Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų policistozė

QUOTE(Fixa @ 2008 07 17, 14:40)
kokia ramuma čia... biggrin.gif  šiaip tikiuosi, kad tyla reiškia, kad viskas visoms yra gerai mirksiukas.gif

ką savaitagliui planuojat? aš važiuosiu į klasės susitikimą biggrin.gif  mokausi įtraukti pilvą lotuliukas.gif

oho, kaip tau fainiai bigsmile.gif cia po keliu metu susitikimas? blush2.gif musu klase tai ir nesugebojo susiorganizuoti doh.gif tikiuosi pavyks visteik kada. as labai noriu visus pamatyti blush2.gif
tikrai, kaip jusu sveikatytes? viskas su leliukais gerai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trys_spirgiukai @ 2008 07 17, 16:08)
1. cia po keliu metu susitikimas?

2. tikrai, kaip jusu sveikatytes? viskas  su leliukais gerai?

1. dabar po 8 metų (darėm ir po 5, ir po 6 metų). bet dažniausiai susrenka tie patys žmonės branduolys, kokie 5-8 nuolatiniai. kiti nuolat prisigalvoja visokių kliūčių doh.gif

2. tfu tfu tfu Ignas gera laikosi, o vat aš... kažkaip imunitetas baisiai nusilpęs, prisikabino kažkoks kosulys, skrandį skauda... ir dar... esu žioplė, bijau, kad nebūčiau susilaužius savo lūžusios kojos didžiojo piršto blush2.gif doh.gif pasidariau baisiai trapi doh.gif
Atsakyti
kur mamytės su vaikučiais dingusios? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 07 22, 18:53)
kur mamytės su vaikučiais dingusios? g.gif  biggrin.gif

man irgi idomu g.gif
bet tikriausiai visos labai gerai jauciasi ir nera kada lyst i foruma. vaikuciai sveiksta, auga wub.gif
ar visos i pajurius patrauket? bigsmile.gif

kaip klases susitikimas praejo? bigsmile.gif pasakojam, pasakojam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trys_spirgiukai: 22 liepos 2008 - 19:37
QUOTE(trys_spirgiukai @ 2008 07 22, 20:33)
kaip klases susitikimas praejo?  bigsmile.gif  pasakojam, pasakojam

smagiai thumbup.gif nedaug mūsų buvo, tik 10, bet smagu buvo... prisikalbėjom, nuotraukas apžiūrėjom senų laikų biggrin.gif tai vis dar užkimus esu blush2.gif

o Ignui 6 dantis dygsta, baisiai neramus doh.gif
Atsakyti
sveikutes,kaip gyvenat?
Mes savaitgali ,,sudalyvavom" juros sventej:) bet ta juros svente - tai ,,svyturio" palapines ir atrakcionai....nu bet vis tiek smagiai pasivaiksciojom.
Fixa, kaip Jusu Ignas? ar istojo tetis mokytis?
O kur zmonyte su savo lelium pradingus?
Atsakyti
vacation1.gif atostogaujam

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 07 28, 22:22)

zmonyte, nu tavo leliuko dydis, ka duodi valgyti,kad toks storuliukas, rinkiu priaugines neblogai?smile.gifsmile.gif turbut smagu minkyti toki, minkstutelis. nieko, ismoks vaiksciot, numes viska, bet koks didelis:)smile.gifsmile.gif galiunas.
atostogaukit atostogaukit smagiai, geru oru:)
Atsakyti
QUOTE(K06 @ 2008 07 28, 14:12)
Fixa, kaip Jusu Ignas? ar istojo tetis mokytis?

oj, gerai jis gyvena biggrin.gif nebegaliu palikt nė minutei - iš karto rėkia doh.gif ropoja visur, labiausiai link teliko, stojasi doh.gif man tie visi kampai baisu doh.gif tai geriausiai ant žolytės, bent minkšta... bet doh.gif ten jau erkių bijau unsure.gif

Ignui vapsva į smakriuką įgėlė verysad.gif piktos jos šiais metais.

o man bronchitas, geriu antibiotikus doh.gif siaubas, kokia pasidariau slabakė, visos ligos kabinasi unsure.gif

šiandien vežam Igną kardiogramos daryt, tikiuosi viskas gerai bus unsure.gif

o MB įstojo thumbup.gif dabar abu studentai būsim biggrin.gif

QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 07 28, 22:22)

šauniai thumbup.gif laukiu savaitgalio, važiuosim ir mes ant žolytės pasivoliot vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 07 29, 15:43)
Ignui vapsva į smakriuką įgėlė verysad.gif  piktos jos šiais metais.

o man bronchitas,

4u.gif Ignui, varškiukas 4u.gif
nu o tau mtin vaisių daugiau - v 4u.gif lgyk- pilni sodai dabar thumbup.gif
tikrai jau nuslabai doh.gif

mesdar MP valgm, nors jau po šaukštuką ragaujam visko - obiolio, juodų serbentų, bulvė - nepatiko, morka- pusėtinai, net geriau serbentai biggrin.gif
na žaidžiam žodžiu rolleyes.gif

beja, risiskaičiau visokių baisybių apie 6mėn skepą. kaip jūs vaikai jį pernešė, aš jau galvoju visai neb unsure.gif skiepyti - nu bet bliamba - nebežinau kas daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 07 29, 22:38)
1. mes dar MP valgm, nors jau po šaukštuką ragaujam visko - obiolio, juodų serbentų, bulvė - nepatiko, morka- pusėtinai, net geriau serbentai

2. beja, risiskaičiau visokių baisybių apie 6mėn skepą. kaip jūs vaikai jį pernešė, aš jau galvoju visai neb unsure.gif skiepyti - nu bet bliamba - nebežinau kas daryt unsure.gif

1. Ignas irgi vis dar MP valgo, bet jau ir košes kerta gerai thumbup.gif vaisiai, uogos, vaikiški sausainiai- viskas tinka biggrin.gif nupirkau maitintuvą, tai dabar nebebijau, kad užsprings thumbup.gif

user posted image

2. aš skiepijau... buvo šiokia tokia reakcija, temperatūra pakilo, bet tfu tfu tfu, gana lengvai pernešėm...
Atsakyti
mes irgi turim tą kieto maisto maitintuvą, bandžiau su agurku - bet maniškis dar permažas - nesupranta kame reikalas biggrin.gif
Atsakyti