Vakar meniu
Pusryciai sumustiniai su arbata,avizine kose
Pietus-kepti vistienos sparneliai su ryziais ir salotomis
Vakarienei-jogurtas
Siandienos meniu
Pusryciai-sumustiniaai su arbata
Pietus-tinginiu balandeliai
Vakariene-kepta moliugu duona su uogiene.
pusryciai - kava, vyrams sumustiniai, mane keptu kiausiniu su slapenke pavaisino
Pietus - koldunai, silkiu misraine
Vakarienė - kepti grybai su su spirgais ir grietine ir virtomis bulvemis
Pietus - koldunai, silkiu misraine
Vakarienė - kepti grybai su su spirgais ir grietine ir virtomis bulvemis
I - draugas pabaigė varškėtukus, aš nieko
II - draugas pavalgė universitete, aš vis dar nieko
III - kopūstų, morkų, pievagrybių ir kiaulienos troškinys moliniame inde
IV - naminiai avižiniai sausainiai su arbata (labai norėjau pieno, bet draugas tingėjo į parduotuvę nueiti, o aš būčiau užtrukus min pusę valandos kol susiruoščiau
)
V - tas pats troškinys, sausainiai (jau tikiuosi, kad su pienu)
Sesuo kartas nuo karto pusę kiaulės nusiperka, tai kai svečiavausi pas tėvus davė man gabalėlį nugarinės ir kumpio
o jau buvau nusprendus kiaulienos nebevalgyti, tik vištieną, nes vištiena man milijoną kartų skanesnė
teks kokią dieną kepsniukus keptis
Ryt keliaujam į knygų mugę, labai norim Čekuolio pasiklausyti. Atsimenu kai vaikystėje su tėčiu žiūrėdavau "popietė su Algimantu Čekuoliu"
dabar su draugu jo knygas skaitom. jis man toks nerealus žmogus atrodo, tiek daug visko patyrė, tiek daug matė
II - draugas pavalgė universitete, aš vis dar nieko
III - kopūstų, morkų, pievagrybių ir kiaulienos troškinys moliniame inde
IV - naminiai avižiniai sausainiai su arbata (labai norėjau pieno, bet draugas tingėjo į parduotuvę nueiti, o aš būčiau užtrukus min pusę valandos kol susiruoščiau
V - tas pats troškinys, sausainiai (jau tikiuosi, kad su pienu)
Sesuo kartas nuo karto pusę kiaulės nusiperka, tai kai svečiavausi pas tėvus davė man gabalėlį nugarinės ir kumpio
Ryt keliaujam į knygų mugę, labai norim Čekuolio pasiklausyti. Atsimenu kai vaikystėje su tėčiu žiūrėdavau "popietė su Algimantu Čekuoliu"
Pusryciai: sumustiniai su desra, agurkais, arbata.
Pietus:as pavalgiau tu paciu sumustiniu, MB vakarykscius sonkauliukus pabaige su makaronais, agurku raugintu.
Vakariene: MB sriuba uzvakarykste pabaige pagaliau, as sau miltiniu blynu pasikepiau, valgiau su grietine.
dar gal pora sumustiniu suvalgysiu ir uzteks :-)
Pietus:as pavalgiau tu paciu sumustiniu, MB vakarykscius sonkauliukus pabaige su makaronais, agurku raugintu.
Vakariene: MB sriuba uzvakarykste pabaige pagaliau, as sau miltiniu blynu pasikepiau, valgiau su grietine.
QUOTE(raganiuke52 @ 2012 02 23, 12:48)
Ačiū, jei čia man skirta
Junkis drąsiau ir tu prie mūsų
Šiandienos meniu nerašysiu, nes visą dieną praleidau kursuose, valgiau blen ką, ką davė, ką nusipirkau greito maisto kavinukėse, traukinyje ir pan..
Deimapov, net nepastebėjau liniuotės
Nuoširžiausi sveikinimai
Nuoširžiausi sveikinimai
QUOTE(hirundo* @ 2012 02 24, 21:19)
niekad nerodydavo liniuotes
QUOTE(hirundo* @ 2012 02 24, 21:19)
QUOTE(mickute7 @ 2012 02 24, 23:25)
Ačiū mergytes
QUOTE(deimapov @ 2012 02 25, 00:18)
Ačiū mergytes
realiai tai jau kartais ir gėda savo meniu kai pastojau buvo rašyti
nes jis pasikeitė dvigubai o kartais trigubai suvalgomu kiekiu 
tai juk normalu
Pusryciai, nors jau 12 val, tai kaip ir pietus - vakarykstes su bulves su grybais kam su desrele
Pietus - cepelinai

( saket, kad pasiilgot mano fotkiu
vakariene - kas nores po cepelina pakartos, kavos, saldumynu
Sveikos
visų pirma, tai deimapov - didžiuliai didžiuliai ir gausūs sveikinimai!!! linkiu lengvumo, jaukumo ir gėrio
visų antra - meniu šitiek laiko nerašiau ir dar kurį laiką nerašysiu, nes atostogauju Lietuvoje, tai valgau tai, ko užsimanau, ką mama pagamina, ko pasiilgus buvau. Žodžiu taupumo absoliutus nulis, išlaidos didžiulės, bet mėgaujuosi atostogomis
o štai MB žinau taupo, nes kažkurią dieną bulvių virtų su konservais (tušonke) valgė, kitą dieną sriubytės virėsi, dar kitą valgė kitų konservų su batonu. Žodžiu, vyriškai..
visų pirma, tai deimapov - didžiuliai didžiuliai ir gausūs sveikinimai!!! linkiu lengvumo, jaukumo ir gėrio
visų antra - meniu šitiek laiko nerašiau ir dar kurį laiką nerašysiu, nes atostogauju Lietuvoje, tai valgau tai, ko užsimanau, ką mama pagamina, ko pasiilgus buvau. Žodžiu taupumo absoliutus nulis, išlaidos didžiulės, bet mėgaujuosi atostogomis
Deimapov,aaaa SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINU!
šiandieninis:
I - apelsinai, avižiniai sausainiai
II - po karštą bandelę su šonine ir svogūnais, makaronai su dešrelėmis
III - po chalvos batonėlį
IV - manų košė su uogiene
I - apelsinai, avižiniai sausainiai
II - po karštą bandelę su šonine ir svogūnais, makaronai su dešrelėmis
III - po chalvos batonėlį
IV - manų košė su uogiene