Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 14, 18:38)
Maniškis, pats pirmasis hiacintas  4u.gif

Pavasaris jau artėja wub.gif
Atsakyti
Na taip,dziaugiuosi ir as pirmaisiais hiacintais biggrin.gif,manieji violetiniai,tik labai zemuciai.
Atsakyti
Tai jau tikrai, pavasariu jau kvepia flirt.gif
Atsakyti
Gavau dovanu nuo kolegu hiacintu vazoncika. Vienas ziedstiebis kazkodel dvigubas biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Merginos, ar aš kažką ne taip padariau, kad mano hiacintai skleidžiasi dar neišlindę? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DonaMia: 17 sausio 2013 - 21:38
QUOTE(DonaMia @ 2013 01 17, 23:38)
Merginos, ar aš kažką ne taip padariau, kad mano hiacintai skleidžiasi dar neišlindę? smile.gif

kaip tik trupučiuką anksčiau apie tai rašyta doh.gif reikėjo laikyti tamsiai ar uždėti "kepurėlę" kol užsiaugina lapukus ir žiedyną 4u.gif
Atsakyti
Katik ir aš perskaičiau, tai mano vienas irgi jau leidžia lapelius ir žiedyna suskroves žemai, tai katik uždengiau nuo sulčių pakelio viršų nupjoviau ir skylučių padariau, kad kvepuotu. Maniškis baltas nužydėjo nukirpau žiedstebį, o lapus palikti, kol patys pagels, ar ir juos nukirpti?
Atsakyti
merginos as savuosius dar rusyje dziovinu, tad jeigu galeciau gauti patarimu - ar jau reiketu svogunelius sodinti i vazonus, beje svogunelius pasidariau pati is motininio augalo svoguno, didelis Aciu 4u.gif
p.s. pirma tema perskaiciau, beje gavosi taip, kad lapkriti parsinesiau rusin ir pamirsau doh.gif visas apdziuvo ir zemese gyveno, o isemus esu jau antra savaite, tai suku galva ar butu imanoma svogunelius isaknydinti, prazeldinti, o gal prazydinti g.gif
svoguniukailabai maziukai, nago dydzio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 18 sausio 2013 - 16:13
QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 18, 16:50)
Katik ir aš perskaičiau, tai mano vienas irgi jau leidžia lapelius ir žiedyna suskroves žemai, tai katik uždengiau nuo sulčių pakelio viršų nupjoviau ir skylučių padariau, kad kvepuotu. Maniškis baltas nužydėjo nukirpau žiedstebį, o lapus palikti, kol patys pagels, ar ir juos nukirpti?

As tai skaiciau knygoj, kad jie turi savaime nugelsti. Ir dar skaiciau, kad juos po to kai nugels lapai, reikia isimti is vazono ir kuri laika laikyti svoguna ten kur near tiesioginiu saules spinduliu. Ar kas nors yra taip dare? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 01 18, 17:19)
As tai skaiciau knygoj, kad jie turi savaime nugelsti. Ir dar skaiciau, kad juos po to kai nugels lapai, reikia isimti is vazono ir kuri laika laikyti svoguna ten kur near tiesioginiu saules spinduliu. Ar kas nors yra taip dare? g.gif

as taip dariau, gavosi savaime per uzmirstuma tad dabar bandysiu sodinti, tik dar truputi palauksiu, kol galutinai sudzius rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 01 18, 18:09)
merginos as savuosius dar rusyje dziovinu, tad jeigu galeciau gauti patarimu - ar jau reiketu svogunelius sodinti i vazonus, beje svogunelius pasidariau pati is motininio augalo svoguno, didelis Aciu 4u.gif
p.s. pirma tema perskaiciau, beje gavosi taip, kad lapkriti parsinesiau rusin ir pamirsau doh.gif visas apdziuvo ir zemese gyveno, o isemus esu jau antra savaite, tai suku galva ar butu imanoma svogunelius isaknydinti, prazeldinti, o gal prazydinti g.gif
svoguniukailabai maziukai, nago dydzio...

Tai kad mažų svogūnėlių vazonuose "nežydina"... Net ir didieji po naminio žydėjimo eina į daržą atsigauti...
Atsakyti
Tai dabar aš pasimečiau. Kadangi pirmus metus auginu hiacintus, tai o jei aš neturiu daržo? Gyvenu bute. Tai dabar nužydėjo man vienas, bet su lapais, dar nekirpau tai kai nudžiūs jie, hiacintus išraut iš vazonėlio? Ir kur nėš bute kur palikt, ar geriau į rūsi? Pas man tokia problemą, aš viską lovelin susodonau rudenį. 2 hiacintai , 2 narcizai ir 3 tulpės, tai narcizai jau peržydėjo, hiacintas vienas irgi jau, kitas dar tik leidžia žiedą, o tulpės irgi jau dygsta.
Atsakyti