Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Sveikos,vakar meniu:
PUSRYCIAI-man kelios marinuotos stintos,keli gabaliukai mesos vyniotinio
PIETUS-trinta voveraiciu sriuba,pakepti cepelinai,grietine
VAKARIENE-sumustiniai su vistienos vyniotiniu,mesos vyniotiniu,agurkai,arbata

Stintos kaip minejau pirktos pigiai,voveraites vasara pirktos po 3 lt ir saldytos,cepelinai lauktuves nuo MB tevu,vyniotiniai-mamos naminiai smile.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava, manu kose su j.serbentu uogiene
Pietus - burokeliu sriuba su frikadelemis
Vakariene - kiaulienos kukuliai idaryti su dz.slyva su s.ruk.sonine kepti orkaiteje su bulvemis ir pekino salotos, kompotas obuoliu -slyvu is rusio mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Ulialia,kaip skanu thumbup.gif
Atsakyti
Pusryčiai: virti kiaušiniai, majonezas, batonas
Pietūs: vištienos krūtinėlės karbonadai, kopūsto salotos, ryžiai
Vakarienė: likę karbonadai, makaronai su fermentiniu sūriu.
Dukrai į tarpus: sausi pusryčiai su pienu
Atsakyti
Snd:
PUSRYCIAI-sumustiniai,MB dar virtas kiausinis
PRIESPIECIAI-sausainiai,arbata
PIETUS-vakarykste sriuba,vakaryksciai cepelinai su padazu
VAKARIENE-greipfrutas,saldumynai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mickute, kaip skanu wub.gif gaila, kad aš tokių šedevrų nemoku, pas mane būtų tik paprastas kotletas biggrin.gif

Šiandienos:
I - pabaigėm keksiukus, arbata
II - įvairių kruopų košė su vištienos likučiais
III - trinta varškė su aviečių uogiene
IV - valgiau tortiliją iš hesburger doh.gif draugą išleidau į areną krepšinio pažiūrėti, o pati į hesburgerį nulėkiau doh.gif graužiu darbar save dėl to.. Ir nenaudingai pinigai išleisti, ir į kūną eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 01 11, 20:45)
Mickute, kaip skanu  wub.gif  gaila, kad aš tokių šedevrų nemoku, pas mane būtų tik paprastas kotletas  biggrin.gif

Nieko cia sudetingo - i ta pati kotleta ispraudi slyva ir apvynioji su sonine ir dedi i orkaite mirksiukas.gif nu padazu uzpilu ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Pusryčiai: trijų grūdų košė
Pietūs: vištienos sultinys su mano keptu kaimišku ragaišiu, kepta vištiena su bulvėmis, kopūstų salotomis.
Vakarienė: tas pats ragaišis su uogiene, kava, arbata.
Atsakyti
kaip tylu g.gif

I - draugas pabaigė įvairių kruopų košę, aš avižinę košę
II - ryžiai, ale kinietiškas troškinys su kalakutiena (dariau iš šaldytų daržovių mišinio, tai visai skanu buvo)
III - buvom pas draugus, tai saldainiai, sausainiai, kriaušės, man dar sangria blush2.gif Šiaip alkoholį vartoju labai labai retai, šiandien ne nuotaikoj buvau, nes laikiau egzaminą ax.gif ir kaip visada būna kurias temas tik peržvelgi, bet nesimokai, tai tas ir gauni per egzaminą doh.gif nieko gero neparašiau, reikės eiti į perlaikymą doh.gif
IV - grįžus draugas pabaigė troškinį, dar porą sumuštinių su sūriu užsitepė
Atsakyti
Sveikos:

Pusryčiai: keptos bulvės, kopūstų salotos.
Pietūs: sriuba - vištienos sultinys, morkos, bulvės, kopūstai, makaronai.
Vakarienė: lašiša, tik neapsisprendžiu kokiam pavidale, ar kepsneliai, ar sumalsiu ir kotletus padarysiu g.gif, salotos, bulvės.
Atsakyti
I - dribsniai su pienu
II - makaronai su sūriu ir keliais kalakutienos gabaliukais
III - man salotos (salotų lapai, pomidorai, tunas, graikiniai riešutai), draugas sakė kokios košės prasivirs
Atsakyti
Pusryciai-omletas
pietus-iadryti makaronai kriaukles su farsu
vakariene-tinginio balandeliai
Atsakyti