Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų policistozė

biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamikes:)
na kaip jus gyvenat? supakavor dovanas maziems?
kas naujo pas jus?
man teko paguleti ligoninej (isoperavo apendicita), tai nebuvo kada parasyti.
Mes laukiam svenciu, sestadieni pirksim gyva egle, puosim, pakuosim dovanas:)
nu gal pasnings per sventes, nes mano maziui labai patinka PUGA uz lango:)
zmonyte, ka sake ausu gydytojas jums? juk zadejot eit tikrintis?
fixa, kokiu laimejimu pasieke Ignas?
Atsakyti
oj, kaip gerai pietu išmiegojom abudu.

vienos tos kur reikia negalejo patikrinti, valyti neapsieme, nes sako paskui supyks ir neis patikrinti.
vien zo, israse lasiukus kur siera tipo valo patys, bet kad ir kiek belasinciau siera ta neiseina.
kita ausim girdi puikiai.
sake inkstai ir ausys turi sasaja, jeigu yra anomalija kazkur bus ir kitur...
na kadanors nufotkinsiu parodyti.
ir viskas kaireje puseje. sake per gyvenima gali dar kokiu negeruku kairej pusej islysti.

mažius moka parodyti - vire vire košę, ir tą daro su kaire kanka - verda ant dešinės.
pagal tai galima spręsti kad bus kairiarankis?
nes daug ką ima su kaire ranka.
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 12 19, 14:43)
mažius moka parodyti - vire vire košę, ir tą daro su kaire kanka - verda ant dešinės.
pagal tai galima spręsti kad bus kairiarankis?
nes daug ką ima su kaire ranka.

nemanau, kad butinai kairiarankis bus g.gif manoji ir viska dare is pradziu kaire ranka, bet paskui automatiskai (niu ir musu padedama biggrin.gif ) i desine pereme viska ax.gif

linksmu visoms artejanciu svenciu 4u.gif kad praeitu smagiai linksmai ir be ligeliu 4u.gif newyear.gif santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(K06 @ 2008 12 19, 15:02)
na kaip jus gyvenat? supakavor dovanas maziems?
kas naujo pas jus?
fixa, kokiu laimejimu pasieke Ignas?

labas, na džiugu, kad jau grįžai namo 4u.gif ale , kaip čia tave surietė tas apendicitas?

gyvenam taip pat, Ignas lyg krūminukus augina, tai baisiai piktas, nespėju pridirbtų pampersų keist doh.gif

dovaną esam nupirkę, jau išpakavę ir net jam parodę (na, ten tokios aplinktybės buvo, kad reikėjo verkiantį Igną mašinoj nuramint, o tas šuo vienintelis buvo, ką turėjau biggrin.gif ), bet vėl paslėpiau ir ištrauksiu tik per Kalėdas biggrin.gif

o laimėjimai jo tokie, kad vis daugiau ir daugiau pats eina thumbup.gif ir jau savo skorpionišką charakterį demonstruoja doh.gif

QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 12 19, 15:43)
jeigu yra anomalija kazkur bus ir kitur...

ir aš šitą girdėjau rolleyes.gif
Atsakyti

user posted image

Kai snaigės tyliai kris
Baltą Kalėdų rytą,
Linkėjimų turėsiu tris:
Vandenyno laimės,
Plačios upės džiaugsmo
Ir tik lašeliuko ašarų ir skausmo…

su nuostabiausiomis metų šventėmis, Jus, mielosios wink_3.gif
Atsakyti

Mielosios,
noriu palinkėti dalykų, kurie Jus džiugina, kurie kiekvieną dieną padaro laiminga! Linkiu džiaugsmo, ramybės, supratimo, santarvės šeimose ir daryti tai, ką norime daryti! Linkiu pažeidinėti taisykles - atleisti greitai, bučiuoti lėtai, mylėti nuoširdžiai, juoktis nesivaržant ir niekada nesigailėti to, kas privertė nusišypsoti!!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fixa: 24 gruodžio 2008 - 15:33
Mielos mamikes:)
O as Naujuju metu proga linkiu visiems maziukams (ir pacioms mamytems) sveikatos, kad visi butumet sveiki ir kuo maziau pultu ligeles, kad maziai gerai augtu, daug valgytu ir butu judrus,zvalus vaikuciai. Geru Naujuju metu, ir daug idomiu, nauju nuotykiu:)smile.gifsmile.gif biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamikes,
dar neatsigaunat po Naujuju?smile.gif
kaip gyvenat, kaip atsventet sventes, ar visi maziai sveiki auga?
mano mazius tau dziaugiasi sniego gausa, einam kasdien i lauka, duodames po pusnis,pareina raudonais zandais:) gruodzio pabaigoje turejome vaziuoti pas Puzina, bet neisejo, tai bandysim uzsiregistruot kokiam vasariui-kovui.
Atsakyti
mums vel ausu uždegimas, sloga buvo gal menesi... abi ausis pasiėmė paskui... antibus gėrėm, tai jau paskutinem dienom kai reik gert tik praėjo sloga...

man irgi sloga, bet alergine kazkokia... fe unsure.gif nezinau ko imtis net verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,nutariau ir as prie jusu prisijungti. Anksciau tik pasiskaitydavau kaip gyvenat, o db ir pati nutariau prisijungti. As taip pat turiu suneli su inkstu policistoze unsure.gif nustate man nestumo metu 26sav.prognozes gyd.buvo ziaurios visi prognozavo kad jis neisgyvens,db mums tuoj jau bus 11menesiuku ax.gif Pilvukas musu yra daug didesnis nei kitu vaikucio nes yra dideli inkstukai. Mazdaug kas 3men.lankomes pas nefrologa. Norejau jusu pasiklausti apie neigalumo pazymejima ar turit toki? g.gif
Atsakyti
labos labos 4u.gif

QUOTE(K06 @ 2009 01 06, 15:39)
kaip gyvenat, kaip atsventet sventes, ar visi maziai sveiki auga?
mano mazius tau dziaugiasi sniego gausa, einam kasdien i lauka, duodames po pusnis,pareina raudonais zandais

gerai gyvenam. kariaujam lotuliukas.gif vajej, kaip savo charakterį ponaitis demonstruoja lotuliukas.gif ale ir smagu biggrin.gif

į kiemą einam, viskas gerai, bet... Ignas bijo sniego blink.gif paleidom eiti, taitik į ašaras puolė ir viskas doh.gif kol vežime sėdi, viskas gerai, bet jei jau ištraukiam iš jo, nebe biggrin.gif

QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 01 06, 16:15)
mums vel ausu uždegimas, sloga buvo gal menesi

vargšiukai console.gif

QUOTE(vikucita @ 2009 01 08, 01:12)
Sveikos mamytes,
Norejau jusu pasiklausti apie neigalumo pazymejima ar turit toki? g.gif

labukas 4u.gif

nea, neturim schmoll.gif ir manau, kad mums jis nepriklauso, nes kažkurioj temoj apie inkstus, kai skaičiau, tai iš pradžių lyg buvo davę vaikams, bet paskui jau panaikino rolleyes.gif

aš tai Igno nelaikau neįgaliu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fixa: 12 sausio 2009 - 13:29