visgi vietoje ledų pasiskaičius apie tuos obuolius, atsinešiau obuoliuką, sugraužiu ir einu miegučio
Labanakt mergytės
gERO JUMS SAVAITGALIUKO
Sveikos,savaitgalis kaip visada sotus
Kadangi buvom sen ten tai meniu nerasysiu,va tik snd guliasiuka padariau su bulviu kose ir daug salotu,pyraga kepiau
Kadangi buvom sen ten tai meniu nerasysiu,va tik snd guliasiuka padariau su bulviu kose ir daug salotu,pyraga kepiau
Sveikutes 
Šiandieninis mano meniu:
I- sausainiai, bandelė, sumuštiniai su kumpiu
II- sumuštinis (tunas, majonezas, agurkai ir salotos)
III- šokoladas, saldainiai, keptos bulvės su svogūnais ir lašinukais bei pomidorų+grietinės salotos
Šiandieninis mano meniu:
I- sausainiai, bandelė, sumuštiniai su kumpiu
II- sumuštinis (tunas, majonezas, agurkai ir salotos)
III- šokoladas, saldainiai, keptos bulvės su svogūnais ir lašinukais bei pomidorų+grietinės salotos
savaitgalį nebuvo normalaus meniu, nes beveik namuose nebuvom
šiandieninis:
I - vakarykščiai ryžiai su daržovėmis
II - meduoliai, jogurtas
III - bulvės, troškinti kopūstai su mėsa (mama buvo padariusi kelis stiklainius)
IV - meduoliai, arbata
šiandieninis:
I - vakarykščiai ryžiai su daržovėmis
II - meduoliai, jogurtas
III - bulvės, troškinti kopūstai su mėsa (mama buvo padariusi kelis stiklainius)
IV - meduoliai, arbata
QUOTE(hirundo* @ 2012 02 29, 17:48)
š
kaip mane buvo išgąsdinęs kraujo centras
vasario pirmąją dovanojau kraujo, o už trijų savaičių atėjo pranešimas, kad kviečiama pokalbiui su gydytoju
nuvažiuoju ir sako, kad mano kraujyje rado sifilį
iškart nuvažiavau į venerologinį pasitikrinti, tai šiandien sužinojau, kad nieko pas mane nėra, esu visiškai sveika
sakė, kad kraujo centras dažnai sumaišo tyrimus
kaip mane buvo išgąsdinęs kraujo centras
nu nieko sau bajeriai
PUSRYCIAI-MB desreles,keli sumustiniai su kumpeliu,man sumustiniai su lasisa(nekainuoja)
PIETUS-as sveciuose,MB nieko,daug dirbo
VAKARIENE-kopustu sriuna,sviezios desreles,guliaso likuciai
PIETUS-as sveciuose,MB nieko,daug dirbo
VAKARIENE-kopustu sriuna,sviezios desreles,guliaso likuciai
Vakar:
1. MB troškinys su daržovėm, bulvių košė, arbata; man kepti sumuštiniai, puodas latte;
2. Įvairūs pakramtukai (MB pabaigė sumuštinį, aš nusičiupau guminukų, dar kažko, nieko rimto žodžiu);
3. Makaronai su sūriu, faršu, sultys.
Šiandien:
1. MB vakarykščiai makaronai, arbata; man sumuštinis su virtu kiaušiniu, puodas latte;
2. MB makaronai, arbata; man saldainiai, kola, wrapas (lavašas) ir kava kavinukėj;
3. Kugelis su vištiena
1. MB troškinys su daržovėm, bulvių košė, arbata; man kepti sumuštiniai, puodas latte;
2. Įvairūs pakramtukai (MB pabaigė sumuštinį, aš nusičiupau guminukų, dar kažko, nieko rimto žodžiu);
3. Makaronai su sūriu, faršu, sultys.
Šiandien:
1. MB vakarykščiai makaronai, arbata; man sumuštinis su virtu kiaušiniu, puodas latte;
2. MB makaronai, arbata; man saldainiai, kola, wrapas (lavašas) ir kava kavinukėj;
3. Kugelis su vištiena
Puodas late
skamba puikiai 
Mano meniukas:
I- bandelė su sūriu ir kumpiu (darbe)
II- prancūziškas sumuštinis (kaip visada tas pats, kumpis, sūris, salotos, garstyčios) (darbe)
III- prancziškas batonas, tunas, majonezas, agurkai (darbe)
IV- brandintos keptos bulvės su lašinukais ir burokėlių+majonezo salotos
Viso išleista šiandien 1,2 savro
Mano meniukas:
I- bandelė su sūriu ir kumpiu (darbe)
II- prancūziškas sumuštinis (kaip visada tas pats, kumpis, sūris, salotos, garstyčios) (darbe)
III- prancziškas batonas, tunas, majonezas, agurkai (darbe)
IV- brandintos keptos bulvės su lašinukais ir burokėlių+majonezo salotos
Viso išleista šiandien 1,2 savro
PUSRYCIAI-MB surelis,man sumustinis su lasisa,arbata,pora sausainiu
PRIESPIECIAI-namine kepenine
PIETUS-keptos bulves su rukytom desrelem,rauginti kopustai,MB geriamo jogurto dar,ciulpiamu saldainiu
VAKARIENE-saldainiai,apelsinas,mandarinas,kepu bulka saldzia,gal dar uzsimanysim
PRIESPIECIAI-namine kepenine
PIETUS-keptos bulves su rukytom desrelem,rauginti kopustai,MB geriamo jogurto dar,ciulpiamu saldainiu
VAKARIENE-saldainiai,apelsinas,mandarinas,kepu bulka saldzia,gal dar uzsimanysim
Pusryciai - kava, surelis, kam sumustiniai
Pietus - vakarykscio bulves su hot dodinemis desrelemis ir keptos sparagines pupeles
vakariene - kepta stinta su morku-cesnako- majonezo salotomis
Pietus - vakarykscio bulves su hot dodinemis desrelemis ir keptos sparagines pupeles
vakariene - kepta stinta su morku-cesnako- majonezo salotomis