QUOTE(gitulia @ 2011 11 16, 09:42)
mandy333, va cia yra siustuvu. Jie yra koduoti ir nekoduoti, tau pagal turima modeli reiktu pasiaiskinti kuris tinka labiau
http://www.sportnutr...l...679&id4=678
http://www.sportnutr...l...679&id4=678
Del pulso daznio - jei truksta intensyvesniu treniruociu, gi galima pvz. 2 treniruotes per savaite pasidaryti ilgesnes 125-130 pulso zonoje ir kokias tris intensyvesnes aerobineje zonoje. Gi niekas neliepia varyti pastoviai tuo paciu ritmu. Taip, gal net efektyviaus, kad organizmas gauna ivairaus skirtingo kruvio
oj kokia ilga darbo diena buvo, o dar be sporto
Aciukas
gitulia kad stengiesi man padet

bet as gyvenu ne Lt tai vietiniuose saituose jau radau, ir gerai kad parasei kad yra koduoti ir nekoduoti, buciau ne nepaziurejusi ir uzsisakius
o prie tokio pulso galiu pasakyti, bus sunku priprasti, nes is charaktelio as "greituke"

tai viskas turi vykt intensyviai

seip as treniruojuosi pagal P90X, tai kaip ir sudaryta programa, nieko ten nekeitinesiu.Seniau daug kardio darydavau kol numeciau svori, dabar ir su svoriais noriu reikalu turet

o kaip tu pati treniruojies?
Papildyta:
naujokes sveikos prisijungusios
Papildyta:
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 16, 16:43)
sveikos, kas naujo?
ten tiek prirasete, as nepulsiu teisintis ir aiskinti kodel ir kam ir kaip as maitinuosi, manau tai yra kiekvieno pasirinkimas, juk neateinu cia paverkti kokia nesveika esu, kaip svoris nekrenta ir paskui neparasau kitoje zinuteje,kad geriu limonadus kertu spurgas ir pn.
atejau atvirksciai pasigirti, -1,5kg per savaite.Nustebau

manau,kad esme siame
uzsiemime, kuri kas ryta dariau 3 dienas.Pasirode kazkas smagaus ir aktyvaus.Tiesa, as tiek neistempiu, pristabdydavau tam tikrose vietose, atsigerdavau, prasieidavau per kambari.Ka jus manote?
skok pvz yoga for energy , ji orientuota bus i energijos pakelima.
sorry frosty, jei ka ne taip pasakiau, tikrai nenorejau izeist ar uzgauti.Tik savo nuomone issakyti

Aisku tavo reikalas tavo mityba, tu esi suaugus moteris ir pati gali atsakyti uz savo veiksmus

dziaugiuosi del tavo pasiekimu

ir gerai kad nuo musu nepabegai, kaip kazkas galvojo

tavo patarimai reikalingi ir laukiami

susirinkom cia sportuot, tai ta ir darykim
pagal tuos video pati esu strakaliojusi, na muzika ten"veza" juodai