Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(*Voque* @ 2012 02 23, 20:22)
o cia tai jooo biggrin.gif
mano skonio receptoriam biggrin.gif
o sonkauliukai skanu,kaip marinuoji? mirksiukas.gif

Skanu thumbup.gif paskutinius kartus bandeme Maggi su visais tais E doh.gif blush2.gif nu bet kad skanu velniskai. bigsmile.gif
Si karta marinavau su Maggi kiaulienos nugarines ar tai sprandines kepiniams rankoveje skirtais prieskoniais. Apibarsciau tolygiai sonkauliukus prieskoniais, ir palikau kambario temperaturoje, kol ruosiau bulves kugeliui. Kepiau su svogunais. thumbup.gif
Beja, man tu prieskoniu 2 kartams uztenka. Ir siandienyksciai prieskoniai buvo skanesni, nei butent sonkauliukams skirti, nors ir tie neblogi, bet sie skanesni pasirode man...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 23 vasario 2012 - 21:13
Na tikrai gardu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2012 02 23, 20:22)
o cia tai jooo biggrin.gif
mano skonio receptoriam biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
o del bounty, tai ir nedraugavus atsiduociau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2012 02 23, 21:40)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
o del bounty, tai ir nedraugavus atsiduociau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai.
kaip tik norejau klausti, kur tamsta su savo meniu ir is koju vercianciom jo nuotraukomis dingusi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 02 23, 21:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prajuokinai.
kaip tik norejau klausti, kur tamsta su savo meniu ir is koju vercianciom jo nuotraukomis dingusi? smile.gif

sirguliuoju verysad.gif tai net as galvoje blush2.gif

Siandien - pusryciai - kava, sumustiniai, man grudetos varskes indelis ir bananas
Pietus - misraine - silke-bulves, kiausinis, raug.agurkas, majonezas , vyrai lasiniu rado
Vakariene - kiausiniene ( vyras gamino ) arbata
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 23 vasario 2012 - 21:46
Nu va unsure.gif va tau balioniuku, kad greiciau sveiktumei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

rimtai, tokiais orais reikia saugotis labai, vartoti citrinas, medaus, imbiero ir pan.
Nors pati tik citrinos ir medaus kartais pavalgau, imbieras baigiau suputi saldytuve blush2.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
gėda prisipažinti, bet nei karto nesu ragavusi imbiero blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 02 23, 22:10)
gėda prisipažinti, bet nei karto nesu ragavusi imbiero  blush2.gif

drinks_cheers.gif irgi, nes imbieriniai sausainiai fuuuuuuu schmoll.gif nu dar prie susi teko viena kart ragauti marinuoto susi tongue.gif
MB praeita savaite sirgo, tas sekmadieni eme sveikti, o man jau i vakara pradejo temperatura kilti doh.gif
kaip nors, issikapstysiu, ryt penktadienis, tai jau sestadieni galesiu niekur kojos nekelti is namu ir issiguleti thumbup.gif
Atsakyti
Hirundo,imbieras skanu su citrina,tokio astroko skonio,bet man patinka.Yra dar pirkti cukruoto imbiero smile.gif

Mickutei sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2012 02 23, 22:31)
drinks_cheers.gif  irgi, nes imbieriniai sausainiai fuuuuuuu schmoll.gif  nu dar prie susi teko viena kart ragauti marinuoto susi  tongue.gif
MB praeita savaite sirgo, tas sekmadieni eme sveikti, o man jau i vakara pradejo temperatura kilti  doh.gif
kaip nors, issikapstysiu, ryt penktadienis, tai jau sestadieni galesiu niekur kojos nekelti is namu ir issiguleti  thumbup.gif

sushio irgi dar neragavau blush2.gif vis neprisiruošiam blush2.gif

QUOTE(*Voque* @ 2012 02 23, 22:32)
Hirundo,imbieras skanu su citrina,tokio astroko skonio,bet man patinka.Yra dar pirkti cukruoto imbiero smile.gif

Mickutei sveikatos 4u.gif

esu gėrusi imbierinę arbatą ir kepusi meduoliukus su imbieru, bet to gryno neragavau ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Vakaryksciai
pusryciai- sumustiniai su sūriu, balinta kava
pietums- makaronai "Carbonara", apelsinu sultys
Pavakariai- obuoliai, mandarinai uzpilti jogurtu
Vakariene- Vel makaronai, arbata

Siandieniniai MB isvykes, tai as viena sau negaminsiu blush2.gif
Pusryciai- kava, du sūreliai
pietums- issikepsiu varskinių blynų, arbata
Vakariene- ateis drauge į svecius, tai bus vieno kasnio sumustinukai (duona, desra, sūris, alyvuoges, darzoves) jau is ko turiu, is to padarau, kava, saldainiu deze turbut atsines biggrin.gif

Aj, dar snekant apie akcijas, taupymus... Db iki nemokamai dalija kortele "mylimiausia". Nueini į informacija ir paprasai... Su ja taip, pat gauni ir senuku, statoil, cili, nuolaidu korteles... As isvis iki korteles neturejau, ir cili biggrin.gif , tai galvojau, naudosiu tik kaip iki kortele, bet va teko lankytis cili neseniai, statoile, ziuriu taiko nuolaideles su ja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryttte: 24 vasario 2012 - 10:48
PUSRYCIAI-MB virti kiausiniai su majonezu,man dribsniai su pienu
PIETUS-Kepti kiausiniai duonoje,marinuoti agurkai,sultys
VAKARIENE-vaziuosim i svecius,iskepiau keksa,tortilijos suktinuku padariau smile.gif
Atsakyti