Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

QUOTE(mandy333 @ 2011 12 19, 16:04)
Tikrai VV tiek girdejom apie tave, o mums nepasirodai g.gif

nono.gif tam ir nikas, tam ir forumas. Jei mes sutariame sporto temoje, nereiškia, kad su kuo nors iš čia sutarsime kitu atveju, kitoje temoje ir kai pamačiau per laiką kiek forumuose būna skalbinių plovimo, persipykimų, tai ignoruoju tokius dalykus kaip bendri albumai ar pan. sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 12 19, 18:20)
o ilgai būsi?  bigsmile.gif Planuojam po Naujų savaitei palėkt,mažu susimatytume  thumbup.gif

na ideja tai super thumbup.gif tai tu irgi kur netoliese gyveni? smile.gif na po nauju is karto isvaziuojam, nes tik 2 savaites atostogu tegavom, be to tos sventes, tai tu atostogu is vis mazai g.gif .Vasara griztam 3 savaitem, tai kazka reiketu sugalvoti smile.gif
Papildyta:
VV na nezinau kaip buna kituose temose, nes neturiu laiko lankytis visur, dziaugiuosi cia suspejus uzsukti thumbup.gif bet man pasirode cia mergaites labai draugiskos, fainos ir mielos, be to tos kuriuos nenori rodytis, nusipaveiksluoja "be veido" tik kuna blush2.gif o man kai pasakoja as tokia ir anokia, tai tuscios kalbos ir atrodo nerimtai kai nuotraukos nematai ax.gif bet cia tik mano nuomone, beje jokio spaudimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2011 12 19, 18:21)
Gal Gytis kada pasirodys.. ax.gif  ax.gif  reiketu man pratimuku slaunu riebalus tirpinti  ax.gif  ax.gif

Nuo kazkurios vienos vietos numesti riebalus neimanoma. Siuo atveju nieko naujo nepasakysiu. Mityba, kardio treniruotes, treniruotes su svoriais. Dabar del paciu pratimu, tai galite pasiziureti cia http://www.exrx.net/...st/ThighWt.html bei pasirinkti pagal jusu turima iranga ir galimybes.
Atsakyti
aciu Gyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 19, 19:52)
nono.gif tam ir nikas, tam ir forumas. Jei mes sutariame sporto temoje, nereiškia, kad su kuo nors iš čia sutarsime kitu atveju, kitoje temoje ir kai pamačiau per laiką kiek forumuose būna skalbinių plovimo, persipykimų, tai ignoruoju tokius dalykus kaip bendri albumai ar pan. sunglasses2.gif

gi veidą nukirpk,ir viskas mirksiukas.gif 4u.gif
aš tavęs aukščiau klausiau dėl tavo naudojamo inventoriaus sporto metu unsure.gif blush2.gif

QUOTE(mandy333 @ 2011 12 19, 21:10)

gaila,o mes planuojam kaip tik tą savaitę po Naujųjų... verysad.gif dėl vasaros,nežinia,ar niekas nebus pasikeitę,labai jau permainingi metai turėtų būti....
aš toli nuo tavo miesto gyvenu,bet ten palikti mano visi sentimentai,draugės,miela,gera sugrįžti wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(maruša @ 2011 12 19, 15:53)
Jo, šiandien pradėjau 7 sav. iš 12,

o tu jam kas mėnesį turi parašyti? g.gif
Atsakyti
tinute84, kad nesikartočiau, parašysiu į AŽ mirksiukas.gif
MO, kas dvi savaites siunčiu pastangų ir rezultatų žurnalą, kurį pildau kasdien, o kas keturios savaitės - foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 20 gruodžio 2011 - 08:53
QUOTE(maruša @ 2011 12 20, 08:52)
tinute84, kad nesikartočiau, parašysiu į AŽ mirksiukas.gif
MO, kas dvi savaites siunčiu pastangų ir rezultatų žurnalą, kurį pildau kasdien, o kas keturios savaitės - foto.

aa,geras bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
QUOTE(MO @ 2011 12 19, 23:47)
gi veidą nukirpk,ir viskas  mirksiukas.gif  4u.gif
aš tavęs aukščiau klausiau dėl tavo naudojamo inventoriaus sporto metu  unsure.gif  blush2.gif

Kad ir neturiu naujesnių tokių atvirų foto, kur tiktų šios temos dalyvėms. Tiesiog yra tam tikrų priežasčių... ax.gif
Naudoju paprastą paprasčiausią ir persistatau per tas 10 sek. intervalą arba per kompą, dėjo čia merginos įvairių. O pradiniai 2008 metų pratimai yra jų youtube charliejames1975. Reikia pirktis štangą ir smulkesnius bei sunkius hantelius. Bet tai yra pagrindas ir vėliau nebebaisūs tie kiti labai sunkūs kūno svorio pratimai, nes labai išsidirba nugara, pečiai, rankos ir kojos, nes visokius įtūpstus darai.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 20, 09:14)
Sveikutės smile.gif

Kad ir neturiu naujesnių tokių atvirų foto, kur tiktų šios temos dalyvėms. Tiesiog yra tam tikrų priežasčių... ax.gif
Naudoju paprastą paprasčiausią ir persistatau per tas 10 sek. intervalą arba per kompą, dėjo čia merginos įvairių. O pradiniai 2008 metų pratimai yra jų youtube charliejames1975. Reikia pirktis štangą ir smulkesnius bei sunkius hantelius. Bet tai yra pagrindas ir vėliau nebebaisūs tie kiti labai sunkūs kūno svorio pratimai, nes labai išsidirba nugara, pečiai, rankos ir kojos, nes visokius įtūpstus darai.

aišku,ačiū 4u.gif
su tais pritūpimais ant vienos kojos.... MB žvengė savaitgalį,kad nepadarau,o pats kai pabandė lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar užsikaprizijo,sakė, grįš savaitgalį jau mokėdamas padaryt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 12 20, 09:16)
aišku,ačiū  4u.gif
su tais pritūpimais ant vienos kojos.... MB žvengė  savaitgalį,kad nepadarau,o pats kai pabandė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif dabar užsikaprizijo,sakė, grįš savaitgalį jau mokėdamas padaryt  hihihi.gif

Įsivaizduok, maniškis irgi nepadaro ohmy.gif Aš taip nustebau doh.gif Bet po to pagalvojau, kad gi diedai dauguma nemėgsta kojų sportinti biggrin.gif Tai nors ko jis nepadaro dabar, aš krūčiau jaučiuos biggrin.gif Tai mokosi dabar. Ant kėdutės sėdasi, remiasi ir tai sunku jam, o dar ilgas, tai vaizdelis geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2011 12 19, 23:10)
aciu Gyti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nera uz ka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 20, 10:50)
Įsivaizduok, maniškis irgi nepadaro ohmy.gif Aš taip nustebau doh.gif Bet po to pagalvojau, kad gi diedai dauguma nemėgsta kojų sportinti biggrin.gif Tai nors ko jis nepadaro dabar, aš krūčiau jaučiuos biggrin.gif Tai mokosi dabar. Ant kėdutės sėdasi, remiasi ir tai sunku jam, o dar ilgas, tai vaizdelis geras lotuliukas.gif

Gal del to, kad lyksvara sunku islaikyti? Jei dar sakai jog aukstas, tai kartais tokia problema uzklumpa. Is patirties zinau biggrin.gif
Del to jog nemegsta koju treniruoti, tai tiesa. Nors dabar salej pastebiu jau daugiau ir daugiau pradeda daryti pritupimus bei vienas kitas mirties trauka.
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2011 12 20, 12:06)
Gal del to, kad lyksvara sunku islaikyti? Jei dar sakai jog aukstas, tai kartais tokia problema uzklumpa. Is patirties zinau  biggrin.gif
Del to jog nemegsta koju treniruoti, tai tiesa. Nors dabar salej pastebiu jau daugiau ir daugiau pradeda daryti pritupimus bei vienas kitas mirties trauka.

Viską turbūt sunku biggrin.gif Na šiaip dar ir nejuokingą bėdą turi, problemų su stuburu... Bet tai ir lieka sportas kaip vienintelis geriausias sprendimas ir intensyviai sportuojant jam tikrai geriau. Ir jau palaipsniui nusiteikia, kad tikrai labai apsimoka kojas sportinti taip pat.
Atsakyti