Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

Labu,
Naujokėms 4u.gif 4u.gif
Nemaišykite,liemuo-ploniausia vieta,,pora cm žemiau bambos- jau pilvas 4u.gif
Šlaunį matuot per plačiausią vietą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 16, 09:28)
kazkaip nu reiktu keisti poziuri i baliukus ax.gif 

mandy,asmeniškai mano atveju ne baliukuose kaltė,aš po jų net numetu,jei tik alc.gif ir neužkandžiauju,o neužkandžiauti man visai nesunku 4u.gif bėda,kad kasdien nesusitvarkau,jeigu užvalgau ko skanaus,ar kas po akim pasimaišo,viskas,užsikabinu už maisto doh.gif taip sakant,narkomanė biggrin.gif o maisto padaugėja savaitgaliais,kai Mb grįžta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shantalė @ 2011 11 16, 19:38)
38-40 verysad.gif
bet jei butu problemu tada man atrodo nebuciau sukudus. o tai tu sportuoji daznai? kiek kcal suvartoji per diena? koks tavo figuros tipas?

QUOTE(linnn @ 2011 11 16, 19:49)
aha, tau 4u.gif . Jau atsakei smile.gif . Čia šiaip buvo įdomu, nes pasakei, kad kaulai sunkūs. Aš irgi taip dažnai sakau, nors nežinau, ar teisingai čia teigiu. Tai įdomu buvo 4u.gif .

Aš būdama apie 160cm ir sverdama 60-61kg telpu į 36 dydžio drabužius.
a, tiesa, čia merginos prisidavinėja duomenis: liemuo, klubai, šlaunis smile.gif .

ziuriu kalbat apie sunkius kaulus smile.gif
na nezinau, kaip ten pas mane, bet as esu irgi neauksta, ir sveriu dabar jau 65kg, tai va tik neseniai pirkau naujas kelnes, mazesnio dydzio smile.gif 40 smile.gif nors virsu nesioju S smile.gif
na ir nesakyciau kad esu aptekus lasinukais, nuuzpakalis ir slaunys ir nors tu jom ka nori, kruta bet vos vos vos doh.gif
ir nezinau, man mazai tai daktarai sake, kad sunkus stiprus kaulai, nes pagal viska buvau normalus vaikas (nei kudute, nei stora), pats viduriukas, pagal ugi viduriukas, o pagal svori per daug doh.gif nu ir taip ir taip ziurinejo ir kitos priezasties nerado blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 11 16, 20:41)
ziuriu kalbat apie sunkius kaulus smile.gif
na nezinau, kaip ten pas mane, bet as esu irgi neauksta, ir sveriu dabar jau 65kg, tai va tik neseniai pirkau naujas kelnes, mazesnio dydzio smile.gif 40 smile.gif nors virsu nesioju S smile.gif
na ir nesakyciau kad esu aptekus lasinukais, nuuzpakalis ir slaunys ir nors tu jom ka nori, kruta bet vos vos vos  doh.gif
ir nezinau, man mazai tai daktarai sake, kad sunkus stiprus kaulai, nes pagal viska buvau normalus vaikas (nei kudute, nei stora), pats viduriukas, pagal ugi viduriukas, o pagal svori per daug  doh.gif  nu ir taip ir taip ziurinejo ir kitos priezasties nerado  blush2.gif

as esu kriauses tipo figuros, todel labai sunku man apatine dalis sumazinti. bet cia gal laiko reikia. nes pas mane vis su nuklydimais tas lieknejimas buna blush2.gif taciau kai pamazu krenta kg, jie bent jau negrizta 2 dienas daugiau pavalgius
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 11 16, 20:25)

mandy,asmeniškai mano atveju ne baliukuose kaltė,aš po jų net numetu,jei tik  alc.gif ir neužkandžiauju,o neužkandžiauti man visai nesunku  4u.gif bėda,kad kasdien nesusitvarkau,jeigu užvalgau ko skanaus,ar kas po akim pasimaišo,viskas,užsikabinu už maisto  doh.gif taip sakant,narkomanė  biggrin.gif o maisto padaugėja savaitgaliais,kai Mb grįžta  doh.gif

na taikiau sau, kad poziuri reikia keist blush2.gif as tai labai retai geriu, per 3 men gal karta ir tai ten tik max 2"margaritas" man sunkiausia yra kai visada nuvaziuoji i baliu ir turi atsakinet i begale klausimu:ar tai neskanu kad nevalgai?kodel nenori?ir panasiai ir tada turi pasakot visa"litanija" kad sportuoji ir riebiu kepsniu nevalgai.tai man zymiai lengviau ta kepsni sukirst, negu teisintis doh.gif jau kazkada esu minejusi, kad mano draugai ir pazystami nesupratingi, kad kiti gali tureti pomegiu, o ne tik gerti ir esti doh.gif gerai kad tu baliu nera per daug smile.gif jei balius pas gimines tai yra lengviau, jie zino viska ir nespaudzia manes, tai tik is ten griztu tik uzkandusi, o nepersivalgiusi ax.gif na svetinga mes tauta, nieko nepasakysi drinks_cheers.gif
o tai tu su Mb atskirai gyveni? g.gif turbut vaiku dar neturi? g.gif (kazko per smalsi pasidariau doh.gif ) mano blogas iprotis yra kava doh.gif va toj sriti save irgi vadinu narkomane, tik per paskutinius metus pasiseke siek tiek suvaldyt vartojimo masta ax.gif
Atsakyti
Sveikos, matau esate cia susibendravusios ir gal as ne i tema busiu, bet vis dazniau mastau apie sporta namuose smile.gif
Galbut is jusu yra jau daug zinanciu apie esamus sporto video ir patarsite, kokie konkreciai tiktu apatinei kuno daliai, t.y. uzpakaliui ir leskom mesti? cool.gif bet, noreciau, kad butu stipru ir efektyvu, nesu pradedancioji sportininke. Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2011 11 16, 21:05)
Sveikos, matau esate cia susibendravusios ir gal as ne i tema busiu, bet vis dazniau mastau apie sporta namuose smile.gif
Galbut is jusu yra jau daug zinanciu apie esamus sporto video ir patarsite, kokie konkreciai tiktu apatinei kuno daliai, t.y. uzpakaliui ir leskom mesti?  cool.gif bet, noreciau, kad butu stipru ir efektyvu, nesu pradedancioji sportininke. Dekoju  4u.gif

sveika, o kokios rusies noretum sporto? kardio ar kokiu pratimu?
Atsakyti
QUOTE(Shantalė @ 2011 11 16, 22:14)
sveika, o kokios rusies noretum sporto? kardio ar kokiu pratimu?

taip, kardio treniruotems teikiu prioriteta. bet pratimu serija irgi butu idomu smile.gif Tik nemegstu LABAI svareliu. megstu sporte dinamika, greiti, intensyvuma. Daug metu lankiau aerobikos treniruotes, vasara mano favoritas - begimas smile.gif Dabar galvoju isbandyti sporta namuose, bet nesidomejau video treniruociu pasiula smile.gif Sakau, gal jau kazkas is jusu turi sukauptos vertingos informacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2011 11 16, 21:34)
taip, kardio treniruotems teikiu prioriteta. bet pratimu serija irgi butu idomu smile.gif Tik nemegstu LABAI svareliu. megstu sporte dinamika, greiti, intensyvuma. Daug metu lankiau aerobikos treniruotes, vasara mano favoritas - begimas smile.gif Dabar galvoju isbandyti sporta namuose, bet nesidomejau video treniruociu pasiula smile.gif Sakau, gal jau kazkas is jusu turi sukauptos vertingos informacijos smile.gif

tiesa sakant as tai neturiu. tiesiog youtube pasieskau ir tiek. dabar pagrinde darau fitnes pratimus. nezinau ar tau patiktu, bet yra toks saitas www.bodyrock.com
gal kas patis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2011 11 16, 22:05)
Galbut is jusu yra jau daug zinanciu apie esamus sporto video ir patarsite, kokie konkreciai tiktu apatinei kuno daliai, t.y. uzpakaliui ir leskom mesti?  cool.gif bet, noreciau, kad butu stipru ir efektyvu, nesu pradedancioji sportininke. Dekoju  4u.gif

as likusiom panom gal atrodysiu saliska nes seip dievinu si kanala ir viska ka jie daro, bet siulau zvalgytis butent cia, jei nori intensyvumo ir nesi naujoke ir nori kazko realiai efektyvaus.Tik pasakysiu taip, dirbs visas kunas darant siuos pratimus, jis turi visas dirbti, kad sumazetu tavo apimtys smile.gif thumbup.gif cia vienas is filmuku butent orientuoti treniruoti uzpakaliuka, bet visi ju video yra vienodai efektyvus, vistiek teks bendra lasinuka mesti,kad uzpakalis mazetu rolleyes.gif

o cia visoms uzpakaliukui smile.gif kazkuri skundesi, kad itupstai per lengvi paprasti, tai stai puiki variacija yra 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O tai kaip jūs sportuojat? Įsijungiat kompą ir kartu darot, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2011 11 17, 10:55)
Sveikos 4u.gif

O tai kaip jūs sportuojat? Įsijungiat kompą ir kartu darot, ar kaip?

As persimetu video i flash'iuka ir isijungiu ji per televizoriu, tada kartu ir darau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shantalė @ 2011 11 16, 15:29)
labas dar karta. as taip ir neprisistaciau. esu 22metu. ugis 1,64 sveriu 65-66. noreciau numesti bent iki 60kg. pati sportuoju su pertraukom jau kokius 10 metu. intensyviausiai vasara, nes tada begiodavau iki 1val. na o kai salta man lieka tik sokdyne ir ivairus pratimai namuose. nesenai isbandziau pratimus ziuzanos man jie  thumbup.gif , tik kaikurie dar sunkoki. mano didziausia problema yra uzpakalis ir kojos

Jerguteliau, toks jausmas, kad cia apie mane rasoma biggrin.gif Tik man metų daugiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 17 lapkričio 2011 - 11:15