Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai yra kažkas trečias?

QUOTE(virga @ 2011 11 16, 17:45)
Va, taip elgesi. Paprastai as esu moteru pusej, bet cia man gaunasi kazkoks terorizavimas. Na, nenori zmogus gyventi kartu, nesako priezasties, ar jis neturi teises negyvent su temos autore?
Nezinau kokioj saly gyvena temos autore, bet pav. NO lindimas i kito telefona yra baudziamas.

Šiaip jau, tai vyras šioje situacijoje terorizuoja moterį. Su ja nesiskaitydamas, nesiteikdamas net paaiškinti, išgrūsdamas be ceremonijų namo, ir kt. Moters terorizavimo nė pro kur nematau čia...
Papildyta:
QUOTE(Dorotti @ 2011 11 16, 20:09)
Visų pirma, nepamirškite, kad žmonės turi ne tik teises, bet ir pareigas. Ir pareigą gerbti savo žmoną jis prisiėmė tada, kai ją vedę. Taigi, viena jau iš pagarbos, turėtų su ja elgtis sąžiningai ir atvirai.

Va, ką ir aš norėjau parašyti. Norėjai teisių ir asmeninio gyvenimo, kurio absoliučiai niekas neribotų - nereikėjo vesti.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2011 11 16, 17:38)
Visu pirma as savo vyro neidarbinau prostitutu. Ir jis neprivalo su manim myletis, jei nenori, taip pat ir as turiu tokia teise. O, kas blogai santykiuose, galima ir reikia issiaiskinti be isteriju ir kaltinimu.

tikrai, jau taip ir matau, kaip ramiai aiskinates biggrin.gif ypac, kai jis visai nenori nieko jums aiskinti. Pasnekejot cia byleka, sorry smile.gif Zmogus ne akmuo. As manau, kad autore gerai padare atsitraukdama ir nespausdama, bet ji turi teise zinoti, kas vyksta, nes yra zmona.
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 11 16, 19:09)
Tikrai, turbūt, jei jūsų vyras staiga nuspręstų susikrauti lagaminus ir išeiti iš namų, sėdėtumėt sau rami ir galvos nesuktumėt, juk kam čia kamantinėti ir terorizuoti  irnesakyk.gif Be to, gi jis turi teisę negyventi su jumis... Visų pirma, nepamirškite, kad žmonės turi ne tik teises, bet ir pareigas. Ir pareigą gerbti savo žmoną jis prisiėmė tada, kai ją vedę. Taigi, viena jau iš pagarbos, turėtų su ja elgtis sąžiningai ir atvirai.
O dėl sekso, tikiu, kad tikrai supratote, ką temos autorė norėjo pasakyti  cool.gif Kam čia ironizuoti?
Kartais atrodo, kad forume bendrauja vien idealios-protingos-tobulos-neklystančios-visadasusitvardančios super moterys... doh.gif

100% drinks_cheers.gif
Temos autore visiskai protinga moteris 4u.gif Galit mane metyt pomidorais, bet as nesistebiu, kodel musu kartos vaikai tokie ziaurus... nes jie tesugeba tik smerkti, ironizuoti, nemoka atleisti ir gailetis kito, aiskintis ir isijausti i kito zmogaus mintis bei busena. Visur egzistuoja EGO. Todel suprantu, kodel kai kurios patarineja viska mesti, nesukti sau galvos ir skirtis be jokiu ceremoniju doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2011 11 16, 18:38)
Tikrai neklausciau. Visu pirma as savo vyro neidarbinau prostitutu. Ir jis neprivalo su manim myletis, jei nenori, taip pat ir as turiu tokia teise. O, kas blogai santykiuose, galima ir reikia issiaiskinti be isteriju ir kaltinimu.

oi oi, tik nereikia, stai staiga jusu vyras atsisako myletis su jumis, o jus visa tai priimate kaip savaime suprantama dalyka doh.gif biggrin.gif nejuokinkite gerai...
Ir apskritai, jus kazkaip rasote i lankas,,, prie ko cia kaltinimai ir isterijos ar gi autore minejo, kad tai dare??? Jus stai tokia vat ideali, atsisestumete ir issiaiskintumete kame reikalas, nesvarbu, kad vyras su jumis nenoretu kalbeti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2011 11 16, 17:45)
Va, taip elgesi. Paprastai as esu moteru pusej, bet cia man gaunasi kazkoks terorizavimas. Na, nenori zmogus gyventi kartu, nesako priezasties, ar jis neturi teises negyvent su temos autore?
Nezinau kokioj saly gyvena temos autore, bet pav. NO lindimas i kito telefona yra baudziamas.

nu, stai jusu vyras atsisako myletis su jumis ir dar nori kad jus iseitumete, o jus isdidziai pakelusi galva iseinate biggrin.gif o ka??? jum nereikia jo idarbinti prostitute ir terorizuoti su savo klausimais doh.gif biggrin.gif
va cia tai moteris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 11 16, 20:09)
Kartais atrodo, kad forume bendrauja vien idealios-protingos-tobulos-neklystančios-visadasusitvardančios super moterys... doh.gif

Na, kaip tik dėl to mūsų ir klausia patarimų? biggrin.gif

Ir niekas nesakė, kad temos autorė neprotinga, ar panašiai.

Ir jei jau klausimas statomas - kaip sužinoti tiesą - tai kreipiamasi ne tuo adresu. Reikėtų: vis dėlto surišti ir grasinant kuo nors ištardyti patį vyrą arba samdyti seklį, kuris praneštų Tiesą žmonai vyrui tuo tarpu nieko nežinant, ale kainuotų brangiau. O gal žmona tikisi, kad kas nors iš supermamų apsiims vykdyti seklio darbą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EGZEMPLIORIUS: 17 lapkričio 2011 - 10:54
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2011 11 17, 10:39)
Na, kaip tik dėl to mūsų ir klausia patarimų?  biggrin.gif

Ir niekas nesakė, kad temos autorė neprotinga, ar panašiai.

Turbūt lotuliukas.gif Tikrai netaiko to visoms forumietėms, bet kai kurių pasisakymai kartais pribloškia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 14, 22:06)
Jis toje šalyje gyvena jau daugiau nei 10 metų, o aš atvykau pas jį prieš 5 metus. Gal problema buvo ir tame, kad aš nenorėjau ten likti gyventi visą laiką, nes tikrai jaučiausi labai vieniša, trūko draugų, šeimos, o jis neįsivaizdavo gyvenimo Lietuvoje. Ne kartą esame apie tai kalbėję, jo nuomonė tuo klausimu gana kategoriška...

Cia yra atsakymas, arba pasekme viso to kas ivyko. Nesuprantu autores, tekejo uz vyro nenoredama su juo gyventi?
Gal as ziauri ir kategoriska, bet nematau cia seimos, nei dabar nei pries tai.
As matau, tokias vyru zmonas, kurios ataziuoja su geliniais nagais, priaugintais plaukais pas vyrus kurie dirba sunkiai cia, kad uzdirbtu ant tu geliu. Taip, jos cia neturi draugu, nesusiranda pastovaus, kad ir "juodo" darbo, nes joms nereikia. Jos nesiruosia cia gyventi. Taip ir temos autore, ji neturejo bendru namu, kitaip jis nebutu jos issiuntes atgal i Lietuva. Dabar ji ruosiasi susirasti darba. Kazin kodel?
As matau cia ir kitas moteris, kurios avaziuoja paskui savo vyrus gyventi i svecia sali, palikusios taip pat savo artimuosius, draugus. Jos, kaip siu laiku dekabristu zmonos.
Nukisa i stalcius po kelis diplomus, dirba taip vadinama juoda darba kuri laika, bet gyvena su savo seima. Jos kuriasi i bendruomenes, organizuoja metus, dirba visuomenini darba, kuria forumus, padeda naujiems atvykstanciams lietuviams susigaudyti istatymuose. Beje viena musu forumiete isrinkta Metu Norvegijos lietuve.

QUOTE(flight @ 2011 11 16, 21:11)
Šiaip jau, tai vyras šioje situacijoje terorizuoja moterį. Su ja nesiskaitydamas, nesiteikdamas net paaiškinti, išgrūsdamas be ceremonijų namo, ir kt. Moters terorizavimo nė pro kur nematau čia...
Papildyta:
Va, ką ir aš norėjau parašyti. Norėjai teisių ir asmeninio gyvenimo, kurio absoliučiai niekas neribotų - nereikėjo vesti.

Taip iseina, kad jei jau vedei, pasirasei sau nuosprendi kurio neturi teises atsaukti? g.gif

QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 11 17, 12:20)

Papildyta:
nu, stai jusu vyras atsisako myletis su jumis ir dar nori kad jus iseitumete, o jus isdidziai pakelusi galva iseinate biggrin.gif  o ka??? jum nereikia jo idarbinti prostitute ir terorizuoti su savo klausimais doh.gif  biggrin.gif
va cia tai moteris 4u.gif

Man teko pakelus galva iseiti, bet ir gryzau pakelta galva. Asaros, zinuciu skaitymai, itampa namuose, dar greiciau vyra pastumes apsispresti, beje ne musu naudai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2011 11 17, 12:44)
Cia yra atsakymas, arba pasekme viso to kas ivyko. Nesuprantu autores, tekejo uz vyro nenoredama su juo gyventi?
Gal as ziauri ir kategoriska, bet nematau cia seimos, nei dabar nei pries tai.
As matau, tokias vyru zmonas, kurios ataziuoja su geliniais nagais, priaugintais plaukais pas vyrus kurie dirba sunkiai cia, kad uzdirbtu ant tu geliu. Taip, jos cia neturi draugu, nesusiranda pastovaus, kad ir "juodo" darbo, nes joms nereikia. Jos nesiruosia cia gyventi. Taip ir temos autore, ji neturejo bendru namu, kitaip jis nebutu jos issiuntes atgal i Lietuva. Dabar ji ruosiasi susirasti darba. Kazin kodel?

Baikit skaityti tą, ką norit pati. Aš norėjau ir noriu gyventi su savo vyru, bet ne ten, kur mes gyvename. Be to, niekada nebuvai vyro išlaikytinė, dirbau aš ten ir juodą ir baltą darbą, visokį. Kodėl Jūs užsikabinote už to, kad šiuo metu nedirbu? jeigu nedirbau, tai nereiškia, kad sedėjau namie, nagus lakavausi ir vyro pinigus leidau. Nereikia taip...
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 17, 14:54)
Baikit skaityti tą, ką norit pati. Aš norėjau ir noriu gyventi su savo vyru, bet ne ten, kur mes gyvename. Be to, niekada nebuvai vyro išlaikytinė, dirbau aš ten ir juodą ir baltą darbą, visokį. Kodėl Jūs užsikabinote už to, kad šiuo metu nedirbu? jeigu nedirbau, tai nereiškia, kad sedėjau namie, nagus lakavausi ir vyro pinigus leidau. Nereikia taip...

sweet, nepyk ant manes. Man tokia nuomone susidare, na kad ir del to gyvenimo. Kaip gali vyras man pasakyti vaziuot is is bendru namu, is salies kurioj gyvenu. Man niekaip nesirisa. Jei jau jam reikia pagalvoti, tai tegul jis galvoja. Jei jam tam netinkamos salygos, tegul iseina pats.
Dabar tas laikas kuri jus "laukiat", kol jis pagalvos, ne jusu naudai. Turit kazka konkreciai spresti. Sekmes! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2011 11 17, 14:14)
sweet, nepyk ant manes. Man tokia nuomone susidare, na kad ir del to gyvenimo. Kaip gali vyras man pasakyti vaziuot is is bendru namu, is salies kurioj gyvenu. Man niekaip nesirisa. Jei jau jam reikia pagalvoti, tai tegul jis galvoja. Jei jam tam netinkamos salygos, tegul iseina pats.

O ko cia nesiristi? Kai norisi su kuo nors pasikalbeti, kai norisi kam nors pasiguosti, o salia nera tokio zmogaus, tai ir norisi isvaziuoti is tokiu namu (net ir savo). Labai teisingai, sweet, padare, kad grizo I Lietuva. Problemos neissispres, bet nors 24 val. "nevirsi" tose paciose mintyse.
"Dabar tas laikas kuri jus "laukiat", kol jis pagalvos, ne jusu naudai." Cia siaip ar taip visa situacija ne jos naudai, o gal kaip tik ir jos. Niekada negali ivertinti visko teisingai "cia ir dabar", reikia laiko. Reikia laiko, kad viska galetum ramiai racionaliai be gailescio sau apmastyti, suvokti ir susidelioti. Zinau, kad tokiu atveju laikas baisiai letai eina, bet bet bet... jis geriausias skausmo gydytojas. Laikykites, sekmes Jums
Atsakyti
QUOTE(GeraSima @ 2011 11 17, 13:38)
O ko cia nesiristi? Kai norisi su kuo nors pasikalbeti, kai norisi kam nors pasiguosti, o salia nera tokio zmogaus, tai ir norisi isvaziuoti is tokiu namu (net ir savo). Labai teisingai, sweet, padare, kad grizo I Lietuva. Problemos neissispres, bet nors 24 val. "nevirsi" tose paciose mintyse.
"Dabar tas laikas kuri jus "laukiat", kol jis pagalvos, ne jusu naudai." Cia siaip ar taip visa situacija ne jos naudai, o gal kaip tik ir jos. Niekada negali ivertinti visko teisingai "cia ir dabar", reikia laiko. Reikia laiko, kad viska galetum ramiai racionaliai be gailescio sau apmastyti, suvokti ir susidelioti. Zinau, kad tokiu atveju laikas baisiai letai eina, bet bet bet... jis geriausias skausmo gydytojas. Laikykites, sekmes Jums

Labai ačiū už palaikymą 4u.gif Tikrai nenoriu svarbių sprendimų priimti "ant karštųjų", labai noriu, kad susigulėtų mintys ir ramia širdimi ir protu galėčiau nuspręsti, kaip elgtis toliau.
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 11 17, 12:00)
bet kai kurių pasisakymai kartais pribloškia  doh.gif

Gal kaip tik tų pasisakymų tikslas ir yra priblokšti? tongue.gif
Atsakyti