Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

QUOTE(MO @ 2011 12 18, 16:20)
-jau ir tavo nuorodoj paveizėjau,ir bodyrockerių saite,nu ką,visai anei s..binės,anei klubų,kojos kaip pagaliai
-vat vieno,ko pavydžiu,tai preso <...> nu ir rankų dar

Jau čia taip, vienos kūno dalys gražu, o kitų nelieka ax.gif Mano irgi dabar, rankų, nugaros raumenys, presiukas suuuper, krūtinė aišku sumažėjo.. bet užtat su užpakaliu dar yra kas veikt gun_bandana.gif
QUOTE(_dalyvė_ @ 2011 12 18, 23:45)
Bet šiandien, ryte atsistojus ant svarstyklių, mane pagaliau nudžiugino rodomi skaičiukai, taip, jie dideli, bet aš judu į priekį, kopiu į antrąjį numetimo dešimtį  thumbup.gif 

Kokia treniruotė? bigsmile.gif
Nesvarbu, kokie, svarbu, kad judi į priekį, šaunuolė, taip ir toliau!!!

Aš šįryt dar 100 g palengvėjau po savaitgalio, turėjom svečių, pirtis ir t.t. Bet nepersivalgiau ir negėriau alkoholio, tik mineralkę su šiek tiek citrinos ir nealkoholinio alaus, koks superinis jausmas, na taip gaiviai jautiesi, kai geri vandenį, o ne alko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 12 19, 10:32)
Jau čia taip, vienos kūno dalys gražu, o kitų nelieka ax.gif

aš manau,kad viską,išskyrus (.)(.),galima "pasidaryti" sporto pagalba,taip pat ir ()() biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(_dalyvė_ @ 2011 12 18, 23:45)
judu į priekį, kopiu į antrąjį numetimo dešimtį  thumbup.gif 

liuks thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
dalyvė, šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif As jau po JM thumbup.gif thumbup.gif
na, mane svarstykles pradziugino..per pora dienu nuo pentadienio -1.6 kg biggrin.gif biggrin.gif svarbiausia valgiau kaip visada, tvarkingai, tik nebuvo sporto, nes pagal grafika savaitgaliai man OFF. ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 12 19, 11:16)
aš manau,kad viską,išskyrus (.)(.),galima "pasidaryti" sporto pagalba,taip pat ir ()()  biggrin.gif

Na taip, o papus tepadidins tik vaiko maitinimas arba plastikos chirurgai biggrin.gif
tinute84, šaunu, matai, kaip sakėm, taip ir buvo cool.gif
chérie, kur pradingus, ko nešneki tokia, man atrodo, sportus iškeitei į spurgas prie TV, tikiuosi klystu? tongue.gif
Sėdžiu visa apsipatenkinus, treneris prigyrė, sakė, jei taip ir toliau, įkels mano atvejį kaip sėkmingo lieknėjimo istoriją... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 12 19, 15:58)
chérie, kur pradingus, ko nešneki tokia, man atrodo, sportus iškeitei į spurgas prie TV, tikiuosi klystu?
Panašiai, tik ne prie TV, o prie knygų. Rytoj egzaminas doh.gif Ir savaitės gale važiuoju atgal į Lietuvą, va tada tai bus maisto išbandymas doh.gif biggrin.gif Bet deja ilgai nesisvečiuosiu, iškart po švenčių atgal. Gal tada pavyks susidraugauti su sportu blush2.gif Nu gėda, kad negaliu prisiverst pasportuot, bet subinės vistiek neprisiverčiu pajudint doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 12 19, 14:58)
Na taip, o papus tepadidins tik vaiko maitinimas arba plastikos chirurgai biggrin.gif
tinute84, šaunu, matai, kaip sakėm, taip ir buvo cool.gif
chérie, kur pradingus, ko nešneki tokia, man atrodo, sportus iškeitei į spurgas prie TV, tikiuosi klystu? tongue.gif
Sėdžiu visa apsipatenkinus, treneris prigyrė, sakė, jei taip ir toliau, įkels mano atvejį kaip sėkmingo lieknėjimo istoriją... rolleyes.gif

vaiko maitinimas-laikinai lotuliukas.gif
kaip faina thumbup.gif o tu jau programą keiti?

QUOTE(chérie @ 2011 12 19, 15:24)
Panašiai, tik ne prie TV, o prie knygų. Rytoj egzaminas doh.gif Ir savaitės gale važiuoju atgal į Lietuvą, va tada tai bus maisto išbandymas doh.gif biggrin.gif Bet deja ilgai nesisvečiuosiu, iškart po švenčių atgal. Gal tada pavyks susidraugauti su sportu blush2.gif Nu gėda, kad negaliu prisiverst pasportuot, bet subinės vistiek neprisiverčiu pajudint doh.gif  ax.gif

sėkmės egzamine 4u.gif

tinute,nu va,taip ir sakėm,gal skysčiai susikaupę buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jei vaikas po vaiko, kuriam laikui išsilaikytų didesni lotuliukas.gif
Jo, šiandien pradėjau 7 sav. iš 12, darau pratimus su kamuoliu ir žyyymiai sunkesniais hanteliais, vakar kiek laimės buvo, kai netyčia sandėliuke atradau vyro užmestą 7 kg hantelių porą, maniau, kad tik vieną tokį turim, jetus, nereiks pirkt bigsmile.gif
chérie, sėkmės egzamine mirksiukas.gif Vadovaukis studentiška taisykle: svarbiausia nesijaudinti, gerai maitintis ir išsimiegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 12 18, 22:41)
Mandy333,sveika parvykus  biggrin.gif  4u.gif kokiam krašte randiesi?  rolleyes.gif
pasirodyk albume,ką?  4u.gif

dekui, tik man liudna kad pasportuoti neiseina verysad.gif Gyvenu Saules mieste smile.gif na buvom Rygoj, o snigo kaip fainai thumbup.gif o cia jokio sniego doh.gif
Tikrai VV tiek girdejom apie tave, o mums nepasirodai g.gif
Marusa na tu musu saunuole, labai tavim didziuojames thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As tai beje pagalvojau, kad jau papukam pinigeliu reiketu pradet taupyt, koki skyreli sukurpsim abi lotuliukas.gif
cherie, sekmes tau egzamine, lauksim griztant i LT, oj smagu cia grist, gausus vaisiu stalai doh.gif pliusas tik kad alkoholio negeriu, nors cia kcal kieki sutaupau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 12 19, 16:04)
As tai beje pagalvojau, kad jau papukam pinigeliu reiketu pradet taupyt, koki skyreli sukurpsim abi lotuliukas.gif

Jo lotuliukas.gif Aš turbūt treneriui pasiūlysiu kokį procentą nuo jam uždirbtų klientų įmokų išskirti tai operacijai lotuliukas.gif
Atsakyti
Cherie, sekmes tau egzamine 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Marusa, tu kaip visada saunuole, mums pavyzdys, kaip galima pasiekti savo tiksla!!!! thumbup.gif thumbup.gif as kazka jau busiu praleidusi, kokia tu cia programa asmenine turi?? su treneriu klube sportuoji, ar namie o tik pas ji konsultuojiesi????
Jo, man tikriausiai taip ir buvo kad skysciai uzsilaike, bet kaip sove tai isove gerai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gal Gytis kada pasirodys.. ax.gif ax.gif reiketu man pratimuku slaunu riebalus tirpinti ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 12 19, 16:04)
Gyvenu Saules mieste smile.gif

o ilgai būsi? bigsmile.gif Planuojam po Naujų savaitei palėkt,mažu susimatytume thumbup.gif

QUOTE(maruša @ 2011 12 19, 16:23)
Jo lotuliukas.gif Aš turbūt treneriui pasiūlysiu kokį procentą nuo jam uždirbtų klientų įmokų išskirti tai operacijai lotuliukas.gif

nus,man tada procentas už klientūros prirodymą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti