Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

Labukas smile.gif
nuo vakar pradėjau 5tą P90X savaitę. Kol kas didelių pokyčių nepastebėjau, bet jaučiuos stipresnė- tai faktas thumbup.gif
Pastebėjau, kad P90X daugiau treniruoja viršutinę kūno dalį, o mano kaip tik problematiška apatinė dalis. Labiausiai noriu sumažinti šlaunis smile.gif šiuo metu mano klubų apimtis - 90cm, o šlaunies- 52cm..galvoju, gal šiek tiek pamodifikuot pratimų programą biggrin.gif Jau pakeičiau Cardio X į Plyometrics, nes ten tikrai intensyviau dirbama smile.gif dabar galvoju Core Synergistics pakeisti irgi į kokį Cardio ar HIIT variantą, kad daugiau kojytės pajudėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2011 12 20, 13:57)
šiuo metu mano klubų apimtis - 90cm, o šlaunies- 52cm..

Vaje, tai koks tavo ūgis, kad šlaunis tik 52 cm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 20, 14:00)
Viską turbūt sunku biggrin.gif Na šiaip dar ir nejuokingą bėdą turi, problemų su stuburu... Bet tai ir lieka sportas kaip vienintelis geriausias sprendimas ir intensyviai sportuojant jam tikrai geriau. Ir jau palaipsniui nusiteikia, kad tikrai labai apsimoka kojas sportinti taip pat.

Tiesa del pritupumu ir ugio, tai cia panasiai, kaip piramides principas. Kuo aukstesne, tai tuo pagrindas platesnis. Todel ir pritupimuose reiktu deti kojas placiau. Pvz. as tupdamas, tai tikrai ganetinai placiai jas laikau, nes siaurai neiseina itupt normaliai.
O, kad kojas reikia daryti, tai tikrai. Jau vien del bendro vaizdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 20, 15:26)

Pamiršau paminėti - 1,65. Tai šlaunys atrodo ganėtinai stambios.
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2011 12 20, 18:37)
Pamiršau paminėti - 1,65. Tai šlaunys atrodo ganėtinai stambios.

išsigalvonė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 20, 14:26)

Mano 54 4u.gif blush2.gif Ir mano ūgis 170, bet šlaunys tikrai atrodo stambokos. verysad.gif

Net ne šiek tiek ... o gerokai - pasitaisau perskaičius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _dalyvė_: 20 gruodžio 2011 - 22:14
QUOTE(_dalyvė_ @ 2011 12 20, 22:14)
Mano 54  4u.gif  blush2.gif  Ir mano ūgis 170, bet šlaunys tikrai atrodo stambokos. verysad.gif

Net ne šiek tiek ... o gerokai - pasitaisau perskaičius.

Nu kaip man keista unsure.gif Arba jūs kažkokios įsimylėjusios į paaugles schmoll.gif
Atsakyti
kalbant apie slaunis, mano 55cm, o ugis165, tai atrodo baisiai, pati baisiausia mano kuno dalis doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš anksčiau turėjau stangrias šlaunis, bet nežinau, ar čia nuo KT vartojimo, ar nuo kokio kito veiksnio mano apatinė kūno dalis suapvalėjo, ir plius dar celiulitas atsirado g.gif tai dėl to norisi stangresnių šlaunų.
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2011 12 20, 23:04)
kalbant apie slaunis, mano 55cm, o ugis165, tai atrodo baisiai, pati baisiausia mano kuno dalis  doh.gif  doh.gif

Mano deja ne .. Baisiausia tai pilvo dalis ... Vat aš siekiu dabartinio Jūsų esamo kūno masės svorio, bet na, pagalvojus, kiek jau "pamečiau" nebedaug jau ir liko smile.gif)) thumbup.gif
Atsakyti
o pas mane beda yra sonai. siaip esu dar ir kriauses figuros tipo, bet nemazai riebaliuku nused ir ant sonu.. o juos panaikint lbai sunku... reikyu lanka isigyt, bet kolkas finansai neleidzia doh.gif
o del slaunu tada as patylesiu.. nes mano 58cm, o ugis 164. dziaugciausi ir 54cm turedama su tokiu ugiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shantalė @ 2011 12 21, 15:16)
o pas mane beda yra sonai. siaip esu dar ir kriauses figuros tipo, bet nemazai riebaliuku nused ir ant sonu.. o juos panaikint lbai sunku... reikyu lanka isigyt, bet kolkas finansai neleidzia doh.gif
o del slaunu tada as patylesiu.. nes mano 58cm, o ugis 164. dziaugciausi ir 54cm turedama su tokiu ugiu unsure.gif

O tu džiaukis ką turi smile.gif man tai pavyzdžiui gražu, numirčiau turbūt, jei šlaunis pasiektų 52 cm unsure.gif Neįsivaizduoju kaip atrodyčiau, kai jos ir taip normalios. Galbūt kitų visai kitokie sudėjimai viršutinėje kūno dalyje tuomet, bet jei aš būdama stambesnių kaulų, nusikūdinčiau šlaunis, tai mirtis alyvose doh.gif biggrin.gif Man svarbu, kad keliai nebūtų apriebėję ir virš kelių, o jei ten prie pat uodegos įstatymo šlaunis apvali, tai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti