Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai yra kažkas trečias?

QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 14, 23:34)
* Bet juk myliu jį, gal gale prisiekėme vienas kitam gerbti ir mylėti laimėje ir nelaimėje... Noriu padėti žmogui, jei jam tikrai tos pagalbos reikia....

** Dėl išvažiavimo.. gal ir negerai padariau, kad palikau jį vieną, bet tikrai nebegalėjau daugiau ten būti... Paskutinį mėnesį gyvenau kaip kaip pragare.. Naktimis nemiegojau, jaučiausi vieniša kaip vilkas, paprasčiausios žmogiškos šilumos trūko, palaikymo.. Čia bent jau yra šeima, draugai... Gal šiek tiek atsigausiu, nurimsiu ir vėl grįšiu pas jį...

* O jis jus? Jus viena prisiekete ar abu prisiekete? Ar nemanot, kad jei reikia pagalbos, jis jos ir papraso?

** O cia gyvenat, kaip rojuje? Grisit? O kas ten belauks jusu? Isvykot dviem menesiams, dabar vel isvykot? Jis vakarais iseidavo, o jus ka - pro langa ziuredavot? Buciau susekus as ji kaip silta vilna. Ar suprantat, kad jis daro ka tik nori, o jus darot tai, ka jis liepia. Meile yra meile, bet turit ir sau nusibrezt riba, kada jau stop.

Mano nuomone, zmona turi buti salia vyro, nepalikinet jo po kelis menesius. Jei jau palikineja, pasekmes kartais buna skaudzios labai. Matau ir jusu kaltes siame reikale, nors vyro cia nei pro kur nepateisinsi uz tokius darbelius. Ir dabar vel pabegot, tai vargu ar beturesit kur grizti, greiciausiai atejo galas. Na nebent tiek nusi..., kad pasikvies jus atgal, kol pailses. Kalbat ir sau priestaraujat pati. Sakot noriu padet, o ka galit padet budama uz 2000-3000 km? Gal neteisingai suformuluosiu, bet manau, kad jusu pareiga buvo issiaiskinti, ar tikrai tam vyrui depresija ar dar bala zino koks biesas, o gal tai tiesiog neistikimybe. Dabar butumet rami, zinodama, kad pagalbos jam nereikia ir ilsetumetes pas draugus ir gimines arba slaugytumet ligoni. Begimas dar nei vienos situacijos neissprende.
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 15, 08:08)
Begimas dar nei vienos situacijos neissprende.

Butent drinks_cheers.gif
yra problema-imam ja kol karsta ir abu sprendziam.. abu,o ne vienas.. abu kuret seima,abu gyvenat,abu planuojat,abu sprendziat ka daryt toliau..
o cia vienas nezino kaip pasakyt zmonai kad jau viskas,o kitas apsimeta kad gime aklas ir kurcias doh.gif

nu pazaiskit jei idomu..
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 14, 21:10)
Jau minėjau, kad noriu tiksliai žinoti, kas tas trečias: moteris, vyras, o gal pomėgis naujiems sekso žaidimams... Tiesiog tada būtų galim kažkaip spręsti šią problemą...

Tam, kad galima būtų spręsti problemą, vyras bent jau turėtų norėti ją spręsti kartu su jumis. Vietoj to jis pasiūlo pagyventi atskirai. Ir net jei tai naujas "pomėgis", o ne banalus meilės trikampis, vyras jums aiškiai parodo, jog nenori būti jūsų gelbėjamas.
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2011 11 15, 09:03)
Tam, kad galima būtų spręsti problemą, vyras bent jau turėtų norėti ją spręsti kartu su jumis. Vietoj to jis pasiūlo pagyventi atskirai. Ir net jei tai naujas "pomėgis", o ne banalus meilės trikampis, vyras jums aiškiai parodo, jog nenori būti jūsų gelbėjamas.

Visiškai sutinku su jūsų nuomone.Sakote, kad mylite savo vyra ir norite jį gelbėti, bet gi poroje vieno žmogaus meilės nepakanka. O pagal jūsų aprašymą meilės jums iš vyro pusės nebeliko. Kad r kaip gaila, kogero beliks jums susitaikyti ir gyventi toliau.. Žinoma, galite dar pažaisti Štirlicą, bet mano nuomone tik dar labiau įskaudinsite save.
Atsakyti
As tai padaryciau sitaip: pasakyciau vyrui, kad nesu dokus skyrybom ir ziureciau kokia jo reakcija, jei jis sakytu gerai nesk, tai tokiu atveju viskas aisku, taip ir padaryciau, nes menatyciau jokio reikalo gaisti savo laiko ir gyvenimo, o jei vyras pasimestu ir sakytu palauk, leisk man apsispresti ir pan. savo giesmeles giedotu, tokiu atveju sakyciau klok brangusis viska atvirai kas dedasi? nes sitaip gyventi neimanoma, o jei ne, tada as darau savo isvadas....
Atsakyti
Jei jau pabego palikus viska, kaip yra, tai cia butu neblogas variantas problemai spresti, bet po sito, jau kelio atgal jokio nebeliktu. Jei jau pasiulai skyrybas ir vyras sutinka, tai belieka tik skirtis. Trauktis nebera kur. Bet autore dar nepasirengusi isgirst tokia tiesa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 15, 10:08)
Jei jau pabego palikus viska, kaip yra, tai cia butu neblogas variantas problemai spresti, bet po sito, jau kelio atgal jokio nebeliktu. Jei jau pasiulai skyrybas ir vyras sutinka, tai belieka tik skirtis. Trauktis nebera kur. Bet autore dar nepasirengusi isgirst tokia tiesa  schmoll.gif

Kuriai problemai ? Čia jų į vieną krūvą suplakta net kelios. Jei kalbama apie tai, kas įvardinta kaip vyro problema(spektras nuo depresijos iki svingerių kompanijos), tai vyras tų problemų, bent jau su temos autore nei aptarinėt, nei spręst nepageidauja. Jei apie šios poros santykių perspektyvų problemą, tai šios problemos sprendimas turi prasidėti ne nuo teisybės paieškų, o nuo principinio dalyko: ar vyras ir moteris nori toliau gyventi kartu. Iš vyro veiksmų aišku, jog jis bent jau šiuo periodu to nenori. O jei kalbam apie temos autorės jausmų problemą, tai čia vienintelis ir banalus "laikas gydo...."
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2011 11 15, 03:35)
Cia jus susitaret, ar cia vyras taip nusprende? Visiskai, tai kaip svetimi zmones? Pagal viska jis nori atsiriboti nuo jusu. Nesako tiesos, bet is jo elgesio galima daugiau suprasti, nei is zodziu. Situo atveju, kad ir kaip nemalonu jums as tikiu, kad jis turi kita. Nenori jisai jusu skaudinti, ir nenori buti kaltas be kaltes. Sakot jusu vyras nori ten gyventi, jus ne. Per penkis metus jus nenorejot ar negalejot susirasti darbo? Gal jis pavargo tureti tokia zmona, kuri neplanavo ateities kitoj saly? Gal klystu, bet man toks vaizdas susidare, kad pakol zmogus ten dirbo, jus leidot sau atostogaut iki dvieju men. Lietuvoj. Ir manau, tai buvo ne pirmas kartas. Dabar liko to pasekmes. Labai gaila.

Juk rašiau, kad MES susitarėm. Ir kas Jums sakė, kad aš nedirbau? Atvažiavau į šalį nemokėdama nei žodžio tos kalbos, metus intensyviai, kaip į darbą, vaikščiojau į kursus, kad išmokčiau kalbą, išmokau ir pradėjau dirbti. Tiesa, visi darbai buvo projektiniai, todėl kartais būdavo tokių momentų, nuo vieno projekto pabaigos iki kito pradžios, kad nedirbau. Taip, du mėnesius buvau Lietuvoje, bet neatostogavau, taip pat dirbau.. Taigi, tikrai nebuvau ir nesu vyro išlaikytinė. Tiesa pasakius, kai jis keitė darbą ir daugiau nei pusę metų nedirbo, šeimą išlaikiau aš...

QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 15, 08:08)
* O jis jus? Jus viena prisiekete ar abu prisiekete? Ar nemanot, kad jei reikia pagalbos, jis jos ir papraso?

** O cia gyvenat, kaip rojuje? Grisit? O kas ten belauks jusu? Isvykot dviem menesiams, dabar vel isvykot? Jis vakarais iseidavo, o jus ka - pro langa ziuredavot? Buciau susekus as ji kaip silta vilna. Ar suprantat, kad jis daro ka tik nori, o jus darot tai, ka jis liepia. Meile yra meile, bet turit ir sau nusibrezt riba, kada jau stop.

Mano nuomone, zmona turi buti salia vyro, nepalikinet jo po kelis menesius. Jei jau palikineja, pasekmes kartais buna skaudzios labai. Matau ir jusu kaltes siame reikale, nors vyro cia nei pro kur nepateisinsi uz tokius darbelius. Ir dabar vel pabegot, tai vargu ar beturesit kur grizti, greiciausiai atejo galas. Na nebent tiek nusi..., kad pasikvies jus atgal, kol pailses. Kalbat ir sau priestaraujat pati. Sakot noriu padet, o ka galit padet budama uz 2000-3000 km? Gal neteisingai suformuluosiu, bet manau, kad jusu pareiga buvo issiaiskinti, ar tikrai tam vyrui depresija ar dar bala zino koks biesas, o gal tai tiesiog neistikimybe. Dabar butumet rami, zinodama, kad pagalbos jam nereikia ir ilsetumetes pas draugus ir gimines arba slaugytumet ligoni. Begimas dar nei vienos situacijos neissprende.

Abu prisiekėme. Jau sakiau, ir dar kartą pasikartosiu: išsiskirti yra lengviausia, o rasti išeitį nėra taip jau paprasta. Ir niekada nesutiksiu su tuo, kad visada, kai reikia pagalbos žmogus jos paprašo.. Jeigu taip būtų, nebūtų tiek savižudybių... Taigi, noriu padėti, jei tikrai jam tos pagalbos reikia.. Dėl to ir noriu sužinoti ar tai tik viso labo kita moteris ar kažkokia rimtesnė problema.
Prieš išvažiuodama paklausiau jo, ar jis tikrai nori, kad aš išvažiuočiau, jo atsakymas buvo "reikia"...

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 11 15, 08:05)
kam reikia tas skiriasi,kam nereikia nesiskiria.. jokie pareiskimai to neitakoja,nebent smegeneliu neturi  pats asmuo... tada tai jo,va sitaip ir vyksta.. "leisk man pabuti vienam..as turiu pagalvoti"  biggrin.gif
jus ka moterys vakar gimet ar del to kad tik diedo subines kvapas salia butu-pasirengusios uzsimerkt pries viska jau  bigsmile.gif

Pareiškimai tikrai skyrybų neįtakoja, bet požiūris - taip. ax.gif Mano manymu, skyrybos yra jau pats paskutinis problemos sprendimas, kai žmonės tikrai nebegali ir nebesugeba būti kartu. Kam tada ta santuoka, jei vieną dieną tuokiuosi, o kitą - jau skiriuosi? g.gif
Šioje vietoje, pritariu temos autorei, kad išsiskirti spėsite visada.
Aš siūlyčiau Jums pabūti atskirai, pačiai susidėlioti mintis, įvertinti situaciją, tuomet grįžti pas vyrą ir tikrai labai rimtai, iš širdies pasikalbėti. Galų gale, pasakykite apie savo įtarimus, gal jis pats nedrįsta Jums prisipažinti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorotti: 15 lapkričio 2011 - 10:37
Ir kaip jus jam padesit isvaziavusi ir nieko neissiaiskinus? g.gif Visai galimas dalykas, kad jis turi psichologiniu problemu, tik nezinia kokio jos pobudzio. Gal iklimpo i priklausomybe orgijoms kokioms nors. Kalbat net apie tokius dalykus, kaip savizudybes, tai lai zudos, jei jau palikot viena vel. Pirma reikejo issiaiskint, paskui isvykti, ar kitokiu sprendimu ieskot. Nezinojimas jus daro silpna, pazeidziama, linkusia pateisint vyro poelgius, vercia jaustis kalta.
O tas pasakymas apie isvykima "reikia", tai man primine filma Suriko nuotykiai "nada, Fiedia, nada" lotuliukas.gif Ir pakisot plika uzpakali jam isplakti lotuliukas.gif Bent jau privalejo isklot situacija, o paskui issiust i lietuva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 15, 12:26)
Juk rašiau, kad MES susitarėm. Ir kas Jums sakė, kad aš nedirbau? Atvažiavau į šalį nemokėdama nei žodžio tos kalbos, metus intensyviai, kaip į darbą, vaikščiojau į kursus, kad išmokčiau kalbą, išmokau ir pradėjau dirbti. Tiesa, visi darbai buvo projektiniai, todėl kartais būdavo tokių momentų, nuo vieno projekto pabaigos iki kito pradžios, kad nedirbau. Taip, du mėnesius buvau Lietuvoje, bet neatostogavau, taip pat dirbau.. Taigi, tikrai nebuvau ir nesu vyro išlaikytinė. Tiesa pasakius, kai jis keitė darbą ir daugiau nei pusę metų nedirbo, šeimą išlaikiau aš...
Abu prisiekėme. Jau sakiau, ir dar kartą pasikartosiu: išsiskirti yra lengviausia, o rasti išeitį nėra taip jau paprasta. Ir niekada nesutiksiu su tuo, kad visada, kai reikia pagalbos žmogus jos paprašo.. Jeigu taip būtų, nebūtų tiek savižudybių... Taigi, noriu padėti, jei tikrai jam tos pagalbos reikia.. Dėl to ir noriu sužinoti ar tai tik viso labo kita moteris ar kažkokia rimtesnė problema.
Prieš išvažiuodama paklausiau jo, ar jis tikrai nori, kad aš išvažiuočiau, jo atsakymas buvo "reikia"...

Jus galit meluot man, bet ne sau. Ka reiskia mes susitarem? Pati raset, kad vyras nenorejo su jumis bendrauti, siunte i Lietuva( beje jusu namai bendri, kodel jis sprendzia kur jums gyventi?) Is jusu zinutes supratau, kad nedirbat. Nes pasibaige laikinas projektas. O, tai per penkis metus negalima buvo susirasti pastovaus darbo? Ar per prasti buvo? Juk, jei, dirbtumet ten, tai niekur ir vaziuot nereiktu. Cia pamastymui, kas butu. O, realybej, as nematau seimos. Stampas pase dar ne seima.
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 15, 10:55)
Ir kaip jus jam padesit isvaziavusi ir nieko neissiaiskinus?  g.gif  Visai galimas dalykas, kad jis turi psichologiniu problemu, tik nezinia kokio jos pobudzio. Gal iklimpo i priklausomybe orgijoms kokioms nors. Kalbat net apie tokius dalykus, kaip savizudybes, tai lai zudos, jei jau palikot viena vel. Pirma reikejo issiaiskint, paskui isvykti, ar kitokiu sprendimu ieskot. Nezinojimas jus daro silpna, pazeidziama, linkusia pateisint vyro poelgius, vercia jaustis kalta.
O tas pasakymas apie isvykima "reikia", tai man primine filma Suriko nuotykiai "nada, Fiedia, nada"  lotuliukas.gif Ir pakisot plika uzpakali jam isplakti  lotuliukas.gif Bent jau privalejo isklot situacija, o paskui issiust i lietuva  mirksiukas.gif

Nesuprantu, kodėl Jūs puolate moterį, kad ji išvažiavo nepakėlusi įtampos namuose? bigsmile.gif Aš puikiai ją suprantu, ar Jūs bent įsivaizduojat, ką reiškia gyventi kitoje šalyje, kur neturi nieko, išskyrus savo vyrą, kuris dėl kažkokių priežasčių elgiasi nesuprantamai? Juk tikrai būna n situacijų, kai žmonės laikinai išsiskiria pagyvena atskirai ir supranta, kad vienas be kito negali. Gal čia ir bus tas atvejis? g.gif Kaip supratau, savižudybė buvo paminėta tik kaip pavyzdys, kad žmonės ne visada prašo pagalbos net ir pačių artimiausių žmonių ax.gif
Atsakyti