Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų policistozė

QUOTE(trys_spirgiukai @ 2009 02 07, 23:19)
sveikute  4u.gif
nenusimink labai, paskaityk musu temele, pamatysi,kad daug mamyciu tokias prognozes taike, ir visoms daug lengviau viskas buvo, nei atrode  4u.gif
ko labai ir tau linkim  4u.gif

Aciu smile.gif tikrai vis paskaitau, jau tiesa pasakius dar pries rasant cia viska perskaiciau ir supratau, kad viltis yra ir yra tokiu mamyciu. Dziugu, thumbup.gif kad toksai puslapiukas su sia temele yra
Papildyta:
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 02 08, 16:39)
4u.gif
nepatingėk paskaityti šitą temą nuo pat pradžių  mirksiukas.gif
tikrai rasi paaiškinimų ir paguodos.

bent jau mano sūnaus variantas - patikėk, ką daktarai šneka yra viena - kaip viskas bus išties, visai kas kita.

gimdymas- jau iš nemažos čia mūsų mamų patirties, šiai ligai ytakos neturi.
linkiu gimdyti natūraliai (jeigu pačios fiziniai duomenys leis), taip vakeliui tik geriau.  mirksiukas.gif  wub.gif

zmonyte, jusu su mazyliu situacija man ir suteike DIDELE vilti, skaiciau, kad jums abieju inkstuku policistoze pakeite thumbup.gif ir tada tai dziugavau ir uz jus ir , kad mums yra viltis.
Idomu kaip jus gyvenete dabar? Jau jums tuoj metukai thumbup.gif, ka daktarai sako dabar? Ka siulo? kaip mazylio nuotaikos?
O as tai laukiu tyrimo (is virksteles kraujuko tyrimus darys).Ar jums kuriai dare toki tyrima?
Atsakyti
labos,
seniai bebuvau užsukus blush2.gif Ignui krūminiai kalasi, taio šį savaitgalį net temperatūra iki 38,6 pakilus buvo doh.gif bet toks vaizdas, kad jam dzin, linksmas varinėjo, valgė, gėrė, lyg be temperatūros biggrin.gif

QUOTE(kyraxxx @ 2009 02 09, 12:13)
Ar jums kuriai dare toki tyrima?

sveika prisijungus 4u.gif man nedarė ir niekas net nesiūlė darytis unsure.gif o ką jis duoda?

Žmonyte, ar žadi dar kada pas Puziną važiuot? rolleyes.gif
Atsakyti
Kyraxxx,sveika prisijungus,as irgi prisidedu prie mamyciu,siulydama nusiraminti ir ramiai laukti maziuko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kyraxxx @ 2009 02 09, 10:13)
O as tai laukiu tyrimo (is virksteles kraujuko tyrimus darys).Ar jums kuriai dare toki tyrima?

Ne,mum jokiu papildomu tyrimu nestuke.gif metu nedare...O cia tas tyrimas del inkstuko?
Papildyta:
QUOTE(Fixa @ 2009 02 09, 11:47)
bet toks vaizdas, kad jam dzin, linksmas varinėjo, valgė, gėrė, lyg be temperatūros biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
mums viskas normaliai.
dantys tik nebelenda, vaikas irzlus...
4turim ir gerai doh.gif
pas Puziną. žinok, Fixa, kad mums Čekuolis čia pažiūri, tai tą patį daryti ir trenktis į kitą miesto galą nematau prasmės.
pas nefrologę reik, pasitarti kaip čia mums gyventi su vienu inkstu, nes bendros praktikos pediatrė, kad ir labai gera, nelabai ką gali patarti.
tai va kai eisim daabr prieš gimtadienį pasirodyti prašysiu siuntimo pas nefrologę.

tai tiek.
pasimatyti galime ir taip belekada mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Fixa,2009 02 09, 15:47]

sveika prisijungus 4u.gif man nedarė ir niekas net nesiūlė darytis unsure.gif o ką jis duoda?

Na kaip man aiskino genetike, tai chromosomu issidestyma, ar yra koks ju blogas sukritimas, kiek pati zinau tai nuo ju priklauso rimti sutrikimai.
Papildyta:
QUOTE(linausius @ 2009 02 10, 05:16)
Kyraxxx,sveika prisijungus,as irgi prisidedu prie mamyciu,siulydama nusiraminti ir ramiai laukti maziuko 4u.gif
Papildyta:

Ne,mum jokiu papildomu tyrimu  nestuke.gif  metu nedare...O cia tas tyrimas del inkstuko?
Papildyta:

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

del chromosominiu pakitimu, kurie ju nuomone gali duoti ir ne tik inkstu policistoze, bet ir rimtesniu prob.
Na as meginsiu susikaupti ir kazkaip koncentruotis i laukima, bet kartais buna labai sunku.(kaip ir visoms,turbut, cia labai daug kas zinoma)
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 02 10, 20:20)
žinok, Fixa, kad mums Čekuolis čia pažiūri, tai tą patį daryti ir trenktis į kitą miesto galą nematau prasmės.

aaa, tai jei Čekuolis pas jus ten dirbam, tai žinoma, kad nėra prasmės trenktis taip toli doh.gif (o kur jūs lankotės? blush2.gif )

kai apsilankyst pas nefrologę, papasakok, ką ji pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 02 11, 19:59)
aaa, tai jei Čekuolis pas jus ten dirbam, tai žinoma, kad nėra prasmės trenktis taip toli doh.gif  (o kur jūs lankotės? blush2.gif )

Vilniaus sveikatos namai mirksiukas.gif

būtinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kyraxxx @ 2009 02 07, 20:49)
Sveikos mamytes.Nusprendžiau parašyti ir aš. Nesenai susidūriau su inkstu policistoze - mums tuoj 25 savaiteles, kai mano berniukas ramiai sau gyvena pilvelyje, ir va 24 sav. mus uzgriuvo ta baisi zinia, kad abiem inkstukams taiko sia diagnoze, kalbos apie neperspektyvu vaikeli verysad.gif  ir tyrimus, kurie suteiks tik zinojima kaip elgtis gimdymo metu. Zodziu siaubas apeme ir emiau ieskoti inf.

Labukas, norejau ir as nuraminti tave. Gal cia esancios mamytes mane prisimena, o gal ir ne. Man paskutiniais nestumo menesiais poliklinikoje itare cistukes vaikucio inkstukuose. Ir israse siuntima i Antakalnio klinikas tyrimams. Taip pat, kaip ir tu, ieskojau informacijos ir suradau sia tema. Mane labai palaike cia esancios mamytes. Pusantros savaites negalejau nei miegoti, nei valgyti. Vyras pirmas dienas uzsidarydavo vonioje ar tualete ir verkdavo. Kiek dziaugsmo buvo, kai siuos itarimus paneige.
Visada reikia tiketi. Tikejimas ne tik padeda, bet ir gydo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sana: 14 vasario 2009 - 22:55
QUOTE(Sana @ 2009 02 15, 00:53)
Labukas, norejau ir as nuraminti tave. Gal cia esancios mamytes mane prisimena, o gal ir ne. Man paskutiniais nestumo menesiais poliklinikoje itare cistukes  vaikucio inkstukuose. Ir israse siuntima i Antakalnio klinikas tyrimams. Taip pat, kaip ir tu, ieskojau informacijos ir suradau sia tema. Mane labai palaike cia esancios mamytes. Pusantros savaites negalejau nei miegoti, nei valgyti. Vyras pirmas dienas uzsidarydavo vonioje ar tualete ir verkdavo. Kiek dziaugsmo buvo, kai siuos itarimus paneige.
Visada reikia tiketi. Tikejimas ne tik padeda, bet ir gydo.

sveika , labai aciu uz palaikyma. smile.gif As jau po truputi raminuosi ir tikiuosi stebukliuko. Nedare man tos hordocentezes, nusprende, kad did.rizika ir atrodo inkstukai abu funkcionuoja normaliai. Stengiuosi tiketi, kad is didelio debesies bus mazai lietaus.
Atsakyti
nors viena diena pavėluotai (siaubas, kažkaip nesitikėjau, kad tas kovas taip greit ateis ir jis jau šiandien lotuliukas.gif ), bet iš visos širdies sveikinam Dominyką su 1-uoju gimtadieniu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Mes irgi prisidedam prie sveikinimu Dominykui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Auk sveikutis,stiprutis,grazutis,gudrutis... bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 02 kovo 2009 - 00:49
ačiū mergytės 4u.gif

rytoj einam kreatininą darytis, tuo pačiu bendrą kraujo ir gliukozę.
turiu siuntimą pas nefrologę, einu ieškot tel ir registruotis ryt ryte bandysiu smile.gif
Atsakyti