gif Stengiuos nesijaudint,bet to neramumo is sirdeles niekaip nepavyksta isguiti verysad.gif
Atsakyti