Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

Sveiki dar kartą smile.gif Pas mane dabar tokia įdomi situacija, kada pradėjau sportuoti, stengiuosi beveik visada sveikiau maitintis, svoris krito, krenta po šiek tiek ir dabar ,BET daugiausia nukrito veido srityje, kojos daug lieknesnės, o pilvas .. doh.gif Didžiulis ... Žinoma, viskas daugau mažiau sustiprėjo, bet taip nesmagu, kada kojų apimtys sumažėjo, veidas, rankos labai sustiprėjo, o pilvas kaba, ir kažkodėl nesiruošia mažėti. Ir taip viskas dabar neproporcingai atrodo. Nenumanau kokius čia pratimus be elementarių mankštos, preso pratimų daryti. Mums trenerė parodė gerą pratimą šonams, rankas iškeli virš galvos, ir lenkiesi į šonus kuo daugiau, svarbiausia daryti taisyklingai, kad pradėtų degintis riebaliukai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _dalyvė_: 04 gruodžio 2011 - 22:12
QUOTE(maruša @ 2011 11 29, 17:57)
O labas pepilota, pamenu tave iš vienos temos, berods "Iki laimės -5 kg" ax.gif Tik kitu nicku buvau. Dėl tavo klausimo: neturiu supratimo, kokią programą turi omeny.

Labas 4u.gif Net idomu kokiu nicku buvai? Man visi lieknejimai jau praeitas etapas. Dabar tik sportas aktualu del bendros savijautos. Didziausia svajone - treniruotes su asmeniniu treneriu. Kol kas judu kiek iseina ir kaip iseina, kad tik judet. Rimtesniem sportam neturiu salygu kol kas.

Dar norejau paklausti. Kad man nereiketu visu nuorodu perziurinet, gal galit pasakyt, kurios treniruotes butu apie 1val. ir be suoliuku? Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Dėl kavos,nežinau,kaip kitiems,bet aš stengiuosi prieš sportą jos negerti,ir nemanau,kad tai gerai...turim vieną širdelę,kitos neįsistatysim,tad tausokim smile.gif
Mandy333,visiškai sutinku dėl kai ko atsisakymo drinks_cheers.gif man taip pat iššaukia atvirkštinį variantą...
Nors dabar irgi nekoks periodas,nu labai nekoks,vat kai užsistatai sau griežtų tikslų,tai irgi atvirkščiai gaunasi...) verysad.gif
Dėl baseino,kaip tu taip prisimeni,nejaugi aš minėjau bigsmile.gif blush2.gif 4u.gif pas mus prasideda vandens aerobika tik nuo ateinančios savaitės,tik kartą per savaitę,tai ji bus sporto savaitės dalis,mano meilė wub.gif
_dalyve_,o tu esi buvusi nestuke.gif ? Jeigu taip,tai nenuostabu,kad pilvukas ne taip greitai krenta.....
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 12 04, 23:46)

_dalyve_,o tu esi buvusi  nestuke.gif ? Jeigu taip,tai nenuostabu,kad pilvukas ne taip greitai krenta.....

Ne, ne, skaudžiai jauna esu tam smile.gif ax.gif
Atsakyti
Labas naktis,
Atnaujinau albumėlį, o dabar krentu į lovą, pašnekėsim ryt darbe biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ka daryt..keliu sanarius ir apatinius pilvo (dubens??) raumenis skauda sportuojant, nors stengiuosi daryt palengvintas pratimu versijas. vieninteli cardio darant nieko neskauda g.gif
taip noriu numest tuos nelemtus kilus, bet bijau kad nepersistengciau
Atsakyti
QUOTE(kittychan @ 2011 12 05, 11:01)
Sveikos 4u.gif

ka daryt..keliu sanarius ir apatinius pilvo (dubens??) raumenis skauda sportuojant, nors stengiuosi daryt palengvintas pratimu versijas. vieninteli cardio darant nieko neskauda  g.gif
taip noriu numest tuos nelemtus kilus, bet bijau kad nepersistengciau

Gal chondoitino/gliukozamino/MSM? g.gif Na ir krūvį reguliuoti
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 05, 18:56)
Gal chondoitino/gliukozamino/MSM? g.gif Na ir krūvį reguliuoti

Aha, mastau gal papildai padetu, turbut reiketu nedaryt tu pratimu, kol sanariu bukle nepageres. O del pilvo raumenu, net neisivaizduoju..kazkoks duriantis skausmas sonuose atsilenkimus darant blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kittychan: 05 gruodžio 2011 - 12:38
QUOTE(_dalyvė_ @ 2011 12 04, 22:11)
Sveiki dar kartą  smile.gif  Pas mane dabar tokia įdomi situacija, kada pradėjau sportuoti, stengiuosi beveik visada sveikiau maitintis, svoris krito, krenta po šiek tiek ir dabar ,BET daugiausia nukrito veido srityje, kojos daug lieknesnės, o pilvas ..  doh.gif  Didžiulis ... Žinoma, viskas daugau mažiau sustiprėjo, bet taip nesmagu, kada kojų apimtys sumažėjo, veidas, rankos labai sustiprėjo, o pilvas kaba, ir kažkodėl nesiruošia mažėti. Ir taip viskas dabar neproporcingai atrodo. Nenumanau kokius čia pratimus be elementarių mankštos, preso pratimų daryti. Mums trenerė parodė gerą pratimą šonams, rankas iškeli virš galvos, ir lenkiesi į šonus kuo daugiau, svarbiausia daryti taisyklingai, kad pradėtų degintis riebaliukai..

Labas "Dalyve"
Patarimas kaip greitai ir super gražiai bei sveikai išdailinti pilvuką:
ant kilimėlio, kojos viršuje - susirietimai (kartu ir kojas keli ir viršų) - 15kartų, po to iš karto - kojas į viršų, rankos prie šonų - lengvai keli tik dubenį, kad jaustųsi tik apatiniai šoniniai raumenukai - 15kartų ir iš karto po t - dviratis su posūkiais (gulint minam ale dviratį, plius pekeliam viršų ir stengiamės alkūnes sukti kartu prie prisšingos kojos. ir taip 20 kartų.

Padaryk bent 3 tokius pakartojimus ir degs presas, kad bijosi net atsikelt biggrin.gif
Po to būtinai gerai pratempti, kad jis toks gražus butų o ne burbulas.
Jei kasdien darysi, manau po dveijų savaičių bus jau šioks toks rezultatas smile.gif Ir būtinai stebėk nugarą, jei skaudės, tai žinok, kad reikia labiau susisieti ir mažiau atsilenkti.
Pratimas skirtas ir vidiniam raumenukam. Rezultatas garantuotas!!! Sėkmės! thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, svarstyklės ryte ir vėl nudžiugino, mėnesio sporto ir suderintos mitybos rezultatai: -4.4 kg ir -23 cm thumbup.gif
QUOTE(tinute84 @ 2011 12 04, 12:39)
Marusa, man reikia pagalbos  blush2.gif  bandau sudaryti sportavimo tvarkarasti savaitei, na tiksliau 5 dienas nes savaitgali bus off. Tai reikia patarimo, kaip kaitelioti programas kasdien?????  as vis dar istikima JM  thumbup.gif

Rinkis savo nuožiūra, kokias mėgsti, aš tik patarčiau 3 k./sav. skirti jėgos treniruotėms, o 2 k. kardio mirksiukas.gif
QUOTE(_dalyvė_ @ 2011 12 04, 13:54)
Sportuoju, svoris mažėja, tikiuosi iki gimtadienio dar 2 kg "sutirpinti"  ax.gif  Bet 6d liko, nežinau, ar spėsiu  4u.gif  blush2.gif

Šaunuolė! Tik nepersistenk, kad negrįžtų kas nereikia su kaupu.
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 04, 15:37)
Laba, bas mane baisusis kompleksas 60 kartų 10 pratimų, merdėju dabar, vienas baisiausių kompleksų tai man wacko.gif

Bet įveikei? Šaunuolė! Man patinka tas "merdėjimo" jausmas po sunkios treniruotės cool.gif
QUOTE(pepilota @ 2011 12 04, 22:42)
Dar norejau paklausti. Kad man nereiketu visu nuorodu perziurinet, gal galit pasakyt, kurios treniruotes butu apie 1val. ir be suoliuku? Aciu labai 4u.gif

Jillian Michaels No More Trouble Zones, Shred it with Weights, iš Turbo Jam yra be šuoliukų, bet ten valandos trukmės mažai, šiaip trumpesnės, Turbo Sculpt (jėgos), Cardio Party 1 (kardio). Dar turbūt ChaLEAN Extreme be šuoliukų, ten jėgos išimtinai treniruotės, bet nesidomėjau jų trukme 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif

QUOTE(kittychan @ 2011 12 05, 12:37)
O del pilvo raumenu, net neisivaizduoju..kazkoks duriantis skausmas sonuose atsilenkimus darant  blink.gif

O tau tik sportuojant skauda?

QUOTE(maruša @ 2011 12 05, 13:21)
Laba diena, svarstyklės ryte ir vėl nudžiugino, mėnesio sporto ir suderintos mitybos rezultatai: -4.4 kg ir -23 cm thumbup.gif

blink.gif blink.gif oho, koooks superinis rezultatas. Labai labai sveikinu, šaunuolė 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
Labuka visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytis` @ 2011 12 04, 20:16)
Tiesa pasakius mano domejimosi sritis svoriu sporte daugiau linksta link powerlifting'o (jegos trikoves) ne kulturizmo. Nors sportine dieta kazkiek panasi.
Del pacios dietos, tai taip teko girdeti, bet manau sunkoka butu su tokia sportuoti, nes visgi jegu trukumas turetu pasijausti, taip pat ir nuotaika prastesne pasidaryti del anglevandeniu trukumo. Taciau is kitos puses, svorio metimui, gal ir neblogai butu. Kiek suprantu ta apsivalgymo diena vis vien turetu susidaryti is normaliu produktu?
Istikruju, tai pas kulturistus, priesvarzybiniam periode, ir gaunasi jog padidinamas baltymu ir riebalu kiekis bei sumazinami anglevandeniai. Tik nebutinai tokiu metodu.

ojei, na tu stipruolis tada smile.gif
Ta apsivalgymo diena, manyciau kad is normaliu produktu, bet alus ir pica buvo pamineti(tipo kad galima) smile.gif visos knygos dar neperskaiciau, net nezinau ar verta laika gaist g.gif o tie pasaliniai poveikiai buvo sumineti ax.gif na dieta kurioj tik 30 g angliu, man atrodo baisiau nei baisu doh.gif atrodo kazkokiam straipsni skaiciau, kad min turi but 50g angliu.
Atsakyti