Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai yra kažkas trečias?

QUOTE(flight @ 2011 11 14, 17:07)
Šiaip, jei jau svingeriai, tai vienas vyriškis ten negalėtų eiti - jam reikalinga pora. Svingeriavimo esmė - pora keičiasi su kita pora partneriais.
Aš labiau manyčiau, kad staigus rimtas įsimylėjimas..

Ačiū už informaciją, bet aš labai gerai žinau, kas yra svingeriai. biggrin.gif O gal jis eina su kita ten... ax.gif Arba šiaip grupiniuose kokiuose dalyvauja, kur pageidaujami vyrai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 14, 14:12)
Ar SMS žinutėje tikrai buvo kalbama apie svingerių vakarėlius, kadangi gyvenam užsienyje draugo išsireiškimas buvo gang bang. Žodžiu, atvažiuok, darysim gang bang, o mergina (buvo parašytas vardas) žiūrės. Kiek aš suprantu, gang bang yra grupinis seksas.
Taip, gal ir kvailai padariau, kad nesusitarėm dėl laiko, kurį jam duodu apsispręsti. Bet tikrai esu labai pasimetus ir kartais jau pati nesuprantu, ką ir kodėl darau  verysad.gif

tu negerai padariai ji vel viena palikus.... nematau cia jokio tikslo g.gif
nu tikrai taip ir noris paklaust kiek tau metu 4u.gif
kad sitaip naiviai elgtis.....
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2011 11 14, 16:12)
nu man cia vistiek idomiai....
kazkaip per naiviai cia viskas....
buvo isvykus keliems menesiams ---> gryzo namo ----> rado sumisusi vyra... itariama neistikimybe... bet vistiek ji palieka kuriam laikui, nes jam dar reikia laiko apsisresti?????  g.gif  g.gif
tik klausimas ar apsispresti ar dar laiko pasidulkint????
nes panasu, kad jis mato kad gali naudotis situacija tai tinkamai ir isnaudoja....
zmonos nera salia ir jam laisva koja ir pimpis  g.gif

O tai ką Jūs man siūlote daryti? Gyventi namuose, kur nebeįmanoma įtampa. Matyti žmogų, kurį myli, šaltą kaip ledas.. Jis visiškai manęs neprileidžia, net naktį traukiasi į kitą lovos pusę. Toje šalyje aš neturiu nei vieno draugo, neturiu kur išeiti, kad būtų galimybė pabūti atskirai, aplamai, net neturiu su kuo pasikalbėti... Tiesiog neišvėriau įtampos ir išvažiavau...
Atsakyti
Na, čia tik autorė galėtų pasakyti, ar per tuos 7 bendro gvenimo metus yra pastebėjus kokių seksualinių vyro polinkių, ir ar jis galėtų tokius dalykus tiek vertinti, kad dėl jų atsisakytų žmonos, šeimos, svajonių apie vaikus ir pan.
Atsakyti
stai ka taviskis veike... ir kaip depresavo doh.gif
http://en.wikipedia.org/wiki/Gang_bang
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 11 14, 16:18)
Na, čia tik autorė galėtų pasakyti, ar per tuos 7 bendro gvenimo metus yra pastebėjus kokių seksualinių vyro polinkių, ir ar jis  galėtų tokius dalykus tiek vertinti, kad dėl jų atsisakytų žmonos, šeimos, svajonių apie vaikus ir pan.

Tikrai nepastebėjau nieko, visiškai nieko. Dėl to ir neįtikėtina, kad per du mėnesius žmogus galėjo šitaip pasikeisti...Dabar jis kaip visiškai kitas žmogus, atrodo, kad visai kitą žmogų radau namie... Kažkokia sveiku protu man nesuvokiama situacija.
Kažkas klausė, kiek man metų. 30 4u.gif
Taip, gal ir blogai padariau, kad palikau jį vieną, bet kaip ir sakiau, gyventi ten jau buvo neįmanoma... Tikrai ėjau iš proto, neradau sau vietos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweet_dreams: 14 lapkričio 2011 - 16:23
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 14, 14:21)
Tikrai nepastebėjau nieko, visiškai nieko. Dėl to ir neįtikėtina, kad per du mėnesius žmogus galėjo šitaip pasikeisti...Dabar jis kaip visiškai kitas žmogus, atrodo, kad visai kitą žmogų radau namie... Kažkokia sveiku protu man nesuvokiama situacija.
Kažkas klausė, kiek man metų. 30  4u.gif
Taip, gal ir blogai padariau, kad palikau jį vieną, bet kaip ir sakiau, gyventi ten jau buvo neįmanoma... Tikrai ėjau iš proto, neradau sau vietos...

laikykis 4u.gif stenkis maziau galvot ir beg nuo to kompo pas kokia drauge ar siaip kur 4u.gif atsipaliaduok ir stenkis uzsimirst, kad cia dabar sedesi ir griausies, analizuot stengsies, niekas nepasikeis ir nepageres 4u.gif isnaudok ta laika ir tu 4u.gif
Atsakyti
Dziaukites, kad tai neatsitiko po vestuviu ir susilaukus vaiku...dar nevelu daryti isvadas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 11 14, 16:13)
Ačiū už informaciją, bet aš labai gerai žinau, kas yra svingeriai. biggrin.gif O gal jis eina su kita ten...  ax.gif  Arba šiaip grupiniuose kokiuose dalyvauja, kur pageidaujami vyrai.  rolleyes.gif

Kiek suprantu, tai gang bang yra ne visai svingeriai ir ten pora nebūtina. Tai toks seksas, kai viena moteris mylisi su keliais vyrais vienu metu. Taigi, pora jam kaip ir nebūtina ten lankytis..
Atsakyti
Man vienintele mintis sove,tik tai,kad yra kazkas "trecias".Gal nebutinai moteris,gal kazkokia veikla (kaip cia kazkas rase,svingeriu vakareliai ar dar kazkas).
Jei nekalba,reikia bandykit jo tel pagauti,gal paskaicius zinutes aiskiau pasidarytu,kas jam darosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2011 11 14, 16:31)
laikykis  4u.gif stenkis maziau galvot ir beg nuo to kompo pas kokia drauge ar siaip kur  4u.gif atsipaliaduok ir stenkis uzsimirst, kad cia dabar sedesi ir griausies, analizuot stengsies, niekas nepasikeis ir nepageres  4u.gif isnaudok ta laika ir tu  4u.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif Žinau, kad reikia mažiau apie tai galvoti, bet tiesiog negaliu, mintys apie tai nuolat sukasi galvoje.. Didžiausias mano noras dabar - kuo greičiau susirasti darbą ar užsiimti kokia veikla, kad tik mažiau liktų laiko savęs graužimui...

QUOTE(Niurzgike @ 2011 11 14, 16:32)
Dziaukites, kad tai neatsitiko po vestuviu ir susilaukus vaiku...dar nevelu daryti isvadas.

Kad mes jau vedę 2 metus...

QUOTE(Samarija @ 2011 11 14, 16:34)
Man vienintele mintis sove,tik tai,kad yra kazkas "trecias".Gal nebutinai moteris,gal kazkokia veikla (kaip cia kazkas rase,svingeriu vakareliai ar dar kazkas).
Jei nekalba,reikia bandykit jo tel pagauti,gal paskaicius zinutes aiskiau pasidarytu,kas jam darosi  mirksiukas.gif

Bandžiau skaityti jo SMS, bet jis pastebėjo, kad imu jo telefoną ir pradėjo viską trinti. Paskutinėm dienom prieš išvažiuojant jau visiškai nieko nebebuvo telefone, nei vienos žinutės...
Atsakyti
Kad vede praleidau, bet vistiek gerai, kad bent jau vaiko nera. Atrodo, kad jusu santykiam galas, nepaleistu jis jusu taip lengvai, jei myletu..
Atsakyti