Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

I - kotletai, grikiai, salotos
II - draugas valgė datules
III - pica, pepsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2012 01 07, 16:56)
Čia gerai pasakyta tas jei viskas gerai biggrin.gif Nes aš ir prieš pora dienų turėjau virti, bet nebuvo viskas gerai biggrin.gif nes neturėjau medžiagos jokios, per kurią galėčiau išspausti tarkius, o ir bulvių pasirodo nebuvo tiek, kiek būtų prireikę. Tai buvo zrazai tą dieną biggrin.gif

tai va, kad reikėjo apsidraust, bet labai tikėjausi. o pas mus gerai irgi nebuvo - mb pasakė, kad tingi tiek terliotis dėl cepakų. nu gal kada nors pasidarysim laugh.gif nes turim ir kuo tarkuot dabar jau, ir kuo sunkt, bet neeee, tingi jis mat.. doh.gif biggrin.gif

Šiandienos meniu :

1. Aš valgiau varškę su aviečių uogiene, kavą su pienu; MB arbata, sausainiai, lavašas savadarbis;
2. Brandintas guliašas, 7up;
3. Abu po dvigubą sūrainį ir kolos iš MCdonaldo blush2.gif biggrin.gif
4. Kugelis su vištiena.
Atsakyti
Siandienos meniu:
pusryciai-uosvienes pyragas su arbata,
pietus-bulves su lupenom keptos orkaiteje ir agurku salotos
vakariene-troskinti kopustai ir plikyti pyragaiciai
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 01 07, 22:31)
tai va, kad reikėjo apsidraust, bet labai tikėjausi. o pas mus gerai irgi nebuvo - mb pasakė, kad tingi tiek terliotis dėl cepakų. nu gal kada nors pasidarysim laugh.gif nes turim ir kuo tarkuot dabar jau, ir kuo sunkt, bet neeee, tingi jis mat..  doh.gif  biggrin.gif

Va va žinau aš kaip būna su tais cepelinais biggrin.gif Mes taip pat nukėlėm tą reikalą "geresniems" laikams biggrin.gif

Šiandien meniu kas ką smile.gif pirmasis sekmadienis kai abiems kartu išeiginė, tai ryt esuvalgėme abu per puse obolį, po to duona su rūkytu kumpeliu ir silke bei čipsai biggrin.gif nu jo čia geras toks mišinukas biggrin.gif na visko po truputi biggrin.gif Vakarienei vėl valgysim kokių sumuštinukų, gal kokių bulvių pasikelsim su silke, net nežinau, gaminti greičiausiai nieko ir negaminsiu.
Atsakyti
Pusryčiai: perlinių kruopų košė
Pietums: kiaulienos-jautienos kotletai, porų-obuolių salotos, virtos bulvės
Vakarienė: mano pačios keptos duonos sumuštiniai su daktariška dešra.
Atsakyti
Sveikos, merginos noriu pasiteirauti. O kiek LT jūs maistui išleidžiat savaitei?
Pvz šeštadienį turguj apsipirkau visai savaitei maisto iki šeštadienio už 130Lt.
Ar čia daug skaitosi, ar mažai? Mes keturių asmenų šeima, tiesa, mažoji dar labai mažai tesuvalgo... biggrin.gif

Šiandienos meniu:
Sumuštiniai su fermentiniu sūriu
Daržovių troškinys
Varškėtukai arba varškės apkepas.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 01 09, 10:03)
Sveikos, merginos noriu pasiteirauti. O kiek LT jūs maistui išleidžiat savaitei?
Pvz šeštadienį turguj apsipirkau visai savaitei maisto iki šeštadienio už 130Lt.
Ar čia daug skaitosi, ar mažai? Mes keturių asmenų šeima, tiesa, mažoji dar labai mažai tesuvalgo...  biggrin.gif

280 lt 4u.gif Ir dar tikrai pirksiu. Baigiasi obuoliai, reikės duonos, pieno, batono...

Vis įlendu čia, bet man kosmosas, kad pusryčiams vyrui pusės obuolio užtenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2012 01 09, 11:45)
280 lt  4u.gif Ir dar tikrai pirksiu. Baigiasi obuoliai, reikės duonos, pieno, batono...

Vis įlendu čia, bet man kosmosas, kad pusryčiams vyrui pusės obuolio užtenka  doh.gif

Man irgi kosmosas doh.gif unsure.gif Arba ir tai, kai pietūs pvz čipsų pakelis unsure.gif

Tai vadinasi, aš pakankamai nedaug išleidžiu ( žiūrint, kaip dar visos kitos). Bet šiaip labai protingai stengiuos apsipirkti, bet savaitės racione visada būna maistingo maisto - žuvies, varškės, vištienos, kalakutienos, jautienos.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 01 09, 11:03)
Ar čia daug skaitosi, ar mažai? Mes keturių asmenų šeima, tiesa, mažoji dar labai mažai tesuvalgo...  biggrin.gif

Super sukates 4u.gif

Vakar meniu:
PUSRYCIAI-marinuotos stintos
PIETUS-MB balandeliai(lauktuves)su bulvem ir padazu,man vistiena dziuveseliuose,marinuoti agurkai,dar morku-saliero salotos su majonezu
VAKARIENE-sutepti vafliai su rududu ir uogiene,picikes is sluoksniuotos teslos

Siandien:
PUSRYCIAI-MB sumustiniai su desra,kelios stintos,man omletas su desra,batonas,arbata
PIETUS-jei uzsimanysim yra cepelinu(tevukai dave)
VAKARIENE-isvaziuojam i gimtadieni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 09 sausio 2012 - 13:13
QUOTE(Agotukas @ 2012 01 09, 11:45)
Vis įlendu čia, bet man kosmosas, kad pusryčiams vyrui pusės obuolio užtenka  doh.gif

mano draugui irgi kartais obuolio užtenka smile.gif jei atsikėlėm labai vėlai (tarkim 12 h), suvalgom po obuolį, kad skrandyje kas nors būtų iki pietų pagaminimo, o jau kokią 13 - 14 h būna sotūs pietūs.
Kartais būna, kad draugas prieš paskaitas pavalgo dribsnių su pienu ir jam to pilnai užtenka iki pietų.
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 01 09, 14:23)
mano draugui irgi kartais obuolio užtenka  smile.gif jei atsikėlėm labai vėlai (tarkim 12 h), suvalgom po obuolį, kad skrandyje kas nors būtų iki pietų pagaminimo, o jau kokią 13 - 14 h būna sotūs pietūs.
Kartais būna, kad draugas prieš paskaitas pavalgo dribsnių su pienu ir jam to pilnai užtenka iki pietų.

Pavydžiu... Mano šeima iš 4 asmenų. Vaikai jau mokykliniai. Per pietus suvalgome apie kilogramą mėsos cool.gif Ir nėra taip, kad tik ją vieną valgytume. Pvz jei kokie karbonadai, tai ir daržovių kalnas šalia, ir bulvės. Bet vis tiek dažniau gaminu troškinius, nes vyriška šeimos pusė mėgsta gudraut... Koks jogurtas ar sūreliai tik į tarpus tarp maisto. Todėl jų beveik neperku.. Beje, neperku beveik jokių pusgaminių, gaminu pati. Žodžiu, pavydžiu jums , kad mokate suktis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2012 01 09, 14:39)
Pavydžiu... Mano šeima iš 4 asmenų. Vaikai jau mokykliniai. Per pietus suvalgome apie kilogramą mėsos  cool.gif Ir nėra taip, kad tik ją vieną valgytume. Pvz jei kokie karbonadai, tai ir daržovių kalnas šalia, ir bulvės. Bet vis tiek dažniau gaminu troškinius, nes vyriška šeimos pusė mėgsta gudraut... Koks jogurtas ar sūreliai tik į tarpus tarp maisto. Todėl jų beveik neperku.. Beje, neperku beveik jokių pusgaminių, gaminu pati. Žodžiu, pavydžiu jums , kad mokate suktis... smile.gif

Pas mus jogurtas ir sūreliai - taip pat ne maistas, nepavydėk, manau, kad kol nėra vaikų - žymiai lengviau gaminti, tada ir obuolio gali užtekti, bet atsiradus vaikams, maitinti vaiką vien obuoliu, ar k.t. tikrai nepakanka.
Aš irgi viską pati gaminu, na, nebent labai jau retai koldūnų pirktinių suvalgom, jei nėra noro pačiai pasidaryti. Duona, batonai - irgi tik pačios kepti.
Atsakyti