Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų policistozė

QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 03 03, 15:20)
rytoj einam kreatininą darytis, tuo pačiu bendrą kraujo ir gliukozę.
turiu siuntimą pas nefrologę, einu ieškot tel ir registruotis ryt ryte bandysiu smile.gif

sėkmės 4u.gif tik nepamiršk visko papasakoti mirksiukas.gif
Atsakyti
nu skambinu i santariškių 4, poliklinika vaiku, sako NĖR PAS MUS NEFROLOGĖS blink.gif
skambinkit i santa 7... pasakė tel... nu gerai.
sakau mes pas Čerkauskienę (pas ją buvom na kai mažius visai mažas buvo) - sako nedirba pas mus tokia.... blink.gif pas kažkokią Bat... Bač.. užrašė.
penktadieniui....

kas žino Čerkauskienės tel. tiksliau registratūros, kur pas ją registruotis? surrender.gif surrender.gif surrender.gif help.gif

paskambinu senu tel. kur balandį registravomės - sako baldų salonas blink.gif lotuliukas.gif

nu nei juoktis nei verkti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 04 kovo 2009 - 10:26
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 03 04, 10:14)
nu skambinu i santariškių 4, poliklinika vaiku, sako NĖR PAS MUS NEFROLOGĖS  blink.gif
skambinkit i santa 7... pasakė tel... nu gerai.
sakau mes pas Čerkauskienę (pas ją buvom na kai mažius visai mažas buvo) - sako nedirba pas mus tokia.... blink.gif  pas kažkokią Bat... Bač.. užrašė.
penktadieniui....

nu geras blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 03 04, 10:21)
nu geras blink.gif  doh.gif

o jūs nebuvot pas nefrologę? nu čia mistika kažkokia....
negalėjo jie persikraustyti juk... blink.gif
Atsakyti
o jei i informacija pabandzius paskambinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 03 04, 10:27)
o jūs nebuvot pas nefrologę? nu čia mistika kažkokia....
negalėjo jie persikraustyti juk...

nea, mes nebuvom schmoll.gif man tai mistika kodėl mus siuntė pas urologą, o ne pas nefrologą g.gif

hm, kiek atsimenu, kai aš darbo reikalais buvau pas Čerkauskienę, tai ji tikrai dirbo Santariškių 4 g.gif

gal rimtai į kokią nors informaciją paskambint?

va čia kažkokių telefonų yra, gal kuris tiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fixa: 04 kovo 2009 - 10:38
Radau pagaliau doh.gif
paskambinau kažkur į skyrių blush2.gif
tai sakė uždrausta iš Vilniaus dabar priiminėti. bet ten davė kažkokį tel. kur mol galima...
aj nu politika kažkokia doh.gif
tai eisim pas Čerkauskienę thumbup.gif kovo 24d.

jei kam reikės. Santariškių 4. reg. 2720406 mirksiukas.gif

Dominykas pradėjo kosėti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 03 04, 10:45)
tai sakė uždrausta iš Vilniaus dabar priiminėti.

kaip suprast uždrausta iš Vilniaus priiminėt? blink.gif tipo vilniečiai sirgt negali?? šakė...
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 03 04, 10:47)
kaip suprast uždrausta iš Vilniaus priiminėt? blink.gif tipo vilniečiai sirgt negali?? šakė...

tai Vilniečius į Sant 7 tipo siunčia, ten irgi nefrologų acirado.... aj nu žodžiu...

Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 03 04, 10:51)
tai Vilniečius į Sant 7 tipo siunčia, ten irgi nefrologų acirado.... aj nu žodžiu...

vakar ir per žinias sakė, ir Delfy rašė, kad VUVL'as nesusitvarko su pinigais, todėl atšaukia planines operacijas, konsultacijas ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 03 05, 13:58)
vakar ir per žinias sakė, ir Delfy rašė, kad VUVL'as nesusitvarko su pinigais, todėl atšaukia planines operacijas, konsultacijas ir t.t. doh.gif

baisu, girdėjau.
kaip Ignutis? kaip šiaip?
mano kompas lentynoje, nes mažylis kitaip jį visaip dubasina biggrin.gif
tai prie MB sėdžiu kiek leidžia tai skypas irgi išjugtas mano doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 03 05, 19:03)
kaip Ignutis? kaip šiaip?
mano kompas lentynoje, nes mažylis kitaip jį visaip dubasina biggrin.gif
tai prie MB sėdžiu kiek leidžia tai skypas irgi išjugtas mano doh.gif

Ignas gerai - mažas teroristas, jau kaip charakterį demonstruoja, tai ohoho doh.gif jei ko neleidžiu balsą rodo, arba ant žemės sugalvoja pagulėt doh.gif lenda visur, vakar išmoko per minkšto kampo atramą ant palangės užsirioglint blink.gif tai tik ir reikia gaudyt,kad nenuskristų lotuliukas.gif žodžiu, kaip diena taip naujiena, ale baisiai smagu wub.gif

kompas tai jo draugas Nr. 1 doh.gif pribėga ir iš karto pelę pradeda sukinėt, o jei pasiimu ant kelių, tai iš visų jėgų "spausdina", tai reikia saugot biggrin.gif

kaip Dominykas gyvena? jau laksto? biggrin.gif kaip gimtadienį atšventėt? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fixa: 06 kovo 2009 - 11:53