Sveiki dar kartą
Pas mane dabar tokia įdomi situacija, kada pradėjau sportuoti, stengiuosi beveik visada sveikiau maitintis, svoris krito, krenta po šiek tiek ir dabar ,BET daugiausia nukrito veido srityje, kojos daug lieknesnės, o pilvas ..
Didžiulis ... Žinoma, viskas daugau mažiau sustiprėjo, bet taip nesmagu, kada kojų apimtys sumažėjo, veidas, rankos labai sustiprėjo, o pilvas kaba, ir kažkodėl nesiruošia mažėti. Ir taip viskas dabar neproporcingai atrodo. Nenumanau kokius čia pratimus be elementarių mankštos, preso pratimų daryti. Mums trenerė parodė gerą pratimą šonams, rankas iškeli virš galvos, ir lenkiesi į šonus kuo daugiau, svarbiausia daryti taisyklingai, kad pradėtų degintis riebaliukai..
QUOTE(maruša @ 2011 11 29, 17:57)
O labas pepilota, pamenu tave iš vienos temos, berods "Iki laimės -5 kg"
Tik kitu nicku buvau. Dėl tavo klausimo: neturiu supratimo, kokią programą turi omeny.
Labas
Dar norejau paklausti. Kad man nereiketu visu nuorodu perziurinet, gal galit pasakyt, kurios treniruotes butu apie 1val. ir be suoliuku? Aciu labai
Sveikos
Dėl kavos,nežinau,kaip kitiems,bet aš stengiuosi prieš sportą jos negerti,ir nemanau,kad tai gerai...turim vieną širdelę,kitos neįsistatysim,tad tausokim
Mandy333,visiškai sutinku dėl kai ko atsisakymo
man taip pat iššaukia atvirkštinį variantą...
Nors dabar irgi nekoks periodas,nu labai nekoks,vat kai užsistatai sau griežtų tikslų,tai irgi atvirkščiai gaunasi...)
Dėl baseino,kaip tu taip prisimeni,nejaugi aš minėjau
pas mus prasideda vandens aerobika tik nuo ateinančios savaitės,tik kartą per savaitę,tai ji bus sporto savaitės dalis,mano meilė
_dalyve_,o tu esi buvusi
? Jeigu taip,tai nenuostabu,kad pilvukas ne taip greitai krenta.....
Dėl kavos,nežinau,kaip kitiems,bet aš stengiuosi prieš sportą jos negerti,ir nemanau,kad tai gerai...turim vieną širdelę,kitos neįsistatysim,tad tausokim
Mandy333,visiškai sutinku dėl kai ko atsisakymo
Nors dabar irgi nekoks periodas,nu labai nekoks,vat kai užsistatai sau griežtų tikslų,tai irgi atvirkščiai gaunasi...)
Dėl baseino,kaip tu taip prisimeni,nejaugi aš minėjau
_dalyve_,o tu esi buvusi
QUOTE(MO @ 2011 12 04, 23:46)
_dalyve_,o tu esi buvusi
Ne, ne, skaudžiai jauna esu tam
Sveikos
ka daryt..keliu sanarius ir apatinius pilvo (dubens??) raumenis skauda sportuojant, nors stengiuosi daryt palengvintas pratimu versijas. vieninteli cardio darant nieko neskauda
taip noriu numest tuos nelemtus kilus, bet bijau kad nepersistengciau
ka daryt..keliu sanarius ir apatinius pilvo (dubens??) raumenis skauda sportuojant, nors stengiuosi daryt palengvintas pratimu versijas. vieninteli cardio darant nieko neskauda
QUOTE(kittychan @ 2011 12 05, 11:01)
Sveikos
Gal chondoitino/gliukozamino/MSM?
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 05, 18:56)
Aha, mastau gal papildai padetu, turbut reiketu nedaryt tu pratimu, kol sanariu bukle nepageres. O del pilvo raumenu, net neisivaizduoju..kazkoks duriantis skausmas sonuose atsilenkimus darant
QUOTE(_dalyvė_ @ 2011 12 04, 22:11)
Sveiki dar kartą
Pas mane dabar tokia įdomi situacija, kada pradėjau sportuoti, stengiuosi beveik visada sveikiau maitintis, svoris krito, krenta po šiek tiek ir dabar ,BET daugiausia nukrito veido srityje, kojos daug lieknesnės, o pilvas ..
Didžiulis ... Žinoma, viskas daugau mažiau sustiprėjo, bet taip nesmagu, kada kojų apimtys sumažėjo, veidas, rankos labai sustiprėjo, o pilvas kaba, ir kažkodėl nesiruošia mažėti. Ir taip viskas dabar neproporcingai atrodo. Nenumanau kokius čia pratimus be elementarių mankštos, preso pratimų daryti. Mums trenerė parodė gerą pratimą šonams, rankas iškeli virš galvos, ir lenkiesi į šonus kuo daugiau, svarbiausia daryti taisyklingai, kad pradėtų degintis riebaliukai..
Labas "Dalyve"
Patarimas kaip greitai ir super gražiai bei sveikai išdailinti pilvuką:
ant kilimėlio, kojos viršuje - susirietimai (kartu ir kojas keli ir viršų) - 15kartų, po to iš karto - kojas į viršų, rankos prie šonų - lengvai keli tik dubenį, kad jaustųsi tik apatiniai šoniniai raumenukai - 15kartų ir iš karto po t - dviratis su posūkiais (gulint minam ale dviratį, plius pekeliam viršų ir stengiamės alkūnes sukti kartu prie prisšingos kojos. ir taip 20 kartų.
Padaryk bent 3 tokius pakartojimus ir degs presas, kad bijosi net atsikelt
Po to būtinai gerai pratempti, kad jis toks gražus butų o ne burbulas.
Jei kasdien darysi, manau po dveijų savaičių bus jau šioks toks rezultatas
Pratimas skirtas ir vidiniam raumenukam. Rezultatas garantuotas!!! Sėkmės!
Laba diena, svarstyklės ryte ir vėl nudžiugino, mėnesio sporto ir suderintos mitybos rezultatai: -4.4 kg ir -23 cm 
Rinkis savo nuožiūra, kokias mėgsti, aš tik patarčiau 3 k./sav. skirti jėgos treniruotėms, o 2 k. kardio
Šaunuolė! Tik nepersistenk, kad negrįžtų kas nereikia su kaupu.
Bet įveikei? Šaunuolė! Man patinka tas "merdėjimo" jausmas po sunkios treniruotės
Jillian Michaels No More Trouble Zones, Shred it with Weights, iš Turbo Jam yra be šuoliukų, bet ten valandos trukmės mažai, šiaip trumpesnės, Turbo Sculpt (jėgos), Cardio Party 1 (kardio). Dar turbūt ChaLEAN Extreme be šuoliukų, ten jėgos išimtinai treniruotės, bet nesidomėjau jų trukme
QUOTE(tinute84 @ 2011 12 04, 12:39)
Marusa, man reikia pagalbos
bandau sudaryti sportavimo tvarkarasti savaitei, na tiksliau 5 dienas nes savaitgali bus off. Tai reikia patarimo, kaip kaitelioti programas kasdien????? as vis dar istikima JM 
Rinkis savo nuožiūra, kokias mėgsti, aš tik patarčiau 3 k./sav. skirti jėgos treniruotėms, o 2 k. kardio
QUOTE(_dalyvė_ @ 2011 12 04, 13:54)
Sportuoju, svoris mažėja, tikiuosi iki gimtadienio dar 2 kg "sutirpinti"
Bet 6d liko, nežinau, ar spėsiu
Šaunuolė! Tik nepersistenk, kad negrįžtų kas nereikia su kaupu.
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 04, 15:37)
Laba, bas mane baisusis kompleksas 60 kartų 10 pratimų, merdėju dabar, vienas baisiausių kompleksų tai man 
Bet įveikei? Šaunuolė! Man patinka tas "merdėjimo" jausmas po sunkios treniruotės
QUOTE(pepilota @ 2011 12 04, 22:42)
Dar norejau paklausti. Kad man nereiketu visu nuorodu perziurinet, gal galit pasakyt, kurios treniruotes butu apie 1val. ir be suoliuku? Aciu labai 
Jillian Michaels No More Trouble Zones, Shred it with Weights, iš Turbo Jam yra be šuoliukų, bet ten valandos trukmės mažai, šiaip trumpesnės, Turbo Sculpt (jėgos), Cardio Party 1 (kardio). Dar turbūt ChaLEAN Extreme be šuoliukų, ten jėgos išimtinai treniruotės, bet nesidomėjau jų trukme
Sveikos
O tau tik sportuojant skauda?
oho, koooks superinis rezultatas. Labai labai sveikinu, šaunuolė
.
QUOTE(kittychan @ 2011 12 05, 12:37)
O del pilvo raumenu, net neisivaizduoju..kazkoks duriantis skausmas sonuose atsilenkimus darant 
O tau tik sportuojant skauda?
QUOTE(maruša @ 2011 12 05, 13:21)
Laba diena, svarstyklės ryte ir vėl nudžiugino, mėnesio sporto ir suderintos mitybos rezultatai: -4.4 kg ir -23 cm 
Labuka visoms 
Papildyta:
ojei, na tu stipruolis tada
Ta apsivalgymo diena, manyciau kad is normaliu produktu, bet alus ir pica buvo pamineti(tipo kad galima)
visos knygos dar neperskaiciau, net nezinau ar verta laika gaist
o tie pasaliniai poveikiai buvo sumineti
na dieta kurioj tik 30 g angliu, man atrodo baisiau nei baisu
atrodo kazkokiam straipsni skaiciau, kad min turi but 50g angliu.
Papildyta:
QUOTE(Gytis` @ 2011 12 04, 20:16)
Tiesa pasakius mano domejimosi sritis svoriu sporte daugiau linksta link powerlifting'o (jegos trikoves) ne kulturizmo. Nors sportine dieta kazkiek panasi.
Del pacios dietos, tai taip teko girdeti, bet manau sunkoka butu su tokia sportuoti, nes visgi jegu trukumas turetu pasijausti, taip pat ir nuotaika prastesne pasidaryti del anglevandeniu trukumo. Taciau is kitos puses, svorio metimui, gal ir neblogai butu. Kiek suprantu ta apsivalgymo diena vis vien turetu susidaryti is normaliu produktu?
Istikruju, tai pas kulturistus, priesvarzybiniam periode, ir gaunasi jog padidinamas baltymu ir riebalu kiekis bei sumazinami anglevandeniai. Tik nebutinai tokiu metodu.
Del pacios dietos, tai taip teko girdeti, bet manau sunkoka butu su tokia sportuoti, nes visgi jegu trukumas turetu pasijausti, taip pat ir nuotaika prastesne pasidaryti del anglevandeniu trukumo. Taciau is kitos puses, svorio metimui, gal ir neblogai butu. Kiek suprantu ta apsivalgymo diena vis vien turetu susidaryti is normaliu produktu?
Istikruju, tai pas kulturistus, priesvarzybiniam periode, ir gaunasi jog padidinamas baltymu ir riebalu kiekis bei sumazinami anglevandeniai. Tik nebutinai tokiu metodu.
ojei, na tu stipruolis tada
Ta apsivalgymo diena, manyciau kad is normaliu produktu, bet alus ir pica buvo pamineti(tipo kad galima)