Papildyta:
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 15, 13:59)
Taip, skiriasi, bet dažniausiai prie skyrybų einama palaipsniui.. O čia bac ir per porą mėnesių viskas taip kardinaliai pasikeičia... Kad ir kaip ten bebūtų, aš tą žmogų myliu ir dabar jis man reikalingas.. Nežinau, kaip bus vėliau, jei ši situacija tęsis, bet dabar jis yra mano gyvenimo vyras. Žmonės be priežasties iš šeimos nebėga ir noriu žinoti, kokia ta priežastis. Jei tikrai jam nesu reikalinga ir nebenori jis manęs, nelaikysiu jo įsikibusi, bet man reikia, kad jis man tai tiesiai šviesiai pasakytų.
Netiesa, skiriasi taip staiga ne taip jau ir retai. Pati taip issiskyriau, labai gerai jus suprantu. Jei dar nepasake iki siol, kad nebereikalinga esat, tai labai gali buti, kad sazine ji grauzia, ar tiesiog gaila jusu. o gailestis zudo aistra...suprantu, kad labai sunku buti stipria, bet tokia apsivelusi, nusizliumbusi jo nesuviliosit (ypac jei salia jo issipusciusi laiminga konkurente). Pati labai gerai prisimenu, kaip mano ex reagavo, kai as staiga nustojau zliumbt, o pradejau gyvent..pasidare idomu, tik jau velu buvo. Suimkit save i rankas del saves. Te jum balionas