Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Almost @ 2012 03 06, 10:53)
kad taip ir būna žinok - realiai pasidarau į puodą, kurio talpa vos.. puslitris.. tai puodeliu jo negaliu vadint laugh.gif

Aš šiandien irgi puodais arbatą gėriau biggrin.gif

Labu, tai kas čia per dešrelių diena biggrin.gif

Šiandien:
I- karšta bandelė su sūriu ir kumpiu (darbe)
II- prancūziškas sumuštinis (kaip visada tas pats), pomidorų sriuba (darbE)
III- tas pats kas II. (darbe)
IV- Prancūziškas sumuštinis (darbinis), burokėlių+majonezo salotos

Žodžiu dabar jau kokį mėnesį valgau vieną ir tą patį sumuštinį n kartų dienoje, matyt man čia nėštumo sindromas veikia, nieko kito aš nenoriu, tik to sumuštinio.. Na realiai jo sumuštiniu nelabai pavadinsi, bagetė, puse prancūžiško batono. Tai toks gan nemažas biggrin.gif Net nežinau jau ir nebeapsimoka rašyti to savo meniu, kai jis kas kart vienodas darbo dienomis biggrin.gif biggrin.gif PRadėsiu rašyti: Darbinis meniu biggrin.gif ir bus aišku biggrin.gif
Taigi šiandien išleista tiems porai šaulštų salotų, tai yra apie 0,3svaro. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2012 03 06, 21:43)

Darbinis meniu biggrin.gif ir bus aišku biggrin.gif

lotuliukas.gif ,tikrai suprasim smile.gif
Svarbu,kad neatsibosta 4u.gif ,o gal veliau i ji net paziuret nebenoresi biggrin.gif

As galvoju gal rytojui stintu is kameros issitraukt g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2012 03 06, 20:52)
lotuliukas.gif ,tikrai suprasim smile.gif
Svarbu,kad neatsibosta 4u.gif ,o gal veliau i ji net paziuret nebenoresi biggrin.gif

As galvoju gal rytojui stintu is kameros issitraukt g.gif  ax.gif

va va ir man tokia mintis buvo, ar po gimdymo nebus taip, kad nebegalėsiu net užuosti jo biggrin.gif Visam gyvenimui būsiu atsivalgiusi. Jau darbe iš manęs juokiasi, sako ar ir vėl tą patį valgai biggrin.gif klausia kiek laiko jau diena iš dienos ryte vakare per pietus tą patį biggrin.gif iš dalies nėra gerai ,reikia man įvairaus maisto, nu bet aš noriu ir viskas :/
Atsakyti
Labuxs,
QUOTE(deimapov @ 2012 02 25, 01:18)

Taip cia tau buvo skirta. As vis uzsuku pas jus pasiskaitau, ka man gaminti.
O su tuo meniu man butu sunku, kadangi as negaminu kiekviena diena realiai.
Va pvz. snd
pusryciai kava
priespieciai kava
pietus 1 sumustinis su varskes suriu ir arbata
pavakariams isgersiu kavos
vakarienei virsiu zuviene is lasisos sriubos rinkinio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2012 03 06, 22:03)
va va ir man tokia mintis buvo, ar po gimdymo nebus taip, kad nebegalėsiu net užuosti jo biggrin.gif Visam gyvenimui būsiu atsivalgiusi. Jau darbe iš manęs juokiasi, sako ar ir vėl tą patį valgai biggrin.gif klausia kiek laiko jau diena iš dienos ryte vakare per pietus tą patį biggrin.gif iš dalies nėra gerai ,reikia man įvairaus maisto, nu bet aš noriu ir viskas :/

biggrin.gif ,sumustiniu maniake biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(raganiuke52 @ 2012 03 07, 14:01)

O su tuo meniu man butu sunku, kadangi as negaminu kiekviena diena realiai.

O Raganiuke bigsmile.gif
Junkis,junkis 4u.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-MB virtinukai su grietine,dar pora sumustiniu su namine kepenine,man sviezia bulka su sviestu biggrin.gif
PRIESPIECIAI-kepenine,rauginti kopustai
PIETUS-VAKARIENE-keptos stintos,vysniu kompotas,keletas saldainiu smile.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif As ir vis paskaitineju, taip ir nesupranti ar naujokus priimat ar ne rolleyes.gif

Na, bet kad tusciai nepliurpciau meniu:

MANO
I - du sumustiniai su pastetu, agurku ir sviestu, pora aviziniu sausainiu, kava
II - lavasas su vistiena, paprika, suriu, porais ir daug pipiru darbe, du puodai arbatos
III - arbatos daug, puse maximinio blyno su suriu (nebuvo skanus todel nebevalgiau), du sumustiniai su rukyta desra ir agurkais, dvieju rusiu sausainiai (avyziniai ir surus), puse greipfruto, bandele ir varskyte su braskemis.

DRAUGO

I - arbata su citrina
II - arbatos daug, sokolado plyta, visienos troskinys is valgyklos darbe
III - 2 blynai su suriu is maximos, puse greipfruto, daug arbatos ir gal dar ka sukrims iki vakaro biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
Beabejo,kad priimam,sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Labu wink.gif
Meniukas:
I- karšta bandelė su sūriu ir kumpiu (darbe)
II- prancūziško batono sumuštinis hihihi.gif , sumuštinis su kepta kiaulienos šonine (darbe)
III- pomidorų sriuba (darbe)
IV- užpilama sriuba, mini picytės (pagaliau kažką pasigaminau biggrin.gif ), saldainiai
VIso išleista šiandien: 1,20 svaras smile.gif
Gal ir visai nieko dirbti maitinimo įstaigoje biggrin.gif
Atsakyti
naujokėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

buvau dingus kelioms dienoms, nes nieko normalaus negaminau ax.gif nelabai laiko buvo ax.gif bet pagaliau mašina sutvarkyta ir jau mano kieme thumbup.gif sumokėjom tiek, kiek per mėnesį išleidžiam maistui, tai dabar teks veržtis diržus unsure.gif guodžia bent tai, kad gavau valandinės auklytės darbą, tai vis litas kitas prisidės rolleyes.gif

vakarykštis meniu:
I - meduoliai, arbata
II - lietiniai blynai su varške, pienas
III - bandelė, arbata
IV - pabaigėm blynus
Atsakyti
Pusryciai - kava, arbata, varske
Pietus- brandinta burokeliu sriuba, rukyta silke
Vakariene - kepta vistiena su bruknemis ( vis dar lenkiskos produkcijos randu kameroje )
Atsakyti
šiandien visdar be normalaus meniu doh.gif nuo kitos savaitės jau teks pradėti gaminti, o savaitgalį pas tėvus praleisiu smile.gif

I - varškė su uogiene
II - keptos bulvės su dešrelėmis, raugintos pasukos
III - tortas, arbata
IV - draugas pabaigė bulves
V - man traškučiai ir kola prie filmo, nes viena namuose, draugas su bendramoksliais švenčia
Atsakyti