Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos:padeda ar trukdo?III

Uosvienei buvom neidomus... Bet mama uzkniso tiesa sakant, susipykdavom ir dabar bando aiskint, kaip ir ka daryt... Prisimenu, pakirpo be mano leidimo vaika, pasiurpau. Nenoriu, kad kistusi kazkas ir nurodinetu, net mama
Atsakyti
Po gimdymo jau nemažai laiko praėjo, tai gal aš čia nelabai jau betinku į tą skyrelį, bet pamačiau pavadinimą ir neiškenčiau... Anytėlė mano ilgą laiką buvo retas svečias, kol vaikas buvo mažytis. Per mėnesį jei kartą užsukdavo, tai jau gerai buvo. Aišku, koks ten malonumas svečiuotis, kai vaikas neramus schmoll.gif O dabar, kai mažis jau mokosi vaikščioti, pilnas zbitkų ir juokų, tai ji nuolat čia ir čia, dar pretenzijas reiškia, o kodėl anūkėlio pas ją nepaliekam, o kodėl sultyčių neduodam, o kodėl saldainių neleidžiam... Kai patarimų tikrai reikėjo, kaip nuraminti, užmigdyti, tai jos nebuvo, o dabar tai gera. Šiaip jau kaip anyta ji tikrai nebloga, bet su tuo tokiu "dėmesiu" veda iš kantrybės juodai. Na va, išsiliejau, lyg lengviau patapo.
Atsakyti
Mama pirmoji ir didziasia pagalbininke, visada skolinga liksiu wub.gif

O anyta, deja, nelabai domisi vaiku verysad.gif
Atsakyti
oj, pasiguosiu ir aš - tiek mama, tiek anyta kartais užknisa su savo patarimais iš akmens amžiaus... Ypač kas susiję su vaiko maitinimu doh.gif ir joms neišaiškinsi, kad per tiek laiko yra pasikeitusios rekomendacijos, ir kad nei kokių kiaušinukų, nei lašinių be laiko duot negalima... O ir varškė ir pienas nebe toks. Maždaug: taigi galima pieno iš bobutės kokios nupirkt, gal sveikesnis... Tai jau pradedu pro ausis praleist, bet ne visada sekasi blush2.gif
Atsakyti
Jau dabar su ta moteriske man problemu kyla didziausiu. Net neisivaizduoju kaip ja reiks istverti, jau vien alkoholio ar cigareciu kvapas nuo jos sklindantis man krauja uzvirina ir dingt nuo jos kuo toliau norisi... schmoll.gif Kiek pykstames dar vaikui negimus del jo mamos, bet maniskis mamyciukas vis laikosi isikibes, kad visgi jin labai svarbi ir tik "negalvok ka nors sakyt jai del to kvapo, busiu labai isizeides". Nu ka, gyvensiu pas ji (ne pas ja), tai zinoma ten teisiu turesiu maziau, tai baisu ir bepagalvot kas arteja ir kaip reik atitolint ja kazkiek jam nepastebint... g.gif blush2.gif
Labai nemegstu kai kas nors staiga tave pradeda lankyti, nes turi kazkokia naujiena namie, o pries tai lyg neegzistavus buciau... blink.gif
Atsakyti
Nei padeda, nei trukdo.
Atsakyti
Mama dar kaip mama, tikrai geru patarimu duoda, pataria. Bet anyta.. Net ragelio nebekeliu kai skambina. Gyvenam mes UK, o ji lietuvoje. Tai kai paskambina per Skype viskas nueina iki tokio lygio "Ijunk kamera paziuresiu kaip vaikas speneli apzioja, pasakysiu gerai arba ne", "Ijunk kamera ir parodyk kaip masazuoji vaika", "Kaip ja keli, ne taip galva laikai", "Ne taip pampersus dedat" ir t.t. doh.gif Po pokalbio su ja tokia nevykele pasijauciu, toks vaizdas kad esu visiska idiote ir savo vaiko nesugebesiu uzaugint mad.gif Na bet stengiuosi viska praleisti pro ausis, ir is principo nedarau ka ji liepia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintar!aa @ 2013 05 23, 15:53)
Mama dar kaip mama, tikrai geru patarimu duoda, pataria. Bet anyta.. Net ragelio nebekeliu kai skambina. Gyvenam mes UK, o ji lietuvoje. Tai kai paskambina per Skype viskas nueina iki tokio lygio "Ijunk kamera paziuresiu kaip vaikas speneli apzioja, pasakysiu gerai arba ne", "Ijunk kamera ir parodyk kaip masazuoji vaika", "Kaip ja keli, ne taip galva laikai", "Ne taip pampersus dedat" ir t.t.  doh.gif  Po pokalbio su ja tokia nevykele pasijauciu, toks vaizdas kad esu visiska idiote ir savo vaiko nesugebesiu uzaugint  mad.gif Na bet stengiuosi viska praleisti pro ausis, ir is principo nedarau ka ji liepia  schmoll.gif

nu del kameros ijungimo kai maitinat krutimi tai cia virs visko doh.gif
Atsakyti
Mama dar kaip mama, tikrai geru patarimu duoda, pataria. Bet anyta.. Net ragelio nebekeliu kai skambina. Gyvenam mes UK, o ji lietuvoje. Tai kai paskambina per Skype viskas nueina iki tokio lygio "Ijunk kamera paziuresiu kaip vaikas speneli apzioja, pasakysiu gerai arba ne", "Ijunk kamera ir parodyk kaip masazuoji vaika", "Kaip ja keli, ne taip galva laikai", "Ne taip pampersus dedat" ir t.t.  doh.gif  Po pokalbio su ja tokia nevykele pasijauciu, toks vaizdas kad esu visiska idiote ir savo vaiko nesugebesiu uzaugint  mad.gif Na bet stengiuosi viska praleisti pro ausis, ir is principo nedarau ka ji liepia  schmoll.gif

sakyčiau kantri esat, jeigu dar bendraujat su ja schmoll.gif aš su savo kategoriškumu jau senai būčiau pastačius ją į vietą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintar!aa @ 2013 05 23, 13:53)
Mama dar kaip mama, tikrai geru patarimu duoda, pataria. Bet anyta..

Na čia jau viršūnė doh.gif Siūlyk, tegul pati sau naują sūnų pasigimdo ir galės jį auklėt ir augint. Dar gali vaikų namuose savanoriaut, o savo vaikiuku jūs ir patys mokat pasirūpinti. Gal ne tobulai, bet taip kaip jums išeina ir tai yra Jūsų 4u.gif
Atsakyti
REIKIA NETEKT MAMOS IR SUPRASIT AR JI JUMS TRUKDE AR PADEJO, patikekit oi kaip greit supranti
Atsakyti
iki tokio lygio "Ijunk kamera paziuresiu kaip vaikas speneli apzioja, pasakysiu gerai arba ne"

paklausčiau gal ji dar kokią nors mano kūno dalį nori pamatyt, įjungčiau kamerą lotuliukas.gif
Atsakyti