Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai yra kažkas trečias?

7 metai kartu..daug. Ypac jei jauni pradejot draugaut. Pagyveno vienas ir patiko. Paleiskit ji, suteikit jam laisves..prievarta mielas nebusi. Uzdraustas vaisius saldesnis. Manau, gan greitai jis turetu atsikopineti medaus-visgi nebutu mylejes, nebutu tiek metu kartu buves. Manykit, kad tai santuokos krize.. o atsitoket jis galetu nebent suprates, kad gali netekt jusu. Bukit savimi ir nesizeminkit. Kad ir kaip viskas pasisuktu, gyvenimas tuo nesibaigia. Juolab, kad kaip supratau ir vaiku neturit.
Papildyta:
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 15, 13:59)
Taip, skiriasi, bet dažniausiai prie skyrybų einama palaipsniui.. O čia bac ir per porą mėnesių viskas taip kardinaliai pasikeičia... Kad ir kaip ten bebūtų, aš tą žmogų myliu ir dabar jis man reikalingas.. Nežinau, kaip bus vėliau, jei ši situacija tęsis, bet dabar jis yra mano gyvenimo vyras. Žmonės be priežasties iš šeimos nebėga ir noriu žinoti, kokia ta priežastis. Jei tikrai jam nesu reikalinga ir nebenori jis manęs, nelaikysiu jo įsikibusi, bet man reikia, kad jis man tai tiesiai šviesiai pasakytų.

Netiesa, skiriasi taip staiga ne taip jau ir retai. Pati taip issiskyriau, labai gerai jus suprantu. Jei dar nepasake iki siol, kad nebereikalinga esat, tai labai gali buti, kad sazine ji grauzia, ar tiesiog gaila jusu. o gailestis zudo aistra...suprantu, kad labai sunku buti stipria, bet tokia apsivelusi, nusizliumbusi jo nesuviliosit (ypac jei salia jo issipusciusi laiminga konkurente). Pati labai gerai prisimenu, kaip mano ex reagavo, kai as staiga nustojau zliumbt, o pradejau gyvent..pasidare idomu, tik jau velu buvo. Suimkit save i rankas del saves. Te jum balionas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *fėja*: 16 lapkričio 2011 - 00:17
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 15, 17:03)
Kaip ir sakiau, galima visokių teorijų prikurti, bet tiesa yra viena.. Ir labiausiai dabar rūpi, kaip ją išsiaiškinti?

Nebūtinai viena. Jums gali būti viena, o mano - kita... biggrin.gif Šiaip jau ką pakeis žinojimas, kad vyras miega su kita? Aš jūsų vyru dėta irgi sprukčiau vakarais toliau nuo jūsų (turint omeny, kaip jūs ten elgėtės) į kokią ramesnę vietą. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2011 11 16, 00:16)
suprantu, kad labai sunku buti stipria, bet tokia apsivelusi, nusizliumbusi jo nesuviliosit (ypac jei salia jo issipusciusi laiminga konkurente). Pati labai gerai prisimenu, kaip mano ex reagavo, kai as staiga nustojau zliumbt,  o pradejau gyvent..pasidare idomu, tik jau velu buvo. Suimkit save i rankas del saves. Te jum balionas  4u.gif

Bandau susiimti ir tikiu, kad man būtinai pavyks smile.gif Ačiū už patarimus ir palaikymą 4u.gif

QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2011 11 16, 11:47)
Nebūtinai viena. Jums gali būti viena, o mano - kita... biggrin.gif Šiaip jau ką pakeis žinojimas, kad vyras miega su kita? Aš jūsų vyru dėta irgi sprukčiau vakarais toliau nuo jūsų (turint omeny, kaip jūs ten elgėtės) į kokią ramesnę vietą.  biggrin.gif

Tiesa yra viena ir ji tikrai nei mano, nei Jūsų. Iš kur Jūs žinote, kaip aš elgiausi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2011 11 16, 12:47)
Nebūtinai viena. Jums gali būti viena, o mano - kita... biggrin.gif Šiaip jau ką pakeis žinojimas, kad vyras miega su kita? Aš jūsų vyru dėta irgi sprukčiau vakarais toliau nuo jūsų (turint omeny, kaip jūs ten elgėtės) į kokią ramesnę vietą.  biggrin.gif

o kaip ji elgesi? bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi idomu pasidare, kaip gi ji ten elgesi? g.gif
Atsakyti
Na, merginos, tai ar neparašyta anksčiau - verkiau, kamantinėjau, tikrinau žinutes?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EGZEMPLIORIUS: 16 lapkričio 2011 - 16:44
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 14, 17:53)
Išvažiavau, susitarėm, kad kai jis apsispręs, ko nori toliau praneš. Bet abejonių dabar tūkstančiai.. Nors kartu gyventi jau buvo neįmanoma, nes begalinė įtampa tvyrojo namie, pastovios ašaros ir bejėgiškumas.

QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 14, 18:38)

Bandžiau skaityti jo SMS, bet jis pastebėjo, kad imu jo telefoną ir pradėjo viską trinti. Paskutinėm dienom prieš išvažiuojant jau visiškai nieko nebebuvo telefone, nei vienos žinutės...

QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 16, 17:42)
Man irgi idomu pasidare, kaip gi ji ten elgesi?  g.gif

Va, taip elgesi. Paprastai as esu moteru pusej, bet cia man gaunasi kazkoks terorizavimas. Na, nenori zmogus gyventi kartu, nesako priezasties, ar jis neturi teises negyvent su temos autore?
Nezinau kokioj saly gyvena temos autore, bet pav. NO lindimas i kito telefona yra baudziamas.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2011 11 16, 16:45)
Va, taip elgesi. Paprastai as esu moteru pusej, bet cia man gaunasi kazkoks terorizavimas. Na, nenori zmogus gyventi kartu, nesako priezasties, ar jis neturi teises negyvent su temos autore?
Nezinau kokioj saly gyvena temos autore, bet pav. NO lindimas i kito telefona yra baudziamas.

Visų pirma man jis nesakė, kad NENORI gyventi kartu. O, kad skaičiau jo SMS žinutes jis nežino. Be to, gyvenu ne NO ir ten šis veiksmas nėra baudžiamas. Prie jo esu verkus tik porą kartų, taigi nereikia iš manęs daryti isterikės teroristės. Įdomu, ar Jūs savo vyro neklaustumėte, kad nutiko, jei jis staiga nebenorėtų su Jumis mylėtis ir kardinaliai pasikeistų? g.gif Lėkščių nedaužiau, po namus nesiautėjau, o įtampa reiškė tai, kad darėsi per sunku būti kartu.
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 16, 17:58)
Visų pirma man jis nesakė, kad NENORI gyventi kartu. O, kad skaičiau jo SMS žinutes jis nežino. Įdomu, ar Jūs savo vyro neklaustumėte, kad nutiko, jei jis staiga nebenorėtų su Jumis mylėtis ir kardinaliai pasikeistų? g.gif  Lėkščių nedaužiau, po namus nesiautėjau, o įtampa reiškė tai, kad darėsi per sunku būti kartu.

As isgi skaiciau savo vyro sms ir emailus, ir sazine manes del to negrauzia. Mano nuomone, jei vyras negali garbingai pasakyti, kas vyksta, as turiu teise tai issiaiskinti pati. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 16, 18:58)
Visų pirma man jis nesakė, kad NENORI gyventi kartu. O, kad skaičiau jo SMS žinutes jis nežino. Be to, gyvenu ne NO ir ten šis veiksmas nėra baudžiamas. Prie jo esu verkus tik porą kartų, taigi nereikia iš manęs daryti isterikės teroristės. Įdomu, ar Jūs savo vyro neklaustumėte, kad nutiko, jei jis staiga nebenorėtų su Jumis mylėtis ir kardinaliai pasikeistų? g.gif  Lėkščių nedaužiau, po namus nesiautėjau, o įtampa reiškė tai, kad darėsi per sunku būti kartu.

Tikrai neklausciau. Visu pirma as savo vyro neidarbinau prostitutu. Ir jis neprivalo su manim myletis, jei nenori, taip pat ir as turiu tokia teise. O, kas blogai santykiuose, galima ir reikia issiaiskinti be isteriju ir kaltinimu.
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2011 11 16, 16:43)
Na, merginos, tai ar neparašyta anksčiau - verkiau, kamantinėjau, tikrinau žinutes?..

O kazi ka tokioj situacijoj daugiau daryti? Jis turi teise gyventi, kaip nori, nors tai ir skaudina autore, bet privalo paaiskinti, kas nutiko. Ar norejimas zinot tiesa, kai tave tiesiog mindzioja yra terorizavimas?
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 11 16, 17:34)
As isgi skaiciau savo vyro sms ir emailus, ir sazine manes del to negrauzia. Mano nuomone, jei vyras negali garbingai pasakyti, kas vyksta, as turiu teise tai issiaiskinti pati. g.gif

Pritariu tokiai nuomonei. Jei vyras neturi padorumo net pasakyt tiesa, tai belieka issiaiskint paciai.
QUOTE(virga @ 2011 11 16, 17:38)
Tikrai neklausciau. Visu pirma as savo vyro neidarbinau prostitutu. Ir jis neprivalo su manim myletis, jei nenori, taip pat ir as turiu tokia teise. O, kas blogai santykiuose, galima ir reikia issiaiskinti be isteriju ir kaltinimu.

Butina issiaiskinti. O myletis niekas su niekuom neprivalo ir niekas neturi teises versti, bet argi tai normalu, kai vyras tiesiog atstumia zmona ir taskas. Tyla. Suprantu, kad buna dienu ir to sexo nesinori, bet cia jau kas kita.
Atsakyti

QUOTE(virga @ 2011 11 16, 17:38)

Tikrai, turbūt, jei jūsų vyras staiga nuspręstų susikrauti lagaminus ir išeiti iš namų, sėdėtumėt sau rami ir galvos nesuktumėt, juk kam čia kamantinėti ir terorizuoti irnesakyk.gif Be to, gi jis turi teisę negyventi su jumis... Visų pirma, nepamirškite, kad žmonės turi ne tik teises, bet ir pareigas. Ir pareigą gerbti savo žmoną jis prisiėmė tada, kai ją vedę. Taigi, viena jau iš pagarbos, turėtų su ja elgtis sąžiningai ir atvirai.
O dėl sekso, tikiu, kad tikrai supratote, ką temos autorė norėjo pasakyti cool.gif Kam čia ironizuoti?
Kartais atrodo, kad forume bendrauja vien idealios-protingos-tobulos-neklystančios-visadasusitvardančios super moterys... doh.gif
Atsakyti