Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai yra kažkas trečias?

QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 15, 14:40)
Aš atsitraukiau, o ne pabėgau.. Noriu laiko ir sau, ir jam.. Noriu atsigauti visų pirma fiziškai, kad galėčiau blaiviai mąstyti.. Dabar esu pasimetus visame kame...Žinau, kad problemos niekur nedings, bet man reikia naujų jėgų jas spręsti...

Tik jūs pati žinote, kas šiuo momentu jums geriausia 4u.gif

Gal bandykite dar kartelį su juo pasikalbėti, ar laišką parašykite. Kad vertas pagarbos yra tik drąsus žmogus, kuris nebijo tiesos. Kad jo atvirums jums ne tik labai padėtų, bet ir jam pačiam "duotų taškų", tai jau būtų garbingas poelgis. Kad bet kuriuo atveju nepriekaištausite, kad suprantate, jog kartais nutinka ir taip, kad žmonės suvokia gyvenantys "ne su savo žmogumi" ir skiriasi, kad jums bus sunku, bet tokioje situacijoje, kuri yra dabar, jums šimtąkart sunkiau ir jo atvirumas jums gerokai palengvintų gyvenimą. Kad šiaip ar taip, dabar viskas bus kitaip net jei jūs liktumėt kartu, bus ir sunkiau, ir skaudžiau, todėl būdamas atviras su jumis jis jau niekuo neberizikuoja.
Na, kažką į tą pusę. Tuo atveju, jei jūsų vyras iš tiesų BIJO staigiai išsiskirti, bijo "būti niekšas, paskutinis kiaulė" ir laukia, kol jūsų bendravimas savaime nutruks - tokia prakalba galėtų padėti.
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2011 11 15, 14:04)
Na tai grįžkite pas jį ir pareikalaukite tų atsakymų. Šiaip toks įspūdis susidaro, kad jūs juos nutuokiate. Bet va JUMS jis dar reikalingas, JŪS jį mylite, jis yra JŪSŲ gyvenimo vyras ir štai jūs pati ir sėdite tyliai užsikasusi pernykščiais lapais ir pati tos tiesos išgirsti nenorite. Nes būtent ji jums ir sugriaus tą iliuziją, kad vis dar turite šeimą.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(areida 4ever @ 2011 11 15, 15:05)
yra tokiu krie miega su meiluzem,bet zmonai skiedzia kokia ji jam brangi ir reikalinga doh.gif tokie niekada neisdrysta pasakyti tiesos schmoll.gif net ir akivaizdzios..

yra visokiu...o koks jis?
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 11 15, 14:07)

manau is tu kur "tyli kiaule gilia sakni knisa"..bailys-bijantis pripazinti kad prisidirbo..tas ss jau dvokia,bet jis vistiek bijo
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2011 11 15, 14:04)
Na tai grįžkite pas jį ir pareikalaukite tų atsakymų. Šiaip toks įspūdis susidaro, kad jūs juos nutuokiate. Bet va JUMS jis dar reikalingas, JŪS jį mylite, jis yra JŪSŲ gyvenimo vyras ir štai jūs pati ir sėdite tyliai užsikasusi pernykščiais lapais ir pati tos tiesos išgirsti nenorite. Nes būtent ji jums ir sugriaus tą iliuziją, kad vis dar turite šeimą.

Aš klausiau jo ne kartą, kas vyksta, deja atsakymo konkretaus negavau. Taip, aš myliu tą žmogų, nemanau, kad meilė gali išgaruoti per mėnesį. Lygiai taip pat nemanau, kad šeima gali sugriūti pasitaikius pirmam sunkumui. Tiesos aš nebijau, kad ir kokia ji būtų, aš noriu žinoti, kas vyksta.

QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 11 15, 14:05)
Zinote, dabar atskirai pabuvus, as grisciau pas ji, nieko nesakiusi, aisku tai priestarautu mano savigarbai, bet....reikia juk viska akivaizdziai pamatyti, grisciau ir apsistociau kur netoliese, pasekciau ji, gal juokinga, bet jeigu jis nenori kalbeti, reikia jums paciai issiaiskinti viska. Negalima leisti kad jis griautu jusu gyvenima, juk jus esate seima, o jis jau elgiasi negraziai. Tai kas bus akivaizdu, nesugebes papriestarauti....

Manau, kad taip ir padarysiu, jei per tą laiką niekas nepasikeis. Dabar tikrai kelias savaites planuoju būti Lietuvoje, susigaudyti savyje, savo mintyse, o tada ieškoti atsakymų.
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 15, 14:12)
Aš klausiau jo ne kartą, kas vyksta, deja atsakymo konkretaus negavau. Taip, aš myliu tą žmogų, nemanau, kad meilė gali išgaruoti per mėnesį. Lygiai taip pat nemanau, kad šeima gali sugriūti pasitaikius pirmam sunkumui. Tiesos aš nebijau, kad ir kokia ji būtų, aš noriu žinoti, kas vyksta.

bukit atvira sau 4u.gif tikiuosi tai tik nedidele bedele jusu seimoje 4u.gif o jei kazkas rimciau-nepasiduokit,mylekit save 4u.gif po nakties visada isausta rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 11 15, 14:05)
Tik jūs pati žinote, kas šiuo momentu jums geriausia  4u.gif

Gal bandykite dar kartelį su juo pasikalbėti, ar laišką parašykite.

Ačiū 4u.gif Gal tikrai reikia pabandyti jam laišką parašyti, gal taip ir jam bus lengviau atsiverti...

QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 11 15, 14:07)

Kiek jį pažįstu, jis niekada nebuvo nei bailys, nei mergišius, turintis krūvas meilužių. Draugė, sužinojusi situaciją, pasakė, kad iš visų pažįstamų vyrų, jis būtų paskutinis apie kurį būtų pagalvojus, kad jis gali apgaudinėti savo žmoną.
Papildyta:
QUOTE(areida 4ever @ 2011 11 15, 14:17)
bukit atvira sau 4u.gif tikiuosi tai tik nedidele bedele jusu seimoje 4u.gif o jei kazkas rimciau-nepasiduokit,mylekit save 4u.gif po nakties visada isausta rytas smile.gif

Ačiū 4u.gif Dabar save tuo ir guodžiu, kad blogi periodai visada pareina 4u.gif
Atsakyti
Na, kiek puikių žodžių apie savo vyrą parašėt... O jam tai žinoma? biggrin.gif
Klausiat svetimų moteriškių, kas jam yra, bet atsakyti gali tik jis pats. Mano spėjimai baisūs, bet turbūt aš klystu. tongue.gif Gal jis ten pasigavo kokį aids?
Gal jį pradėjo labiau dominti vyriška draugija? Ne toks jau retas atvejis būtų...
Gal jis integravosi į vietinę bedruomenę ir jo horizontai smarkiai prasiplėtė, ir galbūt jis ten atrado naują fėją?
O šiaip tai koks skirtumas? Bene paskutinis vyriškis žemėje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EGZEMPLIORIUS: 15 lapkričio 2011 - 15:58
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2011 11 15, 15:57)
Na, kiek puikių žodžių apie savo vyrą parašėt... O jam tai žinoma?  biggrin.gif
Klausiat svetimų moteriškių, kas jam yra, bet atsakyti gali tik jis pats. Mano spėjimai baisūs, bet turbūt aš klystu.  tongue.gif Gal jis ten pasigavo kokį aids?
Gal jį pradėjo labiau dominti vyriška draugija? Ne toks jau retas atvejis būtų...
Gal jis integravosi į vietinę bedruomenę ir jo horizontai smarkiai prasiplėtė, ir galbūt jis ten atrado naują fėją?
O šiaip tai koks skirtumas? Bene paskutinis vyriškis žemėje?  g.gif

Manau, kad žinoma... Daug kartų sakiau jam, koks jis man brangus. Dėl ligų, vyrų ir visų kitų dalykų aš mąsčiau.. Kaip ir sakiau, galima visokių teorijų prikurti, bet tiesa yra viena.. Ir labiausiai dabar rūpi, kaip ją išsiaiškinti?
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 15, 17:03)
Manau, kad žinoma... Daug kartų sakiau jam, koks jis man brangus. Dėl ligų, vyrų ir visų kitų dalykų aš mąsčiau.. Kaip ir sakiau, galima visokių teorijų prikurti, bet tiesa yra viena.. Ir labiausiai dabar rūpi, kaip ją išsiaiškinti?

nejaugi negalima but jo priremti, pasisneketi, pasakyti, kad tu nebegali taip gyventi, ir nori zinoti tiesa, nes mastai apie skyrybas, jei jis bus nieko pries, bus viskas aisku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziurgita:): 15 lapkričio 2011 - 16:45
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 11 15, 16:44)
nejaugi negalima but jo priremti, pasisneketi, pasakyti, kad tu nebegali taip gyventi, ir nori zinoti tiesa, nes mastai apie skyrybas, jei jis bus nieko pries, bus viskas aisku...

Manu kad priremus prie sienos ir pagrasinus skirybomis - ir bus skyrybos... Jei norima issaugoti seima, bent pabandyti, reikia laiko... zinau kaip tai sunku... dazniausiai po kiek laiko, praejus aistroms, imanoma issiaiskinti....
Atsakyti
QUOTE(taigra @ 2011 11 15, 17:06)
Manu kad priremus prie sienos ir pagrasinus skirybomis - ir bus skyrybos... Jei norima issaugoti seima, bent pabandyti, reikia laiko... zinau kaip tai sunku... dazniausiai po kiek laiko, praejus aistroms, imanoma issiaiskinti....

Tikrai pritariu 4u.gif Kaltinti, smerkti, grasinti yra pati lengviausia išeitis. Daug sunkiau yra suprasti to žmogaus poelgio motyvus ir jam atleisti. Dažnai to ir nesugebame, todėl skubame daryti greitus ir ne visuomet teisingus sprendimus. Manau, kad temos autorei reikia palaukti, susigyventi su savo jausmais, įsitikinti, kad yra pasiruošus išgirsti bet kokį vyro atsakymą ir tuo pačiu turi jėgų jam atleisti, padėti, jei to reikia, ir gyventi toliau 4u.gif Laikykitės ir neskubėkite su drastiškais sprendimais 4u.gif
Atsakyti