Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai yra kažkas trečias?

O mano nuomone- jis tiesiog nesusikaupia prisipazinti, kad tarp ju viskas baigta. Yra neryztingas, ir mano jog palaipsniui slopinant rysi lengviau bus issiskirt gal del saves paties, o gal del kaltes jausmo pries buvusia mylimaja. Juokingi jo issisukinejimai atsisakant myletis, vengiant artumo, glamoniu, dangstantis depresija. Ji atvaziavo- tam problemu atsirado - reikia juk dabar slapstytis, miegort su telefu, vaidint pasimetusi nelaiminga ir depresuojanti biggrin.gif Zinoma, kad atsakymas - visi jo pokyciai del sekso. O koks jums skirtumas- tai viena moteris, kuria jis isimylejes, ar grupe, o gal vyras? juk is esmes JIS JUSU NEBEGEIDZIA. Jus jam nebereikalinga. Jokiom prasmem. Nei jis nori su jumis kalbetis, nei myletis. Ir, beje, jei tai grupiniai- pamastyt verta butu ar ne per didele rizika su tokiu isvis tureti lytiniu santykiu- yra ligu, kurios persiduoda ir naudojant prezikus, taip kad sitas vyras jusu negerbia, zaidzia ne tik savo sveikata bet ir kelia gresme jusiskei. Kad pabegot- kvaila. Tai neisspres problemos. Uzkonservuos jo siulomam laikui. O je,i tarkim, po keliu men. viskas "nurims" - ar galesite gyventi su abejonemis, su visais neatsakytais klausimais ??? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 11 14, 16:35)
...ir kankintis vargšei spėliojant, kas iš tiesų su jos vyru nutiko ir ar gerai pasieglė išvažiuodama  doh.gif 
Aš tai turbūt savęs labiau pagailėčiau, ir prieš išvažiuodama, išsiaiškinčiau, kas ir kaip. Kad iš to iškilę tolimesni sprendimai būtų pagrįsti.

o dabar ji nesikankina?

budama salia ji nieko nepasiekia, tad gal buvimas atskirai sudelios visus taskus.
Atsakyti
QUOTE(areida 4ever @ 2011 11 15, 13:06)
tai nuskambejo kaip tipiskas isdaviko pasakymas g.gif "del taves tai darau,tu nelaiminga su manimi,tau gero noredamas iseinu" Jus ji pateisinate ir tai suprantama,bet neuzsimerkit pries faktus mirksiukas.gif Jis jums pasiule isvaziuoti(nesislepkit po tuo"MES nusprendem"),juk JAM kazkas susisuko,JIS nori pabuti vienas,JAM reikia,ne jums..Aisku situacija sudetinga,bet kai tai liecia seima ir jausmus,situaciju paprastu nebuna smile.gif As manau jums reikia grysti,perspejus/neperspejus ne esme schmoll.gif grysti ir issiaiskinti..kol jus esate seima,problemas spresti reikia,o ne begti nuo ju(ir nesidangstyti,nesiteisinti,o spresti)

QUOTE(Inntra @ 2011 11 15, 13:25)
Kad pabegot- kvaila. Tai neisspres problemos. Uzkonservuos jo siulomam laikui. O je,i tarkim, po keliu men. viskas "nurims" - ar galesite gyventi su abejonemis, su visais neatsakytais klausimais ??? schmoll.gif

Nesislapstau aš, bet nebegalėjau ten būti. Mėnesį gyvenau kaip pragare...Naktimis nemiegojau, vaikščiojau kaip zombis, nieko valgyt negalėjau, nes viską išvemdavau, pastovios ašaros ir neviltis, tiesiog jau pati nebegalėjau psichologiškai to pakelti. Aš atsitraukiau, o ne pabėgau.. Noriu laiko ir sau, ir jam.. Noriu atsigauti visų pirma fiziškai, kad galėčiau blaiviai mąstyti.. Dabar esu pasimetus visame kame...Žinau, kad problemos niekur nedings, bet man reikia naujų jėgų jas spręsti...
Taip, gal Jums iš šalies atrodo, kad kvailai jį teisinu.. Bet tiesiog negaliu patikėti, kad žmogus taip galėtų pasikeisti per porą mėnesių, kad mylintis ir geras vyras staiga tapo tokiu bejausmiu žmogumi... Kartu mes jau 7 metai, tai negi aš to žmogaus visai nepažinojau? Mes sutarėme puikiai, tikrai jokių rimtų pykčių ir barnių tarp mūsų nebuvo. Taip, nuomonė mūsų skyrėsi tik dėl gyvenimo vietos. Jis norėjo likti ten, o aš grįžti į Lietuvą. Kiekvienas turėjom svarius argumentus, kodėl reiktų gyventi vienur arba kitur...

Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 15, 14:40)
Nesislapstau aš, bet nebegalėjau ten būti. Mėnesį gyvenau kaip pragare...Naktimis nemiegojau, vaikščiojau kaip zombis, nieko valgyt negalėjau, nes viską išvemdavau, pastovios ašaros ir neviltis, tiesiog jau pati nebegalėjau psichologiškai to pakelti. Aš atsitraukiau, o ne pabėgau.. Noriu laiko ir sau, ir jam.. Noriu atsigauti visų pirma fiziškai, kad galėčiau blaiviai mąstyti.. Dabar esu pasimetus visame kame...Žinau, kad problemos niekur nedings, bet man reikia naujų jėgų jas spręsti...

Taip, reikia atskirai pabuti, pamastyti. Ar taip, ar taip sunku, lai jis pats issiaiskina ko nori. Jusu pastangos eina per niek, jis nekalba, bet manau, kad gal zmogui tiesiog atsibodo taip gyventi, gal reikia tiesiog kazkokiu pasiketimu, nekalbu apie seimos zlugima, bet ji kazkas traukia is seimos....
Atsakyti
[quote=sweet_dreams,2011 11 15, 14:40]

Neisikibkit tu metu, - zmones skirias ir po 20, ir po 30 kartu praleistu metu. O gal tai naujo gyvenimo etapo pradzia ? Galbut jus neskirti viens kitam ir pats likimas delioja viska i savas vietas. Juk niekada jam neatleisit, kad sitaip elgesi su jumis - manau tas emocinis saltis, nenoras kalbetis, nutylejimai jus labiausia ir skaudina. Pasvarstykit ramiai- ar tikrai jums reikia to zmogaus. Kad jam jusu nebereikia- manau akivaizdu, nors be galo sunku tai pripazinti.
Atsakyti
[quote=Inntra,2011 11 15, 14:50]
[quote=sweet_dreams,2011 11 15, 14:40]

Neisikibkit tu metu, - zmones skirias ir po 20, ir po 30 kartu praleistu metu. O gal tai naujo gyvenimo etapo pradzia ? Galbut jus neskirti viens kitam ir pats likimas delioja viska i savas vietas. Juk niekada jam neatleisit, kad sitaip elgesi su jumis - manau tas emocinis saltis, nenoras kalbetis, nutylejimai jus labiausia ir skaudina. Pasvarstykit ramiai- ar tikrai jums reikia to zmogaus. Kad jam jusu nebereikia- manau akivaizdu, nors be galo sunku tai pripazinti.
[/quote]

visiskai sutinku su jusu nuomone cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 11 15, 13:46)
Taip, reikia atskirai pabuti, pamastyti. Ar taip, ar taip sunku, lai jis pats issiaiskina ko nori. Jusu pastangos eina per niek, jis nekalba, bet manau, kad gal zmogui tiesiog atsibodo taip gyventi, gal reikia tiesiog kazkokiu pasiketimu, nekalbu apie seimos zlugima, bet ji kazkas traukia is seimos....

Žinau, kad kažkas yra, kas jam neleidžia būti atviram su manim, o gal ir pačiam su savim... Bet kol jis nieko neako ir nepripažįsta to, nieko negaliu pakeisti...

QUOTE(Inntra @ 2011 11 15, 13:50)

Neisikibkit tu metu, - zmones skirias ir po 20, ir po 30  kartu praleistu metu. O gal tai naujo  gyvenimo etapo pradzia ? Galbut jus neskirti viens kitam ir pats likimas delioja viska i savas vietas. Juk niekada jam neatleisit, kad sitaip elgesi su jumis - manau tas emocinis saltis, nenoras kalbetis, nutylejimai jus labiausia ir skaudina. Pasvarstykit ramiai- ar tikrai jums reikia to zmogaus. Kad jam jusu nebereikia- manau akivaizdu, nors  be galo sunku tai pripazinti.

Taip, skiriasi, bet dažniausiai prie skyrybų einama palaipsniui.. O čia bac ir per porą mėnesių viskas taip kardinaliai pasikeičia... Kad ir kaip ten bebūtų, aš tą žmogų myliu ir dabar jis man reikalingas.. Nežinau, kaip bus vėliau, jei ši situacija tęsis, bet dabar jis yra mano gyvenimo vyras. Žmonės be priežasties iš šeimos nebėga ir noriu žinoti, kokia ta priežastis. Jei tikrai jam nesu reikalinga ir nebenori jis manęs, nelaikysiu jo įsikibusi, bet man reikia, kad jis man tai tiesiai šviesiai pasakytų.
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 15, 13:40)
Taip, gal Jums iš šalies atrodo, kad kvailai jį teisinu.. Bet tiesiog negaliu patikėti, kad žmogus taip galėtų pasikeisti per porą mėnesių, kad mylintis ir geras vyras staiga tapo tokiu bejausmiu žmogumi... Kartu mes jau 7 metai, tai negi aš to žmogaus visai nepažinojau? Mes sutarėme puikiai, tikrai jokių rimtų pykčių ir barnių tarp mūsų nebuvo. Taip, nuomonė mūsų skyrėsi tik dėl gyvenimo vietos. Jis norėjo likti ten, o aš grįžti į Lietuvą. Kiekvienas turėjom svarius argumentus, kodėl reiktų gyventi vienur arba kitur...

o dabar ramiai miegat?nesikankinat?galit tai vadinti kaip norit,faktas tas,kad nieko neissiaiskinote..ir tai tesis neaisku kiek dar..blaiviai mastyt kazin ar pavyks,bet gal susitaikyt su situacija ir pavyktu,jei bent zinotumet kas darosi..
Atsakyti
QUOTE(areida 4ever @ 2011 11 15, 14:01)
o dabar ramiai miegat?nesikankinat?galit tai vadinti kaip norit,faktas tas,kad nieko neissiaiskinote..ir tai tesis neaisku kiek dar..blaiviai mastyt kazin ar pavyks,bet gal susitaikyt su situacija ir pavyktu,jei bent zinotumet kas darosi..

Tiesą pasakius, dabar esu ramesnė, nei buvau ten. Čia turiu daugybę žmonių, kurie mane myli ir palaiko, galiu bent išsikalbėti. Bent taip kažkiek atgaunu pusiausvyrą...
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 15, 13:59)
Žinau, kad kažkas yra, kas jam neleidžia būti atviram su manim, o gal ir pačiam su savim... Bet kol jis nieko neako ir nepripažįsta to, nieko negaliu pakeisti...
Taip, skiriasi, bet dažniausiai prie skyrybų einama palaipsniui.. O čia bac ir per porą mėnesių viskas taip kardinaliai pasikeičia... Kad ir kaip ten bebūtų, aš tą žmogų myliu ir dabar jis man reikalingas.. Nežinau, kaip bus vėliau, jei ši situacija tęsis, bet dabar jis yra mano gyvenimo vyras. Žmonės be priežasties iš šeimos nebėga ir noriu žinoti, kokia ta priežastis. Jei tikrai jam nesu reikalinga ir nebenori jis manęs, nelaikysiu jo įsikibusi, bet man reikia, kad jis man tai tiesiai šviesiai pasakytų.

Na tai grįžkite pas jį ir pareikalaukite tų atsakymų. Šiaip toks įspūdis susidaro, kad jūs juos nutuokiate. Bet va JUMS jis dar reikalingas, JŪS jį mylite, jis yra JŪSŲ gyvenimo vyras ir štai jūs pati ir sėdite tyliai užsikasusi pernykščiais lapais ir pati tos tiesos išgirsti nenorite. Nes būtent ji jums ir sugriaus tą iliuziją, kad vis dar turite šeimą.
Atsakyti
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 15, 14:59)

Zinote, dabar atskirai pabuvus, as grisciau pas ji, nieko nesakiusi, aisku tai priestarautu mano savigarbai, bet....reikia juk viska akivaizdziai pamatyti, grisciau ir apsistociau kur netoliese, pasekciau ji, gal juokinga, bet jeigu jis nenori kalbeti, reikia jums paciai issiaiskinti viska. Negalima leisti kad jis griautu jusu gyvenima, juk jus esate seima, o jis jau elgiasi negraziai. Tai kas bus akivaizdu, nesugebes papriestarauti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziurgita:): 15 lapkričio 2011 - 14:06
QUOTE(sweet_dreams @ 2011 11 15, 13:59)

yra tokiu krie miega su meiluzem,bet zmonai skiedzia kokia ji jam brangi ir reikalinga doh.gif tokie niekada neisdrysta pasakyti tiesos schmoll.gif net ir akivaizdzios..
Atsakyti