QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 14, 22:06)
Jis toje šalyje gyvena jau daugiau nei 10 metų, o aš atvykau pas jį prieš 5 metus.
Gal problema buvo ir tame, kad aš nenorėjau ten likti gyventi visą laiką, nes tikrai jaučiausi labai vieniša, trūko draugų, šeimos, o jis neįsivaizdavo gyvenimo Lietuvoje. Ne kartą esame apie tai kalbėję, jo nuomonė tuo klausimu gana kategoriška...
Cia yra atsakymas, arba pasekme viso to kas ivyko. Nesuprantu autores, tekejo uz vyro nenoredama su juo gyventi?
Gal as ziauri ir kategoriska, bet nematau cia seimos, nei dabar nei pries tai.
As matau, tokias vyru zmonas, kurios ataziuoja su geliniais nagais, priaugintais plaukais pas vyrus kurie dirba sunkiai cia, kad uzdirbtu ant tu geliu. Taip, jos cia neturi draugu, nesusiranda pastovaus, kad ir "juodo" darbo, nes joms nereikia. Jos nesiruosia cia gyventi. Taip ir temos autore, ji neturejo bendru namu, kitaip jis nebutu jos issiuntes atgal i Lietuva. Dabar ji ruosiasi susirasti darba. Kazin kodel?
As matau cia ir kitas moteris, kurios avaziuoja paskui savo vyrus gyventi i svecia sali, palikusios taip pat savo artimuosius, draugus. Jos, kaip siu laiku dekabristu zmonos.
Nukisa i stalcius po kelis diplomus, dirba taip vadinama juoda darba kuri laika, bet gyvena su savo seima. Jos kuriasi i bendruomenes, organizuoja metus, dirba visuomenini darba, kuria forumus, padeda naujiems atvykstanciams lietuviams susigaudyti istatymuose. Beje viena musu forumiete isrinkta Metu Norvegijos lietuve.
QUOTE(flight @ 2011 11 16, 21:11)
Šiaip jau, tai vyras šioje situacijoje terorizuoja moterį. Su ja nesiskaitydamas, nesiteikdamas net paaiškinti, išgrūsdamas be ceremonijų namo, ir kt. Moters terorizavimo nė pro kur nematau čia...
Papildyta:
Va, ką ir aš norėjau parašyti. Norėjai teisių ir asmeninio gyvenimo, kurio absoliučiai niekas neribotų -
nereikėjo vesti.
Taip iseina, kad jei jau vedei, pasirasei sau nuosprendi kurio neturi teises atsaukti?
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 11 17, 12:20)
Papildyta:
nu, stai jusu vyras atsisako myletis su jumis ir dar nori kad jus iseitumete, o jus isdidziai pakelusi galva iseinate

o ka??? jum nereikia jo idarbinti prostitute ir terorizuoti su savo klausimais
va cia tai moteris
Man teko pakelus galva iseiti, bet ir gryzau pakelta galva. Asaros, zinuciu skaitymai, itampa namuose, dar greiciau vyra pastumes apsispresti, beje ne musu naudai.