Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Oi Hirundo gerai,kad viskas gerai,sakes... 4u.gif

PUSRYCIAI-MB desreles,bandeles su zalumynais ir sviestu,man kelogsai su pienu
PIETUS-vakaryksciai saltibarsciai,virtos-apkeptos bulves,kepsniukai su pomidorais,svogunais,suriu,darzoves
VAKARIENE-pyragas,tie patys kepsniukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2012 02 29, 22:09)
O siaube... kaip žmogui tas kelias valandas gyventi.. Pasako nesąmonių tokių o tu galvokis ką nori..

net ne kelias valandas, o kelias dienas smile.gif pirmadienį buvau kraujo centre ir venerologiniame, antradienį daviau kraują tyrimams, o šiandien sužinojau rezultatus smile.gif

QUOTE(*Voque* @ 2012 02 29, 23:06)
Oi Hirundo gerai,kad viskas gerai,sakes... 4u.gif

aš net neįsiaizduoju, kad galėtų būti kitaip. Tą ligą galima pasigauti tik lytiniu būdu, bet jei aš ir mano draugas visiškai sveiki, tai iš kur ji galėjo atsirasti?
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 03 01, 02:33)
aš net neįsiaizduoju, kad galėtų būti kitaip. Tą ligą galima pasigauti tik lytiniu būdu, bet jei aš ir mano draugas visiškai sveiki, tai iš kur ji galėjo atsirasti?

tas tiesa,bet isgirdus tokius rezultatus vistiek ne kas blink.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-man dribsniai su pienu
PRIESPIECIAI-mieste bandele ir desrainis blush2.gif
PIETUS-likuciai:mesyte pakepta,uzvakarykste kalakutiena,apkeptos bulves,saltibarsciu likuciai
VAKARIENE-rukyta skumbre,rukytos strimeles smile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš namie laugh.gif hihihi.gif

Vakar:
1. MB sintetinė sriuba, saldainiai, zefyrai, arbata; man sintetinė sriuba, kava su pienu;
2. MB vištiena saldžiarūgščiame padaže, arbata; man guminukai, jogurtas, obuolys, šokoladas;
3. Kotletai su makaronais, man desertui sūrelis.

Šiandien:
1. MB virtos dešrelės, arbata; man dešrelės, kava su pienu;
2. MB Macdonalde užkando; man zefyrai, latte, vaflis su karamele;
3. Lašišos kepsniukai, virtos bulvės, virtos daržovės, desertui bus po gabalėlį šokoladinio torto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 01 kovo 2012 - 18:14
Labu wink.gif
Mano meniukas labai taupus, nes puse jo valgau darbe biggrin.gif
I-bandelė su sūriu ir kumpiu (darbe)
II- prancūziškas batonas, kumpis, sūris, salotos, garstyčios (darbe)
III- tas pats kas II (darbe)
IV- jogurtai, ledas, bandelė su cinamonu
V- kiaušinienė, duona, pomidoras, alyvuogės, ledas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 01 kovo 2012 - 23:34
vakarykštis:
I - dribsniai su pienu
II - draugas pavalgė universitete
III - keptos vištienos juostelės, makaronai
IV - keksiukai, kakava

šiandien turėjau važiuoti į Kauną pasiimti sesę iš klinikų ir važiuoti pas tėvus. Bet žinoma turėjo kas nors atsitikti doh.gif sugedo mašina doh.gif važiuot važiuoja normaliai, bet po kapotu kažkas baisiai tarška barška doh.gif draugas vakar pažiūrėjo ir patarė niekur nevažiuoti, nes po to remontui pinigų nesukrapštysim doh.gif šiandien dar pažiūrės vienas daugiau išmanantis žmogus ir reikės ieškoti serviso doh.gif O sesė iš Kauno turės su autobusu grįžti doh.gif

ką šiandien valgysim nežinau, nes kadangi planavom važiuoti pas tėvus, tai visus likučius pabaigėm ir šaldytuvas tuščias
Atsakyti
Hirundo 4u.gif 4u.gif

PUSRYCIAI-MB desreles,batonas,kecupas,man sumustinis su kumpeliu ir sumustinis su strimele,arbata
PIETUS-naminiai koldunai su mesa ir grybais,grietine,dar liko farso tai prikepiau kotleciuku tai paragavom
VAKARIENE-varskes apkepas su braskiu-melyniu uogiene(namine),grietine

Naktipieciams gal dar ko uzsimanysim prie filmo manau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Hirundo 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano meniukas:
I- bandelės su džemu, riešutais
II- kiaušinienė su lašinukais, duona, žirnelių su majonezu salotos
III- šokoladukas, kokosiniai sausainiai
IV- kijevo kotletas, žirnelių salotos, pomidoras, duona, ledai

Kaip vaisius prisiversti valgyti... Nuo vaikystės jų atsivalgiusi nesveikai, kai mama dirbo prie jų, tai jau daug metų man jų tiesiog nereikalauja organizmas, buvau užsivedusi kai sužinojau, kad laukiuosi suvalgyti po vaisių į dieną, nu bet nesinori man ir viskas, nu nekišiu juk per priecartą, vat daržovių galiu valgyti kasdien, nu bet vaisių nea..
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2012 03 03, 00:28)
Kaip vaisius prisiversti valgyti... Nuo vaikystės jų atsivalgiusi nesveikai, kai mama dirbo prie jų, tai jau daug metų man jų tiesiog nereikalauja organizmas, buvau užsivedusi kai sužinojau, kad laukiuosi suvalgyti po vaisių į dieną, nu bet nesinori man ir viskas, nu nekišiu juk per priecartą, vat daržovių galiu valgyti kasdien, nu bet vaisių nea..

tai ir daržovės gerai 4u.gif pas mus dažniausias vaisius būna obuolys. draugas juos labai mėgsta, galėtų valgyt ir valgyt. dabar dažnai nusiperkam apelsinų, nes dažnai akcijos būna. trečias pagal dažnumą - kivis. na o po to visi, kurių tuo metu užsinorime smile.gif

vakarykštis meniu:
I - kiaušinienė su dešrelėmis
II - keksiukai
III - mėsainiai ax.gif
IV - morkos
Atsakyti
Meniukas mano ir toliau greitas maistas, ne toks sveikas kokio reikėtų, bet kai dirbu tiek valandų tai nebėra ir noro bei jėgų dar kažką gamintis..

I- bandelė su sūriu ir kumpiu (darbe)
II- prancūziškas batonas, sūris, kumpis, salotos, garstyčios (darbe)
III- tas pats kaip II (darbe)
IV- vištiena+bulvytės fri
V- noriu ledų, jei nuslinksiu į apačią atsinešiu, jei ne tai liksiu be jų wink.gif
Taigi maistui išleidau šiandien 2svarus (vištienai su bulvytėmis) blush2.gif
Atsakyti
Šiandienos meniuuu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

1. MB karšti sumuštiniai, arbata; man kukurūzų košė;
2. Sumuštiniai su prancūzišku batonu;
3. Troškinys su kiauliena ir daržovėm, bulvių košė, alus.

Vakar meniu pamiršau jau doh.gif bet nieko ypatingo nebuvo, subaigėm, ką turėjom namie, nieko nepirkom, nieko mandraus negaminom hihihi.gif
Atsakyti