Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai yra kažkas trečias?

Paprastai, tie pagyvenimai atskirai, tai neivardytos skirybos. Kada vienas is poros nors dazniausiai vyrai pareiskia: Nezinau ka jauciu, reikia susigaudyti jausmuose, reikia "ieskoti" trecio. Autores vietoj nebuciau isvaziavus neissiaiskinus. O, dabar, jau ne laikas nustatineti terminus atskiro pagyvenimo.
Ka daryciau autores vietoj? Tai, arba grysciau nepranesus, arba palikciau ramybej. Visiskai nekontaktuociau, jei jis pats nerodytu iniciatyvos. O, beje sweet ar jus turejot darba ten? Bendrus namus?
Atsakyti
As irgi nepalikciau vyro ramybeje, neissiaiskinusi, kas vyksta. Pragyvenus kartu 7 metus, tai neturetu buti labai sunku. Juk yra bendru draugu, galu gale galima pasnipineti. O tada nuspresciau, ka daryti.
Man visiskai nepatiktu mintis palikti ji viena nezinau kuriam laikui, kad jis "pagalvotu, ko nori". Isivaizduokime, kad yra kita moteris. Vyras jaucia, kad su ja neliks, bet nori ramiai pasimegauti aistra. Labai patogu issiusti zmona toliau, o po keliu menesiu, kai nuotykis nusibos, jai pranesti: brangioji, nusprendziau, kad tave myliu blink.gif
Atsakyti
Mes ir susitarėm kol kas visiškai nekontaktuoti.. Tiesa, vakar gavau jo SMS, klausė kaip atvažiavau..
Šiuo metu nedirbau, turėjau laikiną su vienu projektu susijusį darbą ir kadangi tas projektas baigėsi vasaros viduryje kol kas kito darbo neturėjau... Bendrus namus, žinoma, turime. Tiesa, butas nuomotas, bet toje šalyje daugelis žmonių nuomojasi bustą ir nesuka dėl to galvos. Jis toje šalyje gyvena jau daugiau nei 10 metų, o aš atvykau pas jį prieš 5 metus. Gal problema buvo ir tame, kad aš nenorėjau ten likti gyventi visą laiką, nes tikrai jaučiausi labai vieniša, trūko draugų, šeimos, o jis neįsivaizdavo gyvenimo Lietuvoje. Ne kartą esame apie tai kalbėję, jo nuomonė tuo klausimu gana kategoriška...
Atsakyti
O jis emailu naudojasi? Gal ten ką nors atkapstyt būtų galima?
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 11 14, 20:02)
As irgi nepalikciau vyro ramybeje, neissiaiskinusi, kas vyksta. Pragyvenus kartu 7 metus, tai neturetu buti labai sunku. Juk yra bendru draugu, galu gale galima pasnipineti.

Žinot, keisčiausia tas, kad jis su savo senais draugais paskutiniu metu beveik nebendravo. Vienas jo geras draugas vis paskambindavo man, kviesdavo į svečius mus, bet vos tik pasakydavau vyrui, kad gal einam pas jį į svečius, jis sakydavo, kad nenori, neįdomu jam su tuo draugu bendrauti ir panašiai. Su draugais iš Lietuvos irgi beveik nebendravo. Kadangi jis neseniai pakeitė darbą, labai pradėjo bendrauti su naujais kolegomis. Vis visokie darbo vakarėliai, gimtadieniai ir panašiai.. Tų žmonių aš visiškai nepažįstu...Dabar galvoju, gal jie jį ir pastumėjo taip elgtis... g.gif Net nežinau, ką ir galvoti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2011 11 14, 20:10)
O jis emailu naudojasi? Gal ten ką nors atkapstyt būtų galima?

Žiūrėjau ir email'ą , ir Facebook'ą, nieko įtartino tada neradau. O dabar jis jau pakeitė visus slaptažodžius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 14, 21:13)
Žiūrėjau ir email'ą , ir Facebook'ą, nieko įtartino tada neradau. O dabar jis jau pakeitė visus slaptažodžius verysad.gif

Emailo slaptažodį galima gauti, jei turi kažkiek pinigėlių wink.gif Nors, jei ten nieko nebuvo ir vyras nelinkęs bendrauti el.paštu - tikrai neverta knistis.

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 11 14, 20:20)
Emailo slaptažodį galima gauti, jei turi kažkiek pinigėlių wink.gif Nors, jei ten nieko nebuvo ir vyras nelinkęs bendrauti el.paštu - tikrai neverta knistis.

Jis naudojasi juo daugiau darbo reikalais, net kai gyvenome atskirai nelabai laiškais susirašinėjome. Daugiau SMS arba skype.
Nežinau, tokia beviltiška ta situacija atrodo doh.gif Labiausiai už viską noriu žinoti tiesą, kad ir kokia ji skaudi bebūtų... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 14, 21:29)
JLabiausiai už viską noriu žinoti tiesą, kad ir kokia ji skaudi bebūtų... verysad.gif

Labai suprantu. Nežinia yra baisus dalykas tokioje situacijoje..
Tik kaip tą tiesą sužinot?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 11 14, 20:40)
Labai suprantu. Nežinia yra baisus dalykas tokioje situacijoje..
Tik kaip tą tiesą sužinot?

Neįsivaizduoju, vienintelė išeitis, sekti jį.. Nieko gudresnio nesugalvoju, jis pats, manau, tiesos nepasakys, bent jau kol kas...
Mano mama, nors nepalaikau tokių dalykų ir netikiu, vakar prisipažino, kad vasaros pradžioje buvo pas būrėją. Ėjo tikrai ne dėl manęs, dėl savo reikalų, bet nebūtų mama, jei nepaklaustų, kaip vaikams seksis biggrin.gif Žodžiu, būrėja metė kortas ir pasakė, kad mano vyras turi rimtų psichologinių problemų, klausė ar jis niekada nėra kalbėjęs apie savižudybę, taip pat jam reikia iškrypusio sekso. Kai mama tai pasakė (ji nieko nežino apie mano įtarimus dėl grupinio) man net rankos nutirpo...
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 14, 21:29)

Labiausiai už viską noriu žinoti tiesą, kad ir kokia ji skaudi bebūtų... verysad.gif

Tai kad tiesą jau žinote - matėte žinutes, vyras jumis sėkmingai atsikratė, kad netrukdytumėte jo naujiems pomėgiams, ko dar reikia? Filmuotos medžiagos?

Galėčiau tik palinkėti stiprybės.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 11 14, 21:07)
Tai kad tiesą jau žinote - matėte žinutes, vyras jumis sėkmingai atsikratė, kad netrukdytumėte jo naujiems pomėgiams, ko dar reikia? Filmuotos medžiagos?

Galėčiau tik palinkėti stiprybės.

Jau minėjau, kad noriu tiksliai žinoti, kas tas trečias: moteris, vyras, o gal pomėgis naujiems sekso žaidimams... Tiesiog tada būtų galim kažkaip spręsti šią problemą...
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 14, 21:10)
Jau minėjau, kad noriu tiksliai žinoti, kas tas trečias: moteris, vyras, o gal pomėgis naujiems sekso žaidimams... Tiesiog tada būtų galim kažkaip spręsti šią problemą...

Nesupykite, o ką čia bespręsti? g.gif Na, nebent ir jums patinka ir priimtas netradicinis seksas.. Tada galėsit svinguoti abu g.gif
Atsakyti