Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

Po truputį skleidžiasi ax.gif
http://public.fotki....s/dscf7778.html
Papildyta:
[quote=Savvy,2013 02 05, 15:28]

Pas Jus tikras pavasaris bigsmile.gif thumbup.gif
Labai thumbup.gif gražu 4u.gif
Atsakyti
Savvy,
Nuostabu, bigsmile.gif ale visi, kaip susiderine, orandžinukai sužydėjo. Gal labiausiai tai krokai su orchidėja orandžiniai? biggrin.gif Labai gražūs žiedai wub.gif

Garbanegarbane,
Nuostabi kompanija....... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esmileja: 06 vasario 2013 - 22:41
QUOTE(esmileja @ 2013 02 06, 22:40)

Garbanegarbane,
Nuostabi kompanija....... wub.gif  wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Merginos norejau paklausti ar reiktu persodintihiacinta, vakar pirkau maximoje ir jo svogunas i toki nedideli vazoniuka ikistas islindes svogunelis visas, pats augaliukas krauna ziedus, bet dar nezydintis, tad suku galva ar man ji reiketu i didesni vazona sodinti dabar ar palikti taip kaip yra g.gif Aciu mergaites, kuri patarsite drinks_cheers.gif
Atsakyti
Palikti palikti, tik nesugalvokite persodinti... schmoll.gif , o ypač kai jau krauna žiedus. Jie visai gerai jaučiasi tuose vazoniukuose, net po 3 ir kelis buna sukyšti. Jau kai nužydės, nudžiūs lapai, tada galėsite išrauti ir sodinti laukan arba laikyti kur tamsioj vėsioj vietoi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(esmileja @ 2013 02 07, 17:14)
Palikti palikti, tik nesugalvokite persodinti...  schmoll.gif , o ypač kai jau krauna žiedus. Jie visai gerai jaučiasi tuose vazoniukuose, net po 3 ir kelis buna sukyšti. Jau kai nužydės, nudžiūs lapai, tada galėsite išrauti ir sodinti laukan arba laikyti kur  tamsioj vėsioj vietoi.  ax.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
ateinu su savo grožiu blush2.gif

user posted image

Tik klausimas, ką daryt su jom kai peržydės? g.gif prieš kelis metus peržydėtą nukpjoviau, adėjau tamsiai ir laukiau pavasario, bet taip niekas ir nebeišdygo unsure.gif man visi sako, kad tai vienmetė gėlė ir nieko nesulauksiu doh.gif nu bet ji juk nevienmetė unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

vyras partempė visą dėžę hiacintų svogūnų blink.gif skaitau skaitau,bet vistiek baimė ima kaip juos ištikro pasodint ,kad žydėtų ir viskas būtų o.k

gal kuri trumpai patars į kokią žemę (mačiau rašėt netgi į smėlį g.gif ) sodint,kas kiek laistyti ir t.t kur laikyti (balkone?)

ačiū kas nepatingės pasidalinti patirtimi aciuks.gif
Atsakyti
Nesusisuks galvelė nuo tokio kiekio, ypač kai sužydės? bigsmile.gif
Man vienos užteko, svaigo galvelė kelias dienas unsure.gif

Sodinau su kambarinių gėlių žemę.
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 06, 20:07)
Nesusisuks galvelė nuo tokio kiekio, ypač kai sužydės?  bigsmile.gif
Man vienos užteko, svaigo galvelė kelias dienas  unsure.gif

Sodinau su kambarinių gėlių žemę.

nežinau žinokit kas čia bus unsure.gif duosiu mamai,sesei...apsistatysim šitu grožiu ir gėrėsimies smile.gif

mama sako į sodą vešiu pasisodint,hmmm g.gif dabar jau galima? manau ne,reikia į vazonėlius tada gal persodint į sodą kai atšils g.gif
Atsakyti
QUOTE(esmileja @ 2013 02 07, 17:14)
Palikti palikti, tik nesugalvokite persodinti...  schmoll.gif , o ypač kai jau krauna žiedus. Jie visai gerai jaučiasi tuose vazoniukuose, net po 3 ir kelis buna sukyšti. Jau kai nužydės, nudžiūs lapai, tada galėsite išrauti ir sodinti laukan arba laikyti kur  tamsioj vėsioj vietoi.  ax.gif

o išrovus laikyt sausai? šaltai? tamsiai? kokia vieta būtų idealiausia? Ir svarbiausia - iki kada laikyti, kada vėl sodinti?
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2013 02 07, 14:00)
Merginos norejau paklausti ar reiktu persodintihiacinta, vakar pirkau maximoje ir jo  svogunas i toki nedideli vazoniuka ikistas islindes svogunelis visas, pats augaliukas krauna ziedus, bet dar nezydintis, tad suku galva ar man ji reiketu i didesni vazona sodinti dabar ar palikti taip kaip yra g.gif Aciu mergaites, kuri patarsite drinks_cheers.gif

Ir aš tokį patį pirkau ax.gif Buvo ga n toks mažutis, bet namie taip išaugo blink.gif , bet labai gražus
Pražydo kaip tik kovo 8, o dabar jau žiedeliai vysta. Kažin ar ne per trumpai ji mane džiugino? g.gif
Atsakyti
mano hiacintas irgi labai keistai trumpai žydėjo schmoll.gif savaitę gal unsure.gif nu super trumpai unsure.gif
Atsakyti